Şimdi Ara

Peugoet RCZ mi BMW 1.18i mi?AN İTİBARİYLE 1.18 ALINDI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhansencag

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

RCZ diyenlerin çok olduğunu görmek çok üzücü gerçekten.

Üstüne basa basa söylüyorum RCZ diyenler HİÇBİR ŞEY BİLMİYORLARDIR!

RCZ aynı steroid iğneleriyle vücut geliştirmiş kişilere benzer. Yani içi boştur, koftur.

Hele ki şu yorum:
    quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

RCZ nin yanında BMW 316 i nin şekli, klası yoktur

Beni çok üzdü çünkü bu yorumu yapan bir BMW kullanıcısı.

Şöyle açıklayayım. Önce bir 3.16i ye binin sonra inip RCZ ye binin. Eğer RCZ ye araba derseniz ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Kullandığım bir araç RCZ. Artısı yok. Belki dış görünüşüdür artısı. Peki insanlar neden bu aracı alıyor diyeceksiniz. Hani bir laf vardır "Ayranı yok içmeye, tahterevalli ile gider abdest görmeye" Aynen öyle.

Ülkemizde paraya tapıldığı ve "Ye kürküm ye" mantığı olduğu için asgari ücretle çalışan birinin Lacoste'den aşşağı giyinmeyip her çıkan yeni Iphone'u alması da bu yüzden. Sonra da düşünür ay sonunu nasıl getireceğim diye. Günde 1 öğün yer açlıktan ağzı kokar ama yine de Lacoste ile hava atar.

Aynı şey RCZ için de geçerli. Büyük bir hata olur BMW ye tercih edilmesi.

Rcz diyenler hiçbir şey bilmiyorlardır demek yersiz olmuş. Hem kendim kullanıp çok beğendiğim hem de hakkında çok fazla bilgi sahibi olduğum bir otomobil Rcz.

İstediğiniz derginin veya programın Rcz testine bakın, hiç birinde iddia ettiğiniz gibi tek numarası tasarım gibi yorumlar yapılmıyor. Her testte kullanışlılık dışında çok beğenilen bir otomobil. Motor konusunda zaten çok başarılı, sürüş özellikleri ve iç mekan kalitesi de çok iyi. Pistte 11 hp daha güçlü TT'den pisti daha çabuk dönebiliyor.

http://www.topgear.com/uk/peugeot/rcz

http://imageshack.us/photo/my-images/811/imag0146z.jpg/

Yanlış anlaşılmasın donanımlı 3.16 yı Rcz'ye tercih ederim fakat donanım seviyesi düşük bir 3.16 yanında Rcz daha ağır basıyor.

Ben bir Coupe arabaya yakışacak performansı alamadım RCZ den.

• Tabiki BMW
  • quote:

RCZ aynı steroid iğneleriyle vücut geliştirmiş kişilere benzer. Yani içi boştur, koftur.

Hele ki şu yorum:
    quote:

Şöyle açıklayayım. Önce bir 3.16i ye binin sonra inip RCZ ye binin. Eğer RCZ ye araba derseniz ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Kullandığım bir araç RCZ. Artısı yok. Belki dış görünüşüdür artısı. Peki insanlar neden bu aracı alıyor diyeceksiniz. Hani bir laf vardır "Ayranı yok içmeye, tahterevalli ile gider abdest görmeye" Aynen öyle.

Ülkemizde paraya tapıldığı ve "Ye kürküm ye" mantığı olduğu için asgari ücretle çalışan birinin Lacoste'den aşşağı giyinmeyip her çıkan yeni Iphone'u alması da bu yüzden. Sonra da düşünür ay sonunu nasıl getireceğim diye. Günde 1 öğün yer açlıktan ağzı kokar ama yine de Lacoste ile hava atar.

Hocam ben farkli bi konuya deginicem bilgim var.

Steroid ignesiyle kas yapan adam bos falan olmaz yanlis bi bilgidir turk halkinin agzina dolanmis olan.

Lutfen diger insanlara bilgisiz derken kendimiz ayni hataya dusmeyelim

Konu hakkindaki yorumum kesinlikle 1 serisi hatta cesaretin varsa al bitane 116i bazi islemlerle 118iden iyi hale getir 5-6 saniye civari 0-100 yakalarsin amac oysa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 22 Ağustos 2012; 20:11:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Hele ki şu yorum:
    quote:

Steroid ignesiyle kas yapan adam bos falan olmaz yanlis bi bilgidir turk halkinin agzina dolanmis olan.

Konu hakkindaki yorumum kesinlikle 1 serisi hatta cesaretin varsa al bitane 116i bazi islemlerle 118iden iyi hale getir 5-6 saniye civari 0-100 yakalarsin amac oysa

Aikido ve Karate hocasıyım. Aynı zamanda 1 sene fitness 1 sene de body building sporlarını yaptım. Yani spor konusunda baya birikmiş bir bilgim var. Hatta dünya sporcuları kitabında amcamın karate sporunda ismi yazılıdır. Türkiye'nin en aktif karetecilerindendir. Babamda istanbulun en eski Aikidocularındandır. Yani spor bizim sülalenin dna sına işlemiş gibi bir şey.

Protein tozlarını da bu işin içine katıyorum çünkü protein tozu alıp 2 km koşup eve dönünce hiçbir işe yaramaz, karaciğeri iflasa kadar götürür.

Steroit iğnesi bilmiyorum hiç kullandınız mı.

En fazla 1 ay idare eder sizi sonra etkisi gitmeye başlayınca naylon poşet gibi olur, iner bütün kaslar. İğne etkisinde sürekli güçlü hissedilir.

Ve şunu unutmayın, body building ile kas yapmış biri asla ve asla dövüş sporları ile kas yapmış birinden güçlü değildir. Kondisyon konusuna hiç girmiyorum bile.

• quote:

quote:

Hele ki şu yorum:
    quote:

chip tuning'den bahdediyosun 1.16'yı güçlendirmek bakımından. aracı garantiden çıkartıyor.

• quote:

quote:

quote:

Hele ki şu yorum:
    quote:

Aikido ve Karate hocasıyım. Aynı zamanda 1 sene fitness 1 sene de body building sporlarını yaptım. Yani spor konusunda baya birikmiş bir bilgim var. Hatta dünya sporcuları kitabında amcamın karate sporunda ismi yazılıdır. Türkiye'nin en aktif karetecilerindendir. Babamda istanbulun en eski Aikidocularındandır. Yani spor bizim sülalenin dna sına işlemiş gibi bir şey.

Protein tozlarını da bu işin içine katıyorum çünkü protein tozu alıp 2 km koşup eve dönünce hiçbir işe yaramaz, karaciğeri iflasa kadar götürür.

Steroit iğnesi bilmiyorum hiç kullandınız mı.

En fazla 1 ay idare eder sizi sonra etkisi gitmeye başlayınca naylon poşet gibi olur, iner bütün kaslar. İğne etkisinde sürekli güçlü hissedilir.

Ve şunu unutmayın, body building ile kas yapmış biri asla ve asla dövüş sporları ile kas yapmış birinden güçlü değildir. Kondisyon konusuna hiç girmiyorum bile.

Simdi karetecimi dover bodycimi tartismasina girmeyelim bu kadar bilginiz varsa ikisinin cok farkli seyler oldugunu biliyorsunuzdur
    hangisi guclu dersek gucten kastiniz ne ne kadar agir kaldirdigiysa body calisan dovus sporcusunu ikiye katlar yine.

Ama ceviklik falan filan tarzi konularda dovus sporcusu alir.ikisi cok farkli konular bence karsilastiramyiz.amac meselesi.

Steroitle kas yaparsin ama cok yogun bi antremanin ve beslenmen olduktan sonra 20 kiloya yakin saf kas saglar poseti falan yok bu isin acin arnold bakin acin jay cutler bakin yani.

Whey gainer karnitin ne varsa kullaniyorum kullanmayanlarin gelismedigi ortada kasim posetmi balonmu diye sor kesinlikle degil.bunu cok az insan kabul eder ama dogru bu bu urunler olmadan bu sporda bir hicsin.

Haa magara gibi miden varsa o urunlerin verdigi besinleri yemekle alirim diyebilen varsa eyvallah.

Konuda guzel kaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 22 Ağustos 2012; 20:35:46 >

• quote:

Simdi karetecimi dover bodycimi tartismasina girmeyelim bu kadar bilginiz varsa ikisinin cok farkli seyler oldugunu biliyorsunuzdur
    hangisi guclu dersek gucten kastiniz ne ne kadar agir kaldirdigiysa body calisan dovus sporcusunu ikiye katlar yine.

Ama ceviklik falan filan tarzi konularda dovus sporcusu alir.ikisi cok farkli konular bence karsilastiramyiz.amac meselesi.

Steroitle kas yaparsin ama cok yogun bi antremanin ve beslenmen olduktan sonra 20 kiloya yakin saf kas saglar poseti falan yok bu isin acin arnold bakin acin jay cutler bakin yani.

Whey gainer karnitin ne varsa kullaniyorum kullanmayanlarin gelismedigi ortada kasim posetmi balonmu diye sor kesinlikle degil.bunu cok az insan kabul eder ama dogru bu bu urunler olmadan bu sporda bir hicsin.

Haa magara gibi miden varsa o urunlerin verdigi besinleri yemekle alirim diyebilen varsa eyvallah.

Konuda guzel kaydi

Hangisi döver konusu değil konu. Bu konuyu da baltalamış gibi oluyor çünkü amacından çıktı konu.

Gücü nasıl somutlaştırsam bilemedim şimdi,

Mesela ikisi de duvara yumruk atsa biri duvarı deler geçer diğeri çatlatır. Bunun gibi bir şey.

Eğer Arnold yada Jay gibi çalışacaksanız hiçbir şey diyemem. Zaten steroit öyle sporcular için yararlı oluyor. Bizim gençlerimiz gibi plajda, orda burda hava atmak için kullananlarda yarar göstermiyor. Haftada 2 saat salona gidip çalışanlar için hiç yararlı olmuyor hele ki. Hatta öyle ki kısırlık bile yapar boş kullananlar için.

Dünyada kaç tane arnold var kaç tane jay cutler var? Dünyada her gün kaç steroit basılıyor? Bunları kullanan kaç kişi hakkını veriyor? Kaç kişi hastanelerde sürünüyor?

Neyse konuyu toparlayayım da arkadaşın konusunun içine etmeyelim.

RCZ bir coupe olarak bana performanslı bir araç gelmedi. Aracın hafifliğine önem verip motorunu ona göre ayarlamışlar. Gerçekten çok araç kullandım, trafikte gördüğünüz ticari araçlar hariç spor araçlar dahil çoğu aracı kullandım. Günlüğüne 1.500 $ sayıp Ferrari de kullandım. Bir tek çok tanınmış olarak Lamborgihini kullanmadım. Bunları neden söylüyorum? Kesinlikle RCZ yi bir Spider ile karşılaştırmıyorum fakat RCZ'ye bakınca "bu araba uçar uçar!" diyorsunuz (Açık konuşayım RCZ, Spider dan daha gösterişli bir araba). İçine oturduğunuzda ise beklenen performansı göstermediğini görüyorsunuz.

RCZ yi kullanmak istememin sebebi de "Fransız arabaları"na karşı olan bir ön yargımı kırmak istemem fakat hala kırılmış durumda değil.

• BMW rcz ye göre trafikte daha çok var ve bu yüzden dikkat çekmez. Ama ben bir arabadan konfor ve performans beklerim diyorsan almanlar bu ısı beceriyor BMW al derim. Yine de karar senin . Ama en iyi kararı verdiğine emin olana kadar alma

• güncel
  • fotoları bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingonur4

fotoları bekliyoruz

merak etme gelir gelmez ss'ler hazır
  • BMW nin yanında pejo nedir ya ister rcz olsun ister süper rcz

en doğru kararı vermişsin hocam, güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

BMW nin yanında pejo nedir ya ister rcz olsun ister süper rcz

en doğru kararı vermişsin hocam, güle güle kullan

teşekkür ederim. gerçekten kullanınca farkı anlıyosun.
  • segmentinde alınabilecek en iyi arabayı almışsın hocam. o arabayı sol şeritten sağ şerite geçirecek araba sayısı çok az türkiyede
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız binin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

evet beyler uzun süren düşünme süremin ardından bugün gittim borusan'a şuan türkiye'de bulunan en dolu 1.18i'yi aldım.
    deneme sürüşü yapma imkanı da buldum araba gerçekten inanılmaz. hele ki spor modda. direksiyon c180 kadar hafif olmasa da gerçekten çok iyi. performans bakımından türkiye'deki arabalar kolay kolay yarışamaz diye düşünüyorum. yarın çatalca'dan borusana gelecek araba önümüzdeki cuma günü her şeyi hazır olarak alıcam hayırlısıyla. sonlara doğru konu dağılsa da hepinize görüşleriniz, yardımlarınızdan dolayı teşekkürler..

dogru yolu bulmussun dotum.

kazasız belasız saglıklı gunlerde kullan

• hepinize teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

hepinize teşekkürler arkadaşlar

Hayırlı olsun.

Araç hangi donanımda? Opsiyon olarak neler var araçta?
  • donanımlarını ve fiyatını söyler misin? Pilot olmazsam ben de alacağım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro_tr

quote:

hepinize teşekkürler arkadaşlar

Hayırlı olsun.

Araç hangi donanımda? Opsiyon olarak neler var araçta?

abi ellerinde son 10 tane kalmış en dolusunu aldık.
    bi sürü özellik var bilgi formundan yazayım istersen
    hangisi opsiyon hangisi değil pek bilmiyorum lbilgi formunda gözüme çarpanlardan yazıyım bi kaç tane.

spor deri direksiyon
    otomatik şanzıman / 8 ileri
    elektrokorm iç ayna
    xenon far
    elektrikli açılır cam tavan
    siyah sentetik deri döşeme
    gelişmiş gösterge paneli
    yağmur sezici

daha bi çok şey var bilgi formunda ama bunlar gözüme çarptı. ellerinde kalan son 10 taneden en dolusu buydu, satan eleman şuan türkiye'de bulunan en dolu 1.18 olduğunu iddia ediyor ama ne kadar doğrudur bilemem

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.