Şimdi Ara

Peugoet RCZ mi BMW 1.18i mi?AN İTİBARİYLE 1.18 ALINDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
2
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spor araç olarak BMW 3.16 çok uygun bir araç değil Peugeot RCZ'e gelecek olursak tasarım olarak fena sayılmaz ancak performans olarak çok iyi olduğunu düşünmüyorum.Fanatik olarak algılanmasın ama ben şahsen Vw Scirocco tercih ettim tavsiyede ederim.Yol tutuşu,konfor,performans olarak güzel yakıt olarakda performansına göre iyi bence.
  • Bu iki arac sozkonusuysa bmw derim.ama bu fiyata full s60 alırsınız sınıfının en iyi otomobili su anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baz donanım olmayacaksa 316i diyebilirim, rcz hakkında bir bilgim yok.

• Twin Power 1.6 Twin Charge 136 hp motor Rcz yi 2 ye katlar 5 e böler.

• 316 alıp gelen geçene tokatlanmak bence pek güzel olmaz. 1.6 o kasa için yetersiz bence. zaten c180 varmış bence gerek yok o tarz bir araca. 2si arasında RCZ öneririm. ama farklı öneri istersen ve 2. el olur diyorsanız temiz bir e46 320ci alırsın üstüne paran artar e46m3 veya e90/92 320d bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Bence sen ikisinide almicaksin iddiasinada varim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5454kopgit5454

ikiside değil c180

3 serisi C serisi'nin kat be kat önündeyken neyi iddia ediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhansencag

quote:

ikiside değil c180

kat be kat önünde mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Twin Power 1.6 Twin Charge 136 hp motor Rcz yi 2 ye katlar 5 e böler.

İki aracın motorları ortak geliştiriliyor. Motor konusunda iki aracın birbirinden eksik yönü yok. Söylenebilecek tek şey Rcz'nin 20 hp daha güçlü olduğu.
  • quote:

quote:

quote:

ikiside değil c180

kat be kat önünde mi.

Eğer C serisi'nin önde olduğunu düşünüyorsan bir kaç derginin ve Top Gear'ın değerlendirmelerini yükleyebilirim.

Bildiğin bir şey varsa lütfen aydınlat bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

316 alıp gelen geçene tokatlanmak bence pek güzel olmaz. 1.6 o kasa için yetersiz bence. zaten c180 varmış bence gerek yok o tarz bir araca. 2si arasında RCZ öneririm. ama farklı öneri istersen ve 2. el olur diyorsanız temiz bir e46 320ci alırsın üstüne paran artar e46m3 veya e90/92 320d bakabilirsiniz.

0-100 9,2 saniye olan bir araçtan bahsediyoruz. Yani trafikteki çoğu araçtan performansı daha iyi. Eski 3.16 i 'yle karıştırmamak lazım.
  • rcz derim hocam dış görüntüsü yeter,motoruda gayet güzel 156 hp 240nm tork ,bmw 3.16i lerin motoru 136hp yanında sönük kalablir
  • RCZ diyenlerin çok olduğunu görmek çok üzücü gerçekten.

Üstüne basa basa söylüyorum RCZ diyenler HİÇBİR ŞEY BİLMİYORLARDIR!

RCZ aynı steroid iğneleriyle vücut geliştirmiş kişilere benzer. Yani içi boştur, koftur.

Hele ki şu yorum:
    quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

RCZ nin yanında BMW 316 i nin şekli, klası yoktur

Beni çok üzdü çünkü bu yorumu yapan bir BMW kullanıcısı.

Şöyle açıklayayım. Önce bir 3.16i ye binin sonra inip RCZ ye binin. Eğer RCZ ye araba derseniz ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Kullandığım bir araç RCZ. Artısı yok. Belki dış görünüşüdür artısı. Peki insanlar neden bu aracı alıyor diyeceksiniz. Hani bir laf vardır "Ayranı yok içmeye, tahterevalli ile gider abdest görmeye" Aynen öyle.

Ülkemizde paraya tapıldığı ve "Ye kürküm ye" mantığı olduğu için asgari ücretle çalışan birinin Lacoste'den aşşağı giyinmeyip her çıkan yeni Iphone'u alması da bu yüzden. Sonra da düşünür ay sonunu nasıl getireceğim diye. Günde 1 öğün yer açlıktan ağzı kokar ama yine de Lacoste ile hava atar.

Aynı şey RCZ için de geçerli. Büyük bir hata olur BMW ye tercih edilmesi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RB26DETT

316 alıp gelen geçene tokatlanmak bence pek güzel olmaz. 1.6 o kasa için yetersiz bence. zaten c180 varmış bence gerek yok o tarz bir araca. 2si arasında RCZ öneririm. ama farklı öneri istersen ve 2. el olur diyorsanız temiz bir e46 320ci alırsın üstüne paran artar e46m3 veya e90/92 320d bakabilirsiniz.

0-100 9,2 saniye olan bir araçtan bahsediyoruz. Yani trafikteki çoğu araçtan performansı daha iyi. Eski 3.16 i 'yle karıştırmamak lazım.

Eskisinden iyi olsada o kasaya en azından 2.0 motor yakışır.
    motorları karşılaştıracak olursak
    316i - 136hp 220nm tq 0-100 9.2
    rcz - 156hp 240nm tq 0-100 9.0

eğer seçeneklerde 320d olsan düşünmeden bmw derdim. Ama bu şartlarda rcz diyorum. Performans olarak rcz önce ama abartılacak bir fark yok. bmw nin tek artısı arkadan itiş olması. tasarım olarakta rcz önce gibi görünüyor.ama bu konuda çok fazla zıt düşünceler olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

quote:

Orijinalden alıntı: E@gle_1903

rcz nın şekli var sadece.gerisi boşşş....BMW her daim iyidir...

aynı şekilde düşünüyorum ama bmw'ye her yaşta binersin. hazır gençken rcz hevesimi almak istiyorum

hayır buna katılmıyorum :)

bence bmw 20-35 yaş için güzel zorlarsa 40 :)))

sonrası için mercedes :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

RCZ diyenlerin çok olduğunu görmek çok üzücü gerçekten.

Üstüne basa basa söylüyorum RCZ diyenler HİÇBİR ŞEY BİLMİYORLARDIR!

RCZ aynı steroid iğneleriyle vücut geliştirmiş kişilere benzer. Yani içi boştur, koftur.

Hele ki şu yorum:
    quote:

Beni çok üzdü çünkü bu yorumu yapan bir BMW kullanıcısı.

Şöyle açıklayayım. Önce bir 3.16i ye binin sonra inip RCZ ye binin. Eğer RCZ ye araba derseniz ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Kullandığım bir araç RCZ. Artısı yok. Belki dış görünüşüdür artısı. Peki insanlar neden bu aracı alıyor diyeceksiniz. Hani bir laf vardır "Ayranı yok içmeye, tahterevalli ile gider abdest görmeye" Aynen öyle.

Ülkemizde paraya tapıldığı ve "Ye kürküm ye" mantığı olduğu için asgari ücretle çalışan birinin Lacoste'den aşşağı giyinmeyip her çıkan yeni Iphone'u alması da bu yüzden. Sonra da düşünür ay sonunu nasıl getireceğim diye. Günde 1 öğün yer açlıktan ağzı kokar ama yine de Lacoste ile hava atar.

Aynı şey RCZ için de geçerli. Büyük bir hata olur BMW ye tercih edilmesi.

Rcz diyenler hiçbir şey bilmiyorlardır demek yersiz olmuş. Hem kendim kullanıp çok beğendiğim hem de hakkında çok fazla bilgi sahibi olduğum bir otomobil Rcz.

İstediğiniz derginin veya programın Rcz testine bakın, hiç birinde iddia ettiğiniz gibi tek numarası tasarım gibi yorumlar yapılmıyor. Her testte kullanışlılık dışında çok beğenilen bir otomobil. Motor konusunda zaten çok başarılı, sürüş özellikleri ve iç mekan kalitesi de çok iyi. Pistte 11 hp daha güçlü TT'den pisti daha çabuk dönebiliyor.

http://www.topgear.com/uk/peugeot/rcz

http://imageshack.us/photo/my-images/811/imag0146z.jpg/

Yanlış anlaşılmasın donanımlı 3.16 yı Rcz'ye tercih ederim fakat donanım seviyesi düşük bir 3.16 yanında Rcz daha ağır basıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

quote:

hıı rcz diyosun yani.
    ekşide falan baya kötülemişler rcz'yi ama dh'de bi çok kişi beğenmiş :D
    biraz daha düşünmem lazım sanırım

Ekşide Ekşiyi de kötülüyorlar,sen bakma onlara

Çok alakasız iki araç,RCZ-Scirocco veya 316-C180 mi diye sorsanız onlarca şey yazılabilir ama burada her şey size bağlı.

Eğer arka koltuğa fazlaca ihtiyaç duymayacaksan ve aracı 2-3 ay kullanıp satmak gibi bir düşüncen yoksa RCZ.

316'yla gezerken gördüğün her RCZ ''Of be'' dedirtebilir sana,sırf bunu yaşamamak için RCZ düşünebilirsin.

En büyük hayalim beyaz bir S350 ama yaşım gereği 3 Serisi gibi sedanlardan uzak dururdum ben olsam,gençliğinin tadını çıkar

• up up up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.