Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
720.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler irf@n hocam. Sayenizde aracıma bakış açım değişti. Umarım sıkılmadan devam ettirebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

ARKADAŞLAR SELAMLAR KOLAY GESİN UYGULAMA ÇOK BAŞARILI OLMUŞ ELİNİZE SAĞLIK BİZİM ARAÇLARDAN NİYE GELMİYORMUŞ ENDİŞE ETMEMİZ GEREKEN BİR DURUM YOL DEĞİLMİ..

Endişelenecek bir şey yok. Müşteri bulamadılar diye düşünüyorum. Gelmeme sebebi budur. Bence 90 lık premium pack daha çok gelmeliydi. Ben bulabilseydim kesinlikle 90 lık premium pack alırdım. Çünkü, motor performansı benim için yeterliydi. Premium pack aksesuarları da araçta olsun dediğim için 110 luk almak zorunda kaldım. Demek ki, herkez benim gibi düşünmüyor.
  • Rayen Hocam,

Test verilerine bakıldığı zaman 110 luk araçların 90 lıklara göre tüketim konusunda daha cimri olduğu gözüküyor (az da olsa) bunun üstüne performans farkıda ekleniyor. Müşteri bulamamalarının sebebi aradaki fiyat farkının çok küçük olmasıdır 1,500-2000 lira fark için bu rakkamlara ulaşıldığında kullanıcıların yakıt tüketimi ve performans düzeyinde 110 luklara yöneldiği düşüncesindeyim tabi bu dediklerim premum pack opsiyonlu alım yapmayı düşünenler için geçerli.

PREMIUM - 1.6 HDi 90 hp - MANUEL 29.390

PREMIUM PACK - 1.6 HDi 110 hp - MANUEL 32.790

Kabala 90 lığı pack yapmak için 1000 TL gibi fark lazım 30 bin TL gibi oluyor fiyat ki buna otomatik klima falan eklense fiyatlar iyice yaklaşacak. Bunun gibi birkaç durum yüzünden ithalatı olmuyor gibi.

İngilteredeki duruma baktığımızda gene aynı problem :

£13,045 £13,855

90 lıkların pack farkı sadece 810 Pound olarak gözüküyor, tabi orada ürün gamı biraz farklı bize göre ama yaklaşık olarak aynı değerlere gelmekte.
    Dolayısı ile 90 ile 110 luk pack farkı yakın bu noktada üretilmiyor olabilirmi düşünmeden alamıyorum kendimi.

110 lukların burada Outdoor olarak bize sunulmaması ayrı bir dava, bu adamların bu zihniyetlerini hiç bir zaman çözmüş değilim zaten.

Sorarsın ? Neden diye.

Efendim Türkiyeye gelmiyormuş !

Neden, neden gelmiyor.. Bu malesef adamların bize asırlardır uyguladığı "Ugandalı maganda" zihniyetinden öteye geçmiyor.

Teknoloji fakiri bir ülke olarak, bu adamların ürünlerini tüketmek zorunda olmak, her ne kadar da araçlarımızı sevsekde bazen ağrıma gitmiyorda değil, sırf bunlar yüzünden. neyse konuyu dağıtmıyayım.

ek :

Ne diye açtık ne yazdık

Rayen Üstadım, eline sağlık çok güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Snow -- 15 Nisan 2009; 18:01:17 >

• İngiltere peugeot sitesini inceledim az önce tamamen farklı modeller var.1.6 benzinliside gözüme çarptı.Ayrıca 110hp hdi motor (sitede 107hp olarak geçiyor ne hikmetse) sadece outdoor modeline koymuşlar.Urban-S-Zenith-Outdoor olarak 4 farklı model var.Opsiyonel aksesuarlardada bir ton şey gözüme çarptı.Türkiyeye neden bu kadar seçenekli şekilde gelmiyor araçlar anlamıyorum.Gerçi o kadarını bırak bize sunulanlardan bile seçemiyoruzki yok ;o renk yok ; esp li yok :))) outdoor gelmiş olsa türkiyeye gördüğüm kadarıyla aşırı fiyat farkı yok kesinlikle alırdım heralde.Cam tavan olayı hep cezbetmiştir beni.

opsiyoneller şöyle :

Metallic paint and Black paint £343.48 £51.52 £395.00
    AN01 Seven Seat Pack on S version £695.65 £104.35 £800.00
    AN01 Seven Seat Pack on Outdoor version £495.65 £74.35 £570.00
    G0SB Safety pack £495.65 £74.35 £570.00
    UF01 ESP £304.35 £45.65 £350.00
    WD20 Alarm £156.52 £23.48 £180.00
    JO60 Detection pack £339.13 £50.87 £390.00
    JO60 Rear parking aid and folding door mirrors £226.09 £33.91 £260.00
    WLKY Bluetooth hands free kit £156.52 £23.48 £180.00
    WLKZ Peugeot Connect Navigation (RNEG), including Bluetooth and auxiliary input £652.17 £97.83 £750.00
    UD03 Family pack £121.74 £18.26 £140.00
    RE01 Air conditioning and athermic windscreen £539.13 £80.87 £620.00
    OU01 Zenith roof - see equipment details for more information £478.26 £71.74 £550.00
    VD09 Opening tailgate window with tinted windows (rows 2 and 3 and rear window) £156.52 £23.48 £180.00
    PQ02 Longitudinal roof bars £95.65 £14.35 £110.00
    RP02 16" Arenal alloy wheels £347.83 £52.17 £400.00
    NB08 Visibility Pack - automatic lights, rain sensing wipers, and athermic windscreen £121.74 £18.26 £140.00

• Siyah renge hafif koyu ton film uygulasanız süper olacak üstadım.
  • Teşekkürler Black Snow. Güzel açıklamalarda bulunmuşsunuz. Film çektirmeyi hiç düşünmedim. Bir yaz geçireyim araçla, belki ihtiyaç duyabilirim.
  • ARKADAŞLAR MERHABA BLACK SNOW GÜZEL BİR ANALİZ YAPMIŞSIN BENDE AŞAĞI YUKARI SENİN YAPTIĞIN ANALİZ DEĞERLERİNİ ÖLÇÜP BİÇTİM VE HIZLI VERSİYONU SEÇMEK ZORUNDA KALDIM ÇÜNKÜ ARAÇ YOK FİYASKOSU ÇIKTI KARŞIMA BENDE 2.EL BULDUM İLK SAHİBİNDEN 26 BİN LİRAYA ANLAŞTIK 28 MART GİBİ ALMIŞTIK YILDIRIM OTOMOTİV ARACA SAĞLAM RAPORU VERDİ VE EFE OTOMOTİVDE BAKIMLARINI BİTİRDİ.SIFIRI İLE MUKAYESE ETTİĞİMDE ARADAKİ FARKI SİZ KOYUN ARTIK NERDEN BAKSANIZ 5-6 BİN LİRADAN AŞAĞI DEĞİL GÖNÜL İSTERDİKİ AVRUPADAKİ VERSİYONUNDAN CAM TAVANLI ARKA BAGAJ CAMI AÇILABİLSİN AMA NE YAPALIM ADAMLARIN BİZİ GÖRMEK İSTEDİĞİ YER UGANDA RUANDA TİPİ ÜLKELER LANET OLSUN.YAKIT KONUSUNDA 110 LARIN DAHA AZ YAKTIĞI DOĞRU GALİBA MOTOR GÜCÜ VE TORK FARKI OLSA GEREK..
  • MUAYENE YAPTIRIRKEN FİLMİN DURUMU NE OLACAK BU BENİ KORKUTUYOR ARACIMDA KUSUR ÇIKSIN İSTEMİYORUM AÇIKCASI HAFİF BİLE OLSA DAHA YENİ KOKUSU DURUYOR ÇÜNKÜ TAM OLARAK BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI BEN ZENONDA TAKTIRDIM PROBLEM OLURMU ARKADAŞLAR..
  • zenon muayende problem olmuyor. zenonu kaça taktırdın acaba
  • 200 YTL UZAKDOĞU MALI PEŞİN, BİZİM LAMBALAR H4 BİLİYORSUNUZ 8000 K TESİSATIDA ÇOK ORJİNAL OLDU NEREDEYSE HİÇ KABLO GÖZÜKMEDİ.HER İHTİMALE KARŞI ORJİNAL YEDEK AMPULLERİ ARABADA SAKLIYORUM ONLARI TAKMAKTA ÇOK KOLAY AMA ÇOK YAKIŞTI TAVSİYE EDERİM..
  • hayırlı olsun da peki garntiye bi zararı yok dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

MUAYENE YAPTIRIRKEN FİLMİN DURUMU NE OLACAK BU BENİ KORKUTUYOR ARACIMDA KUSUR ÇIKSIN İSTEMİYORUM AÇIKCASI HAFİF BİLE OLSA DAHA YENİ KOKUSU DURUYOR ÇÜNKÜ TAM OLARAK BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI BEN ZENONDA TAKTIRDIM PROBLEM OLURMU ARKADAŞLAR..

Filmli araçlar hafif kusurlu olarak geçiyor. zenonlarda eğer mercekli değil ve far yıkaması yoksa geçmiyor diye biliyorum.
  • eee o zaman millet muayene ye giderken normal ampül mü takacak ?
  • arkadaşlar ben aracı aldıgım dönemde,ki 90 hp premium pack modelini 30000 tl'ye almıştım. Fakat 110 hp modeli ise 35500 tl idi.. yani aradaki far azımsanacak kadar az değil.. şu an bizim araçların 110'luktan tek bir farkı hp... o kadar..
    10 sene boyunca klimasız araca binmiş biri olarak diyorumki, bu sıralar havalar ısınmaya başladı biliyorsunuz, hala şu klimaya alışamadım, ne bileyim klimayı açtım iyi güzel ama, cam açık gitmesi içeri rüzgar girmesi daha hoşuma gitti:) şimdi diceksinizki salakmısın sen diye ama ne bileyim garip geldi:)
  • :D yazın sıcağında çok çabuk adapte olursun klimaya
    teğenin klimasın nasıl peki kullanan var mı iyi soğutuyo mu içeriyi
  • RAYEN HOCA ŞU MERCEKLİ VE MERCEKSİZ ZENON OLAYINI AYRINTILI ANLATIRMISIN.
    Bİ DE TEPENİN KLİMA SOĞUTMASI NASIL ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • Benim Xenon farlar hakkında çok fazla bilgim yok. Ancak aşağıdaki linkte detaylı olarak anlatılıyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_24565181/mpage_1/key_xenon%2Chakkinda/tm.htm

Ayrıca aşağıdaki linktede xenon hakkında açılmış bir çok konuya ulaşabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=xenon&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=&forumid=ALL&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+

Ben daha çok daha fazla aydınlatma yapan ampullerle ilgileniyorum. En kısa sürede onu araştırmaya başlayacağım.

• Aracımın yakıt tüketimini sizlerle paylaşayım ve karşılaştırma ortamı olsun.
    Aracımı aldığım gün depoyu tam olarak doldurdum. Ve biraz önce de ikinci kez yakıt aldım yine depoyu tam olarak doldurdum.
    100 liralık yakıt aldı. 39.840 x 2.51=100 Tl. Toplam 569 km yol yapmışım. (Tamamı şehir içinde yapıldı) 100/569=0.175 Tl
    Yol bilgisayarı verileriyle karşılaştırdım farklılık yok. Ortalama 32 km hız ile ortalama 7 litre yakıt kullanmışım 100 km de.
    Yarın sabah Ankara'dan Muğla/Milas'a yola çıkıyorum. Yarın akşam tekrar yakıt alıp şehirdışı verilerini de (bilgisayar bulabilirsem ) yazarım.
  • Hocam Hayırlı yolculuklar olsun, kazasız belasız inşallah..

Bugun bende fulledim 2. kez; 70 TL'lik aldı

km / 0.183 TL İstanbul Ağır Trafikli yol katediş değeri olarak.

Bunun dışında Ziebart'a gittim aracın nihai son kontrolunu yaparak beni aracımla başbaşa bıraktılar en kısa zamanda resimlerini ekleyeceğim.
  • ARKADAŞLAR SELAM BU XENON KAFAMI KARIŞTIRMADI DESEM YALAN OLUR EN İYİSİ MUAYENEDEN ÖNCE NORMAL AMPULLERİ TAKAYIM OLSUN BİTSİN TESİSATA DOKUNMAYAYIM DAKİKAMI ALMAZ DEĞMEZ BU ADAMLARLA UĞRAŞMAYA,NEYSE BUGÜN İSTANBUL YAĞMURLUYDU 200 KM YOL YAPTIM YAĞMURDA MÜTHİŞ KEYİFLİYDİ ARACI YOL TUTUŞU GERÇEKTEN ÇOK İYİ,TEK SORUNUM KAÇLA GİTTİĞİMİ BİR TÜRLÜ ANLAYAMAMAM BENDE GAZA YÜKLENİYORUM KADRANA BAKIP ÇEKİYORUM AYAĞIMI GAZDAN SONRA ARACIN KONFORU GERÇEKTEN HARİKA HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.