Şimdi Ara

Peugeot Partner Rektefiye!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Avrupa Yakası'nda sağlam bir usta arıyoruz.

2004 Model Peugeot Partner 1,9 aracımızın rektefiyeye ihtiyacı var ve yetkili servis ya da özel servise ihtiyacımız var..

Lütfen Efe Peugeot demeyin!!!

Tanıdığınız referans verebileceğiniz, gözünü kapatıp teslim et dediğiniz yetkili ya da özel servis varsa paylaşmanız ricamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 14 Temmuz 2009; 15:06:45 >

• Sıyıracağım az sonra..İşçilik parça ve Kdv dahil 9100 Tl fatura çıkardılar..Silindir kapağı ve Pistonlar çok ağır basıyor faturada..4.250 Tl tutuyor ikisi..
  • arkadaşım gerçektende çok çok fazla gibi geldi bana ben olsam satardım hiç uğraşmazdım sonuçta aracın ikinci el fiyatıda hemen hemen rektefiyeye yakın
    http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme_piyasanin_altinda-54WQQaXQQ13633263WQQpXQQdisplayitem
  • Tamam değiştirelim de kim alır ki bunu bu haliyle..

Takasa girmek istesek Peugeottan baskası girmez..Ki kesinlikle Peugeot almayı düşünmüyoruz artık..

Üstelik daha yeni ağır bakımdan çıktı araç..2.000 Tl de öyle masraf var..

Vay anasını sayın seyirciler ya..
  • Hiç kimse arabasını gözü kapalı teslim edemez. Ama benim debriyajımı değiştiren ustam var. Periyodik bakımlarımı da ona yaptırıyorum. Rami Havuzbaşı'nda Karaman Oto var. Hasan Karaman 0532 295 29 49 . Kendisi de iyi ustadır yanında çalışan arkadaşlar da. Değişik zamanlarda gittim değişik arabalar vardı. Ben de oraya uzun yıllar taksicilik yapmış bir abimizin tavsiyesiyle gitmiştim. Aradığınızda önceki sene debriyajını değiştirdiğin füme Caddy'si olan Coşkun'un tavsiyesiyle aradım, kendisi çok selam söylüyor diyin. Hatırlaması lazım :)

Rami Havuzbaşı'na gidince kaportacılara filan sorun gösterirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Hiç kimse arabasını gözü kapalı teslim edemez. Ama benim debriyajımı değiştiren ustam var. Periyodik bakımlarımı da ona yaptırıyorum. Rami Havuzbaşı'nda Karaman Oto var. Hasan Karaman 0532 295 29 49 . Kendisi de iyi ustadır yanında çalışan arkadaşlar da. Değişik zamanlarda gittim değişik arabalar vardı. Ben de oraya uzun yıllar taksicilik yapmış bir abimizin tavsiyesiyle gitmiştim. Aradığınızda önceki sene debriyajını değiştirdiğin füme Caddy'si olan Coşkun'un tavsiyesiyle aradım, kendisi çok selam söylüyor diyin. Hatırlaması lazım :)

senden sonra çok caddy debriyajı değiştirmiştir belki hatırlamaz

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Hiç kimse arabasını gözü kapalı teslim edemez. Ama benim debriyajımı değiştiren ustam var. Periyodik bakımlarımı da ona yaptırıyorum. Rami Havuzbaşı'nda Karaman Oto var. Hasan Karaman 0532 295 29 49 . Kendisi de iyi ustadır yanında çalışan arkadaşlar da. Değişik zamanlarda gittim değişik arabalar vardı. Ben de oraya uzun yıllar taksicilik yapmış bir abimizin tavsiyesiyle gitmiştim. Aradığınızda önceki sene debriyajını değiştirdiğin füme Caddy'si olan Coşkun'un tavsiyesiyle aradım, kendisi çok selam söylüyor diyin. Hatırlaması lazım :)

senden sonra çok caddy debriyajı değiştirmiştir belki hatırlamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VTI Motor Lpg Hk. (Peugeot 3008)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tutar çok fazla gibi geldi..
  • Biraz allayıp pullayıp satın derim.
  • levette benim rektefiye mi yaoan usta var,

cok namuslu biri, renault ozel servisi. hatta benim aracla ugrasirken renault'nun servisinden gelip bir sey danistilar.

dilerseniz arabadan kartini alip size bilgilerini verebilirim; rakam banada cok geldi.
  • 9100 tl çok fazla bir rakam.
  • hocam araba yürüyorsa acilden satılıga cıkart

Bence 10 11 bin lira gibi

eger yürümüyorsa yine 7-8 bin liradan aracı satılıga cıkart

her iki durumdada yaptırmaktan daha karlısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mervegül -- 10 Temmuz 2009; 19:47:12 >
  • 9000 Tl ye komle motor alınır be hocam ne yapmışlar öyle. Turbo yok. Common Rail yok. Ben anlamadım bu hesaptan. Bence temiz çıkma bir motor takın sonra da satın derim en kötüsü
  • 9000tl oha!

Aracı o haliyle satsanız bile kendinizi mahkemelik bir durumda bulursunuz tavsiye etmem.
    En kötüsü çıkma bir motor alıp yaptırırsınız başka yerlere sormadınız mı hepsi 9000tl diyecek değil sanırım.
  • Neymiş bu 9000 Tl yav ? Bir gariplik var bu işte.
  • Arkadaşlar kesinlikle tutarın fazlalığı hakkında haklısınız..

Aracın su anda motoru açık vaziyette onay bekliyorlar ancak kesinlikle yaptırmayacağız..En azından yetkili servisten yapılmayacağı kesin..

Tubo arkadaşımızın Pm yoluyla ulaştırdığı usta ile ön görüşme yaptık..Şimdilik orası en makul gelen yer..

Yani aksilikler üst üste..Aslında bugün araç ile ilgili karar verilecekti ancak bir başka aksilik daha eklenince araç ikinci plana düştü bir kaç gün daha..

Sizlere şunu sormak istiyorum..Bu aracın silindir kapağının fena bir para olduğu farklı bir ustadan da doğrulandı..Çıkma Silindir kapağı kullanmamız bizim avantajımıza ancak çıkma silindir kapağının riski nedir?

Eğer çıkma kullanılırsa yarı yarıya değişiyor fatura..

Bir de aynı sınıf sıfır bir araba almaya kalkışsak bu araç takasa girer mi Peugeot harici?

Bilgilendirirseniz sevinirim..

Teşekkürler..

• Çıkma kapağın, kapak contasının, gömleklerin de durumu önemli.

Çok iyi durumda olanı da vardır, idare eder durumda olanları da.

Hamit Ağabey işiniz görülsün ve maliyetli olmasın diye çıkma takarız demiştir, çünkü ben ona mümkün olan en iyi fiyata, en sağlıklı olanını yap demiştim.

Sıfır isterseniz sıfır parça da takar, onun için de görüşebilirsiniz.

Arabayı da takasa vermek veya satmak istiyorsanız Hamit ağabey'e söyleyin, Durmuş ağabey'e yönlendirsin sizi. Benim adım geçtiği sürece ellerinden geleni yaparlar kuşkunuz olmasın.

Yetkili bayi öyle bir aracın alımına sıcak bakmaz, onlar da komisyonculara yönlendirirler..

Ama illa görüşeyim diyorsanız, Peugeot Bayi arkadaşım da var; Baykaralar Otomotiv (Aktif-İriyıl'ın eski ortakları) yerleri Bayrampaşa'da.

Önder var oranın sahibi isterseniz bir görüşün diyeceğim ama bir şey çıkacağını zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 13 Temmuz 2009; 10:49:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

Arkadaşlar kesinlikle tutarın fazlalığı hakkında haklısınız..

Aracın su anda motoru açık vaziyette onay bekliyorlar ancak kesinlikle yaptırmayacağız..En azından yetkili servisten yapılmayacağı kesin..

Tubo arkadaşımızın Pm yoluyla ulaştırdığı usta ile ön görüşme yaptık..Şimdilik orası en makul gelen yer..

Yani aksilikler üst üste..Aslında bugün araç ile ilgili karar verilecekti ancak bir başka aksilik daha eklenince araç ikinci plana düştü bir kaç gün daha..

Sizlere şunu sormak istiyorum..Bu aracın silindir kapağının fena bir para olduğu farklı bir ustadan da doğrulandı..Çıkma Silindir kapağı kullanmamız bizim avantajımıza ancak çıkma silindir kapağının riski nedir?

Eğer çıkma kullanılırsa yarı yarıya değişiyor fatura..

Bir de aynı sınıf sıfır bir araba almaya kalkışsak bu araç takasa girer mi Peugeot harici?

Bilgilendirirseniz sevinirim..

Teşekkürler..

Silindir kapağının riski hakkında yorum yapamam ama takas olayı için bayileri aramanızda fayda var derim.Bence alabilecek bir bayi mutlaka vardır...

• Peugeot Marka aracınız varsa ve canınızın yanmamasını istiyorsanız lütfen Peugeot Efe Yetkili servisinden uzak durunuz.

Bugün aracınız serviste bakımdan çıkar yarın yolda kalırsınız yaptıkları işçilik hataları yüzünden..Canı ciddi yanmış birisi olarak isteyen varsa aracımın farklı bir servisten sorgulamasını yapabilir azıcık anlayan birisi zaten anlar ne olup bittiğini..

Herneyse..

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar..Tubo arkadaşımızın ve Toyota servisimizin tavsiye ettiği iki usta arasında kaldık.Sonuçta karar verildi.

Tuğberk Bey sayesinde tanıdığım Emniyet Oto / Maslak servis Hamit Bey'e içten cevapları ve samimiyeti için teşekkür ederim.Kısmet olmadı bu sefer oraya ancak samimiyetleri gerçekten etkileyici idi.

Yakın zamanda aracın yeni motorda nasıl olduğunu paylaşırım ancak bundan sonraki araç alımlarında Peugeot Partner ve özellikle Efe otomotiv bitmiştir.Gözü para hırsı bürümüş, aldığı parayı haketmeyen ve yaptığı iş ciddi maddi hasarlar açabilen bir servistir kendileri.İlan olunur.

Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.