Şimdi Ara

PEUGEOT NUN 5008 İLE YAPMAK İSTEDİĞİ AKIL TUTULMASI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
11.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Land Cruiser'ın fiyatı 950.000 TL. Cidden büyük para.(bize her şey pahalı) İkinci el alınacaksa da düşük modelleri olabilir Cruiser'ın. Bu bir ihtiyaç ve beklenti meselesi.
  • 3008-5008 güzel araçlar, Emin’im segmentlerinde fiyat bakımından en yukarıda da değiller, o nedenle pejoyu bu başarısından dolayı tebrik ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farmcat kullanıcısına yanıt
    3008 fiyatına 2006-2007 land cruiser 100vx dizel bulunuyor ki o araç hem 7 koltuklu hem her şart altında 3008 in içinden geçer. bence mesele ihtiyaç falan değil. insanların parayı kolay kazanması. parayı zorlukla kazanan bir insan önden çeker bir suv çakmasına bu kadar para bağışlamaz.
  • 5008 MPV degil SUV

2 serisi GT SUV degil MPV

• Kaliteli araç

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Nasıl kullanıldığını bilmedikleri, km’si düşürülmüş olabilecek bir araca 200bin vermek asıl bonkörlük.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310

Nasıl kullanıldığını bilmedikleri, km’si düşürülmüş olabilecek bir araca 200bin vermek asıl bonkörlük.
    bu söylediklerin başka herhangi bir marka/model için kabul edilebilir ama burada söz konusu araç land cruiser. bunun kullanıcıları apaçi tayfa değil. gösteriş meraklısı sosyetik kokoşlar da değil. ne aldığını, ne kullandığını, nasıl bakması gerektiğini bilen insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

5008 MPV degil SUV

2 serisi GT SUV degil MPV
    suv? üstü açılmayan arabaya cabrio diyebiliyor musun? 4 çekeri olmayan suv mu olur? olsa olsa crossover denilen ne deve ne kuş bir araç.
    3008 başta olmak üzere birçok SUV’a(!) hayranım ancak sizin de dediğiniz gibi 4 çekeri olmayan, yükseltilmiş C/D Hatch’lere SUV demek SUV gözüyle bakmakta garip oluyor. Bu yeni nesil SUV’lar başka bir kavramla tanımlanabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 16 Aralık 2018; 15:56:17 >
  • 5008 hoşuma giden bir model. Aracımı aldığımda xtrailin 192 lik efsane kampanyası olsaydı direk xtrail alırdım. 5008 için böyle bir kampanya olsaydı xtrail almaz 5008 alırdım, çünkü tipi güzel. Bu fiyatlarla 5008’in işi zor 1.6 dizel motora rağmen.

2019 yilina geldik hala 4 ceker olmayan araba suv olmaz diyenler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

5008 hoşuma giden bir model. Aracımı aldığımda xtrailin 192 lik efsane kampanyası olsaydı direk xtrail alırdım. 5008 için böyle bir kampanya olsaydı xtrail almaz 5008 alırdım, çünkü tipi güzel. Bu fiyatlarla 5008’in işi zor 1.6 dizel motora rağmen.
    bahsettiğim konu tam olarakta bu.

bu fiyatlarla alınamaz durumda.

diğerlerlerinin boş halini bile almaya razı oluyorsunuz,5008 sadece donanım içeriyor.

bunu ben söylemiyorum kullanıcı ve satın alan kitle söylüyor.

açıkcası ailede şuan land rover,520 i,auris,1 serisi bmw gibi araçlar halen kullanımda.

bu segment bize uygun ama sanırım bu fiyatlara alacağımız araçlar.

x serileri bmw veya 2 serisi bmw tourer veya grand tourer olmadı b kasa mercedes.

şu şurdan başlar bu burdan başlarcılara saygı duymakla beraber

2 serisi bmw deki iç malzeme kalitesi bile 5008 i her türlü eziyor.

geçtim diğer detayları..

• pro-black kullanıcısına yanıt
    200.000 TL altında fiyatla satılan Dizel Otm. D segment araçlar neler acaba?

Not : Bu bir pug savunması değildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım ;)

• Tam aile arabası ama keşke alabilecek gücüm olsa bir ara 170 den veriyorlardı ama yine de pahalı mpvleri hep severdim ama devirleri geçti senic ve 5008 evrim geçirdi bu hareket gayet başarılı. Senic e göre 5008 baya mantıklı ve başarılı senic hiç yok piyasada

• quote:

2019 yilina geldik hala 4 ceker olmayan araba suv olmaz diyenler var.
    afedersin de 2019 da 2+2=4 etmiyor mu? hb araba için sedan diyebiliyor musun? yada herhangi bir sedana cabrio diyebiliyor musun? doğru, zamandan ilintisizdir. bu tarz arabalar için uydurulan terim crossover dır. chevy tahoe suv dur peugeot 3008 değildir.
    Crossover degil 3008. Kendine gore segment uydurma. Ac oku biraz.

• aaguler kullanıcısına yanıt
    Insagnia,passat,talisman,superb 200.000 tl altı sıfır dizel otomatik araçlar.

• quote:

Crossover degil 3008. Kendine gore segment uydurma. Ac oku biraz.
    bülmül demekle karga bülbül olmaz. sen aç oku ben 30 yıldır okuyorum. eğer ki tahoe ile 3008 i aynı sınıfta görebiliyorsan daha da yazma sana söyleyecek başka sözüm yok.
  • 5008 pahalı değil biz fakiriz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.