Şimdi Ara

Peugeot ile citroen farkı nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot /Partner ile citroen/Berlingo arasındaki fark nedir ...

Duyduğuma göre ikisininde üretimi aynı fabrikada yapılıyormuş

Citroën ile Peugeot Arasındaki Farklar

Citroën ve Peugeot, PSA Grubu çatısı altında yer alan, köklü otomobil üreticileridir. Her ikisi de Fransız markaları olarak bilinmekle birlikte, benzerliklerinin yanı sıra belirgin farklılıklara sahiptirler.

Tarihçe ve Miras: Citroën, 1919 yılında André Citroën tarafından kurulmuştur. Yenilikçi tasarımları ve cesur mühendisliği ile tanınır. Peugeot ise 1810 yılında Armand Peugeot tarafından kurulmuştur ve otomobil üretimine 1889 yılında başlamıştır. Güvenilirliği ve geleneksel değerleri ile bilinir.

Ürün Yelpazesi: Citroën, hatchback'ler, sedanlar, SUV'ler ve hafif ticari araçlar dahil olmak üzere daha geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Peugeot ise hatchback'ler, sedanlar ve SUV'lere odaklanmaktadır.

Tasarım Felsefesi: Citroën, benzersiz, aerodinamik ve fütüristik tasarımlarıyla bilinir. Öte yandan Peugeot, daha muhafazakar ve klasik bir tasarım yaklaşımı sergiler.

Hedef Kitle: Citroën, genç ve yenilikçi müşterileri hedeflerken, Peugeot daha geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçlar.

Teknoloji ve Yenilik: Her iki marka da teknolojik gelişmelere önem vermektedir. Citroën, hidrolik süspansiyon gibi yenilikçi özellikler sunarken, Peugeot, gelişmiş güvenlik sistemleri ve verimli motorlar gibi alanlarda öne çıkmaktadır.

Sonuç: Citroën ve Peugeot, her biri kendine özgü özellikleri ve hedef kitleleriyle benzersiz otomobil markalarıdır. Citroën'in yenilikçi ve cesur yaklaşımı, Peugeot'nun güvenilirliği ve klasik değerleriyle tezat oluşturur. Bu farklılıklar, müşterilerin ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre seçim yapmalarını sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • markaları farklı sadece bide kokpitde ufak tefek farklılıklar olabilir ? teker jantlarında falan ? aslında fark yok yani ?
  • Otomotiv şirketleri üretimdeki maliyeti azaltmak için ortal model üretimine geçtiler.
    fazla fark yok yedekparçaları birbirine rahatlıkla uyuyor.

opel vivaro ile renault tafic te aynı araç.

zaten sadece parnet iLe değİL çoğu modeLdeKi parçaLar ayNı..
  • ikisi de tamamen ortak değiller. sadece üretimlerini ortak gerçekleştiriyorlar. fransa'da çok büyük bir psa plazası var. citroen ve peugeot'nun tüm tasarımları burada yapılıyor ve iki firmanın çalışanları birbirlerini kesinlikle göremiyorlar. çok sıkı kartlı geçiş sistemleri ve güvenlik önlemleri var. yani tasarımcıların birbirlerinden etkilenmemeleri için ellerinden geleni yapıyorlar.

acılar çürütmüş hayallerini ama gözlerine dokunmamış yar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pejo ile citroen kardeş yani üzerindeki bütün malzemelere bak bütün modeller için geçerli bu hep aynı parçalar malzemeler parçaların üstüne bakın hep citroen-pejo yazıo
    REDWOOD LOUNGE-174HP
  • selam yeni citroen berlingo aldım. acaba pişman olurmuyum bilmiyorum. sizce iyimi kötümü?
  • ikiside 5 para etmez

ama c4 VTS e bi hayranligim var

(cilikka)
    fakat bi soru sordum....
    billiyorsan yorum yapabilirdin bilmiyorsan ikiside bes para etmez diyemez sin... neden bes para etmez diye sorum sana belki cevaplarsın.....

biliyosan yorum yap...
    bilmiyosan bırak bilenler yardım etsin

bu ben veya bi baskası olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papatya27 -- 28 Ocak 2007; 14:31:55 >

• Ciddenmi?
    Partner Bursa malı bi kere Karsan da yapılıyor. Berlingo ithal diye hatırlıyorum İspanya mı, Fransa mı, yoksa Moritanya mı orasını bilmiyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: papatya27

abi kere ispanyadan gelmiy..
    ikiside fransiz malı...

(cilikka)
    fakat bi soru sordum....
    billiyorsan yorum yapabilirdin bilmiyorsan ikiside bes para etmez diyemez sin... neden bes para etmez diye sorum sana belki cevaplarsın.....

biliyosan yorum yap...
    bilmiyosan bırak bilenler yardım etsin

bu ben veya bi baskası olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: papatya27

abi kere ispanyadan gelmiy..
    ikiside fransiz malı...

yanlışın var.

berlingoyla birlikte gelen evraklarda tüm bilgiler ispanyolca.
    citroenin ispanyada fabrikası olduğu biliniyor zaten.
    partnerda tr de montajlanıyor.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.