Şimdi Ara

Peugeot Django sport hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese, peugeot nun django spor modelini araştırıyorum ama pek fazla yorum bulamadım. Gördüğüm kadarıyla kalite görünüş olarak vespaya muadil diyorlar. Kafamı kurcalayan malum sitede hep 300-500km de satışa çıkarmışlar kullanan yorum yapabilecek olan var mı?



  • up
  • Gereksiz pahalı bir model olduğundan pek satılmıyor. Siz bütçenizi söyleyin ben size alternatif önereyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8bine 2. elleri var düşük km ama memnun kalmadılar heralde. benim bütçem 13bine kadar çıkar gönlümde mt25 var ama kısmet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa2790

    8bine 2. elleri var düşük km ama memnun kalmadılar heralde. benim bütçem 13bine kadar çıkar gönlümde mt25 var ama kısmet

    Scooter tavsiyesi ile MT25 ? pek alaka kuramadım ama neyse, sizin bütçeye uygun PCX150 derim ben her halükarda. Hem sıfır alabilirsiniz 2 elde de çok değer kaybetmezsiniz. Yok sıfır olmasın bütçeyi zorlamayayım diyorsan 2. ellerine bak piyasada bolca var. 2. elin düşük olması satış rakamları ile alakalı olsa gerek. Piyasada tutulmadıysa satması zor bir model oluverir. O yüzden fiyatlar düşer. Retro tarzı seviyorum diyorsan SYM Fiddle 3 200i 9500TL mı ne. Kesinlikle tavsiye ederim. benim maxiyi satıp alasım var bunlardan ya pcx150 ya fiddle araştırıyorum ben de. Şehiriçi için pratik ve hafif bir scooter yeterli.




  • evet mt25 hayalimdeki motor fakat pahalı bir naked. şehiriçinde ve arada çevrede bolu sapanca gibi yerlere de gitmek istiyorum. retro tarzı hoşuma gidiyor vespaya yakın kalitede dedikleri için biraz araştırdım. benim başlangıç motorum olacak o yüzden scooter daha ağır basıyor olmuşken de retrolar hoşuma gittiği için düşündüm. sizin söylediğiniz fiddle da güzelmiş inceleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.