Şimdi Ara

==> PEUGEOT 508 Hakkında Herşey <== (612. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.611
Cevap
138
Favori
1.357.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

Merhabalar, benım aracımda da adaptif far mevcut bende farın aşağıda olmasından müzdariptim. Far ayarını ilk etap da kendiniz yapıyorsunuz farların üst trafında kapaklar mevcut o kapları kaldırdıgınızda ayar yapılacak yeri görebilirsiniz aksam karanlıkta düz zeminde ayarı yaparsanız rahat edersiniz.
    Benim araçta da adaptif far var ve araç her çalışmada farları aşağıdan yukarıya kaldırıp ayarlıyor.
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Aynısını benımki de yapıyor ama yinede aşağı gösteriyordu bende yabancı forumlardan gördüm ve ayarladım.
  • Merhaba,
    Yeni Peugeot 508 Prime aldım, mevcut 16" çelik jantları ve tabi lastikleri 18" olarak değiştirmek istiyorum. Bu araca uygun jant bulmakta zorlanıyorum, bu konuda tavsiyesi olan var mıdır
  • Arkadaşlar Merhaba ,

Hiç aklımda yokken içi bej 508ler çok hoşuma gitmeye başladı.145.000 civarı 2015 üstü active veya alluıre arıyorum ancak km hep 100.000 civarında.

Bu kilometrelerde araç alınırsa her hangi bir sorun çıkartırmı şanzıman vs.. 70.000 civarı bej bir araç bulsam hemen almak istiyorum ancak bulamıyorum.
  • mgurgen M kullanıcısına yanıt
    motor veya şanzımanda hiç bir sorun çıkmaz. triger seti değişmediyse o değişir yola devam edersiniz.
  • free33 kullanıcısına yanıt
    Aynen, arkadaşın belirttiği hususlara katılıyorum.
  • Triger seti 10 yıl veya 180.000 de değişir...
  • Babama bir arkadaşı 1.6 VTi Auto6R 508'inin anahtarını vermiş bu akşam denemesi için beğenirse alacak. Araç Access donanım ve 40 bin km'de. Sahibindende baktığımda çok az var bu araçtan ilanda ve onların da 200 bin üstü km'de olanları 61-65 arası, 70-80 binde olanları (2 ilân var) 80 bin TL civarı yazılmış. Sizce biz bu araca ne teklif edelim almayı düşünürsek? Bir de bu araç hakkında ne düşünürsünüz? Gerçekten tertemiz ama en baz donanım ve en baz motor. 120 beygir atmosferik motor o kasayı çeker mi? Görüşleriniz neler? Internette bu modelle ilgili hiçbir şey maalesef yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508 kalitesinde, D segment, 40000 km deki bir aracı o fiyata normalde bulamazsınız...

C segment parası o fiyatlar...

Access donanım ise çoğu aracın orta donanımı kadar doludur...
  • Arkadaşlar Merhaba. Bende 508 alma arifesindeyim. 2013 eski kasa veya 2015 yeni kasa yarı otomatik allure paket sanroof ve JBL ses sistemli olanlardan istiyorum. Yalnız kafama takılan birkaç şey var. Öncelikle aracı İstanbul Bayrampaşa yakınlarında inceleme yapabileceğim bir arkadaş var mı acaba ? Eğer yoksa,

- Araç kalkışlarda ve seyir halinde ağırlığından ve motordan dolayı hantallık hissettiriyor mu ?

- Aracın süspansiyonaları sert deniyor. Kendimde şuan hali hazırda 2014 model pejo 2008 yarı otomatik kullanıcısıyım. Sertlikten yana şikayetlerim var. Muhtemelen aynı seviyede değillerdir ama bu konuyu merak ediyorum.

Şimdilik bu bilgileri merak ediyorum. Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
  • ne0n66 kullanıcısına yanıt
    -performans kişiye göre değişir kimine göre seri olan bir otomobil başkasına göre hantaldır. 508 yarı otomatik versiyonlar 2.vitesten sonra yüksek torkla(dizel cephesi) son derece yeterli ivmelenmesi var.
    -süspansiyonlar sert değil, konfor ve yol tutuş harmanlanmış. dengeli. e segmenti bir otomobilden geçmiyorsanız sert gelmez. d segmentinde daha sert süspansiyon kullanan markalar da var. 2008 b suv bir araç bundan sonra her halükarda yumuşak gelir. ama lastikler de önemli 18 jantla beraber, xl duble yanak lastik kullanırsanız konfor kalmaz fazla... xl lastik almayın. ben aldım pişmanım. :)
  • Arkadaşlar 2011 allure ile 2013 allure arasında bir fark yok değil mi?
  • Slaughter S kullanıcısına yanıt
    2011 modellerdeki triger gibi bazı parça sorunları 2012 son üretimleri ve sonrasında giderildi diye biliyorum. Bunun yanında iç konsol aydınlatması 2011 lerde turuncudur, 2012 son üretimleri ve sonrasında siyah/beyaz. Bunun haricinde bir farklılık var mı bilemiyorum.
  • arkadaşlar herkese kazasız günler dilerim. bende aranıza yenı katıldım. 208 im vardı onu sattım ve 2013 access 96bin km de 508 imi aldım. ilk etapta gözüme çarpan şu üzerinde üzerinde 215x60x16 lastik ve jant var. bunu 17 veya 18 kullananların üzerinde hangi lastik ebatı var ve hangisini tavsiye edersiniz
  • gibso kullanıcısına yanıt
    18" lerde 235x45 var, 17" lerde ise 215x55 olması gerekir. Benim araçta 18" jant var ve 45 yanak ile çok da sorun yok ancak yazlıklarımda 245 taban kullanıyorum. Bu nedenle 45 oranı ile yanak da biraz daha kalınlaşıyor ve konfor artıyor. Önerim ise 16"'de kalıp boşuna masraf yapmamanız yönünde olur :).
  • free33 kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için teşekkür ederim. XL dediğiniz lastikleri anlamadım çok. Birde baktığım araçta 235/45/18 inc jant vardı çok rahat gelmedi . Bunun sebebi jantta hangi aralığı kullandığı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne0n66

Cevaplarınız için teşekkür ederim. XL dediğiniz lastikleri anlamadım çok. Birde baktığım araçta 235/45/18 inc jant vardı çok rahat gelmedi . Bunun sebebi jantta hangi aralığı kullandığı ?
    XL = Extra Load. Yani ekstra yük uyumlu anlamına geliyor.

XL lastiklerin yanakları biraz daha dayanıklı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: IronHasan

XL = Extra Load. Yani ekstra yük uyumlu anlamına geliyor.

XL lastiklerin yanakları biraz daha dayanıklı oluyor.

Alıntıları Göster
    Artık bahtımıza ne gelirse :) 18 İnc Lastiklerde pahalı oluyor birde. Değişme olmaz muhtemelen alırsam aldığımla kullanırım :)
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler, birde şunu soruyum vites altında s tuşu var. spor sanırım da. bastığımda hiç bişey fark etmiyor gibi.
  • gibso kullanıcısına yanıt
    Farkeder. S modda araç daha yüksek devirde vites değiştiriyor.

• 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.