Şimdi Ara

==> PEUGEOT 508 Hakkında Herşey <== (588. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.611
Cevap
138
Favori
1.357.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2015 öncesi nasıl yarı otomatik oluyor hocam?

Benim bildiğim 2.0 olanlar tam otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 508 1.6hdi aracim var. 65binde partikul filtresi doldu. Filtreyi nerde temizlerebilirim tavsiyeniz var mi?

• john mclane kullanıcısına yanıt
    2.0 dizellerin hepsi tam otomatik. Ben 1.6!dizeller için söyledim.

• Start stop özelliği istenildiğinde kapatılabiliyor mu

• Locoville kullanıcısına yanıt
    Hocam bluetooth ta sorun yok. Hoparlörün sesi çok açık olunca yapıyor. Biraz kısın düzelir.
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    Evet kapatılabiliyor ama aracı srop ettirip tekrar çalıştırdığınızda yine açılıyor.
  • 2012 model active 1 parca degisen var. Beyaz renk. 100binde. Dizelotomatik 115hp lik. 67bine alinirmi. Yaz lastiğide alınması gerekiyor. Bakım zamanıda gelmiş

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Hyundai'den şaşma derim.
  • farukakgun kullanıcısına yanıt
    İ20 küçük geliyor hocam. Uzun yoldada yoruyor. 508e bindim denedim, hayran kaldım. Sevabiyla günahıyla bi tane 508 alacam artık.

• Arkadaşlar merhaba pegeout 508 active x paket 1.6 thp 156 hp otomatik bir araç buldum almak istiyorum ama kararsız kaldım kronik sorunları var bu motorun alırsan eğer bizle kardeş olursun dedi bir arkadaşım pejo seevisönde çalşıyor kendisi bu konu hakkında fikrinizi alabilirmiyim bu aracı almalımıyım yoksa uzakmı durayım araç 61 bşn kmde 68 diyoda 65 e verecek gibi duruyor acil görüşlerinize ihtiyacım var

• Hocam benzinli motorlar hakkında çok fazla yorum yapılamıyor. Çünkü kronik sorunları şunlardır diyecek kadar çok satmadı araba. Arkadaşına sor istersen kaç tane benzinli geldi bakıma veya arızaya diye. 10 farklı müşteriyi geçmez bence :) Dizel al sen o kadar paraya çıktın :)
  • Arkadaşlar merhaba,

Geçen hafta bende bu forumdaki arkadaş gibi i20 aracımı satıp, 2011 model 1.6 THP Otomatik Allure 508 aldım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, Allure donanım gerçekten çok iyiymiş.

Yalnız bugün şöyle bir sıkıntı oldu. Aracı açtığımda "Motor yağ seviyesini ayarlayınız" "Yağ seviyesi yanlış" uyarıları verdi.

Aracı kapatıp tekrar çalıştırdığımda arıza vermeden çalışıyor. Araç düz zeminde. Yağ seviyesini ölçtüğümde normal geldi bana, o ortadaki çıkıntıya kadar. (Yağ çubuğu da bi garip geldi gerçi bana)

Sizin fikriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman83

Arkadaşlar merhaba pegeout 508 active x paket 1.6 thp 156 hp otomatik bir araç buldum almak istiyorum ama kararsız kaldım kronik sorunları var bu motorun alırsan eğer bizle kardeş olursun dedi bir arkadaşım pejo seevisönde çalşıyor kendisi bu konu hakkında fikrinizi alabilirmiyim bu aracı almalımıyım yoksa uzakmı durayım araç 61 bşn kmde 68 diyoda 65 e verecek gibi duruyor acil görüşlerinize ihtiyacım var
    Hocam sanırım sizle aynı ilanlara bakmışız hep :)

Zaten çok fazla THP ilanı yoktu. Ben aldım geçtim artık. Bahsettiğiniz ilanı bende düşündüm ancak fiyatı yüksek geldi. 65'e Allureyi aldım 80.000 km'de.
  • IbraKadabrA kullanıcısına yanıt
    bendeki araç dizel olmasına rağmen 1 yılda bir iki kez aldım aynı hatayı. ama aynen söylediğiniz gibi kapatıp çalıştırınca uyarı gitti. herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum yağ ile alakalı. anlık sensör sorunu bence.
  • Merhaba arkadaşlar. 2012 model 130bin km'de Allure paket 508 sizce alınır mı? Bu aracın tipi, iç genişliği çok hoşuma gidiyor. Allure pakette de yok yok. Dizel otomatik bir araç bahsettiğim. 2 sene binip 200 binlere gelirse satmakta çok zorlanır mıyım? Kronik hataları var mıdır? 2014 access paket yerine 2012 allure sunroof daha mantıklı değil mi? Acil yardımcı olursanız sevinirim
  • xinglyan X kullanıcısına yanıt
    valla hocam tercih meselesi ama ben olsam allure seçerdim. donanımlı arabaları daha çok seviyorum çünkü. Satılır mı meselesine gelince de fiyat kırıldı mı her araç satılır
  • StByErdeM kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Ekspert raporu temiz çıktı. Km de sorun olmaz diyorsan bugün alıyorum bak:))

• xinglyan X kullanıcısına yanıt
    Hocam bunların 150 bin km de triger değişimi var. Triger de volan ile birlikte değiştiği için yaklaşık 2800-3000 TL masraf çıkıyor. Kronik olarak kapı cam larını tutan plastik parça kırılıyor ve cam kapının içinde kalıyor. O da yaklaşık 150 tl civarı tutuyor cam başına. Onun dışında araç temiz kullanılmışsa çok sorun çıkarmaz. Km orjinalliğini kontrol ettirin. PTT avm den muayene sorgulaması yapın. Aracın genel durumunu göz önünde tutun. Hor kullanılmış araçlar saçma sapan arızalar verebilir. Sunroof un çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Kazasız belasız sürün inşallah. Aldığınız fiyatı da paylaşın size zahmet.
  • StByErdeM kullanıcısına yanıt
    Ağır bakım baskı balata vs değiştiğini söylüyor hocam. Tüm elektronik aksamları kontrol ettim. Sunroof vs sorunsuz çalışıyor. Benim tek korkum km. Yılda en fazla 25-30 yaparım çok km yapmıyorum ama satarken çok uğraşmak istemem sonra. Onun haricinde hiçbir markada olmayan özellikler var gerçekten çok hoşuma gtti. Comfortline passatım vardı bundan önce. Bu arabadaki özelliklerin çeyreği yoktu o arabada

• Herkese merhaba,
    508 1,6 ehdi access otomatikle foruma yeni dahil oluyorum.aracı yeni aldım henüz araca alısma asamasındayım.ama yaklasık 150 km otobada yol aldım ilk izlenim kesinlikle keyifli.

bu aracın sahibinden de özelliklerinde katlanır ayna yazıyor ama katlamak ıcın bır tus vs goremedım.

birde kameralı ekran takmak ıstıyorum ama 1,300TL civarında fiyatlar var ikinci el vs önerirmisiniz tecrube eden varmı yada daha ucuza bulabileceğimiz bilgisi olan birisi paylaşabilirse sevinirim.

Tşklr.
  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.