Şimdi Ara

==> PEUGEOT 508 Hakkında Herşey <== (536. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.611
Cevap
138
Favori
1.358.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi fiyat, nereden aldınız fiyatı?
  • @immortal @ kullanıcısına yanıt
    Şaşmaz'da Aktaş Peugeot ve Ostim'de Simge Peugeot 1.950 TL fiyat verdi.

Malzemeyi kendim alırsam değişim işçiliğine Aktaş Peugeot 300 TL dedi.

Hakan Peugeot Yedek Parça ise komple (volant, baskı, balata, şanzuman bilyası) debriyaj seti için 1.450 TL fiyat verdi.

Ayrıca şanzuman yağı ve keçesinin de değişmesi gerekiyormuş.

Sonuçta hepsi birlikte 1.950 TL
  • RT6 sını güncelleyen varmı arkadaşlar. 2. 86 çıkmış güncellemeyi yapacağım ama ilk defa yapacağım için sormak istedim yapan varmı diye. özellikle bu güncellemelerde bazen geri vitese geçişte çıkan gümleme sesi ve radyo frekanslarında ve ses te iyileştirme çok işimize yarayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euustun -- 12 Ekim 2016; 16:56:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkalı çok oluyor 2.86 nın.Ben ilk çıktığında güncelledim pek bi değişiklik olmadı... yinede güncel mi güncel :)

Bu arada yazılımlı olarak 1000 km geçti. 45000 bakımını yeni yaptırdım. Maşşallah performans üst seviyeye ulaştı. Gayet keyifli şuan kullanması. :)

• artismimar kullanıcısına yanıt
    nasıl güncellediniz anlatırsanız güncellemek isteyenlere ışık olur

• 120 ile 130. sayfalar arasında hem rt6 güncelleme hemde rt6 nın görünmeyen tema ve ekranlarını açmayla alakalı epey bilgi mevcut kullanıp faydalanabilirsiniz. Başarılar.
  • artismimar kullanıcısına yanıt
    tema yağ ekranı vs onları biliyorum yaptım ama güncelleme ile ilgili bir şey orda görememiştim. yine de tekrar bakayım. teşekkürler.

• snowman508 S kullanıcısına yanıt
    Ben de düşündüm bi ara ama kitapçıktaki "hava yastıklarının kaza anında açılabilmesi için uygun kılıf kullanmalısınız" benzeri uyarısından sonra beklemeye aldım açıkçası..
    Sizin kılıfta yandaki uzun dikişli bölüm bunun için mi?
  • Rt6 nedir arkadaşlar? Nasıl yüklenir, nerden indirilir? Yardım lütfen

• tutankamon80 T kullanıcısına yanıt
    RT6 508 de konsolda kullanılan ekrana verilen isim. Dönem dönem yazılımı güncelleniyor. Uğrasmayım derseniz servis güncelliyor zaten. Bizimki macera :)

• dionysoss26 D kullanıcısına yanıt
    O dönemde gelen 508 allurelerin bazılarında ön bilgi ekranı renksizdi. O araçlar denk gelmiştir size. Ama çoğu renklidir. Aracın farları adaptif bi zenon hareket halindeyken direksiyon yönüne göre dönmekteler.

• Benim aracımda artismimar arkadaşın belirttiği durum var. 2011 model en üst donanım seviyesi olmasına rağmen ön bilgi ekranı renksiz gelmişti. Açıkçası araçta hesapta olmayan JBL gelince renksiz ekranı gözüm görmemişti
  • dionysoss26 D kullanıcısına yanıt
    Hem farlar adaptif hem de sisler yanıyor.
  • Bugün 60.000 km bakımı için iki yerden fiyat aldım.

Mepa yetkili servisin verdiği fiyat 450 TL
    İkitelli Pax otomotivin verdiği fiyat 330 TL

İlgilenen arkadaşların bilgisi olsun.
  • ssebasti kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hep mepaya gidiyorum, çok da memmunum. Aradaki fiyat farkı sizin için düşük ise yetkili servisden vazgeçmeyin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artismimar

RT6 508 de konsolda kullanılan ekrana verilen isim. Dönem dönem yazılımı güncelleniyor. Uğrasmayım derseniz servis güncelliyor zaten. Bizimki macera :)

Anladım. Ben bi ara yapmıştım onu. İki yıl olmuştur. Fark varsa bende güncelleyeyim. Nerden indirdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: posetcay

Hocam ben hep mepaya gidiyorum, çok da memmunum. Aradaki fiyat farkı sizin için düşük ise yetkili servisden vazgeçmeyin derim.

Önceden 650 TL gibi bir fiyat söyleniyordu, öyle olsaydı özel servise gitmeyi düşünüyordum ama kampanya ile 450 TL olunca yetkili servise randevuyu aldım, mepaya gidicem inşallah.
  • 1.6 dizel lerinin piyasasi nasil 2012 model kolay giden bi model mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben de eskiden mepa ya gidiyordum.
    artik elmas a gidiyorum musteri hizmetleri ve usta kalitesi bakimindan, oradan da fiyat almanizi tavsiye ederim.
  • gulersem G kullanıcısına yanıt
    Elmas nerede hocam

• 
Sayfa: önceki 534535536537538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.