Bildirim
PEUGEOT 5008 LED FAR PROJESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Orijinalden alıntı: abderten@yahoo.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewes -- 4 Ağustos 2012; 21:46:49 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
İlk fotoğraftaki hariç, diğerleri tırt. Hele turuncu plakalı araca bakınca bizimkiler aklıma geldi. Mavi, küçük ve bitişik LED'lerden oluşan, iticilik abidesi süsler.
İlk fotoğraftaki aracı epeyce değiştirmiş çünkü kaliteli, estetik bir duruşu var. Makyajlı hali gibi olmuş aracın. -
En güzeli Sn. Murat DEMIRCAN a ait proje olmuş.
Tabii orijinal uygulama yapılamaz ise.
Iyi forumlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yabancı plakalı siyah 5008 çok güzel ve sanki orjinal gibi olmuş..diğerleri çok basit ve sırıtıyor...ya düzgün göz zevkini bozmayan bir çalışma olmalı yada hiç ellememek daha iyi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: tttnet.net
yabancı plakalı siyah 5008 çok güzel ve sanki orjinal gibi olmuş..diğerleri çok basit ve sırıtıyor...ya düzgün göz zevkini bozmayan bir çalışma olmalı yada hiç ellememek daha iyi..
Bende katılıyorum. Siyah arabanın yöntemi biraz masraflı melodramın dediği gibi yaklaşık 1000TL civarı tutuyor. Ancak şöyle bi durumda var, gündüz ledli farlarda xenon farlı olduğundan üstüne birde xenon tekılması gerekecek. 1000TL artı xenon ücreti olacakbizim araçlar için ama ttnet senin xenon olduğu için sanırım xenon ücreti olmaz diye düşünüyorum..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hewes
quote:
yabancı plakalı siyah 5008 çok güzel ve sanki orjinal gibi olmuş..diğerleri çok basit ve sırıtıyor...ya düzgün göz zevkini bozmayan bir çalışma olmalı yada hiç ellememek daha iyi..
Bende katılıyorum. Siyah arabanın yöntemi biraz masraflı melodramın dediği gibi yaklaşık 1000TL civarı tutuyor. Ancak şöyle bi durumda var, gündüz ledli farlarda xenon farlı olduğundan üstüne birde xenon tekılması gerekecek. 1000TL artı xenon ücreti olacakbizim araçlar için ama ttnet senin xenon olduğu için sanırım xenon ücreti olmaz diye düşünüyorum..
arabanın orasını burasını deldirtip sonuçta çokta güzel olmayan led'li gündüz farı olacağına düzgün ve kaliteli bişey olsun 1000 lira çok gibi ama en azından düzgün bişey olacaksa değer diye düşünüyorum..o yabancı plakalı siyah 5008 farını komple mi değiştirmiş..eğer öyleyse benim aracımda xenon far olmasının bir önemi kalmıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tttnet.net -- 5 Ağustos 2012; 15:41:19 >
-
quote:
quote:
quote:
arabanın orasını burasını deldirtip sonuçta çokta güzel olmayan led'li gündüz farı olacağına düzgün ve kaliteli bişey olsun 1000 lira çok gibi ama en azından düzgün bişey olacaksa değer diye düşünüyorum..o yabancı plakalı siyah 5008 farını komple mi değiştirmiş..eğer öyleyse benim aracımda xenon far olmasının bir önemi kalmıyor..
Evet komple far değiştiriliyor. yani belki bizim şuanki far sistemleride uyar.
-
komple far değişiyorsa 4-5 bin lira tutar.. -
quote:
komple far değişiyorsa 4-5 bin lira tutar..
Hımmm... Araştırmak lazım o zaman ama bak mesela aynen böyle far alıp takılacak. Eğer ki bizim ışıklandırma sistemi ile uyuyorsa soketler bağlanacak o kadar. Eğer uymuyorsa xenon istiyorsa xenon takılacak.
www.sahibinden.com
sahibinden.com Hata Sayfasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-5008-sag-on-far-6006-n9-80657294/detay
-
Senin arabayla bence elektrik bağlantıları uyumludur ttnet abim. Bizde bu bahane ile xenon taktırmış oluruz.
quote:
Senin arabayla bence elektrik bağlantıları uyumludur ttnet abim. Bizde bu bahane ile xenon taktırmış oluruz.
ama şöyle bir durum var..benim arabanın xenon farı kaldırıp bir kenaramı koyacağım..lledler için komple far değişecekse ben boşuna mı aldım xenonu.. -
quote:
quote:
ama şöyle bir durum var..benim arabanın xenon farı kaldırıp bir kenaramı koyacağım..lledler için komple far değişecekse ben boşuna mı aldım xenonu..
Ben şimdi bu projeyi yapan kişinin bilgilerini çevirip resimlerini inceleyeyim. ama işte diyorum ya senin xenonlar takılacak ttnet abim.
quote:
quote:
ama şöyle bir durum var..benim arabanın xenon farı kaldırıp bir kenaramı koyacağım..lledler için komple far değişecekse ben boşuna mı aldım xenonu..
Sadece XENON takmak ile olmuyor.
Birde eğim sensorü ile bağlantı ve direksiyon dönüşlerine göre farların dönme durumu var.
Hadi farlar dönmesin desek denge sensörü mutlaka gerekli.
Yoksa rapma çıkarken karşıdan gelen sürücüleri kör etme ihimalimiz çok yüksek.
Bence mevcut farları açıp içeriden led montajı yapmak dah sağlıklı.
İyi forumlar...
-
quote:
quote:
quote:
Ben şimdi bu projeyi yapan kişinin bilgilerini çevirip resimlerini inceleyeyim. ama işte diyorum ya senin xenonlar takılacak ttnet abim.
yani şöyle bişey olması onun üstünde kafa yormak lazım..şu an ki farı açıp(artık nasıl olacaksa) ledleri monte edeceğiz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: melodramm
quote:
quote:
Birde eğim sensorü ile bağlantı ve direksiyon dönüşlerine göre farların dönme durumu var.
İyi forumlar...
bencede..
-
quote:
Orijinalden alıntı: melodramm
quote:
quote:
İyi forumlar...
1 kere xenonu biz kendimiz takmayacağız zaten takamayızda. Ancak Bir sürü Peugeot 5008'e sonradan takılış Xenon sistemi var. Onlar nasıl taktırmış ise bu sistemde de o olacak. Yani bu sistemin düşünülecek tek yönü maddi kısmı olur ki zaten bu takan kişinin normal farlarıda Xenon'suz normal tip far vardır.
-
Benzer içerikler
- şanzıman yağ kaçağı
- arabadan çift taraflı bant nasıl çıkar
- wd 40 pas söker mi
- sert plastik çatlak tamiri
- benzin kokusunu ne geçirir
- volta ev1 a101
- mercedes mi bmw mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X