Şimdi Ara

Peugeot 5008 2020 model Siyah tavan boya atması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
7.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opeli psa uretmese dahi zaten boya konusunda mimli bir marka. Tavanda degil ancak arkadasim 2020 model opel corsasinda arka tampon bagaj kisminda boya atmasi yasadi. Servis ucretsiz boyadi. Tum psalar ayni siyah tavan konseptinde uretiliyor, buyuk ihtimalle opelde de sorun yasayanlar cikacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 yılında peugeot aldığımda müşteri memnuniyetine çok önem veriyordu, o dönem malum adblue sorununda çoğu müşteriye iyi indirimler yaptı mesela (komple ücretsiz yapması gerektiğini ben de biliyorum fakat çoğu firma hiç bir şey yapmıyor maalesef, kötünün iyisi). Şikayet sitelerinde de üst sıralardaydı.

Şu an face gruplarında gördüğüm kadarıyla oldukça salmış müşteri memnuniyeti olayını, eski olumlu yorumlar kesilmiş baya.

Bunda bizim tüketicinin abartılı taleplerinin de etkisi var tabi. Bu siyah tavan sorunları çıktığında citroenden güzel teklifler alanlar oldu 50bin değer kaybı gibi, birileri daha fazlasını isteyince önce teklifi küçülttüler (ücretsiz iki bakım vs.) sonra da vermiyorum değer kaybı, yasal yola gidin dediler.

• trexin T kullanıcısına yanıt

EMP2 ortak platformunda

308,508,5008,3008,c5,rifter,combo,proace,rifter gibi araçlar üretiliyor.

örnek rifterdeki şanzıman motor direksiyon ön takım A direğine kadar 3008 le aynı..

• PSA grubundan araç alınacaksa Opel tercih edilmelidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • horizon714 H kullanıcısına yanıt

aynı sorun opelde de var .d?

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Ben forumlarda gördüm tekliflerini geri çektiler diye.

• 1)citroen sorunu kabul etmeyip boya atmasına "kaplama soyulmasi"diye uyduruktan bir tanımlama yapiyor

2) Tekrar boyama kaplama oneriyor.Ancak tekrar boyaması için mevcut boyayi kazimasi ve sağlam bir işçilik çıkarması gerekir .Bunu becerebilme ihtimalleri oldukça az.Citroen servislerinin kapi boyasinda bile renk tutturamadıgini bir arkadas geçenlerde paylaşmıştı.

3)Hadi herseyi kusursuzca hallettiler diyelim.Sorunun tekrar nuksetmeyeceginin garantisi ne?

Citroen bir eylem planı oluşturup arac sahiplerine bir sunum yapmış mi?

4)Firma kendi tavanini boyadigi aracini niçin takasta kabul etmiyor ?

5)Bu kusurun deger kaybi 25 bin liracik mi?

Geliyorsunuz burada firmanin avukatlığını yapiyorsunuz.

Yok opel pejo soyleymis de citroen böyleymiş

Hepsi ayni grubun firmaları

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Citroen yüzlerce kişiye 100 bine varan değer kaybı verdi ve tavanlarını boyadı sorun çıkacak olsaydı çoktan çıkmıştı. Ayrıca tavanın nasıl yapıldığını gördün mü de bu kadar emin konuşuyorsun sanki tavanı boyayan ustaymış edasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 16 Ekim 2021; 8:14:17 >
  • Mitokondri Kristası kullanıcısına yanıt
    Bilmem ki
    Psa gurubu aracı da olsa eisenach da üretilen grandland tercih edilebilirdi
    Belki biraz daha disiplinli bir üretim gerçekleştiriliyordur

Daha önce de söyledim
    0km için …
    İnsignia B , Astra K ve çok az kalan Astra J sedan
    Çok kıymetli araçlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aynı fabrika olmuyor her zaman
    Grandland için eisenach da üretime devam kararı çıkınca Fransa da baya tepki toplamıştı
    Biraz milliyetçidir Fransızlar
    İnsignia C nerede üretilecek ? Rüsselsheim
    508 ?
    Aynı gurubun tüm araçları aynı fabrika mahsülü olmuyor
    Astra J sedan gliwice Polonya’da üretilirken , SW ve HB Almanya da üretiliyordu büyük oranda
    Aynı şirketin mahsülü kısmen doğru olmakla birlikte , aynı fabrika kısmı hatalı

100 bin deger kaybi mi vermiş? 

100 bin deger kaybi yani?

100 bin Türk lirası yani

Sallanir da bu kadar mi sallanir

• werneke W kullanıcısına yanıt

3008 5008 grandland c5 bunların cift renk olanlarinda sorunla karsilasanlar var.Facebook gruplarına katılıp öğrenebilirsiniz

Doğrudur
    Peugeot
    Normaldir , şaşırmam

Ama görüntü süper
    I cocpit vs
    Arabanın altı zaten görünmüyor

• İnsanlar yıllarca dsg ile dalga geçtiler, halbuki adamlar iyi niyet garantisi vs bir şekilde hallediyorlardı. Zaten bir araç ömründe dsg arızası ya 1 ya 2 kez veriyor. Sıfır aracımın tavanı boyanıp taklalı konumuna düşeceğine kavrama değişmesini tercih ederim.

• Geçmiş olsun hocam.
    Sorun araçların bu halde olmasından ziyade servisin kendisini ben bunu düzeltmiyorum diyebilecek kadar güçlü hissetmesinde.
    Bu gücün kaynağı belli zaten. Tüketiciyi yanına alıp firmayı öttürmeyen yasalar.

• werneke W kullanıcısına yanıt

Tasarim anlamında çok iyiler .Haklarını yemeyelim. Aslında boya da bizim gibi ortadogu ülkelerinde sikinti.Avrupalinin taktigi yok

Citroen milleti oyaladı sonrada bir kuruş vermedi. Bu güne kadar forumlarda sadece 1 kişi para aldım dedi oda ispatlayamadı yalan olduğu ortaya çıktı.

• bps B kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey bilmiyorsunuz bari internette mağdurların, fırsatçıların, sırf arabasının misli ile bedavaya değişmesi için attığı yalanlara inanmayın.

Ben bizzat biliyorum WhatsApp grubunda ben anlaştıım deyip gruptan ayrılan onlarca kişi oldu çoğuda Citroen 100 bine varan değer kaybı verdiği zamanlarda gerçekleşti, Citroen hiç kimseyi oyalamadı internette 2-3 kişinin işte Citroen bunu teklif etti sonra iptal etti olayları falan komple yalan. Zaten citroende olanları gördü, baktı yaranamıyoruz değer kaybını vs de kaldırdı direk kaplama ve 25 bin TL değerinde full Servis paketi teklif etti bence çokta iyi oldu hatta bu teklif çok bile böyle fırsatçılara ben yerlerinde olsam sadece kaplama veririm.

• CaglarAkcam kullanıcısına yanıt

Çok doğru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk etapta değer kaybını alanlar çok şanslı
    C5 air cros bu konuda çok öne çıktı diğerleri de riskli 3008 5008 grand landx

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.