Şimdi Ara

Peugeot 5008 (875. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.676
Cevap
149
Favori
1.701.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatasagun

quote:

Orijinalden alıntı: reisbay

öncelikle merhabalar;
    iyi akşamlar dilerim hepinize,
    ben 2011 model peugeot 5008 premium pack almayı düşünüyorum,
    aracın kilometresi 70000'de.
    bu kilometrede 5008 alınır mı alınırken nelere dikkat edilmelidir.
    eğer yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım...

Selamlar,

Bu araçların bakımları zamanında yapılırsa kolay kolay sorun çıkmıyor..Aynı motor eski aracım ford focusda da vardı oradan örnek vereyim, iki tane focusu birisi 220.000 de birisi 72.000 de servisleri tam yapılmış geciktirme atlatma yapmadan tıkır tıkır çalışırken verdik, Aracın bakımları tam'sa iyi bir ustaya gösterip ekspertizini yaptırıp bence gönül rahatlığı ile binebilirsiniz

Bence de alınır, benim kanaatim bu motorlar açılmadan Alman arabalarının motorlarıyla rahat yarışır. Vitesi sayesinde de bence çok daha ekonomik bir araç. Ben aracımı değiştirecek olsam bugün için konuşursak tekrar 5008 alırım. Bence aynı araç sadece amblemi aslan değil de YILDIZ olsa 2 katına satılacak bir araç. Benim araç şaka maka 50 000 oldu.

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: drskycrest

quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

Orijinalden alıntı: hewes

Orjinallerin mutlaka cikmasi lazim ki koltuklar hareket edebilsin ve yolcu koltugu tamamen yatabilsin.

Orjinaller ciktiktan sonra oradaki deligi nasil kapatilir kolcak ciktiktan sonra bakilir.

Bence orta konsola tamamen sabitlemektense soyle monte et.

Orta surgulu konsola erismek istediginde bu kolcak arkaya yatacak.

Şu kolcak sokme işini acilen öğrenmemiz gerekli.

Walla ne yalan soyleyeyim şu orta kolcak çok hoşuma gitti.

Bu şekilde orijinal kolçak ile sürgülü orta konsol arasında kalan boş alan da eşya gözü olarak değerlenmiş olacak.

Yarın servisi arayıp bir soracam.

İyi forumlar...

Çok mantıklı, bu sabah biraz ölçüm yaptım internetten de görsellerde aradım, bardaklık bölümü sürgülü olsa problem çözülecek, görsellerde incelediğimde boyut olarak en uygun olan bu, Hewesin dediği gibi orjinal kolçaklar çıkıp birde bunun kolçak gibi havaya kalkanı olsa 10 numara olacak. Tamamen sabitlenen birşey olmadığı için ve ben orta konsolu sadece ayda bir usb için kullandığımdan sorun yok ama keşke PUG mühendisleri bunu böyle yapıp orta konsolu daha farklı değerlendirseydi diye düşünüyorum.

iyi forumlar

Abi şu şekilde hareket eden bir kolçak olsa güzel olur.

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-sportif-dikisli-yumusak-uzatilabilr-ara-kolcak-siyah-301046/productDetails.aspx?productId=otm301046&categoryId=20036583&SKU=OTM301046&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotm301046%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dorta%255cu0020kol%255cu00e7ak%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

• Arkdaşlar merhaba,
    Sonunda hafta sonu tevafuk oldu. Okulun birinde cumartesi ders vardı ders sonrası bahçede öğretmenlerden birinde 5008 varmış. Aldım anahtarı 15 dk kadar kullnadım. Bİrebir deneme fırsatım oldu. Toparlaması f1 vites kolları aksesuarlar falan tek kelime ile harika. Bunu site anlatmayacağım. Her şeyini beğendiğim gibi şaşirarak bunu da mı koymuşlar dedim. Neyse Aklımda o zmana kadar oluşan sorulara cevap buldum şimdi bir iki soru kaldı aklımda. Sizinle paylaşmak isterim.
    Kullandığım araçta 17 jant vardı. Ve kasislere girince çok şiddetli ses geliyor. Acaba 17 jant olanlarda mı yoksa 16 jantlarda da o ses var mı?
    Birde ben evimin yanında bir otoparkta şimdiki aracımı muhafaza ediyorum. Otoparkçı araç yıkama devamında bir çok aracı deneme fırsatı bulmuş araba kurdu diyebilirim. Ona 5008 dedim şu 7 kişilik olan mı dedi. Bende evet dedim. Şunu ekledi:
    Birincisi pejo tarihçesine baktığımızda güveinlir bir araba olmadığını kronik hatalarla karşılaşıldığını söyledi. Ama bu aracın daha yeni olduğunu 2010 dan buyana kullanıldığını o yüzden ciddi bir problem yaşayanın daha çıkmadığını söyledi. Ama Bir çok özelliği bir araya getiren bu model de de 100000 km olmadan problem çıkarır hale dönüşeceğini düşündüğünü söyledi. Pejo Servislerinde ciddi problemlerinin olduğunu parçaların pahalı olduğunu ve servislerin araçları tamir etme konusunda zorlandıklarını ve hatta defalarca basit problemlerin yapılamadan servisten dönenlerin olduğuna bizzat şahit olmuş bulunuyorum dedi.Uzun süre kullanmak için verso c max gibi tavsiyer de de bulundu.
    Ben üstteki paragraftan yola çıkarak şunu öğrenmek istiyorum. Bu araç sizce km lere kadar sıkıntı çıkarmaz. Bu bilinmez kul yapımı ama sağlamlığı mesela ne kadar götürür donanım olarak. Yani forumun yukarılarına doğru biri daha sormuş ikinci el alınırken 80.000 binde bir araç alınır mı diye. mesela. Ben focusumu 115binde hala canacar gibi kullanıyorum Mesela başka bir arkadaşta 130 bindeki focusunu kullanıyor bir problm yok. Ve en önemlisi 90bin bakımı 900 tl ye hallolmuştu. (baskı balata kayışlar siskler falan...)
    Ben bu araçtan almak istiyorum ama kılı kırk yaran tiplerdeyim. Focusu bile 3 aylık araştırmadan sonra almış biri olarak yazıyorum.:D
    Kendimin ikna olması gerekiyor. Bu konuda sizin fikirleriniz benim için çok ciddi önem taşımaktadır. İlgi alaka için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ben de katılmayı isterim tabi ki, hatta arabasız da olsa katıldım sayılır

manuelin otomatikten çok yakıyor demişsiniz, ilginç, hatta ilk defa duydum diyebilirim. bu durumda istemeye istemeye otomatik alacağız galiba. otomatik vitesle pek aram yok da, rahatı-konforu çok güzel ama kontrolün ben de olmadığı hissine kapıldığımdan sevemedim bir türlü. 19 yıldır araç kullanıyorum, bir çok kez, bir çok yol durumunda yeri geldi 2 sn. de vitese müdahale etme ihtiyacı duydum, özellikle aniden küçültme durumlarında manuel vites çok rahat oluyor. ilana da baktım (baktım da arkadaş o arabaya "SEDEFLİ BEYAZZ ÖZEL RENKLİ" diye açıklama yazmış, onu anlamadım ) lakin şu an biraz erken, hemen değiştireyim dersem daha 4000 km deki aurisi satmam lazım, bu da malum zarar demek, biraz daha bekleyip araçla değil de nakitle girmek daha kolay biliyorsunuz araç alım savaşına. ama takipteyim, forumu gerçekten beğendim

Hocam,

Auto-6r vites gerçekten başarılı, gerektiğinde vitese direksiyonun hemen arkasında bulunan genel adı ile F1 vites denilen kulakcıklardan hemen müdahalede bulunabiliyorsunuz, Manuel çok yakıyor dedim ama hoş benimki kiralık araçta yaptığım Km'den di birazda hızlı kullandık yakması normal olabilir.

Haklısınız 4000km yeni aracı satmak zararlı olur, O zaman kısmet yeni 5008 'e diyellim

İlandaki araç Mavi Renkmiş başka ilandan kopy-paste yüzünden beyaz yazılmış :)

manuel vites gibi anında müdahale edebiliyor muyuz yani? çok duydum ama hiç kullanmadım bu F1 viteslerden, çok da merak ediyorum açıkçası.

istediğimiz anda değiştirebiliyor muyuz? otomatik modda gidiyoruz diyelim, birden önümüze bir şey çıktı, vitesi aniden düşürmemiz gerekti, manuel vites gibi debriyajlı mı, yoksa bu F1 sistemi ile sadece kulakçıkları kullanarak mı düşürüyoruz vitesi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drskycrest

quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

Orjinallerin mutlaka cikmasi lazim ki koltuklar hareket edebilsin ve yolcu koltugu tamamen yatabilsin.

Orjinaller ciktiktan sonra oradaki deligi nasil kapatilir kolcak ciktiktan sonra bakilir.

Bence orta konsola tamamen sabitlemektense soyle monte et.

Orta surgulu konsola erismek istediginde bu kolcak arkaya yatacak.

Şu kolcak sokme işini acilen öğrenmemiz gerekli.

Walla ne yalan soyleyeyim şu orta kolcak çok hoşuma gitti.

Bu şekilde orijinal kolçak ile sürgülü orta konsol arasında kalan boş alan da eşya gözü olarak değerlenmiş olacak.

Yarın servisi arayıp bir soracam.

İyi forumlar...

Çok mantıklı, bu sabah biraz ölçüm yaptım internetten de görsellerde aradım, bardaklık bölümü sürgülü olsa problem çözülecek, görsellerde incelediğimde boyut olarak en uygun olan bu, Hewesin dediği gibi orjinal kolçaklar çıkıp birde bunun kolçak gibi havaya kalkanı olsa 10 numara olacak. Tamamen sabitlenen birşey olmadığı için ve ben orta konsolu sadece ayda bir usb için kullandığımdan sorun yok ama keşke PUG mühendisleri bunu böyle yapıp orta konsolu daha farklı değerlendirseydi diye düşünüyorum.

iyi forumlar

Abi şu şekilde hareket eden bir kolçak olsa güzel olur.

http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-sportif-dikisli-yumusak-uzatilabilr-ara-kolcak-siyah-301046/productDetails.aspx?productId=otm301046&categoryId=20036583&SKU=OTM301046&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotm301046%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dorta%255cu0020kol%255cu00e7ak%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

kesinlikle doğru,

öne doğru sürgülü bardaklığı olsa hemen alırım....

• quote:

quote:

quote:

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ben de katılmayı isterim tabi ki, hatta arabasız da olsa katıldım sayılır

manuelin otomatikten çok yakıyor demişsiniz, ilginç, hatta ilk defa duydum diyebilirim. bu durumda istemeye istemeye otomatik alacağız galiba. otomatik vitesle pek aram yok da, rahatı-konforu çok güzel ama kontrolün ben de olmadığı hissine kapıldığımdan sevemedim bir türlü. 19 yıldır araç kullanıyorum, bir çok kez, bir çok yol durumunda yeri geldi 2 sn. de vitese müdahale etme ihtiyacı duydum, özellikle aniden küçültme durumlarında manuel vites çok rahat oluyor. ilana da baktım (baktım da arkadaş o arabaya "SEDEFLİ BEYAZZ ÖZEL RENKLİ" diye açıklama yazmış, onu anlamadım ) lakin şu an biraz erken, hemen değiştireyim dersem daha 4000 km deki aurisi satmam lazım, bu da malum zarar demek, biraz daha bekleyip araçla değil de nakitle girmek daha kolay biliyorsunuz araç alım savaşına. ama takipteyim, forumu gerçekten beğendim

Hocam,

Auto-6r vites gerçekten başarılı, gerektiğinde vitese direksiyonun hemen arkasında bulunan genel adı ile F1 vites denilen kulakcıklardan hemen müdahalede bulunabiliyorsunuz, Manuel çok yakıyor dedim ama hoş benimki kiralık araçta yaptığım Km'den di birazda hızlı kullandık yakması normal olabilir.

Haklısınız 4000km yeni aracı satmak zararlı olur, O zaman kısmet yeni 5008 'e diyellim

İlandaki araç Mavi Renkmiş başka ilandan kopy-paste yüzünden beyaz yazılmış :)

manuel vites gibi anında müdahale edebiliyor muyuz yani? çok duydum ama hiç kullanmadım bu F1 viteslerden, çok da merak ediyorum açıkçası.

istediğimiz anda değiştirebiliyor muyuz? otomatik modda gidiyoruz diyelim, birden önümüze bir şey çıktı, vitesi aniden düşürmemiz gerekti, manuel vites gibi debriyajlı mı, yoksa bu F1 sistemi ile sadece kulakçıkları kullanarak mı düşürüyoruz vitesi?

Hocam,

Aynen bas kulakcığa Manuel-Otomatik mod fark etmiyor hemen senin verdiğin komutu yerine getiriyor hatta bir sürede o modda kalıyor.

Örnek: yokuş yukarı çıkıyorum araç vites düşürmeden ben değiştirmek istediğimde basıyorum düşürüyorum, araç tekrar düze gelip rahat edene kadar da geri yukarı vitese atmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

Arkadaşlar çocuk koltuğu almam gerekiyor..bugün az kalsın ceza yiyordum..herhangi bir koltuk bizim aslanlara uyar mı..marka model falan tavsiye edebileceğiniz ürün var mì..

yaşına göre almanız lazım.

römer güzel, concord'u bilmiyordum, arkadaşlar yazmış, baktım güzelmiş..

ben de araştırdım biraz almadan, adac sitesine baktık, römer, cybex, be safe ilk sıralardaydı. bizimki henüz 9 aylık, 9-36 kg lik istediğimden römeri beğenmeme rağmen alamadım. gerçekten güzel marka. kaza anında omuzlardaki kemerler vücudu tutunca, boynun öne gitmesi en çok karşılaşılan sorun olduğundan (özelikle küçüklerde) cybex in pallas 2 fix modelini aldım. kemer yok bu modelde. o öndeki kısıma çarpıyor çocuğun kafası, aracın emniyet kemeri oraya takılıyor öne hareketi engellemek için. ama çocuk iriyse biraz sıkılabilir, zira bacakları o parçanın altında kalıyor. 550 liraya aldım ben. çocuk büyüyünce o parçayı çıkıyor, kemer çocuğa takılyıormuş. koltuğun boyunu da uzatabiliyorsunuz.

Peugeot 5008

• quote:

Orijinalden alıntı: onder748

Arkdaşlar merhaba,
    Sonunda hafta sonu tevafuk oldu. Okulun birinde cumartesi ders vardı ders sonrası bahçede öğretmenlerden birinde 5008 varmış. Aldım anahtarı 15 dk kadar kullnadım. Bİrebir deneme fırsatım oldu. Toparlaması f1 vites kolları aksesuarlar falan tek kelime ile harika. Bunu site anlatmayacağım. Her şeyini beğendiğim gibi şaşirarak bunu da mı koymuşlar dedim. Neyse Aklımda o zmana kadar oluşan sorulara cevap buldum şimdi bir iki soru kaldı aklımda. Sizinle paylaşmak isterim.
    Kullandığım araçta 17 jant vardı. Ve kasislere girince çok şiddetli ses geliyor. Acaba 17 jant olanlarda mı yoksa 16 jantlarda da o ses var mı?
    Birde ben evimin yanında bir otoparkta şimdiki aracımı muhafaza ediyorum. Otoparkçı araç yıkama devamında bir çok aracı deneme fırsatı bulmuş araba kurdu diyebilirim. Ona 5008 dedim şu 7 kişilik olan mı dedi. Bende evet dedim. Şunu ekledi:
    Birincisi pejo tarihçesine baktığımızda güveinlir bir araba olmadığını kronik hatalarla karşılaşıldığını söyledi. Ama bu aracın daha yeni olduğunu 2010 dan buyana kullanıldığını o yüzden ciddi bir problem yaşayanın daha çıkmadığını söyledi. Ama Bir çok özelliği bir araya getiren bu model de de 100000 km olmadan problem çıkarır hale dönüşeceğini düşündüğünü söyledi. Pejo Servislerinde ciddi problemlerinin olduğunu parçaların pahalı olduğunu ve servislerin araçları tamir etme konusunda zorlandıklarını ve hatta defalarca basit problemlerin yapılamadan servisten dönenlerin olduğuna bizzat şahit olmuş bulunuyorum dedi.Uzun süre kullanmak için verso c max gibi tavsiyer de de bulundu.
    Ben üstteki paragraftan yola çıkarak şunu öğrenmek istiyorum. Bu araç sizce km lere kadar sıkıntı çıkarmaz. Bu bilinmez kul yapımı ama sağlamlığı mesela ne kadar götürür donanım olarak. Yani forumun yukarılarına doğru biri daha sormuş ikinci el alınırken 80.000 binde bir araç alınır mı diye. mesela. Ben focusumu 115binde hala canacar gibi kullanıyorum Mesela başka bir arkadaşta 130 bindeki focusunu kullanıyor bir problm yok. Ve en önemlisi 90bin bakımı 900 tl ye hallolmuştu. (baskı balata kayışlar siskler falan...)
    Ben bu araçtan almak istiyorum ama kılı kırk yaran tiplerdeyim. Focusu bile 3 aylık araştırmadan sonra almış biri olarak yazıyorum.:D
    Kendimin ikna olması gerekiyor. Bu konuda sizin fikirleriniz benim için çok ciddi önem taşımaktadır. İlgi alaka için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam Focusunuz kaç model acaba ? Yılda tahminen kaç km yapıyorsunuz ? 5008 alırsanız en az kaç yıl kullanmayı düşünüyorsunuz. Şimdi ben Focusu 2008 yılında aldım 2012 sonunda satarken aracım daha 65-70.000 civarındaydı. 5008 'de bu kadar kullansam zaten bana yetiyorda artıyor ki bu araç bu sürede sorun çıkarmayacaktır.

Birde garantisini uzatabilirsiniz, neredeyse aracın 5 yılını herşeyi ile garantiye alıyorlar. Ben focusun kapı fitillerinin garantiye girmediğini biliyorum 5008 'de direksiyonu bile garantiye sokuyolar. kapı fitili diyip geçmeyin elimiz bile değmediği parçaya garanti dışı dediler, Direksiyn gibi hergün elinizle tuttuğunuz, elinzideki kremden, elinizin kirinden sildiğiniz kimyasaldan etkilenecek direksiyonu sokuyolar.

Geçtiğimiz günlerde Peugeot Türkiye Servis Müdürü'nün bir gazetede beyanını okumuştum,

" Türkiye 'de Peugeot servisleri konusunda ciddi ön yargı bulunuyor. Bunu değiştirmek için koşulsuz müşteri memnuniyeti adına ne gerekiyorsa yapacağız "diyordu. Bakın bu çok önemli servise gittiğinizde şurada şu var burada bu var dediğinizde bakıyolar inceliyorlar haklıysanız aldığınız cevap hemen değiştirelim oluyor.

Peugeot 'a ön yargı olduğu doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatasagun -- 8 Nisan 2013; 12:12:11 >

• quote:

Arkdaşlar merhaba,

arkadaşım geçen ay 116 bin km"de sattım 5008"imi.aslında satmaya hiç niyetim yoktu ama 3 ay yurt dışında bulunmam gerekince bir arkadaşta 63 bin lira verince bende istemeye istemeye sattım.hiç bir sorun yaşamadım.bütün bakımlarını zamanında yaptırdım.km olarak eminim en son yaptığım km"nin 2-3 katı daha hiç bir sorun yaşamazdım.peugeotun adı çıkmış dokuza inmez sekize.eskiden sorunlu bir markaymış.hiç peugeot kullanmamıştım.5008 gerçekten kaliteli bir araç.tabi sorunları yok mu elbette var.zaten sorunsuz araba diye birşey yok.ama parasının hakkını son kuruşuna kadar veriyor.cebini üzmüyor.bakım ücretleri gayet makul seviyelerde.benim garantiden hiç bir şeyim değişmemişti ama forumdan okuduğum kadarıyla garanti konusundada çok sıkıntı çıkarmıyor bayiler.yurt dışından döneyim ilk işim yeni bir 5008 almak olacak.

• quote:

Arkdaşlar merhaba,

Geçen ay aracıma 45 000 bakımı yapıldı, ustayla (tanıdık bir usta) aracı test ederken aracın kronik sorunlarını sorduğumda , zaten bu foruma yazan 100 den fazla 5008 ailesi mensubu ve 200 küsür sayfayı incelerseniz sadece ilk çıkan modellerde görülen ve garantiden değişen direksiyon ve ön salıncak burcu dışında kayda değer problemler olmadığını görürsünüz. Yüksek km araç ister alman, ister ingiliz, ister çin olsun her zaman riski arttırır, bu nedenle expertiz yaptırmanız şart. sonuçta dediğiniz gibi kapitalist bir tüketim toplumunda kul yapımı araçlar kullanıyoruz. Şu an 2011 crv, 2011 BMW 316 ve 5008 i sürekli kullanma şansım oluyor ve inanın 5008in keyfini diğer iki aracımdan alamıyorum. Bugün için yeni araç alacak olsam bu fiyata alacağım tek araç yine 5008 olacaktır.

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: drsnrky

quote:

Orijinalden alıntı: ayblrdija

Gece 00.30 sıralarında park halindeyken aslana vurdular.Sağ arka kapı göçtü.

Peugeot 5008

Abi geçmiş olsun, cana gelmesin de mal önemli değil.

Ben de ön kapıya benzer hasar almıştım, (hatırlarsanız eşim kendi aracıyla vurmuştu) sac değişmesin diye düzeltip boyayarak halletmişlerdi. Şart değilse sacı değiştirmemenizi öneririm tabiki.

Benim araçtada aynı durum söz konusu, kaskodan karşılanacağını söylediler. Müsait olduğum bi zamanda bende yaptırmayı düşünüyorum. Bu olay 3 sene önce geldi aracı yeni aldığımızda taksi dokundu. Nazarlık diye yaptırmadım bende.
     Peugeot 5008

Birde aracın sol ön tamponunda ufak dokunmalardan boyanın kalkması söz konusu bunları nasıl yaptırcağım bilmiyorum, beyaz renk değilki arabanın rengi sedefli beyaz, diğer türlü çok sırıtır beyaz, kaskodan olmasa yaptırırım bunlarıda.

Peugeot 5008
     Peugeot 5008

• quote:

Hocam,

Aynen bas kulakcığa Manuel-Otomatik mod fark etmiyor hemen senin verdiğin komutu yerine getiriyor hatta bir sürede o modda kalıyor.

Örnek: yokuş yukarı çıkıyorum araç vites düşürmeden ben değiştirmek istediğimde basıyorum düşürüyorum, araç tekrar düze gelip rahat edene kadar da geri yukarı vitese atmıyor.

ooo, zorla aldıracaksınız siz bana bu aracı bu gidişle...
  • Aslanı yıkarken

Peugeot 5008

Bu arada sizlerdede araç kapı altlarında ışık varmı ?
     Peugeot 5008
     Peugeot 5008

• quote:

quote:

Hocam,

ooo, zorla aldıracaksınız siz bana bu aracı bu gidişle...

Alın alın, ailecek büyüyelim

• arkadaşlar merhaba,
    uzun zamandır forumu takip ediyorum katılmak bugüne kısmetmiş. Ocak ayında 2. el 5008 premium pack aldım ve birçok konuda bilmediğim şeyi forumdan okuyarak çözdüm. Fakat halen bilmediklerim var ve bu konularda gördüğüm kadarıyla yardımcı olacağınıza da eminim. Şu anda önemli bir konu var benim için . lastik seçimi. Siz hangi lastikleri kullanıyorsunuz ya da hangisini tavsiye edersiniz bilmek isterim.

Saygılarımla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecadu

arkadaşlar merhaba,
    uzun zamandır forumu takip ediyorum katılmak bugüne kısmetmiş. Ocak ayında 2. el 5008 premium pack aldım ve birçok konuda bilmediğim şeyi forumdan okuyarak çözdüm. Fakat halen bilmediklerim var ve bu konularda gördüğüm kadarıyla yardımcı olacağınıza da eminim. Şu anda önemli bir konu var benim için . lastik seçimi. Siz hangi lastikleri kullanıyorsunuz ya da hangisini tavsiye edersiniz bilmek isterim.

Saygılarımla.

Hocam Selamlar,

Öncelikle hayırlı olsun Allah iyi günlerde kazasız belasız aslana binmeyi nasip etsin inşallah ( arada da bi gönderi yaptım :) ) Benim aracımda Michelin Primacy bulunuyor yumuşak bir lastik ben çok memnunum tavsiye ederim
  • quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

Saygılarımla.

Hocam Selamlar,

Öncelikle hayırlı olsun Allah iyi günlerde kazasız belasız aslana binmeyi nasip etsin inşallah ( arada da bi gönderi yaptım :) ) Benim aracımda Michelin Primacy bulunuyor yumuşak bir lastik ben çok memnunum tavsiye ederim

michelin primacy gerçekten kaliteli özellikle konfor odaklı bir lastik yani tam bir asfalt lastiği..buna karşılık en ufak bir darbede zarar görebiliyor en büyük eksiği bence bu..

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

Saygılarımla.

Hocam Selamlar,

michelin primacy gerçekten kaliteli özellikle konfor odaklı bir lastik yani tam bir asfalt lastiği..buna karşılık en ufak bir darbede zarar görebiliyor en büyük eksiği bence bu..

Öncelikle hoşbulduk her iki mesaja ithafen.
    teşekkür ederim hemen cevapladığınız için. Michellin için 4 lastik 1400 ve 1800 fiyat verdiler. Aynı ebatta petlas 650 tl 4 lastik. Çok kararsız kaldım o kadar paraya değermi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar merhaba,

Saygılarımla.

Hayırlı olsun kazasız belasız inş
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba,

Saygılarımla.

Hocam Selamlar,

Aslanı dağa bayıra vurmayı içiniz kaldırıyormu :) Ben onu mümkün olduğunca asfalttan ayırmıyorum :D kıyamıyorum

• 
Sayfa: önceki 873874875876877
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.