Şimdi Ara

Peugeot 5008 (484. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37.728
Cevap
148
Favori
1.806.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Giriş
  • Arkadaşlar bence 5008 konusunun biraz daha derli toplu olması için şöyle bir şey düşündüm. Şuanda gündemde olan projelerimiz için ayrı ayrı konu açtım. Bu neyi sağlayacak. Geriye doğru bazı bilgilere ulaşmak istediğimizde konular içinde kaybolup gidiyor ve çok can sıkıcı oluyor. Bu konularla ilgili bir düşüncemiz olduğunda vede uygulama geliştirdiğimizde bu konular altında paylaşımlar yapmamız bize çabukluk kazandıracağı inancındayım.

PEUGEOT 5008 LED FAR PROJESİ
    http://forum.donanimhaber.com/m_64131214/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64131214

PEUGEOT 5008 CAM TAVAN LED PROJESİ
    http://forum.donanimhaber.com/m_64131498/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64131498

PEUGEOT 5008 7" MULTİMEDIA DVD PROJESİ
    http://forum.donanimhaber.com/m_64131847/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64131847

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewes -- 4 Ağustos 2012; 19:50:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar 5008 ailesi ne yapmışsınız öyle bün uğramadık uçmuş sayfa gündüz farı ve modife konusunda Gonya lı arkadaşımızın çalışmalarını gördünüz mü

http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?3710-5008-G%FCnd%FCz-Far%FD

http://www.forumpeugeot.com/showthread.php?3376-5008-Konya

• Güncel takipçi listesini yayınlayabilirmisiniz?

1. vankomicin: Sedefli Beyaz / İstanbul / Doktor......................................34 XXX 11
    2. dr tsi: Sedefli Beyaz / Karabük / Doktor
    3. 307xt: Buz Mavi / İstanbul / Finans /.................................................................. / 3. peugeot aracım / 5 - 6 sene sonra yine peugeot
    4. mancın: Sedefli Beyaz/Tokat/Diş hEkimi /............................................06 XXX 35
    5. melodramm: Aluminyum Gri / İzmir / Elektronik Teknisyeni /17.000KM/35 XX XX27
    6. dennis65: Sedefli Beyaz / İstanbul / bilgisayar Mühendisi
    7. tttnet.net: Sedefli Beyaz / İzmir / Esnaf /5.500 km.............................................35 XXX 43
    8. hewes: Sedefli Beyaz / Bursa / Bilgisayar Mühendisi / 22.000KM ........... 16 X 3014
    9. pasa343: Buhar Gri / İzmir / Mali Müşavir ..........................................35 XX 4855
    10. aybldrja: Aluminyum Gri / İstanbul / Diş Hekimi - İşletme
    11. auzdil: Buz Mavisi / Ankara / Mühendis..............................................06 XX 777
    12. omerka48: Sedefli Beyaz / Muğla / Öğretmen 12500km......................48 X XX40 muğla'ya peugeot bayii açılmazsa düşünmüyorum.
    13. Tk5008: Buz Mavisi / İstanbul / Bilgisayar Mühendisi
    14 drskycrest: Sedefli Beyaz / İstanbul / Doktor /...................................34 XX 2358
    15. odethefam: Sedefli Beyaz / İstanbul / Bilişim-Kurumsal Satış(müh.).... XX XXX 27 / ilk peugeot aracım / şu ana kadar ki durumu ile evet
    16. drsnrky: Buz Mavisi / Bursa / Doktor / 50.000 km ............................. 16 XX 824 / ilk peugeot aracım / bir daha almayı düşünmüyorum
    17. setnet: Buz Mavisi / İzmir / Öğretmen
    18. cipiares: Aluminyum Gri / İzmir / Hukukçu /.......................................XX XX 999
    19. jonjonbaba: Sedefli Beyaz / Ankara / Ev Erkeği (engelli)
    20. gokselky: Sedefli Beyaz / Ordu / Turizm /..........................................XX XX 181
    21. kerem3577: Siyah / İstanbul / Bilgi İşlem Müdürü
    22. aytac_1973: Sedefli Beyaz / Kocaeli / Memur
    23. sbubu: Köpekbalığı Gri / Almanya / Makine Teknisyeni
    24. ganeja:Buz Mavisi/ bilgi bekleniyor./Diş Hekimi
    25. elemanus: Buz Mavisi / İstanbul / Prodüktör
    26. zikefin: Siyah(inci) / İstanbul / Finans ..............................................34 XX 5067
    27. srparamaribo: Sedefli Beyaz / Ankara / Grafik Tasarım
    28. BuTo: SedefliBeyaz / İstanbul / Bilgisayar Mühendisi ........................ 34 BT XXXX / Daha önce 308 hdI 6R kullandım / Daha iyi alternatif bulana kadar devam
    29. salerc38: Buz Mavisi / İstanbul / Elektronik mühendisi
    30. peugeot 5008: Sedefli Beyaz / İstanbul / Elektronik Mühendisi / ………….34 XX 5008
    31. karaca44: Köpek Balığı Grisi / İstanbul/ bilgi bekleniyor / ...................34 GXB 44
    32. kgn. Sedefli Beyaz / İstanbul / bilgi bekleniyor.
    33. ugurBJK: Buhar Gri / Ankara / Memur
    34. Muhfin: Sedefli Beyaz / İstanbul / Mali Müşavir
    35. fakirik: Köpek Balığı Grisi / Trabzon / Fakülte Sekreteri
    36. ylcn1111: Sedefli Beyaz / Giresun / Doktor
    37. siskebap: Sedefli Beyaz / Istanbul / Mühendis
    38. heroist: Köpek Balığı Grisi / İstanbul / Serbset Meslek
    39. strider: Sedefli Beyaz / İzmir / Esnaf
    40. Anycall : Siyah / İstanbul / Endüstri Mühendisi
    41. sanal465: Sedefli Beyaz / İstanbul / Elektrik Teknisyeni /.....................34 XX XX22
    42. miji: Sedefli Beyaz / Ankara / Ses Müh. ve Müzik Enstr. Sat./ ..............06 DJ XX74
    43. ksezer2005: Buz Mavisi / Balıkesir / Doktor
    44. ^muzocat^: Buz Mavi / İstanbul / Elk. Müh-Bilgi İşlem.
    45. mry_82: Sedefli Beyaz / Manisa / İşletmeci /12.000 km.......................................45 XXX 45
    46. archerarch: Sedefli Beyaz / Ankara / Psikolog / ..................................06 XX 5185
    47. serif1978: İnci Siyah / İzmir / Muhasebeci
    48. erdemdincer: İnci Siyah / Ankara / Tercüman
    49. baragat61: Aluminyum Gri / Ankara / bilgi bekleniyor.
    50. 5008TR: Sedefli Beyaz / Kütahya / Öğretmen
    51. cev_ned: Sedefli Beyaz / Eskişehir / Mali Müşavir
    52. arınç: Sedefli Beyaz / Ankara / Yazılım Uzmanı
    53. OSGBERR: Sedefli Beyaz / İstanbul / Serbest Ticaret / .......................34 xx 5310
    54. kendirf: Buz Mavi / İstanbul / Bilgisayar Mühendisi /
    55. batuklar06: Köpek Balığı Grisi / Ankara / Esnaf /
    56. operadakises : Sedefli Beyaz / İzmir / İnşaat Mühendisi / ...................35 XX XXXX
    57. abderten@yahoo.com : Sedefli Beyaz / İstanbul / pilot / .....................34 XX 7426
    58. karhakan : Köpek Balığı Grisi / Denizli / Doktor / ...............................20 xx 77
    59. çırak 71 : Sedefli Beyaz/Çorlu Tekirdağ/ Teknisyen / ..........................XX XX XXXX
    60. onebe69 : Sedefli Beyaz / Ankara / Memur / .....................................06 ELF XX
    61. ritimhayattır : Sedefli Beyaz / İstanbul / Muhasebeci / .......................34 XXX 28
    62. bulocan1969 : Buz Mavi / Ankara / Programcı / ...................................06 XX XXXX
    63. bagera : Sedefli Beyaz / xxxxxxx / xxxxxxx / .....................................xx xx xxxx
    64. boylum : Sedefli Beyaz / İstanbul / xxxxxxx / .....................................34 xx xx12
    65. gurkaan : Buz Mavi/xxxxxxxx/Astsubay/9000 KM...............................xx xx xxxx
    66. sarman61 : Atom Gri / İstanbul / Bilgi İşlem / ...................................34 XX XX61
    67. met0606 : Sedefli Beyaz / İstanbul / Öğretmen / ...............................34 HZ XXXX
    68. tkml_79 : Sedefli Beyaz/xxxxxxxx/xxxxxxxxx/xxxxxx.........................xx xx xxxx
    69. hibeş : Sedefli Siyah/İstanbul/Doktor/xxxxxx......................................34 xx xxxx

Peugeot 5008 Açılmış Yan Konular Güncel

PEUGEOT 5008 LED FAR PROJESİ
    http://forum.donanimhaber.com/m_64131214/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64131214

PEUGEOT 5008 CAM TAVAN LED PROJESİ
    http://forum.donanimhaber.com/m_64131498/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64131498

PEUGEOT 5008 7" MULTİMEDIA DVD PROJESİ
    http://forum.donanimhaber.com/m_64131847/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64131847

PEUGEOT 5008 KÜÇÜK GENEL UYGULAMALAR
    http://forum.donanimhaber.com/m_64140128/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64140128

• quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

Orijinalden alıntı: ayblrdija

Yine davulcu ve yine titreşimden harekete geçen bizim yakışıklılın alarmı ona eşlik etmede.Yahu bu 5008 araçların ne bitmez özellikleri var.Örf adetlere bile saygı gösteriyor , davulculara bile eşlik ediyor mübarek Ramazan'da.

Merhaba,

Alarmınız orijinal mi bende bu şekilde bir özellik yok.

Uçan tekmede atsan ötmüyor

İyi forumlar...

Merhabalar.Orijinaldan kasıt üstünde montajlı mı geldi ise?Cevap hayır!Aldığım gün serviste taktırdım ve orijinal peugeot alarmı olarak servislerde bu alarm takılıyormuş.Faturadaki ismi cancan diye geçtiğine göre finansal karı ve sistem çalışması araçlarımıza uyumlu olduğu için
    tercih edilmiş sanırım.Yoksa kim Fransa'daki alarmı getirecek de uygulayacak.Yalnız 5008 ve bazı modellerine tam uyumlu olduğunu söyleyebilirim.Öyleki başka servisteki arkadaşlara da başka bir konu görüşmek için gittiğimde orijinal alarmı taktırmışınız.Niye bizi tercih etmediniz gibi hayıflanmışlardı.Fiyat olarak ta aynı miktarı söylemişlerdi.Kapıları kitlediğiniz anda (aynı düğmeye bastığınızda)hepsi devreye girecek şekilde çalışıyor.Hem cam kapatma sistemi,kapıların kitlenmesi ve alarm aynı anda düt diyerek tek tuşla kapanıyor ve açılıyor.Aynı sizdeki darbe sensörü var.Gelelim hassasiyet alınganlığına ; ilk zamanlar bana da kolay devreye girmediği izlenimini vermişti, öyleki sağa sola hafif vurduğumda tepki vermiyordu.Ne olduysa son 2 ayda sıcakların ve rutubetin artmasıyla mayışmış olması gerekirken canlandı ve hassas ayarı tam kıvamına geldi.Bence 1 senede iyice kısık ateşte pişti ve iyi yoğruldu.Hele Ramazan ayının tamamında Gündüz özellikle çöp arabası ve aynı ayardaki kamyonların geçişlerinde motor yüklenme sesinde titreşim olarak darbe sensörü alt karoserden hemen tepkisini veriyor.Bu da iyi oldu.Acaba araçlar geçerken sürttü mü tedirginliğini ortadan kaldırdı.Hemen aracın başına çörekleniyoruz ve yanlış alarm diyerek seviniyoruz.Üstelik sahur esnasında davulcu aracın hizasına geldiğinde beraber senfoni orkestrası gibi notist uyumlu çalıyorlar.Hoş ta oluyor.Alarm sesi çok uzun sürmüyor ve rahatsız edici tiz sesi yok.Kulağı doğuştan var ve eğitimini iyi almış.Sağlıcakla kalınız.Tekrar geçmiş olsun dileklerimle.Allah başka kazalar göstermesin.

• Diğer bir projede vites kolunu değiştirmek. 2 alternatif var. Birisi DS5 ' in ki diğeri ise Peugeot 3008 Hybrid ' in ki.

Peugeot 3008 Hybrid
     Peugeot 5008  Peugeot 5008

DS5

• tttnet.net kardeşimiz bir bilenin sözünü dinledik ve yerli malı Türk'ün malı diye diyerek kaynak makinemizi aldık.Ağırlık bahsettiğiniz gibi 5,5 kg. ve kartlı.Özellikle aramadığım halde yerlilerin büyük çoğunluğu 200 amper olarak üretiliyor ve dijital.Marka olarak biliyorsunuz farketmiyor.Aynı mamulu 4-5 değişik isimde ama aynı kasayı ve mlz. leri kullanarak üreten ve satanlar var.İstanbul doğumlu ve benim elimde fani olacak ilerde.Fiyatta da en üst sınır (sıkı sıkıya alıştık ya pazarlığa) 380TL.Kdv.li.Hediye olarak ta motorsiklet kask maskesi ve 3 adet spiral taş motoru aldık.Tig kaynağı yapma özelliği yok ve benide ilgilendirmiyordu.Koruma sınıfı 21s.Diğer markaları da iyi inceledim.Ufak ve şıklığını ise beğendim.İnşallah vazifesini gerektiğinde yaparda sorun yaratmaz.Görsel şovu yerinde bir makineye benziyor.Teşekkürler ve iyi forumlar.HAyırlı sahurlar olsun herkeslere...

tttnet.net kardeşimiz bir bilenin sözünü dinledik ve yerli malı Türk'ün malı diye diyerek kaynak makinemizi aldık.Ağırlık bahsettiğiniz gibi 5,5 kg. ve kartlı.Özellikle aramadığım halde yerlilerin büyük çoğunluğu 200 amper olarak üretiliyor ve dijital.Marka olarak biliyorsunuz farketmiyor.Aynı mamulu 4-5 değişik isimde ama aynı kasayı ve mlz. leri kullanarak üreten ve satanlar var.İstanbul doğumlu ve benim elimde fani olacak ilerde.Fiyatta da en üst sınır (sıkı sıkıya alıştık ya pazarlığa) 380TL.Kdv.li.Hediye olarak ta motorsiklet kask maskesi ve 3 adet spiral taş motoru aldık.Tig kaynağı yapma özelliği yok ve benide ilgilendirmiyordu.Koruma sınıfı 21s.Diğer markaları da iyi inceledim.Ufak ve şıklığını ise beğendim.İnşallah vazifesini gerektiğinde yaparda sorun yaratmaz.Görsel şovu yerinde bir makineye benziyor.Teşekkürler ve iyi forumlar.HAyırlı sahurlar olsun herkeslere...

hayırlı olsun ayblrdija.. senin işini 160 amperde görürdü ama 200 amperin en azında hiç bir zararı yok..üstelik daha uzun süre kaynak yapabilir ve 4'lük elektrotları bile rahatlıkla eritebilirsin..TR malı olmasıda isabetli olmuş..380 lira kesinlikle iyi bir rakam.. küçük çanta gibi elinin altında taşıma sorunu olmayan kuvvetli istersen evin çatısında bile iş yapabilirisn..memnun kalacağına emin olabilirisn..

• 5008 ile alakalı proje çalışmaları ile alakalı sayfalar asıl konumuz olan 5008 topiğini 2. plana atmaz umarım..

• Sanıyorum atmayacak. Sadece o konuda bir görüş olduğunda yazarsak o kısma hiç bir sorun olmaz ki gör bak 1 hafta sonra orada ki konuları unutmaya başlayacağız. Ancak ileride geriye dönük bu projeler ile ilgili bir bilgi edinmek istendiğnde onlara ulaşmak fevkalade kolay olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewes -- 5 Ağustos 2012; 22:15:55 >
  • arkadaşlar peugeot b segmenti suv sınıfına 2008 ile giriyor.araç hoş görünüyor.2013 te çıkacakmış .çocukları 5008 ile büyüttükten sonra küçük suv 2008 veya büyük suv 4008 ile yola devam edebiliriz.ne dersiniz?

http://www.auto-motor-und-sport.de/bilder/peugeot-2008-ab-31-790-euro-kleiner-suv-startet-2013-4178802.html

http://www.otodergi.com/yeni-2008-suv-207.html

Peugeot 5008

Peugeot 5008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerka48 -- 6 Ağustos 2012; 0:06:01 >

• C4 Aircross tadında olmuş. Yani tam bu şekilde olmaz ancak gelecekte 5008'in yerini alacak araç buna çok benzer olabilir. Geçen gün bahsini yapmıştım. İşte tam anlatmak istediğim şekil çıkmış ortaya. Yan sinyaller yan aynalarda olması da güzel olur gerçekten.

5008'in yerini alacak arabada çamurlukların etrafında ki plastik aksam olmayacak ve bu araba hali ile yükseltilmiş zaten bu tip arabalar yükseltilmiş oluyor. Far, ön ızgara ve kaput şekli şuanda peugeot'un araçlarında ki yeni stili. Peugeot 5008 in yenisinde ön kaputun gene küçük olacağını düşünüyorum. Ancak Geçen gün bi hesap yaptım, 2009 yılının sonunda 5008 tanıtılmış. Normal de 2014 yılının sonunda makyajlanması lazım, 2016 yılında da yeni kasa gelmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewes -- 6 Ağustos 2012; 0:23:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hewes

C4 Aircross tadında olmuş. Yani tam bu şekilde olmaz ancak gelecekte 5008'in yerini alacak araç buna çok benzer olabilir. Geçen gün bahsini yapmıştım. İşte tam anlatmak istediğim şekil çıkmış ortaya. Yan sinyaller yan aynalarda olması da güzel olur gerçekten.

5008'in yerini alacak arabada çamurlukların etrafında ki plastik aksam olmayacak ve bu araba hali ile yükseltilmiş zaten bu tip arabalar yükseltilmiş oluyor. Far, ön ızgara ve kaput şekli şuanda peugeot'un araçlarında ki yeni stili. Peugeot 5008 in yenisinde ön kaputun gene küçük olacağını düşünüyorum. Ancak Geçen gün bi hesap yaptım, 2009 yılının sonunda 5008 tanıtılmış. Normal de 2014 yılının sonunda makyajlanması lazım, 2016 yılında da yeni kasa gelmesi lazım.

Allah ömür verirse hep beraber görürüz belki.

• Bu arada topikte sorun mu var.Açılması ve yazılan yazıları geç alıyor ya da biraz bekletiyor.4-5 gündür böyle gibi!

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

Aslında çok fazla bir durum yok ancak bu kadarı bile değimesi için bi neden benim için.

Peugeot 5008

garantisi var nasılsa..değiştir gitsin..sanki büyüyecek gibi duruyor..sinek küçük ama mide bulandırır..

Merhaba,

Ben de direksiyonu değiştirttim. parça yoktu sipariş verdiler, İstanbul Tekoto 2 ay sonra telefonla arayarak değiştirdi.
    Eskisine göre kullanılan deri daha dayanıklı bir izlenim veriyor, daha yumuşak dokuya sahip. Ancak işçilik daha kötü diyebilirim. Arkadan ek yerlerindeki dikiş potları elime geliyor. Ama bunda soyulma riski daha düşük.

İşte resmi. Fark varmı siz karar verin.

Peugeot 5008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuTo-5008 -- 6 Ağustos 2012; 8:23:22 >

• quote:

Diğer bir projede vites kolunu değiştirmek. 2 alternatif var. Birisi DS5 ' in ki diğeri ise Peugeot 3008 Hybrid ' in ki.

Peugeot 3008 Hybrid

Peugeot'un vites kolunu tercih ederim açıkcası. Citroen'i hiç düşünmezdim.
    Ancak bizim vites kolununu da kısaltmanız gerekecek, uzun kola bu başlığı taktırdığınızda biraz çirkin duracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuTo-5008 -- 6 Ağustos 2012; 8:42:16 >

• quote:

quote:

quote:

Beragat61 kardeş!Hoşgeldin , nasılsın?Ya Forum peugeot'ayada fırsat bulup gelemedim.İnşallah bir ara uğrar , kaynatırız.Sağlıklı ve kazasız sürüşler dilerim.

Aaaa bende üye oldum bugün oraya. Bu amortisör ile ilgili konudan dolayı.

Forumun kurucularından bildiğim kadarıyla Ömer kardeş var.İyi de bilgilere sahiptir.Orayıda yalnız bırakmamak lazım.Biraz oraya karşı hata ettik galiba.İlk yolculuk yazılarımı ( 5008 aldığım ilk aylardaki ) oraya yazmıştım.Bulursan okuyabilirsin.Yakın zamanda tekrar ziyarete gideceğim inşallah.Boş bırakmayalım ve oraya da destek olalım.Jonjon baba da orada takılıyor ve eskilerden.

Ben de üyeyim. Hatta ilk üyelerdenim (Burak) Hem burayı hem de orayı takip ediyorum (fazla yazım olmasa da)
    308 ve 407 topikleri çok iyidir. 5008 kısmı henüz canlanmadı, canlandırmaya çalışıyoruz.. Ben de kendi 5008 izlenimlerimi paylaşıyorum.

Burada çok bilgi var, çok paylaşım var ancak konudan konuya çok geçiliyor. Forum pejo'da ise daha konu bazında ayrıştırılmış bir yapı var. Her ikisinin de vazgeçilmezleri var yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: BuTo-5008

quote:

quote:

quote:

Beragat61 kardeş!Hoşgeldin , nasılsın?Ya Forum peugeot'ayada fırsat bulup gelemedim.İnşallah bir ara uğrar , kaynatırız.Sağlıklı ve kazasız sürüşler dilerim.

Forumun kurucularından bildiğim kadarıyla Ömer kardeş var.İyi de bilgilere sahiptir.Orayıda yalnız bırakmamak lazım.Biraz oraya karşı hata ettik galiba.İlk yolculuk yazılarımı ( 5008 aldığım ilk aylardaki ) oraya yazmıştım.Bulursan okuyabilirsin.Yakın zamanda tekrar ziyarete gideceğim inşallah.Boş bırakmayalım ve oraya da destek olalım.Jonjon baba da orada takılıyor ve eskilerden.

Ben de üyeyim. Hatta ilk üyelerdenim (Burak) Hem burayı hem de orayı takip ediyorum (fazla yazım olmasa da)
    308 ve 407 topikleri çok iyidir. 5008 kısmı henüz canlanmadı, canlandırmaya çalışıyoruz.. Ben de kendi 5008 izlenimlerimi paylaşıyorum.

Burada çok bilgi var, çok paylaşım var ancak konudan konuya çok geçiliyor. Forum pejo'da ise daha konu bazında ayrıştırılmış bir yapı var. Her ikisinin de vazgeçilmezleri var yani...

aslında forum peugeot"a bir el atsak orayıda canlandırırız aslında..

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

Orijinalden alıntı: BuTo-5008

quote:

quote:

quote:

aslında forum peugeot"a bir el atsak orayıda canlandırırız aslında..

Yok be oranın seviyesi bana düşük geliyor.

Bizdeki seviyeyi bulamayız.

İyi forumlar...

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• 10 günde biri anca girip cevap veriyor. Oda hep aynı kişi baragat adlı moderatör var. Sanırım oda moderatör olduğu için girip bakıyor. Bir soru sorular 1 hafta geçti kimse cevap vermedi en sonunda üye olayım biraz bende zorlayayım dedim ancak ne köy olur ne kasaba... Güzel şeyler var ancak çok çok ıssız bir forum.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.