Şimdi Ara

Peugeot 5008 (1540. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37.685
Cevap
148
Favori
1.710.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragotreis

ya bu gerizekalı *********** lardan (çok daha ağır şeyler yazmam lazım da neyse, bu en hafifi) istanbul-ankara otobanında çıktı karşımıza. kaşrı şerit kapanmış, gidişin en solunu kukalarla bölmüş, onlara ayırmışlar, bir tane ******** ***** **** ***** ****, sollama yapacam diye karşımıza bir çıktı.. biz de minibüsle düğüne gidiyorduk, şöför öndeki iki kişi ile konuşuyordu, ben de ayakta arkalarında yola bakıyorum, 3 ü de görmedi, ben (verilmiş sadakamız varmış, Allahtan sağımız da boş o an) kaptan, kaptan bak bak!! diye bir bağırdım, adam son anda sağa kırdı, faciadan döndük, hızlar en az 120 şer.. ne olurdu düşünün artık.

çok geçmiş olsun ucuz atlatılmış...
  • talhagezer kullanıcısına yanıt
    Ben olsam yeni kasa 5008'i tercih ederdim.
    Peki Tiguan'dan vazgecme sebebinizi sorabilir miyim?
    Zira bende 2011 model 45000 km'de 5008 aracimi Tiguan ile takas etmek istiyorum uzun dönemde plan olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doxx D kullanıcısına yanıt
    e gelin siz değiştirin şimdiden.. hazır birbirinizi bulmuşken
  • teşekkürler, eskiden yaşadığımız bir olaydı aslında. videodaki görüntüden aklıma geldi. ama ölümden döndük desem yeridir, hele ben ayaktayım, ön sıranın hemen arkasında, ne olurdu allah bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 28 Nisan 2015; 14:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doxx

Ben olsam yeni kasa 5008'i tercih ederdim.
    Peki Tiguan'dan vazgecme sebebinizi sorabilir miyim?
    Zira bende 2011 model 45000 km'de 5008 aracimi Tiguan ile takas etmek istiyorum uzun dönemde plan olarak.

Aslında 7 kişilik MPV bakıyoruz, bayadır araştırıyorum bu tip araçları. Donanım, dizayn, genişlik ve tüketim gibi değerleri puanladığımız vakit 5008 öne çıkıyor. Aslında gönlümüzde yatan aslan Galaxy yada S-Max ancak 2015 5008 fiyatına ikinci el 2012 bile alınamıyor... Tiguandan önce Touran biniyorduk, ailemiz çok kalabalık. Minibüs ise ben istemiyorum, bari MPV olsun diye bakıyorum. Yoksa tiguan SUV karakterinde olması, 4motion ile yola yapışması, verdiği güvenlik hissi çok iyi. Bir sıkıntımız yok... İsteyen oluyor ama benim fiyata değil, keyfe keder satıyorum yada takaslayacağız işte nasip bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Sizin araç 2011 olduğundan stop-start yoktur.
    Olsaydı stop-startın devreye girmemesinden akü azalmış denilebilirdi.
    Servis bilgisayarında akü seviyesi diye bir gösterge var.
    Ben gözümle gördüm hatta %70 altına inince stop-startınız çalışmaz dedi.
    Bence bir akücü de kontrol ettirin, akü seviyesi düşünce bir sabah yolda bile kalabilirsiniz.
    Bu araçlarda akü belli seviye altında ise hiç motoru çalıştırmama huyu var. (verdiği hata ise ilginçmiş motor arızası)

Ben yaklaşık bir ay önce bu sebepten yolda kaldım,çekici filan hiç hoş olmuyor bence değiştin ,akü bu araçlarda ihmal etmeye gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mancın -- 28 Nisan 2015; 21:38:23 >

• Bugün Kliksa da ki kampanyadan 4 adet Petlas 741 lastik siparişi verdim.

http://www.kliksa.com/urun/petlas-21550-zr17-95w-velox-sport-pt741-rf-oto-lastigi/902070941

Aysonuna kadar indirim kodu ile %10 indirim varmış, ( indirim kodu KTSA10 ) kargo ücretsiz, Word karta 500 TL üstü alışverişe 50 TL puan veriyor.

Lastikler 175 TL ye falan geldi. Baya uygun geldi bana

İyi forumlar
  • İstanbul'da olan 5008 ciler şanslıymış. Sadece 5008 değil, Melodramm İzmir şubesini de sen açabilirsin esasında :-)
    Periyodik bakımı adam gelip evinizin önünde yapıyor. Üstüne 209 TL ye !!!

http://mobilotoservis.com/peugeot-5008-1600-cc-dizel-periyodik-bakimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

Bugün Kliksa da ki kampanyadan 4 adet Petlas 741 lastik siparişi verdim.

http://www.kliksa.com/urun/petlas-21550-zr17-95w-velox-sport-pt741-rf-oto-lastigi/902070941

Aysonuna kadar indirim kodu ile %10 indirim varmış, ( indirim kodu KTSA10 ) kargo ücretsiz, Word karta 500 TL üstü alışverişe 50 TL puan veriyor.

Lastikler 175 TL ye falan geldi. Baya uygun geldi bana

İyi forumlar

İlk izlenimleri, merakla bekliyoruz.

İyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• IZMIR - ESKISEHIR yolculuğu.

5,4 lt/100 km, gidilen mesafe, 495 km, kalan yakıt ile gidilecek mesafe 620 km, ortalama hız 77 km/saat.

Rota boyunca 85 ile 110 arası yolculuk yapıldı, 2 kişi + tam dolu bagaj.

İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: cchemic

Merhaba, 3008 in cam tavanına taş atılmak sureti ile 30-35 cm'lik kıl gibi , yer yer biraz daha kalın çatlak oluştu maalesef. Tırnakla üzerinden geçtiğinizde çok hafif takılıyor elinize. Çok derin değil yani.Carglass vb yerlerde tamiri mümkün olur mu? Ya da tamiri için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır? Saygılarımla.
    Resim eklemeyi beceremedim.

Merhaba, bugün serviste cam tavan değişimi yapıldı, öğrenmek istediğim başka bir konu var, aracı aldığım 2014 aralık ayından bu yana lastik sensör(leri) algılanamadı hatası veriyordu, hazır servise gelmişken, kontrol ettirip mesajı sildirmek istedim, ama araçta cyclone takılı olduğu için sıfırlama işini yapamayacaklarını aracın orjinal yol bilgisayarının takılı olması gerekiyor dediler, mekanik bir sorun gözükmüyor ama isterseniz müsait bir zamanınızda orjinal teybi ve yol bilgisayarı getirin, söküp takalım kontrol edip sıfırlayalım dediler, çok mantıklı gelmedi ama ısrarcı olmadım. Fikri olan var mı bu konuda , yani arızayı sildirmek için illa da orjinal teybinin yol bilgisayarının mı takılı olması gerekiyor? Bu arada cyclnoe takıldığından beri sensör mesajı çıkmıyor sadece gösterge panelinde üçgen uyarı işareti çıkıp bir süre sonra kayboluyor.

• quote:

quote:

Merhaba, 3008 in cam tavanına taş atılmak sureti ile 30-35 cm'lik kıl gibi , yer yer biraz daha kalın çatlak oluştu maalesef. Tırnakla üzerinden geçtiğinizde çok hafif takılıyor elinize. Çok derin değil yani.Carglass vb yerlerde tamiri mümkün olur mu? Ya da tamiri için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır? Saygılarımla.

Merhaba, bugün serviste cam tavan değişimi yapıldı, öğrenmek istediğim başka bir konu var, aracı aldığım 2014 aralık ayından bu yana lastik sensör(leri) algılanamadı hatası veriyordu, hazır servise gelmişken, kontrol ettirip mesajı sildirmek istedim, ama araçta cyclone takılı olduğu için sıfırlama işini yapamayacaklarını aracın orjinal yol bilgisayarının takılı olması gerekiyor dediler, mekanik bir sorun gözükmüyor ama isterseniz müsait bir zamanınızda orjinal teybi ve yol bilgisayarı getirin, söküp takalım kontrol edip sıfırlayalım dediler, çok mantıklı gelmedi ama ısrarcı olmadım. Fikri olan var mı bu konuda , yani arızayı sildirmek için illa da orjinal teybinin yol bilgisayarının mı takılı olması gerekiyor? Bu arada cyclnoe takıldığından beri sensör mesajı çıkmıyor sadece gösterge panelinde üçgen uyarı işareti çıkıp bir süre sonra kayboluyor.

Benim jant boyama işlemi için söküldüğü zaman, benim sensör de yeniden tanıtılmıştı.

Cyclone ile ilgisi yok, obdII portu üzerinden bağlantı yapılıp tanımlama yapılabilinir.

İyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

quote:

Benim jant boyama işlemi için söküldüğü zaman, benim sensör de yeniden tanıtılmıştı.

Cyclone ile ilgisi yok, obdII portu üzerinden bağlantı yapılıp tanımlama yapılabilinir.

İyi forumlar...

En iyisi ebayden Mini ELM327 alıp kendim yapayım :)

• eskişehire gelmişken bi de angaraya gelir insan

1115 km toplam menzil göstermiş.. izmire gelirken benimki de 1100-1160 arasında dolanıyordu. ama en sık 1130 gösteriyordu.

konusu açılmışken şu hususu bir kez daha belirteyim; geçenlerde de bahsi geçmişti, en çok 55 litre falan alıyor diye, geçen yine son günü gelen kart puanlarını kullanmak için yakıt alayım dedim, yine tam doldu derken epey geri çekildiğini gözlerimle gördüm. bu sefer başka bir görevli de aynı şeyi söyledi, "abi peugeotlar böyle" diyor.. yani 60 litreyi görmek epey zor, sabırla beklemek gerekiyor. sanki içeride içen biri var yakıtı. ööyle geri çekiliyor.

gelelim ciclon meselesine;

1- taktığımızda "updating logo failed" diyordu ya.. şaşırmıştık. onu bir diyor, bir demiyor. bazen "updating logo finished" diyor, bazen de diğer uyarıyı veriyor. sorun yok orada yani.
    2- arka ekranlar açıkken eco modu da kapalıyken, uzun bekleme olacağı zaman aktif ettiğimde, arka ekranlada görüntü devam ederken ses kesilip radyo çalışmaya başlıyor. önde de arkada da görüntü var, ama ses radyo sesi. görüntüden çıkıp, radyoya gelip, onu sağ üstteki "x" den kapatınca düzeliyor. bu normal mi?
    3-önden ayrı arkadan ayrı görüntü izlerken, sesi de ayrı ayrı almak için arkalar kulaklık mı kullanmak zorundaydı? unuttum..

kötü izmirinizde park cezasını da yapıştırmışlar hemen.. koşa koşa gelmiş peşimizden..

Trafik Cezası Madde 61/1-e

Kamu hizmeti yapan yolcu taşıtlarının duraklarını belirten levhalara iki yönden onbeş metrelik mesafe içinde park etmek.

halil öztürkün az ilerisindeki tansaşta durmuştum. durak da vardı ama uzaktaydı. 50 tane de araç vardı. gelmiş yazmış gereksizin biri.

@auzdil

tekerlekleri güel güle kullanın hocam, biraz kullandıktan sonra inceleyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 30 Nisan 2015; 0:57:43 >

• Hayırlısıyla bir gelsin, bakıcaz gereğine, kullanım detaylarını paylaşacağım tabiki ...

Bu arada Ankara izmir-çeşme-kuşadası-ankara şehir içi dışı vs toplam 1750 km 5.7 lt
    Ben bunlar kadar genç değilim öyle yavaş yavaş gidemiyorum, ortalama hız 87 km/s

Daha da yavaş gidilmez ki ama ... :-)

NOT : Bu lastik veya başka birşeyi Kliksadan almayı düşnen varsa, zamanı kaçırmasın...Bugün son ... % 10 indirim kodu için .. +% 5 world kard için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzdil -- 30 Nisan 2015; 4:59:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

quote:

İyi forumlar...

En iyisi ebayden Mini ELM327 alıp kendim yapayım :)

http://www.ebay.com/itm/321457984558?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Sadece bu yeterli olmuyor, ayrıca bir sinyal verici de tanımlama yapılacak tekerin yanına konulup, tanımlama yapılıyor.

İyi forumlar...

• cchemic kullanıcısına yanıt
    Bunlar genelde sadece okuyucu(reader) bir ayarı değiştirmek için tek başlarına bir işe yaramıyor, birde yazılımı gerekli.

Bence faydalı bir gereç, bu yüzden geçen hafta ebaydan sipariş verdim gelmesini bekliyorum.

Yeni araçlarda CAN-BUS protokollerini iyice sıkılaştırdılar.

Herkes ellemesin diye motor ile ECU arasındaki bağlantıları kriptoladılar.

Yeni model araçlarda sadece yetkili yazılımlar modifiye yapabiliyor.

2013 model üzeri audilerde dışarıda yedek anahtar bile yaptıramazsınız. Mecburen servise gitmeniz gereklidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-boyasiz-hatasiz-ilk-sahibinden-cam-tavan-7-kisilik-start-stop-207726360/detay/

Herkesin malına biçtiği değere saygı duyarım öncelikle bunu belirteyim. Bu aracın sahibi Tiguan üstüne 20bin lira istiyor... İrkildim resmen İlanım;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-2012-model-4x4-haldex-160bg-boya-degisen-yok-181266156/detay/

takasta genelde bu tip durumlar yaşanıyor..sen nakit paranı cebine koydun mu pazarlık şansın zaten otomatikman yükseliyor..takasta herkesin malı değerli..orta yolda buluşmanı biraz zor..

• ya n'olur şu "takas fiyatım şu..." mantığını bir açıklayın bana..

arabaya 25 isteyip takas fiyatım 30 ne demek? seninle takasa giren de haliyle aynı mantığı izleyeceği için, böyle bir embesilliğin açıklaması nedir?
  • 
Sayfa: önceki 15381539154015411542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.