Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
701
Cevap
93
Favori
122.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Monterrey M kullanıcısına yanıt

    Amin hocam saolun sizde inş.

    Hocam 21 Temmuz’da bulunduğum şehirdeki bayiye 100.000 kapora vermiştim (liste+20) 3 hafta içinde aracınız gelir denmişti.Sonra tamamen şans eseri bir dostumla telefon görüşmemde araç alacağımı soylediğimde ankara’da liste fiyatının daha altına araç olduğunu söyleyince şaşırdım,renk işini netleştiremediği için bende Pazar günü bayileri aramaya başladım ve 2. aramamda bugün aracı aldığım bayiden aracı buldum ve kapora gönderdim onlarda Ağustos 15 e kadar teslim edeceklerini söylediler.Diğer bayidende satışı iptal edip kaporayı 1 saat içinde geri aldım.

    Araç gümrükteydi biz bu görüşmeyi yaptığımızda,görüşmeden 3 gün sonra fatura kesildi (interaktif vergi dairesine e devlet bilgileriyle girip adınıza kesilen fatura olup olmadığına bakabilirsiniz)Bende kalan ödemeyi gönderdim.Fatura adıma kesildikten tam 2 hafta sonra araç geldi diye haber verdi ben bugün gidebildim almaya işlerden dolayı.

    Bana sorarsanız 2-3 gün diyorlarsa en geç 10 gün içinde aracınızı alırsınız diye tahmin ediyorum,bayiler içinde bence aracı teslim edip biran önce kurtulmak en iyisidir aracım nerde niye gelmedi diyen müşteriyle uğraşmaktansa.

    Bugün ST ye sordum şikayet varda mayıstan beri araç alamayan kişileri,bazı ST lerin acemiliğinden erken tarih verdiğini söyledi yoksa aracın tahmin edilen tarihten şaşması 50 araçtan 1’inde olacak bir talihsizlik dedi.

    Bence fatura adınıza kesildikten sonra 1-2 gün içinde vazgeçmek için bir neden yok,güzel araba bence bulmuşken bırakmayın.





  • Monterrey M kullanıcısına yanıt

    Benim faturam 30 mayısta kesildi hocam. Aracım 22 temmuzda geldi. Zaten gümrüklerdeki teslimat sıkıntılarıyla ilgili twitterdan falan da açıklama yapılmıştı. Aşırı yoğunluktan aksayabiliyor diye. Faturanız kesildiyse dert edicek bir şey yok bence eninde sonunda gelir :)

  • matrakstr M kullanıcısına yanıt

    Kamp seti termos ve sıcak muhafaza kabı verildi bana.

  • Bende ödemeyi 21 temmuz da yaptım ve 10 içinde teslim denildi. Fakat hala bir ses yok. Satış temsilcisinden aldığım tek cevap ''Malesef bugün aracınız gelmedi'' oluyor ve iyice sinirleniyorum. Kesin bir tarih vermiyorlar hala. Kendi aracımı satıp ödemeyi yaptığım için de gerçekten mağdurum.

    Bu arada aldığım bayi Ekmas Egem İzmir...

  • Biraz alengirlide olsa sonunda aracımı teslim aldım. 408 GT modeli.

    Donanımı çok güzel, hatta beklediğimden daha iyi. Bİr sürü şeyi var pek deneyemedim ama denediklerimin arasında;

    Koltuk ayarı 14 bölgeli, her yerden kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Masaj işi ise idare eder. Sonuçta hafiften sırt sertliğini alıyor.

    Adaptif hız sabitleyici iyi çalışıyor. Ana yolda denk geldiğim bir trafik sıkışıklığında 20 km hızla kendi başına dur kalk yaparak ilerledi. Yanına sürüş asistanını da açtığınızda virajları kendi dönüyor. Ama bundan çok tedirgin oldum.

    Şerit takip asistanını kullanamadım. Her bindiğimde kapattım. Zira özellikle şehir içi riskli geldi bana.

    Uzun far asistanını henüz denemedim.

    Daha öğreneceğimiz baya bir şeyi var.

    3 boyutlu gösterge çok iyi. Fakat göstergeyi görebilmek için direksiyonu bayağı bir aşağıya indirmek gerekli. Direksiyon kucağımda kullanmaya alışmam lazım.

     

    Kullanımı çok güzel. Sadece biraz büyük geldiğinden alışmak lazım. Yeni öğrendim ama 5008 den bile uzun bir araç. İçi ve bagajı çok keyifli. Çok ferah.

    1.2 motor şehir içinde hiç üzmedi. Hatta atik bile geldi. Şehir dışı 130-140 lı hızlara çok güzel erişiyor ve son derece sessiz ilerliyor. 8 ileri olmasının avantajı.

    Fakat eski arabadan (F30 3,20) kalan alışkanlıkla rampa yukarı sollamaya kalkınca arkadakinden iyi selektör yedim. Maalesef öyle bir durumda ciğeri doğal olarak yetmiyor. Gerçi yeni olduğundan fazla da devir çevirmek istemedim.

    Rengi yakından daha güzel hoşuma gitti. 19 janta kışlık lastik alma üzecek.

    İzmir den aldım; orada şehir içi biraz gezdim. Sonrada uzun yolda çok da dikkat etmeden Eskişehir'e geldim. İlk 450 km de 7,5 yaktı. Normal geldi. Zamanla uzun yolda 6 ile gideriz gibi.

    En son olarak benden haraç olarak alınan bi 57 bin vardı.(Garanti uzatma, seramik kaplama, cam filmi, kaput koruma ve Pedalbox) Pedalbox'ın faturasını elime alıp yetkili servisin onaylamasını istedim garantide bir sorun olmasın diye. Biraz zorladılar beni, fakat servis bunu onaylamayınca sökmek ve paramı iade etmek sorunda kaldılar. Haracın 30 bin TL sini kurtardım.

    Bide bana 2 kamp sandalyesi ve bide termos hediye ettiler.

    Bakalım zamanla arabayı biraz daha tanıyınca buradan devam ederim...



    PEUGEOT 408


    PEUGEOT 408


    PEUGEOT 408




  • coskunabi1 C kullanıcısına yanıt

    Kazasız belasız sürüşler dilerim öncelikle.


    Göstergeyi öyle nasıl yaptınız acaba. Aynı şekilde olmuyor bende

  • BuZZLuCK kullanıcısına yanıt

    Kişiselleştirme menüsünde ön gösterge alanını istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz. Kullanımıza göre 5 çeşit gösterge oluşturabiliyorsunuz. Biraz kurcalayınca göreceksiniz.

  • kazasiz belasiz binin hocam hayirli olsun @coskunabi1

  • Ben de bir haftadır 408 sahibi oldum.

    Radio logolarını açamadım.Nasıl acıldığını bılen var mı ?


    Bir de yan ayna ve koltukları hafızaya alamadım. Sureklı bır once kaydedılen ayna ayarına donuyor

  • Bende hala navigasyon dili ile uğraşıyorum. Ekran dili türkçe ama navigasyonu bir türlü bulamadım.

  • Ben de 10 gun oldu parayi vereli. 1880 arti 20 aksesuar. 6 ay once kardesim 1300e almisti o yuzden biraz moraller bozuk ama yapacak bisey yok.

    Arac kac gunde geldi ortalama?

  • meyegen M kullanıcısına yanıt

    Temmuz 17 de parayı ödedim. Faturayı kesmediler ve 15 gün teslim dediler. Bir türlü gelmedi. En son gecen pazartesi merkezi arıyıp şikayet ettim. Birde tanıdık bulup konusturdum. Ne hikmetse salı günü konuşmalardan 2 saat sonra aracım geldi ve perşembe günü de teslim ettiler. Tanıdık vasıtası ile öğrendiğim parayı kullandıkları. Çok bıdı bıdı yapan olunca arabayı veriyorlarmış...

  • Para zaten adamlarda. Istedigi gibi kullansinlar. Arabayi bana vermeyince ne avantajlari oluyo onu anlamadim.

    Verin parami vazgectim diyebilir miyim peki? Ya da ne zamana kadar vazgecebilirim?
  • meyegen M kullanıcısına yanıt

    Fatura kesmedikleri parayı istedikleri gibi kullanıyorlar. Faturanız kesilmediği sürece istediğiniz zaman vaz geçebilirsiniz.

  • 22mert kullanıcısına yanıt

    Araca giriniz ve kontagi açiniz.

    Koltugunuzu ve dis dikiz aynalarinia yarlayiniz.

    Önce M daha sonra 4 saniye içinde 1 veya 2 no'lu dügmeye basiniz.

    Sesli bir sinyal bellege alma islemini teyit eder.

    Yeni bir konumun bellege alinmasi, öncekik onumu iptal eder.

  • fiyat alan oldu mu birkaç gün içinde?

  • coskunabi1 C kullanıcısına yanıt

    Hocam öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle binin.


    Kışlık lastik olarak 19 jant ve belirtilen ölcülerde ben lastik bulamadım. Sadece 4 mevsim lastikler var. Siz bakabildiniz mi?

  • Monterrey M kullanıcısına yanıt

    Hocam ne yaptınız aracınızı teslim alabildiniz mi? Hangi bayii bu?

  • Aracımız geldi, rengimiz selenyum gri olarak geçiyor, yeni makyajlı 508 in lansman rengiymis. Bence 408 in lansman renginden bile iyi geldi bana .

    2020 model yurtdisi paket opel grandland imiz vardı, aralarında ciddi anlamda çok fark var. 408 farklı bir boyut gercekten

    Araba ile ilgili kısa notları bekliyorum, selamlar

    PEUGEOT 408
    PEUGEOT 408
    PEUGEOT 408



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drlcmdg -- 26 Ağustos 2023; 22:18:39 >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.