Şimdi Ara

peugeot 407 modifiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
19.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nese yaptigimiz kadar yapacaz son haddine kadar biraz sene bineriz sonra aliriz bir sifir m5
  • hocam bu arada sana çok kanım kaynadı

msn var mı?
  • sivas demeyim yaf..trabzonspor damarlarim tikaniyor

Orjinalden alıntı: ImHOTeP

kardasim sonra alacam msn bu sıralar mesgulum sonra ozeline atarim ok? bu arada sivasta havalar nasil bu sene sivassporda canawar gibi

hocam stadımız tamamlandı (benim nerden oluyor bilmem sonuçta ORDUluyum)

geçen hafta Lorant'ın eve gittim bende 6-0 bayrağı vardı onu imzalattım kocaman

Sivas bu gidişle Süper ligin kalıcı takımlarından biri olacak - ortalara oynayan bir takımdan daha ileri gitmesi bir mucize şu an..

hocam ERCİYES-SİVAS maçı var zevkli olacak..

biri 3. biri 5. ligde..

• quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

quote:

kardasim sonra alacam msn bu sıralar mesgulum sonra ozeline atarim ok? bu arada sivasta havalar nasil bu sene sivassporda canawar gibi

Sivas bu gidişle Süper ligin kalıcı takımlarından biri olacak - ortalara oynayan bir takımdan daha ileri gitmesi bir mucize şu an..

biri 3. biri 5. ligde..

bak simdi kizdim dogrusu bir galatasarayliyada boyle denirmi yaw nese gonlumuz sivassporumuzun basarisindan yana sonucta yonetimde saglam

sivasta benzini hangi akaryakit istasyonundan aliyorsun aliyorsunuz? en azindan kaliteli istasyonlar varmi bizim akrabanin arabasi yeni ya yanlis bir durum olmasin

• quote:

Taxi 4 geliyor arkadaslar super bir modifiye yapacam yaylari alcalttiracam arti spoyler falan rengide siyah off aklima geldikce deliriyorum araba dizel bide motorun beygirini 175 hp ye torkuda 450 e cikardik mi super olacak 5 milyara patlayacak ama olsun 206 rc lere nal toplatacam

Madem performans istiyodun benzinli alsaydın... gidip 5 milyar harcicam 175 hp yapıcam diosun.. Yaktıgı mazot ta artıcak, hem motorun tır tır çalışıcak hem çok yakıcak hem de adam gibi performans alamicaksın. Bence hiç oynama.

Orjinalden alıntı: nsx

quote:

Taxi 4 geliyor arkadaslar super bir modifiye yapacam yaylari alcalttiracam arti spoyler falan rengide siyah off aklima geldikce deliriyorum araba dizel bide motorun beygirini 175 hp ye torkuda 450 e cikardik mi super olacak 5 milyara patlayacak ama olsun 206 rc lere nal toplatacam

Madem performans istiyodun benzinli alsaydın... gidip 5 milyar harcicam 175 hp yapıcam diosun.. Yaktıgı mazot ta artıcak, hem motorun tır tır çalışıcak hem çok yakıcak hem de adam gibi performans alamicaksın. Bence hiç oynama.

yakit tuketimi konusunda haklisin kardesim biraz artacagi kesin ama turbo diesel motorlarda modifiye konusunda iyi sonuclar aliniyor 100 de 30-40 lara varan hp tork artislari yakalanabiliyor ben fazla surati seven bir insan degilim ama kalkislarda ve ara hizlanmalarda biraz daha hizli olursa daha mest olurum diye dusunuyorum....

• quote:

quote:

quote:

biri 3. biri 5. ligde..

bak simdi kizdim dogrusu bir galatasarayliyada boyle denirmi yaw nese gonlumuz sivassporumuzun basarisindan yana sonucta yonetimde saglam

sivasta benzini hangi akaryakit istasyonundan aliyorsun aliyorsunuz? en azindan kaliteli istasyonlar varmi bizim akrabanin arabasi yeni ya yanlis bir durum olmasin

hocam BP ultimate almasını tavsiye ediyorum..

ya da Sivassporun tesislerinden alsın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ankaralı33

ben 407'me hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum.Böyle çok güzel

jantlari 17 e cikar bence pisman olmassin

böle buyuk bi araca 17 cok dusuk kalmazmı?

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ankaralı33

ben 407'me hiçbirşey yapmayı düşünmüyorum.Böyle çok güzel

jantlari 17 e cikar bence pisman olmassin

böle buyuk bi araca 17 cok dusuk kalmazmı?

yok kucuk kalmiyor tam saglam duruyor 16 jnt pek sik durmuyor bu araclarda malum 1.6 hdi larda kullaniliyor 16 inc jantlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

biri 3. biri 5. ligde..

hocam BP ultimate almasını tavsiye ediyorum..

ya da Sivassporun tesislerinden alsın

tamam soylerim ama o genelde opetten aliyormus ole soyledi bana

• kusura bakmayın ama şunu anlamıorm dizel bir 407 i modifiye etmenin zevki nerde, yaptımı biraz eski yıpranmış bi arabaya yapcanki bi anlamı kalcak, 0 arabayı almışsın ztn modifiye ederken çoğu parçasını değiştircen değiştirirken de atcan çıkardıklarını, yazık deil mi çıkan atılan o parçalara, hem 407 kdr kasası kötü bi araba yoktur tabi 307 ve 206 da öle, o arabaya yüksek güç verdiin zmn çok yüksek bi hızda bi yere girsen ne olucak dümdüz olucan, istanbulda kışın hergün haberlerde görüoruz, 206 lar her kazada dümdüz oluo, 407 lerin de bi farkı yok 206 lardan, bu açıdan gidip eski bi amerikan arabası alsaydın manuel vites, bu kdr para verdiine göre 407 e parasal bi derdin de yok, bu arabayı da anladıım kdrıyla sürekli kullanmıcan en azından işe veya okula fln gitmek için kullanmıcan, alırdın eski bi mustang veya chevrolet, en fazla 17-18 milyar, ztn arabalar hayvan gibi güçlü, bi de üstüne yapardın modifiyeni, dehşet bi alet çıkardı meydana, o yapıcaın 407 i de deli etcek bi motora sahip olurdu, hem de çok daha ucuza

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

sivas demeyim yaf..trabzonspor damarlarim tikaniyor

artık bi de manisa demeyecekler herhalde. ulan nasıl bi takım tutuyoruz yaaa. noldu bu takıma böyle. bi takım bu kadar tutarsız olur mu? nerde ne yapacağı belli olmayan bi takım. koca feneri, galatayı vs. yenip, vestelmanisaspor'a 2-0 yenilebilen bi takım. nasıl bi mantık bu yaaaa. vestelmanisaspor kiiiiiimmm, ts kim? hayret yaaaa...
  • 17' abartısız şık bir jant (mümkünse Peugeot amblemi eklemek lazım öbür türlü uyuz oluyorum ben) bagaja bağlı alçak bir spoyler (bugün gördüm acaip karizma..) Krom egzost yoksa bir adet de ondan.. Alçaltma kiti, camlara film, tamponları gövde rengine boyattın mı bir de tam olur
    acaltun17
  • bilmiyorum onu yeni aldiysa bilemiyecem ama kahverengi range roveri yeni aldi onceden merso 320 L vardi bu arada nerde gordun arabayi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImHOTeP -- 26 Eylül 2005, 12:50:32 >
  • anlasilan sivas baya bir gelisiyor cok pahali araclar var range rover falan peki kia sorento gordunmu hic yani cok fazla var bir yakinimda ondan almista
  • hocam bayağı bi var..

hocam o bey "pazaristan"ın sahibi mi yoksa??

sivas pek gelişmiyor aslında orası ayrı mesele - sadec paraya vuranlar çıkıyor arada

kia sorento bayağı bi var - hyundai tucson falan da acaip var burada..

• walla bende oraya gelsem paraya vururum ama ben yerimde kalayim ordakiler rahatsiz olmasin yok ya walla pazaristan nedirki bilmiyorum hic duymadim sen bu jipi nerde gordun peki?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.