Şimdi Ara

PEUGEOT 407 HAKKINDA HERŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot 407 hakında herşey paylaşabilirsiniz aksesuar tuning kendi arabanızın fotosunu koyabilirsiniz 407 candırr

Orijinalden alıntı: berkaysa

Peugeot 407 hakında herşey paylaşabilirsiniz aksesuar tuning kendi arabanızın fotosunu koyabilirsiniz 407 candırr

İş merkezi topkapıda çalışırken park halindeki peugeot 407 1.6 hdi motorlu arabaya forklift geri geri gelirken çarpmıştı arabayı sürüklemiş olup oldukça zorlamıştı arabada sadece ön far ve tampon çatlamıştı O gün anladım sağlam tank gibi araba olduğunu
  • Bizim arabaya arka arka çarpmıştı ve sadece tamponunda çatlak vardı bizim aracın ise sağ ön farın olduğu kısım pertti 1.200 lira gibi bi masraf çıkmıştı gerçekten sağlam araçmış bende o gün anladım

| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS |
  • 2007 de 407 mi aldığımda 2008 yılında pertini görmüştüm, aracın arkası ve önü yoktu fakat kabin olduğu gibi sağlam duruyordu, kol kalınlığında kafesleri vardı bazı yerlerinde! O günden beri aracımı kullanıyorum... PEUGEOT 407 HAKKINDA HERŞEY
    Peugeot 508 nasıl bir araç?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.