Şimdi Ara

peugeot 407 almayı düsünüyorum (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
30.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkürler candan arkadaşım uygun fiyat olursa almayı düşünüyorum bu arada bende 10,000 bakıma gittim yağ,filtreler (polen filtreesi dahil) araç bilgisayara da girdi herhangibir problem varmı diye birde ben kaporta ekspertizi istedim onuda yaptılar toplam 180 ytl aldılar bilmiyorum diğer marka araçlarla nasıl servis fiyatı
  • buradada asayukari 180euro civari kontroller ben 30.000km de bir giriyorumkontrole
  • Buda bizim aslan parçası

2008 model 407 1.6 hdi comfort

peugeot 407 almayı düsünüyorum
  • Git 45.000 ytl ye Fiat bravo al. Sonra git 750 ytl Chip tak olsun sana 150 hp 350 tork. Cık otobana duz yolda 240 gormez isen arabanın parası benden. Bende 407 2.0 HDI Dynamic Premium var ama gözüm fullllll Bravoda kaldı. 407 cılgın bir araba ama 1.6 sına chip siz binilmez. Benki 2.0 dizeline chip taktım sen hayli hayli taktır kardes. Her aracta kronik sorunlar olabılır. 307 desen önünden gecme derim ama 407 alınır. O kadar para verme. 1 ay daha bekle. Piyaslar darma dagın. O fiyata daha iyi ve fulllllunu alırsın. Ben Bravo diyorum...
  • Arkadaşlar selam,

Ben foruma yeni katıldım. Bende de 2006 peugeot 407 executıve 1,6 sunrooflu var. Aracın özelliklerini pek bilmiyorum. Önerileriniz varmı.
  • Daha 407"nin 4"ünü Görmemiş İçine Oturmamış Adamlar Yorum Yapıyor,Siz Gelin Bana Sorun 02.11.2006"Den Beri Altımda Premium Edition Modeli Var 65.000 ytle karşılığı aldıgım aracım benim hatalarım dışında bugüne kadar tık bile demedi....biz her haltı yiyoruz araçla sonra arıza lambası yandıgı gibi neymiş peugeot fransız malı dandik fln fln gibi bi sürü laf tüketirsiniz 4 Tane Peugeot Araç Kullandım Beni Bi Sıkıntıya Sokan 307 Oldu Oda Sağolsun Memleketimin Mazotu Turbo Hortumunu Tıkamış 1250 TL"DEN 5Defa Deyiştim En Sonda 2,5 Bulabildilerki Turbo İletken Hortumu Tıkanmış Diye Sonrada Soğudum Sattım 2007de eylülde.........
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.