allah nazardan saklasın aracınız gerçekten çok hoş.bu rengi ilk defa görüyorum.benim favorim siyah executive sunrooflu bir peugeot 407
arkadaşım hiç megan2 ile kıyaslamadım kıyaslamamda yani çaok farklılar kıyaslarsam passat s60 veya mondeo ile kıyaslarım orda da sadece s60 ın önünde saygıyla eğilirm cmtesi s60 tekrar baktım bazı şüpheler var aklımda onlarıda giderisem belki aralık ayı gibi düşünürüm
quote:
Orjinalden alıntı: adahan34
quote:
Orjinalden alıntı: mydnose
işte buda benim kırmızı pakizem pakizemden aldığım hazzı ne passatan ne mondeodan ne alfdan nede opelden alırım haa nezamanki artık pakizeden usanır boşanmaya karar verirsem ozaman ya s60 yada c70 alırım ee insan 40 dan sonra 18 likler gibi davranmak istiyor
sevgili mydnose, hiç megan2 ile kıyasladınız mı peugeot 407'nizi? ben bu aralar çok kararsız kaldım görünüş resmen dehşet-ül vahşet ancak peugeot markasına karşı anlamadıgım bir soykırım var gibi geliyor bana böyle köklü bir firma 100 milyonlarca euro harcayıp böyle sorunlu bir araç üretmesi hiç mantıklı gelmiyor. 8 ay öncesinde çok hevesliydim hatta almak üzereyken satıcının 300-500 milyon civarı diretmesi üzerine vazgeçtim.(gerçi 4-5 ay sonra 2 milyar aşağıya verdi bu sefer ben almadım)gerçi nerde görsem içim gidiyor.birde passat tsi ile arasında kalıyorum.söylendiği gibi kötü bir araç olmasa gerek
sağol arkadaşım inşallah daha iyilerine sen binersin
evet bu renk fazla yok ben ilk gördüğümde vurulmuştum hemen siparişini verdim ancak bir tane gemide bulabilmiştik tam 1 ay bekledim pakizeme kavaşabilmek için ve ankarada bundan 3 tane var valla acıkcası fazla gelmesinde nadir renklerden olsun diye dua ediyorum ben alırken 3 arkadaş birlikte aldık diğer iki arkadaş siyah aldılar yani 407 en çok tutulan yada sadece siyah renk için alınan bir araba diyebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: adahan34
allah nazardan saklasın aracınız gerçekten çok hoş.bu rengi ilk defa görüyorum.benim favorim siyah executive sunrooflu bir peugeot 407
bende siyah hastasiyim ama vkirmizida guzelmis
407yede siyah kirmizi iyi gidiyor ne dersiniz
DEDİMYA 407 Yİ SIRF SİYAH RENGİ İÇİN ALAN FANATİKLERİ VAR HAKKATEN SİYAH 407 DE İYİ GİDİYOR
ama BEN KIRMIZIYI GÖRÜNCE MEST OLDUM varya sanki ferrari gibi geldi bana abartıyorum öyle ee sonuçta herkesin arabası kendine ferrari onun için bazen felaket derecede marka bağımlılığı oluyorya
candan arkadasım sen fransadasın galiba türkiyeye yazları geliyormusun?
quote:
Orjinalden alıntı: candan25
bende siyah hastasiyim ama vkirmizida guzelmis
407yede siyah kirmizi iyi gidiyor ne dersiniz
merhaba candan mydnose mesajından fransada oldugunu okudum.sence peugeot 407 nasıl bir araç?çünkü panik atak gibi hastalık oldu artık bende 407.alayım diyorum ya gerçekten söylentiler dogruysa araç elimde kalırmı gibilerinden endişe taşıyorum.2.endişem zırt pırt arıza çıkarır mı? bende megane 2 dci var allaha şükür araç olarak memnunum.ama 407'yi görünce gözlerimi alamıyorum.zaten anavatanı fransa peugeot'nun fransada nasıl bakılıyor bu araçlara???
arkadas ben buraya geleli 6yil oldu 6yildirda peugeot kullaniyorum
peugeot 407 konforlu.ici rahat donanimi harika sekoritesi ful 11 tane airbag var kasasi on ve arka tamponlar plastik ve on motor kaputu aluminyium titanuim karisimi hafif bir madden motoru ise ford ile ortak yapim2004den sonralari 1500.1600kg agirlindayol tutusu guzel kasasi biraz nazik bir arac
peugeot 407 gercektende kullanimi harika bir arac yakit ise con derece dusuk
peugeotun motoruna guven ala bilirsen garantili al
sana peugeotun hastaliklarini soylim her arabada olur ama hepsinde olacak diye birsey yok
yol bilgi sayari ekranina dikkat et aldigin zaman araci gunesin altinda dene ekran sonuyormu bak kararma oluyorsa ekran bozuk demek tir bir zarari yok ekranin sonuk olmasinin ama parca deyistirmekten se almadan once kontrol et bu birinci hastaligi
ikinci hastaligi mars motoru mars a basinca 3sn gibi bir sureyi asmasin calismasi
ucuncu hastaligi ontakim rotilleri aracin altina yat bi kontrol et lastikleri yag kaciriyormu
bunlar fabrika hatasidir her 407de olacak deyil kontrol ettirirken dikkat etbu yerlerinede baktir
son olarak arac full electronik aractir o yuzden tum electronik aksamlara bakmani oneririm
ben 407yi sirf uzun yolculuk icin aldim almadan once 3gun birtane 407 kiraladim denedim ve hosuma gitti
araba almak biraz da sans isi ama bensana tavsiye ederim uzun yolculuk yapiyorsan al ama sehir ici kullanicam dersen o zaman 308 al derim
diyer arkadasin da dedigi gibi ferrariye benziyor benzemesi normal tasarimini yapan kisi ferrarinin tasarimini yapan kisi
nasipse bu sene yazin izine 407 ile gelecegim 3000km yol arac a guvenmesem yola cikmam bakimlarini yaptirdim turkiyedede camlari film attiracagim o zaman gorunusu bir baska olacak
alirsan simdiden hayirli olsun
Candan arkadasım bende camlara film attırıcam ama bayağı dır araştırıyorum bir iki yerde gördüm hem ucuz hemde kaliteli ömür boyu garanti veriyor ben fazla siyal olmayanından taktırayım diyorum çünki tam siyah arabayı mafia arabasına ceviriyor birde kırmızıda tam siyah fazla sırıtıyor eğer izne ankara taraflarına yolun düşerse özelden mesaj at hem seni misafir ederim hemde film ve servis konularında yardımcı olurum nede olsa türkiyede servis fiyatları fransaya oranla daha ucuz aman ha dikkatli sür izne gelirken araba şahane diye basma fala yüklenme hadi şimdiden hayırlı yolculuklar
tesekurler kardesim ama ben denizliliyim
yolum ters istikamette malum burada 5 cama 500euro istiyorlar film icin kendim yapim dedim 3 filmi cope attim
bende ici gorulen siyah film attiracagim dusuk tonda yoksa mafya arabasi diye polisler her yerde durdurur
tamam arkadaşım ben denizliye gelirim yaa tanışırız birde film fiyatları burda 200 ile 500 ytl arası değişiyor eğer denizlide pahalı olursa ben ankaradan alır gönderirim burda arkadaşlar var ömür boyu garanti veriyorlar sen rt3 rt4 leri hazırla şimdiden bana fiyat bildir
quote:
tesekurler kardesim ama ben denizliliyim
yolum ters istikamette malum burada 5 cama 500euro istiyorlar film icin kendim yapim dedim 3 filmi cope attim
bende ici gorulen siyah film attiracagim dusuk tonda yoksa mafya arabasi diye polisler her yerde durdurur
tamam ben fiyatlarini burda fabrika satis maazasina sorayim bize 100de 28 indirim yapiyorlaresim peugeotta calisiyor
yeni bir arac tasarliyorlar biliyormusunuz bilmeme yeni aracpicasso 308
quote:
tamam ben fiyatlarini burda fabrika satis maazasina sorayim bize 100de 28 indirim yapiyorlaresim peugeotta calisiyor
yeni bir arac tasarliyorlar biliyormusunuz bilmeme yeni aracpicasso 308
yürü be candan artık peugeotdan haberleri senden alacagız.
candan belki sen biliyorsundur peugeot 408 hakkında bilgin varmı?sanırım 407'nin aksayan yönlerini düzeltip birazda ön tarafını kısaltacaklar ve olacak bize peugeot 408 dogru mu?
su anda 408 hakkinda pek bi bilgim yok tasarim asamasinda olan bildigim kadariyla 308picasso
408. 407ayni kasa olup biraz onden ve arkadan deyisiklik yapilip sunulacaktir tahminimce ayni 307 ile 308 arasindaki fark gibi
İŞTE BURDA 408 ADAHAN 2010 YILINDA MARSİLYADA YOLLARA ÇIKICAK SONRADA TÜM AVRUPA
quote:
Orjinalden alıntı: mydnose
Arkadaşım 407 nin makyajlanacağını sorup duruyordun hadi içini rahatlatırmı yoksa kafanı dahada mı karışrırır bilmem ama sorunun cevaplarını vereyim 407 2010 yılına kadara devam edecek üretimi gerci 407 nin diğer modelleri fransa yollarında dolaşıyorlar coupesi cabriso soupesi ama ne yzakki 2010 yılından itibaren yollara 408 çıkıcak 408 ön panjur biraz daha kısa ama daha gösterişli arakası hakkaten bizim hiç bir zaman beğenemediğimiz 407 nin arkasından daha gösterişli daha sportif ergonomisi harika diyebilirim teknik özelliklerini sorma daha hiç bir şey söylemiyorlar sadece 2010 yılında ilk kez marsilya yollarında göreceğiz üretimi kısıtlı şekilde yapacak ve müşteri beklentilerine göre makyajlama yapacaklarmış bu da yeni pazarlama ve satışpolitikası bir nevi boutiq araba satışı diyebiliriz arabanın protitipi bile çok gösterişli ha bunu protitipiyle bir ebir üretecekler yani değişiklik olmayacak volvonun yaptığı gibi Benzinli motor 1.8 16v 123ch 2.0 16v 143ch 2.2 16v 160ch 3.0 V6 215ch
aracım 307 olsada burayıda takip ediyorum 407 abisi sayılmıyo mu 307 nin
benide aranıza alın abiler
bu arada mydnose benim aracımda aynı renk seninki ile içi de bej
ben de çok seviyorum bu rengi
sen hep aramızdasın davet bile beklemene gerek yok:) evet ya ben kızrmızya bayılıyorum yollarda 307 nin kırmızısını görüyorum bizim ufaklık hayta peşinde diyorum:) brnim arabanın herşeyi tamda bir tek şu rt4 olyı ve film yapıştırma işi kaldı bunları halletimmi değmeyin keyfime
quote:
Orjinalden alıntı: individual
aracım 307 olsada burayıda takip ediyorum 407 abisi sayılmıyo mu 307 nin
benide aranıza alın abiler
bu arada mydnose benim aracımda aynı renk seninki ile içi de bej
ben de çok seviyorum bu rengi
candan25 arkadaşım rt4 fiyatlarını bende merak ediyorum eğer uygunsa bir tanede ben istesem ayıp olurmu
bana pahali geldi icin ben aracima hepsini ayri ayri aldim
birde ben bir araca en fazla 2yil binerim fazla masraf etmem
ama 407 gercekten guzel aracmis yoltutusu surus keyfi bi baska 307ninde yol tutusu surus keyfine denecek yok ama motoru 90hp idi onun icin ve birde 3 kapi idi ondan deyistirdim
picasso aldim yuksek geldi virajlarda salliyor diye sattim simdi elimde 407 ile 306var peugeot ve citroen den baska araba almadim daha
malum fiyatlar burda biraz daha ucuz 407 2.0litre hdi 136hp aracimi 11900euroya aldim asayukari 19000ytl eder bu fiyata turkiyede bulunmaz sanirim
bulunur dostum bulunur 98 model 406 yı alabilirsin o fiyata:) tabiki siz orda şanslısınız biz sizin verdiğinizparanın iki mislini veriyoruz çünki biz üstünearaç parası kadar bir de vergi veriyoruz sözde otomotiv sektörünü korumak için konulmuş vergiler ama işin aslı KOÇ u koruma vergileridir bunlar ee ne de olsa bugüzelim ülkem TÜRKİYE DE yaşamanın dayanılmaz ağırlığını taşıyoruz arabayı pahalı kullanırız mazot dünyanın en pahalısı bizdedir internetin dünyada kazıkladığı tek millet bizizçünki dünyanın en pahalı interneti de bizdedir nedense bu güzelim ülkenin insanları hep pahalı sını kullanır ama genede karşılığını alamaz eee bu ülkede yaşamak hakkaten insana dayanılmaz bir ağırlık veriyor ama genede bu ülkeyi çok seviyorum
tabiki sen aracı 11.00euroya alırsan r3 rt4 sana 1000 euroya pahalı gelir eee biz arabayı 25500 euroya alınca tabiki 1000euro da artık fazla gelmiyor işte aradaki ince fark
bana pahali geldi icin ben aracima hepsini ayri ayri aldim
birde ben bir araca en fazla 2yil binerim fazla masraf etmem
ama 407 gercekten guzel aracmis yoltutusu surus keyfi bi baska 307ninde yol tutusu surus keyfine denecek yok ama motoru 90hp idi onun icin ve birde 3 kapi idi ondan deyistirdim
picasso aldim yuksek geldi virajlarda salliyor diye sattim simdi elimde 407 ile 306var peugeot ve citroen den baska araba almadim daha
malum fiyatlar burda biraz daha ucuz 407 2.0litre hdi 136hp aracimi 11900euroya aldim asayukari 19000ytl eder bu fiyata turkiyede bulunmaz sanirim