Şimdi Ara

Peugeot 406 Hakkında Herşey (312. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.008
Cevap
46
Favori
765.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Epey araştırmadan sonra 2000 model 170.000km de 406 ST buldum,oldukça iyi durumda ve temiz görünüyor. Merak ettiğim konu motoru D8 mi D9 mudur? Yoksa öncelikle bunu boşverip aracı iyi bir ustaya gösterip almak mı?? Karar veremedim, neredeyse 2 yıldır arabam yok,daha önce uzun yıllar arabaya binip de maddi durum bozulunca 2 yıl arabasız kalmak çok kötü tahmin edersiniz.
    Sizden önerilerinizi bekliyorum,
    Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leoledman

Arkadaşlar selam,
    Epey araştırmadan sonra 2000 model 170.000km de 406 ST buldum,oldukça iyi durumda ve temiz görünüyor. Merak ettiğim konu motoru D8 mi D9 mudur? Yoksa öncelikle bunu boşverip aracı iyi bir ustaya gösterip almak mı?? Karar veremedim, neredeyse 2 yıldır arabam yok,daha önce uzun yıllar arabaya binip de maddi durum bozulunca 2 yıl arabasız kalmak çok kötü tahmin edersiniz.
    Sizden önerilerinizi bekliyorum,
    Saygılarımla.

d9 revizyonlu araclardaki ew kodlu motor:

d8 revizyonlu araclardaki xu kodlu motor:

Cok nadir olmakla birlikte xu motora sahip d9 revizyonlu araclar da mevcut o yuzden motora bakmakta fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-464C58F11 -- 10 Ağustos 2013; 3:15:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım çok teşekkür ederim, gerçekten detaylı bir bilgi oldu benim için. Fotoğraftan anlıyorum ki benim baktığım araç D8 miş maalesef:( Yine de araç çok temiz görünüyor, kısmetse pazartesi bakacağım. Buradan bilgi veririm size de, iyi bayramlar...

Levent
  • Unutmadan aracın motorunun fotoğrafını ekliyorum, saygılar..
  • quote:

Arkadaşım çok teşekkür ederim, gerçekten detaylı bir bilgi oldu benim için. Fotoğraftan anlıyorum ki benim baktığım araç D8 miş maalesef:( Yine de araç çok temiz görünüyor, kısmetse pazartesi bakacağım. Buradan bilgi veririm size de, iyi bayramlar...

Levent

D8 veya D9 olmasindan ziyade temiz olmasinin onemi daha buyuk, bu yastaki araclarda keyifli ve sorunsuz kullanim adina oncelikli kistas bu olmali. Simdiden hayirli olsun, haberlerinizi bekliyoruz.

• quote:

Unutmadan aracın motorunun fotoğrafını ekliyorum, saygılar..

Bu arada bu arac d9 revizyonlu makyajli kasa fakat XU motorlu ender araclardan

• Arabayıalmak üzereyiz inşallah. 2001 model sv bva. Önceden konuyu uzaktan takip ederdim ama sanki ilk mesaj çokbos. Neden el atılmıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soylukan kardeşim bu haberinize inanın çok sevindim, inşallah kısmet olur da alabilirsem haber veririm..

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0307

arkadaşlar hayırlı geceler hepinize, kısmetse yakında 406 2,0 HDİ alacağım. Ancak fazla bilgim yok araç hakkında, araç 226 binde satan arkadaş motor yapıldı diyor tabi kontrol ettireceğim. Genel olarak ST versiyonu bir dizel 406 almalı mıyım sizce? yanıt verirseniz çok sevinirim. Fiyat olarak 16000 istiyordu ancak lastikleri çok eski ve çatlaklar oluşmuş ki lastikler 225 45 r17. Haliylen pahalı bir lastik aklımda bir sıkıntı olmazsa 14500 yada 15000 arası almaya çalışacağım. Bana bir akıl verin lütfen... 307 sattım araçsız kaldım :(

Motor yapıldı ise bilmem sakaryada 250.000kmde disel olanını 11.000e aldılar ilk el çok temizdi.
  • arkadaslar herkeze iyi gunler dilerim araniza yeni katildim bir arac almak istiyorum 13500 tl ye kadar 406 larla ilgileniyorum modeline gore her turlu konforu var ama yakittan yana korkularim var beni cok uzer mi dizelleri bu fiyata bulabilir miyim dizel mi yoksa benzin&lpg mi otomatik mi manuel mi bir suru soru var kafamda araci krediyle alicam arac bana bir ariza cikarirsa eger kisa sure icinde yaptirma ihtimalim dusuk yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim

• beyler 2000 model 406 düşünüyoruz. lpgli 2.0 406 lar ortalama ne kadar yakar? kullananlar yazabilir mi ?
    bir de bu aracı 2. el alırken nelere dikkat etmeliyiz ? km si 160binde.
  • Arkadaslar luften yardimci olun !!!
    soylukan sozuak teknsyen arkadaslar lutfen !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: unidiver

arkadaslar herkeze iyi gunler dilerim araniza yeni katildim bir arac almak istiyorum 13500 tl ye kadar 406 larla ilgileniyorum modeline gore her turlu konforu var ama yakittan yana korkularim var beni cok uzer mi dizelleri bu fiyata bulabilir miyim dizel mi yoksa benzin&lpg mi otomatik mi manuel mi bir suru soru var kafamda araci krediyle alicam arac bana bir ariza cikarirsa eger kisa sure icinde yaptirma ihtimalim dusuk yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim

Dizellerini üç aşağı beş yukarı benzer fiyatlara bulabilirsin, lpgli hiç kullanmadığım için malesef yorum yapamaycağım ama o yaştaki bir otomatik şanzımanda- ki kötü bakılmış olması da çok muhtemelken- her zaman arıza riski vardır, düz vitese yönelin. Aracı almadan önce de kondüsyonundan emin olabileceğiniz şekilde ustanıza test ettirin, sağlıklı bir araç size yıllarca sorunsuz hizmet edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-464C58F11 -- 22 Ağustos 2013; 0:52:30 >

• herkese kolay gelsin benim sorunum 2001 406 sv bwa araç ıkda yada her hangi bir yerde durduğumda o sırada fan calıtıgında bir titreme ve rölantide azalma sonrasında stop ediyor bu ışıklarda tarfik yoğunsa baya sıkıntılı oluyor eger bilgisi olan kardeşimiz varsa yardımcı olsun ona göre ustaya götürüyüm yoksa ustalarla sürekli sorun yaşıyoz

• Selamlar, aranıza 406 alarak katılmak istiyorum fakat genellikle kullanmayanlar 406 kötü çok arıza çıkarıyor diyorlar. Tabiki ilk defa peguya binecek birinide etkiliyorlar. 406 çok beğendiğim bir araç ucuza olabilecek süper bir konfor ve görüntü sunuyor anladığım kadarıyla. Ben ne yapayım yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar sunarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ovalı222

Selamlar, aranıza 406 alarak katılmak istiyorum fakat genellikle kullanmayanlar 406 kötü çok arıza çıkarıyor diyorlar. Tabiki ilk defa peguya binecek birinide etkiliyorlar. 406 çok beğendiğim bir araç ucuza olabilecek süper bir konfor ve görüntü sunuyor anladığım kadarıyla. Ben ne yapayım yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar sunarım...

Tavsiyem önceki sayfalari okumaniz. Bende alacağım aylardır arastiriyorum hepsi hikaye. O fiyata alinabilecek ender arabalardan. Komforuna ve görüntüsüne aşığım bende :) gördüğüm sorunlar; otomatik viteste sıkıntı yaratiyormus yani bunu çok gördüm, bir de tüpte rolanti sıkıntısı cikariyormus. Almisken temizini, mekanik arızası olmayanini ve 2001 model üzeri manuel sv modelini alın. Simdiden hayırlı olsun

• Sahibinden.com 135038180 numaralı ilana bakarmisiniz arkadaslar araba Nasıl görünüyor? Fiyat nasıl? Duruşu nasıl arabanın? Benzinde 40 kuruş yakar mı max?

• quote:

Orijinalden alıntı: soylukan

Arkadaşlar,

8 senedir keyifle kullandığım, bu konuyu açmama da vesile olan Coupe aracımı geçen hafta satmış bulunmaktayım. Bu değerli başlığı değerli tutan tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim. 406'larınızın kıymetini bilin gerçekten mucizevi araçlar, ben yine konu dahilinde tüm 406 sevenlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağım, artık bir kullanıcı olarak değil ama bir 406 hayranı olarak..

Sevgilerle

merhaba, 406 coupe bakıyorum bende kaça sattınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Sahibinden.com 135038180 numaralı ilana bakarmisiniz arkadaslar araba Nasıl görünüyor? Fiyat nasıl? Duruşu nasıl arabanın? Benzinde 40 kuruş yakar mı max?

şehir içi 40 kuruş hayal olur.aracın durumuda kapordada eziği bayağı var kmsininde orjinal olduğunu düşünmüyorum şahsen alsatcı arabasına benzıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sx full -- 24 Ağustos 2013; 21:36:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sx full

quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Sahibinden.com 135038180 numaralı ilana bakarmisiniz arkadaslar araba Nasıl görünüyor? Fiyat nasıl? Duruşu nasıl arabanın? Benzinde 40 kuruş yakar mı max?

şehir içi 40 kuruş hayal olur.aracın durumuda kapordada eziği bayağı var kmsininde orjinal olduğunu düşünmüyorum şahsen alsatcı arabasına benzıyor.

Tahmini ne kadar yakar acaba? Tramer kaydını daha sorgulatmadik bakalım neler çıkacak. İlginiz için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.