Şimdi Ara

Peugeot 406 Hakkında Herşey (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.007
Cevap
45
Favori
762.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün istanbuldan 2001 406 coupe 2.0 otomatik alarak ankaraya döndüm Allah sizlere daha iyisini verir dilerim. Baktıklarım arasında temiz ve km si düşüktü 85.000km servisde olumlu şeyler söyleyince 19.000 YTL binbir pazarlıkla aldım bakalım:)) İstanbul-Ankara yol boyunca test ettiğim kadarı ile bir coupe olarak oldukça konforluyduu ve şanzıman oranları ve tepkisls beni baya şaşırttı hız sabitleyici olmasıda cabası :)) Şimdi sıra geldi Lpg seçimine bu araçlarda oldukça hassas bir noktaymış gerçi 2000 yılı sonrasında full grup enjeksiyon sistemi kullanılmıyordu ama telefondaki bir kaç lpg ustası yinede pek ümit vaateder konuşmadılar.. Gönül isterki prins veya telefix taktıralım ama ilk olarak araştırmaya 1000YTL altı olan Stefanelli ve Atiker den başlıyacağım tecrübelerimi burdan paylaşırım bilen duyan da varsa bilgi verirse sevinirim.. Şimdilik bana Eywallah :)
  • merhaba
    99 model 406 kullanıyorum. sabahları çalıştırmam için 3, 4 bazen 5 kez marşa basmam gerekiyor.aracımda lpg var ama bildiğiniz gibi bunlar benzinde çalışyor sonra lpg"ye geçiyor.şuan yaz döneminde olduğumuzdan soğuk hava ile de alakası yok.acaba sorun benzin filtresi falan olabilir mi?

• merhaba arkadaşlar bugün 99 model 406 mı servise bırakmıştım.telefon edip aracın şanzıman bloğu değişecek dediler fiyatıda 1200 ytl. ben de şimdilik kalsın dedim.aracda bir problem görünmüyor.aracım otomatik.arasıra arıza lambası yanıyor.bazen hiç yanmıyor.nedir arkadaşlar bu parça.değişmese ne olur.daha ucuzunu bulmak mümkünmü fason falan.şuan mersindeyim.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım...
  • aynı şey benim aracımda da olmuştu.Servise gidip yazılımı tekrar yüklettim.sorun oratadan kalktı.Sende servise gidip yazılınını tekrar yüklet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin72

aynı şey benim aracımda da olmuştu.Servise gidip yazılımı tekrar yüklettim.sorun oratadan kalktı.Sende servise gidip yazılınını tekrar yüklet.

teşekkür ederim arkadaşım.sizin aracınızda otomatik vites ve kar ile spor lambası mı yanıyordu?size sorun olarak ne söylediler?
  • bende lpg taktırdıktan sonra sabahları çalıştırmakta güclük çekiyordum.Servise gidip yazylımı tekrar güncelletim.sorun oratadan kaltı..Seninkinde farklı bir sorun var anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin72

bende lpg taktırdıktan sonra sabahları çalıştırmakta güclük çekiyordum.Servise gidip yazylımı tekrar güncelletim.sorun oratadan kaltı..Seninkinde farklı bir sorun var anlaşılan.

evet o sorunu hallettim ben.şimdi diğeri ile uğraşıyorum.teşekkür ederim.vites konsolunda boşluk oluşmuş ondan da ışığını yakabilir şanzımanda herhangi bir sorun görünmüyor dediler
  • Arkadaşlar merhaba 20 gün önce 1999 model 406 SV 2.0 13700 Deri döşeme araç aldım genel olarak memnunum.
    Lovato sıralı LPG kit var tavsiye ederim yakıt baya düşük Uzun yolda 174 kr/km yaktı.
    Benim hala anlayamadığım özellikleri var aracın .Göstergede ilk çalıştırmada Motor arıza lambası,Airbag,ABS yanıyor gaza basınca hepsi sönüyor bu normal mi yoksa arıza olunca sürekli mı yanmalı,birde benim araçta yol bilgisayarı varmı hangi gösterge anlayamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yasing2

Arkadaşlar merhaba 20 gün önce 1999 model 406 SV 2.0 13700 Deri döşeme araç aldım genel olarak memnunum.
    Lovato sıralı LPG kit var tavsiye ederim yakıt baya düşük Uzun yolda 174 kr/km yaktı.
    Benim hala anlayamadığım özellikleri var aracın .Göstergede ilk çalıştırmada Motor arıza lambası,Airbag,ABS yanıyor gaza basınca hepsi sönüyor bu normal mi yoksa arıza olunca sürekli mı yanmalı,birde benim araçta yol bilgisayarı varmı hangi gösterge anlayamadım..

öncelikle hayırlı olsun.göstergedeki tüm lambaların sönmesi gerekiyor zaten.sürekli yanarsa arıza olduğunu belirtir.araba çalıştıktan hemen sonra sönmesi gerekiyor.aracınızda yol bilgisayarı var.radyo cd ekranının sağ üst köşesinde bilgiler görünür.yol bilgisayarını da silecek kolunun ucundaki küçük düğmeden kumanda edebilirsiniz.
    aracınız otomatik mi düz mü? birde ne kadara malolduğunu sorabilir miyim?ben de bir ay öncesinde aynı modelden almıştım.

• quote:

Orjinalden alıntı: alkan43

quote:

Orjinalden alıntı: Yasing2

Arkadaşlar merhaba 20 gün önce 1999 model 406 SV 2.0 13700 Deri döşeme araç aldım genel olarak memnunum.

öncelikle hayırlı olsun.göstergedeki tüm lambaların sönmesi gerekiyor zaten.sürekli yanarsa arıza olduğunu belirtir.araba çalıştıktan hemen sonra sönmesi gerekiyor.aracınızda yol bilgisayarı var.radyo cd ekranının sağ üst köşesinde bilgiler görünür.yol bilgisayarını da silecek kolunun ucundaki küçük düğmeden kumanda edebilirsiniz.
    aracınız otomatik mi düz mü? birde ne kadara malolduğunu sorabilir miyim?ben de bir ay öncesinde aynı modelden almıştım.

sağolun bilgi için,aracım düz vites,yanlız benim silecek kolu arızalı demekki ondan göremiyorum,radyo cd ekranının sağ üst köşesinde sadece dış ortam sıcaklığı var bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasing2 -- 16 Ağustos 2008; 17:38:28 >

• herkeze merhaba. 2001 model 406 sv otomatik vites. 51.000 km de. 21.000 ytl istiyor. sizce ederi ne? senede en fazla 15.000 km yapıyorum. sizce benzini beni üzermi? bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: honda_vtec

herkeze merhaba. 2001 model 406 sv otomatik vites. 51.000 km de. 21.000 ytl istiyor. sizce ederi ne? senede en fazla 15.000 km yapıyorum. sizce benzini beni üzermi? bilgi verirseniz sevinirim.

Bence fazla fiyat bide buna bak
    http://www.sahibinden.com/bayandan_2001_model_otomatik_406_stWQQaXQQ10401296WQQpXQQdisplayitem
  • bu arabanında konsolu be biçim . sırf maun kaplama görünüyor
  • slm arkadaşlar herkeze yeni üye oldum bende bir 406 sv 2.0 1999 model araç sahibiyim yaklaşık 1 ay oldu alalı ve bazı öğrenmek istediğim konular var eğerki yardmcı olursanız sevinirim şöğle özetleyim aracımın ruhsatında peugeot sv 2.0 yazıyor donanım özelliklerine baktığımda başta soylukanın çok değerli verdiği biligilere baktığımda st özelliklerine sahip gibi acaba ruhsata yanlış yazılmış olabilirmi bunun tam olarak ne pateti olduğunu nasıl öğrenebilirim mesela yol bilgisayarı yok koltuklar manuel ve ısıtmalı değil aynalar içerden katlanır değil hız sabitleyici yok sürücü ve yolcu hava yastığı var yan hava yastığı yok cd çalar yok oysa sv lerde bunlar standart sunulduğu söğlenmiş acaba yanlışmı ruhsatda yazılanlar ¿
    aracım lpg li lpgde klimayı açtığımda sorun oluyor rolanti çok düşünor kalkıyor istop bile diyor boşta giderken klima çalıştıramıyorum diğer alanlarda sorun yok bunun nedenini ve aracım ile kopresöre bindiğinde yani yokuş aşagıya doğru firene basmadan fitesde inerden biraz sonra motor servis lambası yanıyor fitesi boşa ladığımdada biraz sonra sönüyor bu normalmidir değerli bilgilerinizi bekliyorum
    406 gerçekten bu zamana kadar bindiğim en iyi araba bayıldım hatta aşık oldum arbaya kaçışı mükemmel lpg ile km de şehir içi 160ykr şehır dışı klima açık 210ykr yaktım ve ister inaın ister inamayın yokuş yukarı 180 km hız ile tırmanan bi canavar hemde lpg ile yeterki gaza dokunun yakıt konusunda şunu söğleyebilirim basarsanız gider ve yakar basamazsanızda az yakar 2500 devirde değiştirseniz fitesi 170 ykr yi asala geçmez ki gazın litreside 1710 ytl
    aracımın özellikleri yağmur sensörü var dikiz aynası yok yerinden çıkarılmış takılması gerek sanırım ön cam değişmiş abs klima otomatik klima radyo kaset çalar içeriyi gösteriri sıcaklık derecesi manuel vites içerden ayarlana bilir aynalar ama çalışmıyor elime para gecer geçmez yaptırcam serve gidip gitmemek konusunda arada kalıyorum maddi açıdan yanlış bi ustayada gitmek istemiyorum başka dört cam otomatik çoçuk klitli arka cam resistenslı manuel perde arka camda bu kadar sanırım bu özel yapılmış bi paket gibi geldi
    şimdiden ilgilenen sorularıma cevap yazan yazmayan okuyan okumayan herkeze teşekkürlerimi iletiyorum bilgi paylaştıkca bilgidir
    saygılar

• sanırım bu 406 formu rafa kalkmış kimsecikler yok bende gidim bari
  • Az zamanın kalmış bi an önce değiştirmeye hazırlan
    quote:

Orjinalden alıntı: alkan43

merhaba arkadaşlar bugün 99 model 406 mı servise bırakmıştım.telefon edip aracın şanzıman bloğu değişecek dediler fiyatıda 1200 ytl. ben de şimdilik kalsın dedim.aracda bir problem görünmüyor.aracım otomatik.arasıra arıza lambası yanıyor.bazen hiç yanmıyor.nedir arkadaşlar bu parça.değişmese ne olur.daha ucuzunu bulmak mümkünmü fason falan.şuan mersindeyim.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım...

• 406daşlara selamlar olsun hoşgeldiniz

askerdeyim pek yardımcı olamıyorum nöbetçi 406cı yerime geçsin ben içtimaya gidiyom
  • Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Az zamanın kalmış bi an önce değiştirmeye hazırlan

neden az zamanım kalmış biraz daha açar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.