Şimdi Ara

Peugeot 406 Coupe 3.0 v6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
10.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşar bu araba hakkında fikirlerinizi merak ediyorum acaba sizce alınabilecek türde bir arabamıdır yoksa uzak durulması gereken bi arabamı daha önceden alan varsa yada kullanma fırsatı bulan hakkında biraz bilgi verebilirse sevinirim paraçası pahalımıdır lpg de sıkıntı yaratırmı vede lpg de şehir içi normal kullanımda yada uzun yolda yakıt tüketimi nasıldır bu türden motor hacmine sahip 98-2003 modellerinin vergi durumu nedir ve bu araçta bilinen kronik sorun varmıdır.
     Peugeot 406 Coupe 3.0 v6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omura_vs -- 4 Kasım 2011; 3:33:00 >

• Aşık olduğum bir araç olduğunu biliyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daft Punk

Aşık olduğum bir araç olduğunu biliyorum sadece
    caddelerde teror estirmeyecekseniz alın derim keza çok tehlikeli bir oyuncaktır :)) ama türkiye için pek ideal görmüyorum malum 3.0 motor motorun başında 2 görmek bile ürkütüyor beni bu vergiler başımızda oldukça.. vergisinemi yanayim yaktığı benzinemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14B537748

caddelerde teror estirmeyecekseniz alın derim keza çok tehlikeli bir oyuncaktır :)) ama türkiye için pek ideal görmüyorum malum 3.0 motor motorun başında 2 görmek bile ürkütüyor beni bu vergiler başımızda oldukça.. vergisinemi yanayim yaktığı benzinemi ?

Alıntıları Göster
    Bende tam vergisine ve yakıtına değinicektim ki yukarıda ki arkadaş bassetmiş zaten. Gidipte 3.0 motor V6 araca lpg takmakta ayıp olur. Ekonomi istiyorsanız farklı modellere yönelin derim.
    Parçasını zor bulucağınız ve pahalı olduğu bi gerçek.
    Tipi güzel yakışıklı Yarışmacı arkadaşlara başarılar diyorum ve sözü aşağıdakine bırakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Bende tam vergisine ve yakıtına değinicektim ki yukarıda ki arkadaş bassetmiş zaten. Gidipte 3.0 motor V6 araca lpg takmakta ayıp olur. Ekonomi istiyorsanız farklı modellere yönelin derim.
    Parçasını zor bulucağınız ve pahalı olduğu bi gerçek.
    Tipi güzel yakışıklı Yarışmacı arkadaşlara başarılar diyorum ve sözü aşağıdakine bırakıyorum.

Alıntıları Göster
    gerçekten insanı cezbedici bi çok özelliği var o nedenle bu arabayı yakından gören hatta binme fırsatı bulan insan için bu aracı unutması gerçekten bir hayli zor o nedenle bu aracı uzun süre kullanan huyunu bilen birisinin yorumu olursa gerçekten çok makbule geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omura_vs -- 4 Kasım 2011; 22:16:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omura_vs

gerçekten insanı cezbedici bi çok özelliği var o nedenle bu arabayı yakından gören hatta binme fırsatı bulan insan için bu aracı unutması gerçekten bir hayli zor o nedenle bu aracı uzun süre kullanan huyunu bilen birisinin yorumu olursa gerçekten çok makbule geçecek

Alıntıları Göster
    Görüntü olarak Ferrari F430'a benzetilebildiğini biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.kale

Alıntıları Göster
    güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volvo S70 2.0 T5 1998 ?
    14 yıl önce açıldı
    407 PEUGEOT 2.0 Benzinli
    12 yıl önce açıldı
    PEUGEOT 406 2.0 YAKIT
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

güncel

Alıntıları Göster
    yakıt vs. hakkında bir bilgim yok ama ben de bir aralar aşıktm bu araca. hala aşık sayılırım ama artık geçti bizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

yakıt vs. hakkında bir bilgim yok ama ben de bir aralar aşıktm bu araca. hala aşık sayılırım ama artık geçti bizden.

Alıntıları Göster
    yakıt tüketimi ve vergisi yüksek olan bir araç. 2. eli sıkıntılı zor satarsın. yazdığım problemler olmasa çok iyi bir araç tasarımı çok güzel günümüzde bile kendine baktırıyor performansı da iyi. 2. eli ve tüketimi iyi olsa alınırdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

Alıntıları Göster
    Ben de yaza girerken almayı düşünüyordum hatta bulmuştum birtane 98 model vergisi de alt dilim 83000kmdeydi ferrari kırmızısı Benziniydi parçasıydı vs derken gözüm korktu vazgeçtim. Türkiye şartlarında pek de binilecek bir araç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Losangelos

Ben de yaza girerken almayı düşünüyordum hatta bulmuştum birtane 98 model vergisi de alt dilim 83000kmdeydi ferrari kırmızısı Benziniydi parçasıydı vs derken gözüm korktu vazgeçtim. Türkiye şartlarında pek de binilecek bir araç değil.

Alıntıları Göster
    20.000 den aşağı düzgün birşey göremedim sahibinden.com da. 2003 modeller de 35.000 e kadar çıkıyor.

illa v6 demezsen Honda Accord 2.4 Executive

v6 olsun, 3.0 şart değil dersen Opel Omega 2.6 Elegance falan veya Vectra 2.5 CDX olabilir.

Bunlar da benim hoşuma giden araçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kestamit

20.000 den aşağı düzgün birşey göremedim sahibinden.com da. 2003 modeller de 35.000 e kadar çıkıyor.

illa v6 demezsen Honda Accord 2.4 Executive

v6 olsun, 3.0 şart değil dersen Opel Omega 2.6 Elegance falan veya Vectra 2.5 CDX olabilir.

Bunlar da benim hoşuma giden araçlar.

Alıntıları Göster
    Yakıt tüketimi olarak İstanbulda değilseniz yani dur kalk falan olmayacaksa yakıtı sizi üzmez. 7-8 litre benzin yakar.( 90-100 km sabit hız ve düz yolda)

• quote:

Orijinalden alıntı: kestamit

Yakıt tüketimi olarak İstanbulda değilseniz yani dur kalk falan olmayacaksa yakıtı sizi üzmez. 7-8 litre benzin yakar.( 90-100 km sabit hız ve düz yolda)

Alıntıları Göster
    Alma imkanınız varsa accord 2.4 alın isteklerinizi fazlasıyla karşılar......
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

Alma imkanınız varsa accord 2.4 alın isteklerinizi fazlasıyla karşılar......

Alıntıları Göster
    406 coupe 3.0 diğer 2.0 motorlardan farklı.. 211 HP, PORSCHE şanzıman ve BREMBO ferenler..
    PİNİNFARİNA tasarımı.. F 430 ile aynı şaseye sahip. 2004 son kasa. temizi iyi para. zaten 2. araç olarak falan kullanırsın diye tahmin ediyorum, parça sıkıntısı pek yok, parçatreninde bir çok parçasını buluyordum ben sedan kasasının.
    temizini bulabilirsen al derim, zevkli ve göze çook hitap eden bir araç..

• Boyle bir arac istiyorsaniz Astra Bertone alın Turbo sunu bulursanız inmek istemiceniz bi arac
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Boyle bir arac istiyorsaniz Astra Bertone alın Turbo sunu bulursanız inmek istemiceniz bi arac
    Aynı kasa 2.2 L ve 2.0 L motor seçenekleri var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-406-coupe-2-2-63614627/detay/?

Bu motor daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanugur

Aynı kasa 2.2 L ve 2.0 L motor seçenekleri var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-406-coupe-2-2-63614627/detay/?

Bu motor daha mantıklı.

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

406 coupe 3.0 diğer 2.0 motorlardan farklı.. 211 HP, PORSCHE şanzıman ve BREMBO ferenler..
    PİNİNFARİNA tasarımı.. F 430 ile aynı şaseye sahip. 2004 son kasa. temizi iyi para. zaten 2. araç olarak falan kullanırsın diye tahmin ediyorum, parça sıkıntısı pek yok, parçatreninde bir çok parçasını buluyordum ben sedan kasasının.
    temizini bulabilirsen al derim, zevkli ve göze çook hitap eden bir araç..

• quote:

zaten ferrari nin tasarımcısı pininfarinanın tasarladığı bir araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoXr

quote:

zaten ferrari nin tasarımcısı pininfarinanın tasarladığı bir araç..

Alıntıları Göster
    insanı gerçekten cezbedici bir tarafı var ama yorumlarda da parça fiyatı vede vergi konusu bu araç hakkında insanı düşünmeye sevkediyor açıkcası ama genede vaz geçilmesi zor bi araç aracına güvenen insanlarda çoğunlukta aslında aracın ilanlarında istenilen yere gösterilebilir diyende var artacın arkasındayım diyende var bilmiyorum açıkcası en iyisi bu araç için birazdaha beklemek gerekir belkide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omura_vs -- 9 Kasım 2011; 22:44:21 >

• quote:

insanı gerçekten cezbedici bir tarafı var ama yorumlarda da parça fiyatı vede vergi konusu bu araç hakkında insanı düşünmeye sevkediyor açıkcası ama genede vaz geçilmesi zor bi araç aracına güvenen insanlarda çoğunlukta aslında aracın ilanlarında istenilen yere gösterilebilir diyende var artacın arkasındayım diyende var bilmiyorum açıkcası en iyisi bu araç için birazdaha beklemek gerekir belkide.

Alıntıları Göster
    ilk çıktıgı günden berı çok sevmişimdir bu modeli ferrari eli deymiş nadir araçlardan şartlarınız uygunsa çok güzel hafta sonu aracı olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.