Şimdi Ara

:: Peugeot 306 topluluğu, paylaşım ortamı :: (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.019
Cevap
35
Favori
532.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onur1912- O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle lastikler 185 65 14 ise ön arka 35 psi basılıyor



    Direksiyon titreme olayı jantların balansındandır muhtemelen yinede ön takıma baktırmak lazım



    Gelen sesi dinlemek lazım hocam nereden geldiğine bakmak lazım





    70 tl gaz ile kaç km yapıyorsunuz 200 250 km gitmesi lazım o kadar gaz ile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a pejo 306 gift 1999 model arac 90 gecmiyo haralet ama durdukdan sonra 5 dakka icinde radyotor kapağını aciyom ve su en yukarda oluyo ve yavasca iniyo yani su eksiltiyo cekisinde herhangibi bi sorun yok masallah ranpa dinlemiyo 5 de 4 de kapatiyon motor bile bagirmiyo

    Hortumlardanda ola bilir ama suhan ustaya getirmedim baktircam su kacak lari ola bilir bide bu araclarda bu haralet sorunu yasaniyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Eşim için 2000-2001 model 1.6 Platinum Otomatik almaya niyetlendim. Tavsiye eder misiniz ? Şanzuman vs. sıkıntı yaşar mıyım ? Alırken nelerine dikkat etmek gerekir ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • s.a arkadaşlar ön 2 yay kesik benim şimdi yine aynı seviyede olsun ama kesik yay cok sallıyo bunun yerine yay onerirmisiniz fiyatları yazarsanız sevinirim 1999 model 1,6 gifts
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Besiktas41

    s.a arkadaşlar ön 2 yay kesik benim şimdi yine aynı seviyede olsun ama kesik yay cok sallıyo bunun yerine yay onerirmisiniz fiyatları yazarsanız sevinirim 1999 model 1,6 gifts
    Spor yayın istediğiniz seviyede olanları çok pahalı. Dolayısı ile size coilover öneririm. 700TL civarı bir maliyeti olur. Spor yay sert olur dediğiniz gibi. Yumuşak olanları da en kaliteli sınıfa giriyor.

    Coilover alın, istediğiniz zaman indirir-kaldırırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tRoya06

    Arkadaşlar merhabalar. Eşim için 2000-2001 model 1.6 Platinum Otomatik almaya niyetlendim. Tavsiye eder misiniz ? Şanzuman vs. sıkıntı yaşar mıyım ? Alırken nelerine dikkat etmek gerekir ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Araç aldınız mı ? Hala yardıma ihtiyacınız var mı hocam ?
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Evet 306 dan biraz çekindim doğrusu, piyasada temizini bulmak zor. Birde otomatik tercihim olunca Micra aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa gecen hafta cuma günü bende 1.6 hp 306 griffe 98 model aldım beyaz renk lpg yeni takılmış önümüzdeki ay muayenesi var ben işletecem cekişi gidişi güzel herhangi bir problem görünmüyor orjinal 204 binde 196 bine kadar benzinde çalışmış bi araç sadece bana eksoz sesi biraz fazla geldi yada filtre kutusu boş cok böğürüyor yağmurlardan dolayı kontrol etme fırsatım olmadı diğer 306 larda da varmı böyle sanki abart yada warex varmış gibi yada düz boro son susturucu var sanki sadece ama sesi çok güzel :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexetce31 -- 9 Ocak 2019; 8:37:56 >
  • selamlar

    306 cabrio 98 model aracım var 145 binde gayet düzgün bir araç yalnız tente otomatik açmada sorun var hidrolik horum parlak çıkık yaptırmak istiyorum .

    bildiginiz güvenilir bir yer var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar kayınpederimin 1999 model peugeot 306 griffe sedan aracının ön göğüslük bölümünün tuş takımı her basmamız da içeri kaçıyor.Tamirciye götürdüğümüzde panelin arka tarafının kırık olduğunu söyledi.Bu panelin arka kısmını nereden bulabilirim.Yardımcı olursanız sevinirim. İzmirde ikamet etmekteyiz çıkma parça satan yerlere gittik ancak bulamadık.Farklı illerden de yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Bugün yiğene 306 cabrio bakalım dedik 3 tanesine bakmaya gittik üçüde leş. Feleğin çemberinden 550 defa geçmişler oynanmadık ellenmedik işlem görmemiş yeri kalmamış.. Zaten hepsi boyanmış 30 kat macun var araçlarda macunun altından ne çıkar tam bir süpriz.. Kapı kartonlarını kesmişler kolon falan takmak için, elektrik aksamıyla oynamışlar, kontağı çeviriyorsun motorun her yerinden ayrı vuruntu yada ses geliyor..

    Satış fiyatı beni ilgilendirmiyor ama yiğenede dedim bunların herhangi birini alırsan sen titiz çocuksun bunun kaporta, motor, elektrik aksamı, oynanmış kesilmiş kırılmış trim bakalit tırnaklar parçaların orijinalini toplama sana şu araca verdiğin paranın fazlasına mal olur.. Bana şu araçlara 10-12 bin deseler gene oturur düşünürüm bende titizim adamım çünkü astara kadar o aracı soyup üstündeki macun ları atmadan rahat etmem macunun altından ne çıkıcak oda tam. Bir süpriz.. Ya alıcan başa belayı yada ucundan yırtıcan o bile boyası kaportası dahil şu anda minumum iyi bir ustanın elinde 8-10 bin tl..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selamün aleyküm 1999 model bir 306 buldum beyaz renk tüplü klimalı öğrenciyim ben yanaşırsam bu araba beni üzer mi yardımınızı bekliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sa 2000 model Cabrio bir 306 sahibiyim aracla 01.02.2020 de kaza yaptım takla açtı hasar oluştu ARABAMİ SEVİYORUM parçası zor bulunuyor baya aradım aklıma sizler geldiniz yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selam arkadaşlar daha yeniyim nereye mesaj yazacağımı bulamadım yanlış yaptıysam çok özür dilerim. Hakan feyzullah ben peugeot 306 xt 1.8 auto aracım var obd girişi yok bu araca obd mi nasıl takabilirim takabilirmiyim iki adet ucu plastik kapaklı soket var vıd 5 ve vıd 16 yazıyor üzerindeki kapakta bunlar neye yarıyor acaba bilgisi olan varsa yardım lütfen teşekkür ederim saygılarımla.
  • krstates K kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun yer olarak neredesin acaba antalya taraflarında isen barbaros oto özel peugeot servisini tavsiye ederim parça temini ve işçilik konusunda süper bir servistir ben aracımı sadece orada yaptırabiliyorum her kez anlamıyor bir yerini yapıp diğer yerlerini bozuyorlar yakınlarda isen isen sana ulaşım adresi tel verebilirim saygılar hakan feyzullah
  • frksahan F kullanıcısına yanıt
    bende 96 model var 14 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım yakıtı uygun kaliteli rahat araçlar antalyada parça sıkıntısı yaşamıyorum bana kalsa düşünme derim ama alacağın aracın durumu nedir oda önemli ben aldığımda sıfır hatalı idi benzin deposu ful dolu idi iyi bir baktır derim genel olarak iyi çürüksüz çarıksız ise kullanımı çok rahat kalite düzeyi yüksek bir araç saygılar hakan feyzullah
  • krstates K kullanıcısına yanıt
    Kendime ait bir hatchback 306 1.8 AT dağıttım, hasarsız haldeyken trafikten düşürdüm. faydası olursa ulaşabilirsin bana buradan her türlü parça için.
  • 15 yıldır tek sahibi tarafından kullanılmış, tek parçası boyalı ama komple boyaya ihtiyacı olan, 300bin km'deki bir 306 HB alınır mı? lpgli ve düz vites. 2000 model. motoruna anahtar değmemiş.
  • Maalesef aracın ilanı dün yayınlandı bugün ise satıldı. İyi mal pazarda durmazmış. Yine kaçırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşım 1995 model 306 mk1 aldı bunu makyajlı mk2 kasaya çevirebilir mi ön far panjur olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.