Şimdi Ara

PEUGEOT 301-ANA KONU (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.084
Cevap
56
Favori
679.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murattcan

quote:

Orijinalden alıntı: ExCaLiBuR58

quote:

Orijinalden alıntı: murattcan

merhaba arkadaşlar.. bende dün 2013 model 301 1.6 hdi Active almış bulunmaktayım. bir sorum olacak...

araca bluetooth paketi taktırmak istiyorum.. peugeot sitesinden baktığımda içerik olarak bunlar gözüküyor. "* Bluetooth Paketi: Bluetooth/USB, grafik ekran, arka hoparlörler, piyano siyah ön konsol trimi, direksiyonda müzik sistemi kumanda kolu."

acaba bu paketi sonradan araca ekletebiliyormuyuz.. ön konsol Allure donanımındaki gibi mi oluyor??

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Evet Bluetooth pakette ön konsol görünüm olarak Allure donanımla aynı oluyor.Araba alınırken paket olarak eklenerek fabrikadan o şekilde geliyor ama sonradan takılmıyor diye biliyorum. Kataloğa da baktım göremedim. Yetkili servisin yedek parça bölümü ile görüşürseniz kesin bilgi alabilirsiniz.

301 kataloğuna buradan bakabilirsiniz.
    www.peugeot.com.tr
    Aradığınız sayfa bulunamadı
    http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media/61/6180-70762c.pdf

teşekkür ederim.. eğer sonradan takılma gibi bir durum yoksa önerebileceğiniz multimedya cihazı varmı acaba??

Hocam servis şu linktekini takıyor fiyatını sordum işçilik dahil 1900TL dediler.

Yalnız şöyle bir durum var DVD okuyucuyu takacak yer yok araçta. Cd kullanmıyorsanız nu tarz bir şeyde alabilirsiniz. Bu da bazı servislerin taktığı galiba düşük kaliteli

Bunlarda bluetooth mevcut ancak direksiyondan kumanda aparatı yok. Yukarıda bir arkadaş başka bir cihaz önermiş ama Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum. Size önerim bayinin yedek parça bölümüne sorun. Katalogda bulunmayan aksesuarlar oluyor servislerde. 301'in kataloğu halen güncellenmemiş. Bluetooth paketi siparişle geliyor da olabilir.

• Merhaba arkadaşlar

Doğma büyüme Bursa'lı olmama rağmen Göl Yazı denilen cennete hiç gitmemiştim.Sürekli merak ettiğim gidenlerin büyük çoğunluğunun övdüğü bir yerdi.Bende bu sabah gitme kararı aldım ve yola koyuldum.Hem yakıt tüketimim hemde nacizhane Gölyazı ile ilgili görüşlerimi bildireyim istiyorum

Bursa Hamitler tarafında oturmaktayım.Garajımda sayacı sıfırlayıp yola koyuldum.Sabah hava kapalıydı şansıma serin bir şekilde klimayı hiç çalıştırmadan rahat bir şekilde yola koyuldum.

Güzergahım şöyleydi ;
     PEUGEOT 301-ANA KONU

Bu da garajımdan aracı parkettiğim yere kadar yapmış olduğum mesafe.FSM Acıbadem önünden Görükle çıkışa kadar radar nedeniyle 77kmye sabitledim çıkıştan Gölyazı sapağına kadarda 99kmye sabitleyip gittim.Göl yazı sapağından sonrada girişe kadar ortalama 55-60km ile gittim diyebilirim.Girişten itibarende 15-20km arasında.Değerler bunlar.Ufak bir hesapla ortalama evimden Gölyazına kadar 5 liraya gitmiş oldum gerçekten tatminkar bir değer

PEUGEOT 301-ANA KONU

Şimdi birazda Gölyazıda çektiğim fotoğraflara bakalım;
     PEUGEOT 301-ANA KONU
     PEUGEOT 301-ANA KONU
     PEUGEOT 301-ANA KONU
     PEUGEOT 301-ANA KONU
     PEUGEOT 301-ANA KONU
     PEUGEOT 301-ANA KONU
     PEUGEOT 301-ANA KONU
     PEUGEOT 301-ANA KONU
     PEUGEOT 301-ANA KONU
     PEUGEOT 301-ANA KONU
     PEUGEOT 301-ANA KONU

Yerel halk güler yüzlü.Abartısız herkes hoşgeldiniz dedi neredeyse.Fiyatlar Bursa merkeze göre çok çok uygun.Yerel halk bu konuda ne bulduysam öpeyim derdinde değil.50 kuruşa çay 2 liraya Türk kahvesi içebilirsiniz.Belkide beni tek rahatsız eden nokta her dedenin her teyzenin evladım tekne turu yapmak ister misin sözü oldu.Abartısız 15-20 kişiden duymuşumdur bunu.Hepsine sağolun,teşekkür ederim olarak geri cevap vermeme rağmen hiç birisi yüzünü asmayıp hoşgeldiniz güzel köyümüze dediler neredeyse.

Bursa'da yaşayan böyle güzel yerlere merakı olan herkesin gitmesini öneririm.İzmir'den Bursa'ya gelen arkadaşlarda Bursa'ya varmadan evvel buraya uğrayabilirler.

Gelelim dönüşe.Dönüşte hava ısındığı için klimayı açmak zorunda kaldım.Yolumuda biraz uzatıp Nilüfer CarrefourSA alışveriş merkezine uğrayıp evime geçecektim.Küçük sanayiye varmadan evvel trafik kilitlendi ve adım adım gitmek zorunda kaldık.Bursa'lı arkadaşlar bilirler Küçük Sanayiden Beşevlere kadar yokuş yukarı çıkılır.Hem klima açık hem sürekli dur kalk haliyle yakıt sarfiyatını arttırdı.

Eve varıp aracı garaja soktuğumda son durum buydu.

PEUGEOT 301-ANA KONU

• Belirli bir yere giderken değilde normal kullanımda araç alındıktan itibaren ortalama yakıt tüketimi daha önemli. Mesela 25.000 km de yapılan ort. yakıt tüketiminiz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sağ ön yolcu koltuğunun orada konsol tarafın alt tarafı benim resimdeki gibi mi yoksa orada kapak mı var bakıp yazabilir misiniz rica etsem?

PEUGEOT 301-ANA KONU

• 301 allure aracım geldi yaklaşık 1.200 km yaptım.

Burda aracı şiddetle kötüleyen arkadaşlar lütfen kendilerine jetta filan alsınlar onlar bu sınıfın insanı değiller. Arac benim çok hoşuma gitti serilik, yakıt tüketimi, konforu, motor sesinin düzeyi lineadan inip buna binince traktörden arabaya bindiğimi anladım. arkadaşlar beklentileriniz bu sınıfa göreyse şiddetle tavsiye ediyorum bursada yaşıyorum isteyen gelip bakabilirde bu kadar açık yüreklilikle söylüyorum.

araç seri bi araç sollamaya cıkarken ufacık bir soru işareti yok kafanızda

yakıt tüketimi daha bu km.lerde 4.3 lerde daha düşeceğini söylüyolar daha düşüğü nasıl oluyor bilmiyorum havayla gidiyor herhalde

forumda araç iceri motor sesi çok alıyor diye yazmışlar bilmiyorum aktive lerde filanmı öyle ama benim aracın içinde hiç gürültü yok motor sesi çok az geliyor

ben ilk defa pejo kullanıyorum çok soru işaretim vardı kafamda dediğim gibi linea vardı bunda önce aldığıma hiç pişman değilim tam bir aile arabası ekonomik konforlu bu paraya daha iyisi olmaz arkadaşlar daha iyisini isteyenler ellerini ceplerine sokacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan8891

301 allure aracım geldi yaklaşık 1.200 km yaptım.

Burda aracı şiddetle kötüleyen arkadaşlar lütfen kendilerine jetta filan alsınlar onlar bu sınıfın insanı değiller. Arac benim çok hoşuma gitti serilik, yakıt tüketimi, konforu, motor sesinin düzeyi lineadan inip buna binince traktörden arabaya bindiğimi anladım. arkadaşlar beklentileriniz bu sınıfa göreyse şiddetle tavsiye ediyorum bursada yaşıyorum isteyen gelip bakabilirde bu kadar açık yüreklilikle söylüyorum.

araç seri bi araç sollamaya cıkarken ufacık bir soru işareti yok kafanızda

yakıt tüketimi daha bu km.lerde 4.3 lerde daha düşeceğini söylüyolar daha düşüğü nasıl oluyor bilmiyorum havayla gidiyor herhalde

forumda araç iceri motor sesi çok alıyor diye yazmışlar bilmiyorum aktive lerde filanmı öyle ama benim aracın içinde hiç gürültü yok motor sesi çok az geliyor

ben ilk defa pejo kullanıyorum çok soru işaretim vardı kafamda dediğim gibi linea vardı bunda önce aldığıma hiç pişman değilim tam bir aile arabası ekonomik konforlu bu paraya daha iyisi olmaz arkadaşlar daha iyisini isteyenler ellerini ceplerine sokacaklar

Hayırlı olsun aracın güle güle kullan Hasan ağabey.
    Bende Bursa'lıyım müsait bir zamanda görüştürelim istersen araçları

• Arkadaşlar merhaba.

Bugün 301 1.6 Dizel Allure için kapora verdik. Aracı incelediğimde bir değişiklik fark ettim. Daha önceki araçlardaki konsolda bulunan bilgi ekranı ve teyp gitmiş yerine daha farklı bluetoot lu bir teyp takılmış. Bilgi ekranı yeri de boş bırakılmış. Fotoğrafını çekmeyi unuttum fakat araç active göğüsü ile aynı olmuş.

Birkaç aydır bu şekilde satılıyor bilgisi verildi. Duyan bilen var mı ? Eski tipi çok daha iyi duruyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aakoksal

Arkadaşlar merhaba.

Bugün 301 1.6 Dizel Allure için kapora verdik. Aracı incelediğimde bir değişiklik fark ettim. Daha önceki araçlardaki konsolda bulunan bilgi ekranı ve teyp gitmiş yerine daha farklı bluetoot lu bir teyp takılmış. Bilgi ekranı yeri de boş bırakılmış. Fotoğrafını çekmeyi unuttum fakat araç active göğüsü ile aynı olmuş.

Birkaç aydır bu şekilde satılıyor bilgisi verildi. Duyan bilen var mı ? Eski tipi çok daha iyi duruyor çünkü.

Keşke resmini çekseydiniz ona göre yorumlayabilseydik.
    Geçenlerde bende Peugeot bayi önünden geçerken reklam asmışlar Yeni 301 diye. Bu hafta içi gidip inceleyeceğim belkide söylediğiniz gibi geliyordur artık
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Tekrar konuştum yetkili arkadaşla. Fransadan bu şekilde geldiğini söylesi yaklaşık 3 aydır bu geyple sattığını söylüyor. Çektiğim resimleri ekliyorum.
     PEUGEOT 301-ANA KONU PEUGEOT 301-ANA KONU PEUGEOT 301-ANA KONU

• Ön konsolda eşya gözü açmak istemişler sanırım ama eski hali çok daha şık bence. Yanlış yapmışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

Arkadaşlar sağ ön yolcu koltuğunun orada konsol tarafın alt tarafı benim resimdeki gibi mi yoksa orada kapak mı var bakıp yazabilir misiniz rica etsem?

PEUGEOT 301-ANA KONU

Lütfen arkadaşlar bi bakabilir misiniz?

• Güzelim ön konsolu mahvetmişler.
  • Bu yıl ygs lys ye girdim sanırım mezuna kalacak gibiyim ama ailem bana araba alma derdinde şuan symbol var 2014 model bi arabada annem ben binmemiz için düşünüyoruz Peugeot 301, Citroën c elysée düşünüyoruz bi yandanda 2009 2010 temiz vw golf açıkcası ben büyük olmasından yanayım çünkü boyum uzun o yüzden bana en mantıklı 301 gibi geliyor ama Citroënden farkı ne bu arabanın bide golfun ne artısı olur sizce açıkcası 301 dizayn olarakta hoş geldi siz ne dersiniz bu 3ü arasında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 16 Haziran 2015; 19:31:54 >
  • Al 301 hic korkma ya da elysee ikiside ayni bisey farketmiyo arcelik beko gibi

• EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sagolasin ne demen tanistiralim ya

• quote:

Arkadaşlar sağ ön yolcu koltuğunun orada konsol tarafın alt tarafı benim resimdeki gibi mi yoksa orada kapak mı var bakıp yazabilir misiniz rica etsem?

PEUGEOT 301-ANA KONU

Lütfen arkadaşlar bi eğilip bakacaksiniz o kadar.

• quote:

quote:

PEUGEOT 301-ANA KONU

Noldu hocam neyine bakalım buranın? Hava çok sıcak 2 gündür garajtan çıkarmıyorum aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

quote:

PEUGEOT 301-ANA KONU

Noldu hocam neyine bakalım buranın? Hava çok sıcak 2 gündür garajtan çıkarmıyorum aracı

Kışın soğuk diye yazın sıcak diye garajda çürüyecek araç :))

Dün bakacaktım unuttum bugün bakayım iş çıkışı

• quvardci Q kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yapmayın kendinize bende de öyle açık. Herhangi bi kapak vs yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

Sıkıntı yapmayın kendinize bende de öyle açık. Herhangi bi kapak vs yok.

Saolasın hocam, orada bi iş yaptırmıştım da yeni gördüm daha, acaba kapağı takmayı mı unuttular diye aklıma geldi.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.