Şimdi Ara

PEUGEOT 301-ANA KONU (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.083
Cevap
56
Favori
678.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu ürünü satın aldım.
    9 inç android içeren bir sistem. taktırdıktan sonra sizlerle fotoğraf paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadistica

merhaba 301 dostları.

bu ürünü satın aldım.
    9 inç android içeren bir sistem. taktırdıktan sonra sizlerle fotoğraf paylaşacağım.

Hayurli1olsun güle güle kullanın şimdiden.
    Detaylı tüm bilgileri ve fotoğrafları merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus_emre1991

Citroenin forumunuda takip ediyorum ki malumunuz c-elysee ile aynı donanıma sahip araçlar ve hatta double din'ler aynı kullanılıyor..Orda kullanan arkadaşların yazdığı yorumlara ve fotoğraflara göre double din multimedya sistemi üzerinde gösteriyor tüketimi..Ancak bikaç kişi yorumlarında tüketimi yanlış hesapladığını söylüyordu, tabii kesin bişey söyleyemem ve bazıları bluetooth ile konuşurkenki sesten şikayetçi iken bazıları ise memnundu..

şiddetle tavisye etmiyorum. bak dostum aracına bir adet harici navigasyon al aynı şey.
    eğer dvd navigasyondan bahsediyorsak tabi. tüketimi yanlış hesaplıyor. daha doğrusu fazla hesaplıyor. kapıların açık olduğunda ekranda bişi çıkmıyor.
    radyosu çok kötü. ben servisten taktırdığım cihazı sattım şimdi androidlisini sipariş ettim.

ben arabada klip oynatmak için önce
    -youtubeden flv uzantılı video indir.
    -video converter ile dvd formatına çevir.
    -usbye at

ölüm gibi geliyor adama geri kamerası ve navigasyon dışında o kadar para verilecek bir ürün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 5 Haziran 2015; 20:13:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

merhaba 301 dostları.

bu ürünü satın aldım.

Hayurli1olsun güle güle kullanın şimdiden.
    Detaylı tüm bilgileri ve fotoğrafları merakla bekliyorum.

kesinlikle paylaşacağım. bekliyoruz artık ortalama (4+7)11 gün içinde DHL ile gelecekmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadistica -- 5 Haziran 2015; 20:11:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük R

quote:

Orijinalden alıntı: ExCaLiBuR58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atn42

lastik düşük basınç uyarısı nasıl resetleniyor
    bilen varmı arkadaşlar

301 ve lastik lastik basınç sensörü mü var ?

Bende kışlıkları takınca yol bilgisayarı lastik basıncı uyarısı verdi. Servise sensör var mı diye sorduğumda yok dediler. Lastiğin dönüş hızına göre uyarı veriyor diye bir açıklama yaptılar. Araç hareketsiz vaziyetteyken uyarı vermedi. Yola çıktım bir süre gittikten sonra uyarı verdi. Sağ ön lastiğin havası az basılmış ondan uyarı vermiş. Torpidoyu açınca, göstergede yanan uyarı ışığının simgesi olan bir düğme var. Basılı tutunca hafızayı sıfırlıyor.
     PEUGEOT 301-ANA KONU

2014 2015 lerde olabilir dendiği gibi. Baktım ama malesef benim aracımda yok kara bir delik var orda :((

Sizin göstergede aracı çalıştırmadan önce tüm ışıklar yanarken bu simgenin ışığı da yanıyor mu peki?

• Mesajı görünce merak ettim 2 gün önce baktım..Benim aracım 2013 model dizel allure ki o zaman lastik basınç sensörü yoktu araçta ama göstegede bu simge var..Benimki aracı çalıştırmadan önce yanmıyor..Torpido gözündede buton için bölme var ancak buton takılmamış..Sanırım özel servislerde falan parça taktırılıp yazılım ile açtırdıkmı aynı özelliği elde edebilirim..Bi araştırıcam oluyorsa ve uygun ise yaptırıcam çünkü dün lastik patlamıştı ve hızlandığımda sola çekince farkettim..
  • sadistica kullanıcısına yanıt
    Hocam bende takipteyim, bu modeli ilk kez görüyorum ve feci beğendim Hayırlı olsun şimdiden
  • quote:

Hocam bende takipteyim, bu modeli ilk kez görüyorum ve feci beğendim Hayırlı olsun şimdiden

benim daha feci beğenme sebebim dahili wifi ve android (play store) olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan8891

Mrb Arkadaşlar

301 ALLURE siparişi verdim artık aranızdayım fiyat 52.800 umarım pişman olmayız

2015 yılında diğer araçlara kıyasla fiyat/fayda dengesine göre alınabilecek en iyi aracı seçmişsin.
    ben ötv zammından önce 2013 modelini 42.500tlye almıştım. Şu an aldığım fiyata satabiliyor olmamın tatlı sevinci ile yola devam ediyorum.
    Çünkü peugeot yılda ortalama 1.500-2.000tl değer kaybederdi şimdilerde o olaylar kalktı değerini koruyor.

bir de bundan taktın mı kralsın :)

• quote:

Aracın şanzımanı malesef problemli hocam..Benim araçta da aynı debriyaj problemi var.Ayrıca geri vites sorunu da vardır çoğu araçta, hatta hepsinde diye düşünüyorum..Şöyleki geri vitese takarken vitesi tam oturtmak gerekiyor, bazen 2 kere takmak gerekiyor..Serviste teste çıkardı adam aynı sorunu oda yaşadı ama mırın kırın ettiler yapmadılar bişey..Şöyle bişey yapılabilir aslında ama kalabalık olmak lazım;

herkes aracın videosunu çekerken debriyaja basıp çekerek ses değişimini kayda alıp bi yerde toplarsak sonra bunu mail olarak pejo merkeze bildirsek kesin bi cevap alırız

bende debriyaja basınca bilye sesi gibi bişi var o ses gidiyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

lastik düşük basınç uyarısı nasıl resetleniyor
    bilen varmı arkadaşlar

301 ve lastik lastik basınç sensörü mü var ?

Bende kışlıkları takınca yol bilgisayarı lastik basıncı uyarısı verdi. Servise sensör var mı diye sorduğumda yok dediler. Lastiğin dönüş hızına göre uyarı veriyor diye bir açıklama yaptılar. Araç hareketsiz vaziyetteyken uyarı vermedi. Yola çıktım bir süre gittikten sonra uyarı verdi. Sağ ön lastiğin havası az basılmış ondan uyarı vermiş. Torpidoyu açınca, göstergede yanan uyarı ışığının simgesi olan bir düğme var. Basılı tutunca hafızayı sıfırlıyor.
     PEUGEOT 301-ANA KONU

2014 2015 lerde olabilir dendiği gibi. Baktım ama malesef benim aracımda yok kara bir delik var orda :((

Sizin göstergede aracı çalıştırmadan önce tüm ışıklar yanarken bu simgenin ışığı da yanıyor mu peki?

Maalesef ışığı da yok yanmıyor :)

• quote:

quote:

Aracın şanzımanı malesef problemli hocam..Benim araçta da aynı debriyaj problemi var.Ayrıca geri vites sorunu da vardır çoğu araçta, hatta hepsinde diye düşünüyorum..Şöyleki geri vitese takarken vitesi tam oturtmak gerekiyor, bazen 2 kere takmak gerekiyor..Serviste teste çıkardı adam aynı sorunu oda yaşadı ama mırın kırın ettiler yapmadılar bişey..Şöyle bişey yapılabilir aslında ama kalabalık olmak lazım;

herkes aracın videosunu çekerken debriyaja basıp çekerek ses değişimini kayda alıp bi yerde toplarsak sonra bunu mail olarak pejo merkeze bildirsek kesin bi cevap alırız

bende debriyaja basınca bilye sesi gibi bişi var o ses gidiyor

Hocam genel merkezi arayın bildirin aynı sorun bende de var. Priz direk bilyası yapıyor o sesi. 1 aydır genel merkez ve servislerle uğraşıyorum. Kayseri ve Sivas yetkili servisleri normal diyor ama genel merkez ısrarla böyle bir kronik sorun yok diyor. Hayır normalse genel merkezde normal desin. Servisler bunlar böyle diyip gönderiyor bıktırdılar. Birde işin ilginç yanı kayıt açılıyor ama sorun giderildi yada sorun yok diye sonuç girilmiyor. Cuma günü genel merkezden aradılar garanti kapsamındayken halledelim ilerde sorun çıkarsa cebinizden ödersiniz. Servise bırakın incelesinler dediler. Sanki servisler yapalım diyor da biz yaptırmıyoz. Sol ön kapıdan gelen aşırı rüzgar sesi var. Kayseri işlem yaparız bir gün kalması lazım dedi. O kadar vaktim yoktu bırakamadım. Sivas servisinin son bombası da 52bin liralık araba sonuçta gibi saçma sapan açıklama normalmiş. Pazartesi bırakacağım aracı ne halleri varsa görsünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExCaLiBuR58 -- 7 Haziran 2015; 0:25:36 >

• ExCaLiBuR58 kullanıcısına yanıt
    bu bir sorun mu bilmiyorum. araç rolantideyken normal bi ses var ama debriyaja basılı tutunca çıt çıkmıyor.
  • yunus_emre1991 Y kullanıcısına yanıt
    yol bilgisayarında kişselleştirme menüsüne gir
    orada lastik basınç ayarlarını sıfırlayabilirsin
    olmazsa yarın ayrıntılı resim atabilirim bi bak
  • quote:

bu bir sorun mu bilmiyorum. araç rolantideyken normal bi ses var ama debriyaja basılı tutunca çıt çıkmıyor.

Dediğiniz gibi debriyaja basılı tutunca hiç ses yok ama bırakınca tıkır tıkır bir ses geliyor. Sesin yeride sol ön tekere yakın bir yerde aşağıda tespitime göre. Servis normal diyor genel merkez normal değil diyor. Getirin garantiden işlem yapılsın dediler. 3 kez görüştük ama servis normal dedikten sonra ne diyimde değişiyim anlamadım. Bu servis mi yanaşmıyor gerçekten bir sorun mu var bilmiyorum.
  • quote:

yol bilgisayarında kişselleştirme menüsüne gir
    orada lastik basınç ayarlarını sıfırlayabilirsin
    olmazsa yarın ayrıntılı resim atabilirim bi bak

Hocam benim araç 2013 model yani tpms yok, torpidoda sıfırlama tuşuda yok..2014 veya 2015 lerde ilk olarak kullanıldı bu özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_emre1991 -- 9 Haziran 2015; 0:05:04 >
  • quote:

quote:

Dediğiniz gibi debriyaja basılı tutunca hiç ses yok ama bırakınca tıkır tıkır bir ses geliyor. Sesin yeride sol ön tekere yakın bir yerde aşağıda tespitime göre. Servis normal diyor genel merkez normal değil diyor. Getirin garantiden işlem yapılsın dediler. 3 kez görüştük ama servis normal dedikten sonra ne diyimde değişiyim anlamadım. Bu servis mi yanaşmıyor gerçekten bir sorun mu var bilmiyorum.

tekrar gittiğimde bunu bir şikayet olarak dile getireyi. teşekkürler

• merhaba arkadaşlar.. bende dün 2013 model 301 1.6 hdi Active almış bulunmaktayım. bir sorum olacak...

araca bluetooth paketi taktırmak istiyorum.. peugeot sitesinden baktığımda içerik olarak bunlar gözüküyor. "* Bluetooth Paketi: Bluetooth/USB, grafik ekran, arka hoparlörler, piyano siyah ön konsol trimi, direksiyonda müzik sistemi kumanda kolu."

acaba bu paketi sonradan araca ekletebiliyormuyuz.. ön konsol Allure donanımındaki gibi mi oluyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattcan

merhaba arkadaşlar.. bende dün 2013 model 301 1.6 hdi Active almış bulunmaktayım. bir sorum olacak...

araca bluetooth paketi taktırmak istiyorum.. peugeot sitesinden baktığımda içerik olarak bunlar gözüküyor. "* Bluetooth Paketi: Bluetooth/USB, grafik ekran, arka hoparlörler, piyano siyah ön konsol trimi, direksiyonda müzik sistemi kumanda kolu."

acaba bu paketi sonradan araca ekletebiliyormuyuz.. ön konsol Allure donanımındaki gibi mi oluyor??

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Evet Bluetooth pakette ön konsol görünüm olarak Allure donanımla aynı oluyor.Araba alınırken paket olarak eklenerek fabrikadan o şekilde geliyor ama sonradan takılmıyor diye biliyorum. Kataloğa da baktım göremedim. Yetkili servisin yedek parça bölümü ile görüşürseniz kesin bilgi alabilirsiniz.

301 kataloğuna buradan bakabilirsiniz.
    www.peugeot.com.tr
    Aradığınız sayfa bulunamadı
    http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media/61/6180-70762c.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExCaLiBuR58 -- 10 Haziran 2015; 4:21:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murattcan

merhaba arkadaşlar.. bende dün 2013 model 301 1.6 hdi Active almış bulunmaktayım. bir sorum olacak...

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Evet Bluetooth pakette ön konsol görünüm olarak Allure donanımla aynı oluyor.Araba alınırken paket olarak eklenerek fabrikadan o şekilde geliyor ama sonradan takılmıyor diye biliyorum. Kataloğa da baktım göremedim. Yetkili servisin yedek parça bölümü ile görüşürseniz kesin bilgi alabilirsiniz.

301 kataloğuna buradan bakabilirsiniz.
    http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media/61/6180-70762c.pdf

teşekkür ederim.. eğer sonradan takılma gibi bir durum yoksa önerebileceğiniz multimedya cihazı varmı acaba??

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.