Şimdi Ara

PEUGEOT 301-ANA KONU (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.084
Cevap
55
Favori
679.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar .. geçen gün sıkışık bir trafikte sanki balata kokusu aldım. aranızda öyle bir şey hisseden var mı ??
  • son olarak 301 actiwe(1,6 hdi 92hp) bluetooth ve metalik boya dahil 44000 tl fiyat aldim .
    sifir tabiki. nasil acaba fiat???
    @aklima takilan tek nokta ncapta 3 yildiz almasi..... :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazacak -- 24 Ekim 2014; 19:24:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazacak

son olarak 301 actiwe(1,6 hdi 92hp) bluetooth ve metalik boya dahil 44000 tl fiyat aldim .

İyi fiyat kesinlikle.
    Haziran ayında 45.500 fiyat almıştık ayni araca

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

quote:

son olarak 301 actiwe(1,6 hdi 92hp) bluetooth ve metalik boya dahil 44000 tl fiyat aldim .

İyi fiyat kesinlikle.
    Haziran ayında 45.500 fiyat almıştık ayni araca

metalik boya dahilmiydi ve bluetoot acaba sizin fiat aldiginizda.
    aklim cok karisti.bu araci alip almamak konusunda. guvenlik konusu aklima takiliyor...
    ancak sedan bir arac almak istiyorum ama bilemiyorum...

• Dostum
    saatte 100km+ yapacagın her kazada BÜTÜN araçlar ciddi hasar görür bosver sen ncapı felan onlar bellı bır senaryo ıle test yapıyorlar
    Araç güzel takılmıyor yag gıbı gıdıyor bu fıyatlara bu klasmanda alnabılecek en ıyı araclardan bırısı
    ben 50 bine trafık sıgortası dahıl anahtar teslım aldım 301 allure yı 2 ay once

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueniko79 -- 25 Ekim 2014; 11:40:32 >
  • Bugun peugeot bayisine gittim deneme surusu yapmak icin .lakin 301 4 tane olmasina ragmen bayide hepsi satildigi icin ne deneme ne de icini inceleme imkanim olmadi....
    Test surusu istedim haftaya ancak dediler.karar vermek icin deneyecektum lakin nasip olmadi..
    Sadece disindan bakabildm.ayrica ic genisliginide anlayamadik..kaldi zgitti. Bisde bagajin acilmasini elestirenler olmus..nasi bi problem war ki?? Yani bagaj nerden aciliyor.kontak anahtarindan mi iceriden mi...
    44 ooo tlye 1, 6hdi92 beygirligini pazarlik ettim ama denwywmdim

.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazacak -- 26 Ekim 2014; 17:02:35 >
  • quote:

Bugun peugeot bayisine gittim deneme surusu yapmak icin .lakin 301 4 tane olmasina ragmen bayide hepsi satildigi icin ne deneme ne de icini inceleme imkanim olmadi....
    Test surusu istedim haftaya ancak dediler.karar vermek icin deneyecektum lakin nasip olmadi..
    Sadece disindan bakabildm.ayrica ic genisliginide anlayamadik..kaldi zgitti. Bisde bagajin acilmasini elestirenler olmus..nasi bi problem war ki?? Yani bagaj nerden aciliyor.kontak anahtarindan mi iceriden mi...

.......

Bagaj hep anahtardakı orda butondan hemde içerde direksiyonun sol tarafında butondan acılıyor Dısardan anahtarla açılmaması bence güzel birsey bu kısıye gore degısır ama bence mantıklı bır işlem
    Arac gayet rahat bır arac normal standart araclardan genıs diz mesafesi çok iyi 180-190 lık kısı arkaya oturunca diz mesafesınden rahat edıyor vede 3 kişi rahat oturabılıyor
    44 bine activemi almayı dusunuyorsun?

• bakın size 301 in bir marifetini daha yazayım. silecek suyu açınca çoğu arabada önce silecek bir tur kuru geçer gider. bunda önce su gelir. ve ayrıca bunda tam 6 noktaya su vermesi hem camınızı hem de sileceğinizi korur. ve diğer bazı araçlardaki gibi belli bir aralıktan sonra bir son silme de yok. ben gerçekten o kuru silmeyi de sevmiyordum. bunda o silme de yok. çok istiyorsa kişi bir defa daha basar ve siliverir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueniko79

quote:

Bugun peugeot bayisine gittim deneme surusu yapmak icin .lakin 301 4 tane olmasina ragmen bayide hepsi satildigi icin ne deneme ne de icini inceleme imkanim olmadi....

.......

Bagaj hep anahtardakı orda butondan hemde içerde direksiyonun sol tarafında butondan acılıyor Dısardan anahtarla açılmaması bence güzel birsey bu kısıye gore degısır ama bence mantıklı bır işlem
    Arac gayet rahat bır arac normal standart araclardan genıs diz mesafesi çok iyi 180-190 lık kısı arkaya oturunca diz mesafesınden rahat edıyor vede 3 kişi rahat oturabılıyor

sanirim bagaj kapagi olayini cozdum.aracin ucuza mal edilmesi icin bagaj kapagina stop bile konmamis anlasilan
    yani sadece 2 demirle tutturulmus.sikayet edileln bu anladim...
    ewet 44000 tlye sifir arac iicin fiat almistim...
    n apta 64 km hizlq carpismada 3 yildiz alan bi arac beni cok dusundurdu....

• quote:

.......

Vay be 7000 TL indirim yapmışlar çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunder 06

quote:

.......

Vay be 7000 TL indirim yapmışlar çok ilginç.

Neredeyse tüm modelleri için geçerli bunlar.Peugeot'da liste fiyatına aldanmamalı.
    508 için liste fiyatından 9-11bin tl az teklif alabiliyorsunuz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blueniko79

quote:

.......

sanirim bagaj kapagi olayini cozdum.aracin ucuza mal edilmesi icin bagaj kapagina stop bile konmamis anlasilan
    yani sadece 2 demirle tutturulmus.sikayet edileln bu anladim...
    ewet 44000 tlye sifir arac iicin fiat almistim...
    n apta 64 km hizlq carpismada 3 yildiz alan bi arac beni cok dusundurdu....

Stop lambası arka camın orda dostum :)
    bagaj kapagı ıle olan sıkayet eskıden bagajı acınca yarım bırakırsan gerı dusuyordu peuguot sımdı satılan tum araclarda bu sorunu cozmus sekılde teslım edıyor aracları

• 1.2 Benzinli fiyatı alanvarmı sıfır.
  • Ablay A kullanıcısına yanıt
    Ben geçen ay fiyat almıştım 1.2 için. En iyi fiyatı Ankara Göral bayisi vermişti. Hatta kaskoyu bizden yaptırırsanız 36.300 TL olur demişti.
  • Merhaba arkadaşlar, aracımı(1.6. hdi ACCESS) alalı 2 yıl oldu 30.000 km yol yaptım. 2 problem ile karşılaştım bunlar
    1. CD den müzik dinlerken kendi kendine fm bandına geri atıyor, tuşlardan birine basınca cd moduna otomatik geri dönüyor

2. Uzun yol yaparken 2 saatten fazla aralıksız klima çalışınca klima soğutmamaya, teklemeye başlıyor. Bu haldeyken klimayı kapatıp 15 dakika bekletip geri açınca normale dönüyor.

3. 30.000 bakımına giren arkadaşlar nelerin-ne kadara değiştiği konusunda burada paylaşımda bulunabilir mi?

bir de garantiyi 2 yıl uzatmak için 1000 tl istiyor servis, sizce değer mi? teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowhere_man -- 5 Kasım 2014; 15:34:01 >
  • nowhere_man kullanıcısına yanıt
    selam eğer şikayetlerinizi servis gideryorsa demekki garanti önemli. aracı satacak olsanız da veya kullanacaksanız bile bence garanti iyi bir şey. ama 1000 lira da biraz tuzlu...ama ben sadece sıfır araca garanti uzatması yaptıklarını duydum..
  • bir 301 marifeti daha . düzce den b.çekmeceye pazar akşamı yolculuğu ve yakıt göstergesi. yani ne oluyor bugünün rayiciyle 15 liraya 100 km yol.hayırlı peugeot lar.
     PEUGEOT 301-ANA KONU
  • Arkadaşlar,

Biz da şirkete 18 adet 301 ACTIVE 1.6 HDi 92 hp model araç aldık. 1 haftadır kullanıyoruz, yakıt konusunda gerçekten çok iyi.

Ancak herkesin ortak bir şikayeti var; ses yalıtımı. Motorun sesi ve hatta kornanın sesi bile olduğu gibi içerde.

Sizler bu sorunu nasıl çözdünüz? Tavsiye edeceğiniz bir yer, bir yalıtım veya başka bir çözüm var mıdır?

Eğer ses yalıtımı konusunu çözersek, çok daha memnun kalarak kullanacağımızı düşünüyoruz.
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    bu arabada ses olayını çözmek arabanın orjinalini bozmak gibi olur. yalıtımı alttan yapmak kolay oda lastik ve asfalt sesini kısmen keser. ama motor sesini içeri almasın dersek ozaman fransada veya orjinal yapışkanlığını söküp motorla iç kabin arasını doldurmak demek onu da sıfır arabada yalnış görürüm. evet kornayı ilk başka yadırgadık. gook içerde ötüyor ama inanın bir iki haftada alıştık. motor sesi de eğer 1.5 ile 2 devirde kullanıyorsak ses yok. diyelim 2.5 ye çıktık azıcık ta olsun. ama şu varki active ile allure arasında izolasyon farkı var mı onu bilemem. araçlarınız hayırlı olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Arkadaşlar,

Biz da şirkete 18 adet 301 ACTIVE 1.6 HDi 92 hp model araç aldık. 1 haftadır kullanıyoruz, yakıt konusunda gerçekten çok iyi.

Ancak herkesin ortak bir şikayeti var; ses yalıtımı. Motorun sesi ve hatta kornanın sesi bile olduğu gibi içerde.

Sizler bu sorunu nasıl çözdünüz? Tavsiye edeceğiniz bir yer, bir yalıtım veya başka bir çözüm var mıdır?

Eğer ses yalıtımı konusunu çözersek, çok daha memnun kalarak kullanacağımızı düşünüyoruz.

3000 devir üzeri rahatsız edici olabiliyor kesinlikle katılıyorum.Mümkünse sahibinden üzerenden 90-100 liralara an kaput keçesi alabilirsiniz.Motor sesini bir nebzede olsa azaltacaktır..
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.