Şimdi Ara

PEUGEOT 301-ANA KONU (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.074
Cevap
54
Favori
638.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gökhan0180 G kullanıcısına yanıt
    Kısa anten candır Gökhan hayırlı olsun :)
  • Bir yıldan fazla oldu shark anten kullanıyorum gövde renginde. Hem görünümden hem de performansından gayet memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrah_d

    Kısa anten candır Gökhan hayırlı olsun :)

    Eyvallah teşekkür ederim
  • Beyler baskı balata ve turbo radyatörü değişecek.Parçacı ve usta tavsiyeleriniz varmıdır?
    Tuzlada oturuyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furlaka

    Beyler baskı balata ve turbo radyatörü değişecek.Parçacı ve usta tavsiyeleriniz varmıdır?
    Tuzlada oturuyorum..

    Okmeydaninda iyi bir usta var, parça konusunda da uygun tedarikcilerden hesaplı alımlar yapıyor. Ilginizi çekiyorsa pm atabilirim.
  • Arkadaşlar bugün klima uzun sürek açıktı ve sağ ön paspasa çok az su akmış polen filtresinin ordan başına gelen varmı böyle bişey
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HarunHoca


    quote:

    Orijinalden alıntı: furlaka

    Beyler baskı balata ve turbo radyatörü değişecek.Parçacı ve usta tavsiyeleriniz varmıdır?
    Tuzlada oturuyorum..

    Okmeydaninda iyi bir usta var, parça konusunda da uygun tedarikcilerden hesaplı alımlar yapıyor. Ilginizi çekiyorsa pm atabilirim.

    Okmeydanı uzak hocam.Kartal-pendik civarı olursa hem sürekli ona giderim diye düşünmüştüm.
  • Merhaba 301'ciler. Maşallah forumunuz baya aktif tebrik ederim gerçekten. Almayı düşündüğüm 2015 model bir 301 var. Beyaz renk active paket diyor(?) 60 binde hatasız bir araç. 44.000 diyor araca sizce fiyat nasıl ? Bir de bu araba active mi değil mi anlamadım, arabada jant yok kapak var. Ve en önemlisi 2015 arabada 1990'lardan kalma tarz kendinden ekranlı teyp var. Kimisinde görüyorum üstte yol bilgisayarı tarzı bir ekran var. Bu farklar nelere istinaden çıkıyor? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • burglar08 kullanıcısına yanıt
    Sürücü koltuğu yükseklik ayarı, 2 parça halinde ayrı ayrı yatırılabilen arka koltuk varsa active pakettir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 10 Ağustos 2017; 0:49:25 >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam peki fiyat nasıl sizce? Ve bu teyp olayı nasıl oluyo ?
  • burglar08 kullanıcısına yanıt
    En önemli kısmı yazınızda göremedim. :) Araç 1.6 HDi değil mi?

    Yakın zamanlarda araç fiyatlarını takip etmedim ama bütçenizi biraz zorlayarak ufak farkla Allure (veya Citroen C-Elysee Exclusive) bulma şansı varsa bunu es geçmeyin.

    Teyp ekranına gelince... :) Öncelikle bildiğim kadarıyla 301'lerin her donanım paketinde her iki teypten de görmek mümkün. Ancak gördüğüm bütün C-Elysee'lerde ayrı ekranlı teyp vardı. Seçiminizi etkilemek istemem ama ben araç ararken kendinden ekranlı teybi olanları doğrudan es geçtim. :) İçime sinmedi bir türlü o görüntü. (Not: Yol bilgisayarı fonksiyonları gösterge panelinden takip ediliyor o modelde.) O teybin sadece minik bir artısı vardı. Araca elinizde telefon ve ruhsatla bindiğiniz zaman harici ekranın yerine bırakılmış olan göze bunları koyabilirsiniz. Bunun dışında elinizin altında torpido ve kapı cepleri hariç kullanılacak bir göz yok çünkü. Yeri gelmişken, Active (Elysee için Confort) ve üstünde ön koltuk arka cepleri bulunuyor. Ön koltukların altında ufak çanta vs. koyabileceğiniz oyuntular da var. Onlar da bazen işe yarıyor. :D Bir de Allure modelde kolçak içinde de göz mevcut. Allure'de bir de yan hava yastıkları, otomatik klima, alaşım jant ve arka park sensörleri bulunuyor. Bu ufak ayrıntılardan bahsetmek istedim çünkü araç alırken gözden kaçıyor ama hiç umulmadık bir anda da işe yarıyor. Alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun ve içinize sinsin inşallah.



    Son not: Aracım Citroen C-Elysee Confort (301 Active ile aynı)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burglar08

    Merhaba 301'ciler. Maşallah forumunuz baya aktif tebrik ederim gerçekten. Almayı düşündüğüm 2015 model bir 301 var. Beyaz renk active paket diyor(?) 60 binde hatasız bir araç. 44.000 diyor araca sizce fiyat nasıl ? Bir de bu araba active mi değil mi anlamadım, arabada jant yok kapak var. Ve en önemlisi 2015 arabada 1990'lardan kalma tarz kendinden ekranlı teyp var. Kimisinde görüyorum üstte yol bilgisayarı tarzı bir ekran var. Bu farklar nelere istinaden çıkıyor? Yardımlarınızı bekliyorum.

    Active 301'de orta pakettir. Alaşım jant bulunmaz. Kapaklı sac jant mevcuttur.
    En düşük paketinden ayırt edici özellikleri ön sis farları ile elektrikli yan aynalardır. Bunların haricinde de ufak tefek daha farkları mevcut.
    Bahsettiğiniz çift parçalı teyp Allure pakette standart iken Active seçeneğinde Bluetooth paketinin eklenmiş olması gerekir.
    Bluetooth paket eklendiğinde Bluetooth özellikli olan multimedia sistemi ile arka tarafa ilave 2 hoparlör daha gelir. Havalandırma ızgaralarının rengi Piano Black olur. Bluetooth paket olmayanlarda bu kısımlar Titanium rengindedir. Ayrıca yol bilgisayarı verilerinin ön konsolda kadran içinde görürsünüz. BT paketlerde yol bilgisayarı verileri orta ekrandadır.

    Bulmuş olduğunuz araç hatasız bir araç ise fiyat normal alınabilir seviyededir. Aynı özelliklerde Allure paket için 47 - 48 bin gibi fiyatlar sözkonusu olabilir. Allure pakette Active pakete ilave olarak 16" Alaşımlı jantlar - Deri direksiyon/vites topuzu - Arka park sensörü - kol dayama - dijital klima - ön iki koltuk kenarlarında airbag - arka tavan aydınlatması geliyor. Haricinde tüm özellikleri ve kullanılan malzeme aynı.




  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Evet 1.6 HDi hocam. Anlıyorum, bütçe malesef fazla yükseltmek istemiyorum bakalım durumlar ne gösterecek
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum gerçekten çok açıklayıcı olmuş mesajınız
  • Arkadaşlar 2015 allure serilerde (citröendede) bile bir süre normal teyp Yani iki kısımlı olmayandan üretildi.sonra tekrar ekranlıya döndü
  • Selamlar herkese.Aracı alalı 1 yıl oldu 2 hoparlör ile geziyoruz Arkaya iki adet hoparlör alacağım.16 cm herhangi bir marka/model olur değil mi?
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde geziyorum. Ayrıca pandizotta hoparlör yeri var ama hat çekilimidir sizce?
  • furlaka kullanıcısına yanıt
    Hocam tesisat çekilmemiş.Benim araç Access paket.16 cm hoparlör takanlar bile bagaj demirlerine değdi diyorlar.İnce olanlar var ama onlardan da performans alınmıyor,takmaya değmez.Yükseltici falan yapıyor işi bilen yere taktırmak lazım.
  • yasinim88 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bunu yazdığınız için teşekkür ederim. Aracımı 2016 Ekim ayında aldım ve ilk aldığımdan beri bu sesten rahatsız olduğumu belirtiyordum. Burada da yazdım ancak karşılaşan kimse olmadığı için yanıt bulamamışlardı.

    Aracımı geçen hafta 15.000 bakımına götürdüm ve sizin yazdığınız bu problemin aynısını ilettim kendilerine. Daha önce 4000 km'deyken götürdüğümde aynı servisteki başka bir usta "ne kadar ekmek o kadar köfte" tarzında yapabileceğimizi pek bir şey yok o sese demişti ve ek olarak ekranda vites artırma göstergesine uyun demişti. Ben de "yokuş yukarı çıkarken 2200 devirde 3. vitesteyken 5 istiyor o ekran, saçmalıyorsunuz" dedim ve çektim geldim.

    Neyse bu gidişimde 15.000 bakımıyla birlikte başka bir usta sağ olsun durumumu anladı ve yardımcı oldu. Bakım sonunda aracın rulman yüzüğü değiştirilmiş. Ancak telim aldığımda ses iki katına çıktı bildiğiniz araç her viteste zorlanır gibi uğulduyordu ve ben rulmanla birlikte yüzüğün değil de sadece yüzüğün değişmiş olmasına bağladım (kafamda rulman bilyelerinin dışında kalan yerin değişmiş olduğu ve aslında bir bütün olduklarını düşündüğümden).

    Bir kez daha götürdüm ve teste çıktık usta hak verdi ve bunu çözeceğiz bir çok 301'de çözdük bu sorunu, sizin şansınıza denk gelmiş dedi 😇 Bu sorunu defalarca Fransa'ya yazdıklarını da belirtti. 301'lerde çözülebiliyormuş ancak 1.3 Multijet motorlu yeni Bipper'larda (bu motorda Bipper olduğunu bilmiyordum) bu soruna hiç çözüm bulunamıyormuş.

    Başımdan geçenleri anlatmak ve genel bilgi vermek istedim sonuç olumlu olursa da yazarım başınızı şişirdim kusura bakmayın. İyi akşamlar





  • Merhaba,

    Peugeot 2016 aracım var 6 ay önce 20.000 de aldım çok şükür çok memnunum.

    35.000 bakımına yetkili servise değilde sanayide başka peugeot servisine götürdüm, motor yağı vs. Genel bakım yapıldı ekstra olarak ön balatalar değişti 625tl ödedim. Sonradan çok fazla ödediğimi farkettim sizce nasıl? Eski aracım dacia sandero ile 180 tl ye falan hallediyordum:)
  • 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.