Bildirim
Peugeot 3008 mi Renault Scenic mi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
motor yakıt ve şanzuman sorunsuzluğu olarak 3008 konfor dersen scenicin edc"si daha iyidir.. -
şahsen 3008 değil de 5008 ile karşılaştırırdım çünki 3008 crossover 5008 mpv dir yani scenic ile aynı sınıfta .
5008 mi scenic mi derseniz full scenic derim . -
Karşılaştırdığım araçlar Farklı segment olabilir arkadaşlar ,
ben sadece yakıt ve otomatik vites ile ilgili karşılaştırmaları sordum . -
Arkadaşlar yok mu farklı yorumlar bu hafta içi alicam arabayi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3008 derim. Şanzıman sorunu daha az hatta sorunsuz diyebiliriz. Yakıt olarak kafa kafayadır
Scenic 1.5 dci motor ve 240 nm tork üretiyor..3008 1.6 hdi yada e-hdi motor ve 270 nm tork üretiyor..yani scenic 3008'e göre daha hantal bir motora sahip..buda haliyle fazla yakıt tüketimi olarak yansıyor..3008'de tek eleştirilebilecek nokta vites geçişlerinin hissedilmesi..kullananlara göre farklılık gösterebilir ama benim vites geçişlerinin hissedilmesi hoşuna gidiyor..tabi 3008'de kullanılan yarı otomatik şanzumanın bakım ve ileride olabilecek tamir ve onarım durumlarında normal manuel bir araç kadar para harcarsınız..ama edc olsun dsg olsun olası bir arıza durumynda ciddi paralar harcamanız kaçınılmaz...
Hocam bide S-Max lara göz atın derim. -
bence 3008 -
dacia duster -
Bütceniz el verirse 7 kişilik 5008 öneririm. 3008 ile pek bir parkı yok teknoloji konusunda hatta daha ileride. Scenicden tek eksiği navigasyon ama 1500 tlye aracın orjinal navigasyonundan daha iyi ve tam uyumlu navigasyon takılabiliyor.
5008 3008 e göre daha uzun yanılmıyorsam ve biraz daha pahalı olduğu için ihtiyacıma uymuyor , ama güzel bir araç o ayrı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Meeta
Hocam bide S-Max lara göz atın derim.
bakarım sağol :) -
quote:
Orijinalden alıntı: tttnet.net
Scenic 1.5 dci motor ve 240 nm tork üretiyor..3008 1.6 hdi yada e-hdi motor ve 270 nm tork üretiyor..yani scenic 3008'e göre daha hantal bir motora sahip..buda haliyle fazla yakıt tüketimi olarak yansıyor..3008'de tek eleştirilebilecek nokta vites geçişlerinin hissedilmesi..kullananlara göre farklılık gösterebilir ama benim vites geçişlerinin hissedilmesi hoşuna gidiyor..tabi 3008'de kullanılan yarı otomatik şanzumanın bakım ve ileride olabilecek tamir ve onarım durumlarında normal manuel bir araç kadar para harcarsınız..ama edc olsun dsg olsun olası bir arıza durumynda ciddi paralar harcamanız kaçınılmaz...
İşte o arıza herkesin korkulu rüyası yanılmıyor bir 5000 Tl lik masraftan bahsediyoruz ,o yüzden de kesinlikle 2. el alacağım aracı servise sokucam, tabi herşeyin hayırlısı umarım süprizlerle karşılaşmam
-
quote:
Orijinalden alıntı: MAZI
5008 3008 e göre daha uzun yanılmıyorsam ve biraz daha pahalı olduğu için ihtiyacıma uymuyor , ama güzel bir araç o ayrı :)
Fiyatlar neredeyse aynı. -
quote:
Orijinalden alıntı: osmanbardak
dacia duster
valla güldüğün arabanın sıfır fiyatını öğrenince , büzülerek uzaklaştım o ortamda -
quote:
Orijinalden alıntı: weycell1905
quote:
5008 3008 e göre daha uzun yanılmıyorsam ve biraz daha pahalı olduğu için ihtiyacıma uymuyor , ama güzel bir araç o ayrı :)
Fiyatlar neredeyse aynı.
ölçüsüde 20cm farklıymış -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Meeta
Hocam bide S-Max lara göz atın derim.
bakarım sağol :)
SMAX lere baktım biraz ama istanbulda 5 araç çıkıyor , seçenek olmadığı için detaylı araştırmaya gerek yok diye düşünüyorum -
S-max iyi güzel arabada hem dizel hem otomatik hemde uygun vergi diliminde aracı yok..
s max 2000cc yüksek yakıt ve vergi demek yoksa gerçekten güzel araç...
şanzuman sorunsuzluğu ve yakıt 3008 emin ol..
bende bi ara çok baktım özellikle 5008 e ama sonradan c4 picasso aldım öneriler üzerine çokta memnunum ki aynı değerde aynı yıl aracı 10bin tl daha ucuza aldım..
aslında aynı platform araçları sadece görünüşleri farklı aynı motor aynı şanzuman cam tavan vs vs.. yakıt ortalama 5litre yakar ki şanzuman düzgün bakımla 150bn de sadece baskı değiştirtebiliyor..
bende dsg yada edc önermem konfor tamamda arıza durumunda altından kalkmak çok zor..
Benzer içerikler
- en iyi 60 amper akü
- audi q3
- 2012 tiguan 1.4 tsi sport style yorumlar
- tucson mu qashqai mi 2024
- bmw m57 motor yorumları
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X