Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (311. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.790
Cevap
95
Favori
620.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foresteng.

    merhaba,
    bunu bizde düşündük ancak nette yaptığım araştırmada 308 in 1,2 leri biraz sorunlu gibi, kronik motor problemleri gözüküyor.. ayrıca 2. el , düzgün araçlar için el yakıyor; gerisi belirttiğiniz gibi leş.. ( çok komik adam yazmış hata boya yok ama ağır hasarlı; dosta gidecek temiz araç fakat tramerde servis şişirmesi xxxxx TL hasar çıkıyor gibi ...)
    Çok doğru tespit. Zaten ülkede temiz 2. El araç bulmak aşırı zor. Almanya'da 190.000 km araçlara bakıyorum bebek gibi.



    308 1.2 motorda bujiler erken ölüyor ve tekleme ve çekiş sorunu oluyor. Son bir güncelleme ile ne kadar giderilmiştir Allah bilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba,

    arkadaşlar merkezi kilit ile ilgili bir sorum var. bazen kapatmayı unutuyorum ve ertesi günü kapıları açık buluyorum. servisi aradım acaba halledilebilir mi diye varsa bir ayarı ya da yazılımsal bir şeyi. yapacağımız birşey yok dediler.

    dışarıda bunu yaptıran var mıdır. maliyeti nedir. istanbul avrupa yakası için usta önerisi olan varsa yazabilir mi lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokubilay -- 7 Ocak 2019; 11:32:6 >
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Benimki dijital

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokubilay kullanıcısına yanıt
    Yaptırmanı tavsiye etmem anahtarı içinde unutursan problem yaşarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokubilay kullanıcısına yanıt
    kaç gün kaldı ki garantiyi önemsediniz. ben 2. yılı dışarda yaptırdım.
  • mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    ek garanti olmasa da halledilmesi lazım. ancak olsa bile yokuş yapacaklarını düşünüyorum. ben zorlamıyorum. mini onarım zaten bedava. oradan hallediyorum.

    siz nasıl hallettiniz?
  • d_darko kullanıcısına yanıt
    2 yıl. 25 bin km. tek sorun yaşamadım. çok memnunum.
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    değişen ne oldu hocam. değer mi? radyo kullanımı kötü. kanal bir süre sonra kayboluyor. tekrar ayarlamam gerekiyor.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Sürüm no. değişti sadece

    Bi halta yaramaz bu eski tip smeg'ler. Kontağı açınca radyo bağırmaya başlıyor. Araba çalışırken on/off'a basılı tutup kapatamıyorsun. İlla açık kalacak! İleride navigasyonlusunu taktıracağım, borçlar bitsin önce...
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Bir şey rica edebilir miyim?

    Arabayı stop edip anahtarı kontaktan çıkardıktan sonra, smeg ekran altındaki hava üfleme kanallarını bir dinler misin? Derinlerden bir fan sesi veya küçük bir elektrik motoru sesi gibi bir ses geliyor mu?

    Bir de, arabanın kilitini açıp bindikten sonra kontağı açınca veya kontağı açmasan bile smegi çalıştırınca aynı ses geliyor mu?

    Servisin bana söylediği; bu arabalarda uyku modu varmış. Uykuya geçerken veya uyanınca, dijital klimanın yönlendirme motorları ve/veya sıcaklık ayar motorları bir müddet çalışıp dururmuş. Artık uykuya geçerken hafızaya mı alıyorlar, uyanınca hafızaya mı dönüyorlar bilmiyorum.

    Senin araçta da varsa aynı ses içim rahatlayacak, şayet yoksa o zaman benimkinde bir problem var demektir.

    Uyku modu olduğu da şurdan belli, akşamları yol kenarında bir yerde iki dakika durup beklerken (motor kapalı) park lambalarını açık bırakıyorum. Bir müddet sonra kendiliğinden kapanıyor...




  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Tabiki deneyip size bilgi veririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    ben hafızadaki kanala tıklıyorum. 2 saniye sonra kanal atlıyor. manuel geri gelince bir daha yapmıyor. her kanalda bunu yapmak can sıkıcı. aslında diğer donanımları güzel olsa baz paket alıp android ekran taktırmak gerekli.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Benim araba 2012 Allure ama o kadar donanım koydukları halde, navigasyon ve geri görüş kamera koyamamışlar. O yıllarda vardı halbuki
    Tavanda el tutamakları da yok, iki tane askı var arka tarafta. Tavan aydınlatmasına bile ihtiyac var arka taraf için. Bazen cep tel.in flaşını yakıyorum
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    bunu düşünmemiştim. aslında yedek anahtarı var. bir kaç kez kapıları kapatmayı unuttuğum için böyle bir ihtiyaç hasıl oldu. bir şekilde çözmem gerek.
  • cokubilay kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğini anlamadım. Anahtarlık üzerinden merkezi kiliti aktive etmeyip ertesi gün kapı kilitlerini mi açık buluyorsun? Böyleyse, gayet doğal. Sen kilitlemeyince kendi kendini kilitlemesini mi istiyorsun? Nedir?
  • Aracı alalı 2-3 hafta oldu, 1.2 puretech 110hp Eat6 Gt line. Yakıt tüketimi çok yüksek geldi bana, 9.2-9.3-9.4lt çıkıyor sürekli. Tabi şehiriçi bu. Ben anlayamadım bu olayı. Herkes 6-7lt arasında değerlerden bahsediyor en fazla, bizim değer düşmüyor bi türlü. Canımı sıkmaya başladı. Hadi desek ki, kış mevsimi, hadi desek ki jantlar 17" ki bunlar hafif alaşım jantlar... Yine de bu kadar yüksek olmaması lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d_darko

    Aracı alalı 2-3 hafta oldu, 1.2 puretech 110hp Eat6 Gt line. Yakıt tüketimi çok yüksek geldi bana, 9.2-9.3-9.4lt çıkıyor sürekli. Tabi şehiriçi bu. Ben anlayamadım bu olayı. Herkes 6-7lt arasında değerlerden bahsediyor en fazla, bizim değer düşmüyor bi türlü. Canımı sıkmaya başladı. Hadi desek ki, kış mevsimi, hadi desek ki jantlar 17" ki bunlar hafif alaşım jantlar... Yine de bu kadar yüksek olmaması lazım diye düşünüyorum.
    Tüketimi etkileyen çok değişken var. Siz sadece şehir içi kullandığınızdan bahsetmişsiniz. Hangi şehir, hangi semt, aracı kullandığınız bölge yokuşlu mu, start-stop kullanıyor musunuz, gaz-fren çok kullanıyor musunuz?

    Bende de gt-line var, Konya-Ankara şehir içinde 6,3-6,7 arasında tüketimim var.




  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Bakabildin mi?
  • Arkadaşlar 2012 model 1.2 vti Manuel aracım var.

    60bin bakımı için yetkili servise geldim, son 3 aydır debriyajda nadiren titreme oluyor kavrama noktasında. Teknik servisten bir arkadaşla test sürüşü yaptık, baskı balatanın daha %50 ömrü var bir süre daha böyle gider dedi.

    Daha sonra yaptıracağım ama fiyat almak istedim yine de, en az 1500 malzeme 1000 işçilik dediler.

    Daha önce baskı balata değiştiren var mı, Ankara da önerebileceğiniz bir yer var mı?

    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ayrıca bu bakımda 0w30 yerine 5w30 koymuşlar.
    Sıkıntı olmaz herhalde?
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.