Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.906
Cevap
91
Favori
656.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emy_644

quote:

Orijinalden alıntı: alprsr

arkadaşlar kesinlikle son güncellemeyi yaptırmalısınız. kusursuza yakın bir güncelleme , sorunları %95 oranında çözmüşler titreme ,silkeleme, 1-2 geçiş 3-4-5 daha iyi olmus
    bakımdan sonra 5,7 tüketim 200kmde.

Güncellemeyi servise aracı götürünce söylüyormuyuz yoksa kendileri aracı bakıma götürünce direk yükleme yapıyorlar mı ?
    benim araçın 20000 bakımı geldi de gidince söyliyeyim mi

ben güncelleme falan demedim, arabayı teslim almaya gittigimde görevli dedi bunları bunları yaptık. bir de güncellme yaptırdım dedi.

benim araç 2016 agustos 28 cıkıslı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emy_644

quote:

arkadaşlar kesinlikle son güncellemeyi yaptırmalısınız. kusursuza yakın bir güncelleme , sorunları %95 oranında çözmüşler titreme ,silkeleme, 1-2 geçiş 3-4-5 daha iyi olmus
    bakımdan sonra 5,7 tüketim 200kmde.

Güncellemeyi servise aracı götürünce söylüyormuyuz yoksa kendileri aracı bakıma götürünce direk yükleme yapıyorlar mı ?
    benim araçın 20000 bakımı geldi de gidince söyliyeyim mi

Normalde söylememeniz gerekli çünkü onlar direk aracı bilgisayara bağlayıp hem kontrol yapıyorlar hem de hata vs. varsa düzeltiyorlar.. Ama kimseye belli olmaz siz yine de hatırlatın..
    * 45 bin bakımını yaptırdığımda ben güncellemeyi hatırlatmak istedim; danışman bana cihaza bağladıkları için herhangi bir şey çıkarsa sistem otomatik yapar demişti..

• Beyler Göral dayım şu an eleman birşey önerdi siz ne dersiniz fiyat 1089 kartlara 5 taksit

Full servis

Baskı Balata

Disk

Kayış

Silecek

2 bakım ücretsiz

2 yıl 40.000 km

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar full servis içine ne diyorsunuz Cuma karar vereceğim yılda 6-7 bin yapıyorum . 2 bakım ücretsiz diyor fren disk , baskı Balata , silecek vs ücretsiz TR deki tüm servislerde ücretsiz . Acaba kullanmak akıllı bir iş olur mu . Süresi canımı sıktı . 24 ay. Bir baskı Balata 1600 ₺ imiş ama baskı Balata kaç km de değişir . Fikirlerinizi bekliyorum . Fazla km yapmadığımı da yazayım tekrar .

• Arkadaşlar 1.2 etg 5 2015 model aracımın garantisi bitti ilk bakımını 10000 km de yaptırdım sadece yağ ve hava filtresi değişti araç şuan 17100 km de sizce 20000 km yi beklemeli miyim yoksa şimdi bakıma götüreyim mi aracı yardımlarınızı bekliyorum. Birde benzini shell den alıyorum şimdi bp den aldım sizce hangisi daha iyi hangisinden almalıyım
  • emy_644 kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    ilk bakımı 10 binde yaptırmışsınız ama tarihi yazmamışsınız.. normalde bakım aralıkları hangisi önce dolarsa mantığı ile ya yılda bir kez ya da bakım aralık km si gelince yapılır.. 10 bin bakımdan bu yana 1 senden fazla olduysa hiç beklemeyin yaptırın..
    yakıta gelince belirtmiş olduğunuz markalardan ziyade istasyon önemli.. şahsen ben benzini ya shell ya da opetten alırım, denk gelirsem bp den alırım, nedeni olduğum yerde bu 2 marka istasyonu 2 şer tane :)
    ancak kullandığım şirket aracıma anlaşmalı olduğumuz opetten dizel alıyorum.. anadolu yakasında bir çok opet istasyonda dizelin kalitesi çok değişiyor.. yani belirttiğim gibi yakıtı aldığınız istasyon önemli ...

bu arada hiç yağ çubuğunuza baktınız mı; yağın rengi, çubuktaki yeri, kayganlığı, 2 parmağınızı arasında uzaması nasıl ..? tabi bunu araç düz yerde ve motor soğukken kontrol edin..
  • mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    ful servis mi uzatılmış garanti mi ? uzatılmış garanti ise yaptırın faydasını görürsünüz, benden önceki aracımın sahibi yaptırmış ve ben bu yüzden uzatılmış garantiden çok güzel faydalandım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: foresteng.

merhaba,
    ilk bakımı 10 binde yaptırmışsınız ama tarihi yazmamışsınız.. normalde bakım aralıkları hangisi önce dolarsa mantığı ile ya yılda bir kez ya da bakım aralık km si gelince yapılır.. 10 bin bakımdan bu yana 1 senden fazla olduysa hiç beklemeyin yaptırın..
    yakıta gelince belirtmiş olduğunuz markalardan ziyade istasyon önemli.. şahsen ben benzini ya shell ya da opetten alırım, denk gelirsem bp den alırım, nedeni olduğum yerde bu 2 marka istasyonu 2 şer tane :)
    ancak kullandığım şirket aracıma anlaşmalı olduğumuz opetten dizel alıyorum.. anadolu yakasında bir çok opet istasyonda dizelin kalitesi çok değişiyor.. yani belirttiğim gibi yakıtı aldığınız istasyon önemli ...

bu arada hiç yağ çubuğunuza baktınız mı; yağın rengi, çubuktaki yeri, kayganlığı, 2 parmağınızı arasında uzaması nasıl ..? tabi bunu araç düz yerde ve motor soğukken kontrol edin..

Araç 2015 nisan çıkışlı sadece 10000 km bakımı yaptırdım onda da yağ hava ve yağ filtresi değişti başka hiç bir bakım yapılmadı yağına baktım yağı iyi durumda şimdi araç 17100 km de ayrıca garantisi bitti

• quote:

merhaba,
    ful servis mi uzatılmış garanti mi ? uzatılmış garanti ise yaptırın faydasını görürsünüz, benden önceki aracımın sahibi yaptırmış ve ben bu yüzden uzatılmış garantiden çok güzel faydalandım..

Uzatılmış garanti değil hocam full servis . Şimdi içeriği çok iyi aslında . Aşınan tüm parçaların değişimi diyor . Baskı Balata , amörtisör disk fren 2 bakım ücretsiz ama bana uymayan yanı şu . 2 yıl . 2 yılda ben taş çatlasın 15.000 km yaparım . 15 de baskı Balata mı değişir . Gerçi sitede 2 yıl veya 40.000 km yazıyor . Eğer 40.000 km için geçerliyse yaptırabilirim . 2 yılda bu değişimleri yaptırmak zor .

• mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    şimdi anladım, ancak 2 yıl veya 40 bin km deniyorsa ilk önce hangisi dolarsa onu baz alır otomotiv şirketleri.. ancak sadece baskı balata düşünmeyin; genel bakım giderlerini düşünün.. tabi yapmış olduğunuz km de önemli.. 2 yılda 15 bin yapıyorsanız çok mantıklı değil .. mesela ben aracımı mayıs gibi aldım 45480 km deydi bugün ( Eylül ayı) 49300 km oldu.. birazda yaza yani tatillere denk geldi..
    özetle yaptığınız km ye ve gireceğiniz bakım aralığına göre hesabı yine en iyi siz yaparsanız..
  • emy_644 kullanıcısına yanıt
    2015 nisan çıkışlı olması sadece garantisi bittiğini gösterir.. ama siz ilk 10 bin km bakımını ne zaman yaptırdınız o tarih önemli.. 1 yılı geçtiyse yağ size ne kadar iyi görünse de kalitesi azalacaktır ( kayganlaştırıcı özelliği; motoru yağlaması gibi); diğer filtreler ve bujiler ne durumda bunlarda önemli ( yakıt sarfiyatı açısından ).. polen filtresi içeri giren havayı etkiler; kabin içi ısınma-soğuma etkilenir vs vs..
    Garantisi bittiği için değişime girecek parçaları siz dışarıdan kendiniz temin edip, düzgün bir yerde işçilik vererek yaptırabilirsiniz tabii yetkili servise gitmek istemiyorsanız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

Beyler Göral dayım şu an eleman birşey önerdi siz ne dersiniz fiyat 1089 kartlara 5 taksit

Full servis

Baskı Balata

Disk

Kayış

Silecek

2 bakım ücretsiz

2 yıl 40.000 km

Uzatılmış garanti mi bu yazdığınız? Paket içinde ömürlü parçalar var da. Şaşırdım baya.

Edit: Sizinki Full Servis imiş. Ben 2 yıl önce +2 yıl uzatılmış garantiye 1120 lira verniştim. Bence kabul edin. Çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Eylül 2017; 12:47:27 >
  • quote:

2015 nisan çıkışlı olması sadece garantisi bittiğini gösterir.. ama siz ilk 10 bin km bakımını ne zaman yaptırdınız o tarih önemli.. 1 yılı geçtiyse yağ size ne kadar iyi görünse de kalitesi azalacaktır ( kayganlaştırıcı özelliği; motoru yağlaması gibi); diğer filtreler ve bujiler ne durumda bunlarda önemli ( yakıt sarfiyatı açısından ).. polen filtresi içeri giren havayı etkiler; kabin içi ısınma-soğuma etkilenir vs vs..
    Garantisi bittiği için değişime girecek parçaları siz dışarıdan kendiniz temin edip, düzgün bir yerde işçilik vererek yaptırabilirsiniz tabii yetkili servise gitmek istemiyorsanız..

Araç otomatik olduğu için yetkili servise git diyorlar şanzıman bakımı araç güncelleme bunları özel servisler sağlıklı yapmıyorlarmış aracın yağını hava ve yağ filtresini 10000 km de değiştirdim yeni yani tarih olarak da daha yeni benim aklıma takılan diğer yerleri bujiler falan ...yetkili servis 490 tl verdi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

Beyler Göral dayım şu an eleman birşey önerdi siz ne dersiniz fiyat 1089 kartlara 5 taksit

Full servis

Baskı Balata

Disk

Kayış

Silecek

2 bakım ücretsiz

2 yıl 40.000 km

merhaba,

benimde full servis bakımlı 2012 model 208' 1.2VTI 'ım var. Banada aynı teklifi yaparlar mı acaba? 33.000km de
  • SUPPERMAN kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ara sor tam bilmiyorum km sınırını

• Bugun guncelleme sonrasi trafikte test etmek icin trafige girdim. Arkadaslar bariz bir fark var gercekden bu guncellemeyi yaptirmalisiniz vites dususleri artik daha gec oluyor 9km hizla 2 de gidebilyor arac buda silkeme yapmasini titreme yapmasini engellyo vitesler gec duserken , gecislerdede devir artmis . 59 da 5. Vitesde gidebiliyosun. Benim cok hosuma gitti. Bugun baya bi dikkat ettim 55 km falan git gel yaptim 1 sefer ne silkeledi nede titredi arac.ayrica yakit tuketimide baya bi dusdu 250 km 5.5 de su an 100 tllik benzin aldim. 250 gittim yol pc 200 daha gider diyo gitmezde ,:)

• quote:

Bugun guncelleme sonrasi trafikte test etmek icin trafige girdim. Arkadaslar bariz bir fark var gercekden bu guncellemeyi yaptirmalisiniz vites dususleri artik daha gec oluyor 9km hizla 2 de gidebilyor arac buda silkeme yapmasini titreme yapmasini engellyo vitesler gec duserken , gecislerdede devir artmis . 59 da 5. Vitesde gidebiliyosun. Benim cok hosuma gitti. Bugun baya bi dikkat ettim 55 km falan git gel yaptim 1 sefer ne silkeledi nede titredi arac.ayrica yakit tuketimide baya bi dusdu 250 km 5.5 de su an 100 tllik benzin aldim. 250 gittim yol pc 200 daha gider diyo gitmezde ,:)

Ben pazartesi tatile çıkacağım dün gittim Göral a aslında gitme Nedenim çok farklı aracın bagaj kapağının birleştiği yerler sivri yapılmış aşağı resmini koyacağım bu sivri uçlar nedeniyle bagaj kapağını kapatınca iki tarafta da boya atması oldu . Dün gittim resim çektiler ve bana döneceklerini garantiye girip girmediğini soracaklarını söylediler . Kalkmış bana diyor ki orda ki bayan aracın ayarlarını yaptırdınız mı ? Höh dedim ne ayarı . Sıfır aldım ben aracı ayar yapılacaksa siz yapıp vereceksiniz. Neymiş 0 araçta da kasise girince çukura girince ayar bozulurmuş . Böyle bir şey yok dedim . Uzun yola gideceğim için yol bakım ve yazılı güncelleme yapacaklar Ücretiz Cuma'ya randevu aldım . Güncelleme 1 saat süren birşey dedi . Yapılsın hepsi dedim . Bide bu full servis olayı var onda hala kararsız kaldım. Sitede amörtisör dahil değişir diyor .

• [/url]

[/url]

• Muhtemelen sizede yuklerler yeni yazılımı. Ben bir seyi onceden alma taraftarı degılım . Bozulursa yapdırırız. Belkıde bozulmaz ,:) bozulma ııhtımalı var dıe onceden para vermem benım sahsı fıkrım vaktı gelınce bakımını yapdırırım.

• alprsr A kullanıcısına yanıt
    hocam araç nedir. 1.2 110 beygir EAT6 benim aracım. güncelleme nasıl olur diye soruyorum. o hızlarda bizim araçlarda zaten titreme olmuyor da merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.