Şimdi Ara

Peugeot 208 1.0 Kullanıcıları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yakın zamanda 1.0 motorlu Peugeot 208 almayı planlıyorum, kullananlardan fikir almak için bu konuyu açtım. 1-2 araştırma yaptığım zaman aracın çekişinin zayıf olduğunu yokuşlarda vs bayıldığını yazmışlar. Cidden araç zorlanıyor mu? 1.0 Motor üzer mi?

• facelift mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımda var, ben de çokca kullandım.

Öyle turbolu araç kullanır gibi 2000-3000 devirde yokuş çıkmaya kalkarsanız elbetteki bayılıyor, ancak uygun devir ile çıktığınızda sıkıntı yok, çünkü arab hafif.
    Devir çevirmeyi de seven bir motor, lakin gözünüz korkmasın. Hafifliğinden ötürü seridir, vites oranları güzeldir.
    Hepsinden önemlisi çok ekonomiktir. Çok ağır trafiklerde bile ekonomik kalmayı başaran bir araba, takdir ederim o yüzden.
    Çok ağır trafiklere girsen, canına ot tıkasan 6-7 lt/100km yakar max.
    Sakin ve akıcı yollarda 4-5 civarı çok çok rahat gidiyor.
    Bir de 3 silindir oluşundan sesi güzeldir

Not 1: 2014 Modelleri ESP'lidir, öncesinde yoktur.
    Not 2: Facelift'te Türkiye'ye getirmediler bu motoru.

• Araç 975 kg, uçsun kaçsın gibi dertleriniz yoksa, sakin kullanacaksanız motorun performansı gayet yeterli. Yokuş çıkmama gibi bir durumu da yok uygun devirde yüklü de olsa gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2vti motorlu olanını almaya çalışın 2.elde hemen hemen aynı fiyatta 1.0 dan daha performanslı piyasada daha çok var üstelik yakıt tüketimi de 1.0 motor kadar nerdeyse. 1.2vti 2.elde daha çok tutuluyor satmak istediğinizde kolayca elden çıkarırsınız. 1.0 motorlu 208 şu anda Türkiye ye getirilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 7 Eylül 2017; 15:6:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir içi tüketim ne durumda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    208 1.0 vti nasıl sizce?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.