Şimdi Ara

peugeot 207 gt 150 hp türkiyede...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
0
Favori
7.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peugeot 207 gt 150 hp türkiyede...artık caddelerde görürüz.
    fiyatı hakkında bilgisi olanlar ve genel yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

peugeot 207 gt 150 hp türkiyede...

• 206 gti ler daha oturaklı görünüyor bence bundan..

gerçi daha canlı görmedik ama
  • 38.990 ytl satiyolar performans icin gayet uygun fiyati
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

206 gti ler daha oturaklı görünüyor bence bundan..

gerçi daha canlı görmedik ama

bencede 206 gtı tam bir spor araba gibi duruyodu
    207 nin motoru daha güçlü ama görüntü biraz havada duruyo gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

38.990 ytl satiyolar performans icin gayet uygun fiyati

teşekkürler hem 1.6 motor hem 150 hpfiyat buna göre çok iyi
  • mükemmel bir araç ve mükemmel bir fiyat (206 gti ların satıştayken 39 milyar olduğunu düşünürsek) TSI lara bolca toz toprak yutturacağa benziyor
  • 150 hp seçeneği 5 kapı modelindede sunulsa fena olmazdı aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    160 bine Alfa 156 vs Fiat Albea
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

mükemmel bir araç ve mükemmel bir fiyat (206 gti ların satıştayken 39 milyar olduğunu düşünürsek) TSI lara bolca toz toprak yutturacağa benziyor

gt nin tsi ye toz toprak yutturması biraz zor gibi.

edit: tsi 170 hp ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neco59 -- 27 Aralık 2006; 0:52:36 >
  • 140 lıklara toz yuttururda 170 liklere biraz zor
  • quote:

mükemmel bir araç ve mükemmel bir fiyat (206 gti ların satıştayken 39 milyar olduğunu düşünürsek) TSI lara bolca toz toprak yutturacağa benziyor

ONCE BI KONTAGI CEVIRINCE PROBLEM YARATMADAN CALISSINDA TOZ YUTTURMASI KALSIN
  • Farların ve ön kısmın dizaynı çok kötü. Değil 39, 30 bin ytl bile olsa almam. Zamanında 206'ım vardı, çok severdim keratayı, 207'yi batırdılar malesef. Bu arada toz yutturma meselesine gelince, yutturamayacağı kesin, ancak tozunu alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allforone -- 27 Aralık 2006; 9:06:17 >
  • doğru 55.000km de trigeri kaydirsin motor dağitsin daha iyi dimi benim arkadasimin 2000 model polosu dağitmistida....

ya istisnalar üzerine bos bos yaziyorsunuz fiyat olarak colt czt ile ayni uygun fiyatli parasini hakeden bir arac tsi ye göre...

quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

quote:

• quote:

quote:

Arkadaşım ben 3 aydır kullanıyorum hiç problem çıkarmadı emin ol. Bence dizayn olarak çok hoş olmuş. Tek kapı araba kullanmak tarzım değil ama olsaydı kesin alırdım. Bu arada TSI motorları bu fiyata yakın fiyata verirlermi sizce? Golf ün en alt donanımlı TSI motoru 42900+ metalik boya (liste fiyatı)

• quote:

Orjinalden alıntı: baranss

quote:

quote:

Arkadaşım ben 3 aydır kullanıyorum hiç problem çıkarmadı emin ol. Bence dizayn olarak çok hoş olmuş. Tek kapı araba kullanmak tarzım değil ama olsaydı kesin alırdım. Bu arada TSI motorları bu fiyata yakın fiyata verirlermi sizce? Golf ün en alt donanımlı TSI motoru 42900+ metalik boya (liste fiyatı)

hocam golf 5kapı c segment 207 3 kapı b segment ve arada sadece 4bin ytl fark var ben kesinlikle golf alırım

• quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

quote:

Orjinalden alıntı: baranss

quote:

quote:

hocam golf 5kapı c segment 207 3 kapı b segment ve arada sadece 4bin ytl fark var ben kesinlikle golf alırım

kapak jantlı,boyasız aynalı,kadife döşemesi bile olmayan midline donanımlı golf ile 17 jant dan tut yarı-deri spor koltuğa kadar full 207 gt yi mi karşılaştırıyorsun?

hem sınıf farklı hem donanım hem de amaç.

39 milyarlık 207 gt nin teknik verilerine bakıldığında 55 milyarlık 170 lik golf le kafa kafaya kalkacağı da aşikar.

pejo yine küçümsenmek istenmiş

çalışsın da görelim denilen 207 gt nin motorunu geliştiren bmw dir.

• Golf düşmanı gelmiş
  • kıyaslama ya bak..arada 12 000 ytl var..parası olan golf gt alır tabiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 27 Aralık 2006; 10:12:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Golf düşmanı gelmiş

vw grup basın sözcüsü de gelmiş
  • golf gti ve tsi ilerin diger golflerle bariz ayni dis görünüste olmasi da alinmamasi icin bir etken

207 gt cok daha sportif duruyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Golf düşmanı gelmiş

vw grup basın sözcüsü de gelmiş

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.