Şimdi Ara

peugeot 206 xs veya quicksilver

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze iyi günler.Bu aralar xs veya quicksilver almayı düsünüyorum.Bu arabalar hakkında çok arıza verir parçası pahalı bakımı pahalı diyolar.Doğrumudur bu bilgi veya bu arabaları tavsiye edermisiniz ?

• Hangi modelden bakıyorsunuz ? Dizel olanlarda Quick vs. var mı bilmiyorum ancak benzinli olan 2000 model olanlardan bahsediyorsanız eğer ;

Hırpalanmamış bir araç bulursanız uzun yıllar sorunsuz binersiniz. İnsanların "Peugeot alma" gibi laflarına sakın kulak asma. Her arabanın sorunları var. Yeter ki düzgün kullanılmış bir araç bul, gerisine gözün kapalı girebilirsin.

Bana herkes 306 alma alacaksan Civic al daha sorunsuz diyordu. Tıkadım kulağımı gittim 306 aldım. İyi ki de aldım hiç pişman değilim. Bakımdan bakıma servise gidiyorum onun dışında uğradığım yok maşallah

Aynı zamanda Civic alan arkadaşım var o da şansına sanayiden çıkamıyor mesela. O yüzden demem o ki genellemelere takılmayın. Temizini bulun, alın, güle güle binin.
  • Benzinlisine bakıyorum büyük ihtimal xs alıcam ve dediğiniz gibi bakımlı temiz araba üzmez.Ama bu araba biraz yakışıklı genç işi olduğu için temizini bulması zor allah inşallah temizine denk getirir.Yorumun için çok sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.