Şimdi Ara

peugeot 206 iki kapili hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar peder ve nisanli yardm etmeyince 0 arac alamiycak durumdayim bana kredi cikmiyo cunku .
    o yuzden 10milyarlik arabalar bakmaya basladm pejonun iki kapili arabalari dijkatimi cekti 10binden falan basliyor ve dizel. sizce nasildir bu arabalar binen kullanan var mi aranizda eylul ayinda almis olucam en gec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle araçtan fazla beklentiniz olmasın. Araç kasa olarak pek diri değil aynı zamanda kötü olmasada performansla alakası olmayan 68bg dizel motora sahip. Motor iyi durumdaysa sıkıntı çıkarmaz memnun eder çoğu yönden ama bitik haldeyse ne gider nede masrafı biter. Asıl ucuz olma sebebiyse 3 kapı olmasından dolayı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Öncelikle araçtan fazla beklentiniz olmasın. Araç kasa olarak pek diri değil aynı zamanda kötü olmasada performansla alakası olmayan 68bg dizel motora sahip. Motor iyi durumdaysa sıkıntı çıkarmaz memnun eder çoğu yönden ama bitik haldeyse ne gider nede masrafı biter. Asıl ucuz olma sebebiyse 3 kapı olmasından dolayı diye düşünüyorum.

peki bu ruhsata isleme olayi nedir arka koltuklari

• 2 kapili dizel 206 lar turkiyede sadece van modelidir yani kapali kasa olan model ucuz olmasi bu sebepten
    Nette olanlar soradan kestirip cam taktirmislar camlar islenebilir ama koltuklar islenemez son gelen kurallara gore

Isli olan modellerde var yok degil onlar kanun cikmadan once fabrika cikisi cam taktirip arac traige cikmadan once ruhsata islettirmislerdir
    Ozamanlar serbestti fabrika cikisi alip islettirmek
    Ben bir sure kullandim cok keyifli guzel bir aracti
    xs 206 gorunumu vermistim 90.000 de alip 145.000 de satmistim aynen 68 bg di ama diriydi ara masraf cikiyodu 50-100 lira okadarda olacak
    Simsiyahti aracim her benzinlikte araclardan inip nekadara satarsiniz vs diye gelirlerdi valla hep
    Pasta cilasini eksik etmezdim
    Benimde koltuklu camli modeliydi polislere laf anlatmaktan imanim gevremisti :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

2 kapili dizel 206 lar turkiyede sadece van modelidir yani kapali kasa olan model ucuz olmasi bu sebepten
    Nette olanlar soradan kestirip cam taktirmislar camlar islenebilir ama koltuklar islenemez son gelen kurallara gore

Isli olan modellerde var yok degil onlar kanun cikmadan once fabrika cikisi cam taktirip arac traige cikmadan once ruhsata islettirmislerdir
    Ozamanlar serbestti fabrika cikisi alip islettirmek
    Ben bir sure kullandim cok keyifli guzel bir aracti
    xs 206 gorunumu vermistim 90.000 de alip 145.000 de satmistim aynen 68 bg di ama diriydi ara masraf cikiyodu 50-100 lira okadarda olacak
    Simsiyahti aracim her benzinlikte araclardan inip nekadara satarsiniz vs diye gelirlerdi valla hep
    Pasta cilasini eksik etmezdim
    Benimde koltuklu camli modeliydi polislere laf anlatmaktan imanim gevremisti :)

bende iste bu ucu olma sebebini merak ediyorum bide dizel olmasi kotumu cunku geneli 150bin km ustunde. bide isli olan ilanlar var onlardan alsak bi dahaki muayenede sorun cikar mi

• motor konusunda çok dikkat edilmesi gereken bir araç.genelde şirketler tercih ettiği için kmsi düşürülmüş yada motor isteyenleri çok piyasada.iyi bir motor ustasına göstermeniz gerekebilir.corsanında 1.7 dti ları olması lazım.yada 2001 model 1.4 benzinli comfort modellerine bakın derim.12-13'e çıkma şansınız varsa iyidir corsalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 206 - Donanim karmasasi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pejonun iki kapılısı yerine fiestanın iki kapılısını tercih edin daha iyi derim
    ayrıcada 110 hız sınırı olan yerlerde sizin hız sınırınız 90 olucak aracınız kamyonet diye geçicek ve her yıl muayene giricek bir nevi ticari aracınız olucak bunları göze alıyorsanız alın tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeri30

quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Öncelikle araçtan fazla beklentiniz olmasın. Araç kasa olarak pek diri değil aynı zamanda kötü olmasada performansla alakası olmayan 68bg dizel motora sahip. Motor iyi durumdaysa sıkıntı çıkarmaz memnun eder çoğu yönden ama bitik haldeyse ne gider nede masrafı biter. Asıl ucuz olma sebebiyse 3 kapı olmasından dolayı diye düşünüyorum.

peki bu ruhsata isleme olayi nedir arka koltuklari

O konuda bilgim yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

pejonun iki kapılısı yerine fiestanın iki kapılısını tercih edin daha iyi derim
    ayrıcada 110 hız sınırı olan yerlerde sizin hız sınırınız 90 olucak aracınız kamyonet diye geçicek ve her yıl muayene giricek bir nevi ticari aracınız olucak bunları göze alıyorsanız alın tabiki

model olarak nsl bisey link atar misiniz ? ille de pejo olcak degil zaten o tur biseyde olabilir benim icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

pejonun iki kapılısı yerine fiestanın iki kapılısını tercih edin daha iyi derim

model olarak nsl bisey link atar misiniz ? ille de pejo olcak degil zaten o tur biseyde olabilir benim icin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-fiyat-dustu-acil-satilik-130699448/detay

+++

• Madem iki kapılı aracı uygun buluyorsunuz, Megane Coupe alın. Hem spor, hem de ticari değil.

• quote:

arkadaslar peder ve nisanli yardm etmeyince 0 arac alamiycak durumdayim bana kredi cikmiyo cunku .
    o yuzden 10milyarlik arabalar bakmaya basladm pejonun iki kapili arabalari dijkatimi cekti 10binden falan basliyor ve dizel. sizce nasildir bu arabalar binen kullanan var mi aranizda eylul ayinda almis olucam en gec

Bence 106 quiksilver tercihinide bir düşünün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuzluk.

quote:

arkadaslar peder ve nisanli yardm etmeyince 0 arac alamiycak durumdayim bana kredi cikmiyo cunku .

Bence 106 quiksilver tercihinide bir düşünün derim

en son kaç modelki onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Madem iki kapılı aracı uygun buluyorsunuz, Megane Coupe alın. Hem spor, hem de ticari değil.

megane la opel tigra için bi sürü yaygara koparıyolar arabadan soğuttular resmen
  • quote:

Madem iki kapılı aracı uygun buluyorsunuz, Megane Coupe alın. Hem spor, hem de ticari değil.

+1 illa dizel olacak diye bir isteğiniz yoksa şöyle bir araç düşünmez misiniz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-98-model-megane-coupe-cok-temiz-131444852/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hersey-ortada-131457096/detay

• van alma bela olur kmsi düşürülmiştür ya rektefe edilmiştir garanti şirketler hurda diye elden çıkartır bunları alır perakende satarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dochar

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-satilik-98-model-megane-coupe-cok-temiz-131444852/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hersey-ortada-131457096/detay

megane coupe iyi de hem 98 model hem benzinli hemde 2004 model pejoyla aynı fiyat resmen bide travesti arabası diye bi lakap takmışlar evlere şenlik bu bide opel tigrayla alakalı arabbadan soğuttular resmen

• quote:

quote:

quote:

megane coupe iyi de hem 98 model hem benzinli hemde 2004 model pejoyla aynı fiyat resmen bide travesti arabası diye bi lakap takmışlar evlere şenlik bu bide opel tigrayla alakalı arabbadan soğuttular resmen

Megane coupe f9R 206 gti'ı tokatlıyor :) hocam bizde gti düşünüyoruz aldınızmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

quote:

quote:

Megane coupe f9R 206 gti'ı tokatlıyor :) hocam bizde gti düşünüyoruz aldınızmı?

yok eylül yada ekim gibi alıcam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.