Şimdi Ara

peugeot 206 (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
981
Cevap
10
Favori
382.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • ÖNCELİKLE ARACINIZ HAYIRLI OLSUN .ALLAH KAZA BELA VERMESİN.TOTAL DEN YAKIT KULLANACAKSANIZ OSTİM, BAĞDAT CADDESİNDEKİ TOTAL İSTASYONUNU (YILDIZSANAYİ GİRİŞİNDE YERALAN ) TAVSİYE EDERİM.ZİRA TOTAL İSTASYONLARININ MERKEZİ OLDUKLARI İÇİN YAKITTA SU ORANI BULUNMAMAKTADIR.BİZ DE KULLANMAYA BAŞLAYINCA ÇOK FARKLI OLDUGUNU GÖRDÜK.ARACIN ÇEKİŞİ VE YAKIT KM Sİ ARTTI.
    0312 385 11 44 -45
    http://www.facebook.com/vatan.peugeot.ankara.ozel.servis
    DAHA HIZLI İRTİBAT İÇİN LÜTFEN TELEFON KULLANINIZ
  • merhabalar benım 2006 x- desing ım var. arabada 2 seyden sıkayetcıyım. 1 gerı vıtese bıraz zor gecıyor. 1 2 kere debrıyaj yapıyıp gecırıyorum yada ara gaz verdıgım zaman oluyor. bıde ya ıllahlah dedım sunun frenlerınden mubarek durmuyo ya hele bırde yagıs varsa abs nın olmaması buyuk eksıklık bu arabada bence. birde on camlar oynuyo. buna ne yaptırabılırım. yanı bıraz acıkken camlar bıraz bosluk var sankı langır langır oynuyo
  • Dostm cam sorunu bendede vardı.Serviste lastik takoz mu ne bişey taktılar.Şimdi tık yok..Geri vites sorunu bendede var.Onu servise sorma geregi duymadim..Benim frenler cok iyi.Abs oldugu icin sanırım.Cok memnunum
  • Ya Peugeot 206 Benzinli ,1.4 (Bendekı XT)kullanan arkadaşlar ben sadece sunu merak edıyorum kullananlar lutfen cevaplasın. Bir depo benzıne kac km gıdıyorsunuz . Sehır dısı sehır ıcı ortalama olarak cevaplarsanız sevınırım lakın buna gore araca bakım yaptırmak ıstıyorum cunku bende cok fazla yakıyor gıbı geldı 160 km de yarım depo benzın bıttı cunku. Yazacak arkadaşlara sımdıden tesekkurler
    şehir içi 450-500 km.
  • Haklısınız aslında arabayı aldım daha bakıma goturmedım ve kesinlikle çok yakıyor ama benzın hala bitmediği için tam net birşeyde diyemiyorum arkadaşımın dediği gibi 450 500 cıvarında yakıyorsa aslında bu bile çok .
  • Arkadaşlar aracımda airbag hatası çıktı.Aracı ilk çalıştırmada airbag fault hatasını veriyor ve yolcu hava yastığı devre dışı kalıyor.Ama sonra arabayı durdurup tekrar çalıştırdığımda bu hata sönüyor.Sizce sorun ne olabilir?
  • biara hatalı üretim oldu kesin seninkidir o murat
    şaka bitarafa umarım hallolur hemen
  • arkadaşlar merhaba ben de dün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum.ilk arabamı almış bulunmaktayım,bütçemin yettiği en güzel araç olan peugeot 206 modelinde karar kıldım.aracım 2006 model,beyaz renk,80000 km'de Peugeot 206 1.4 HDI Feline modeli.aracımda kaza,değişen parça,boya yok hatta en ufak bir çizik bile yok.ekspertizde en ufak bir sorun çıkmadı,hatta motorunun ilk günkü gibi olduğu söylendi.fiyat olarak en son 17000 TL'de anlaştık.sizce bu fiyat aracım için nasıldır ve aracımla ilgili bana önerebileceğiniz şeyler var mı?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • İyi fiyata iyi bir araç almışsın.Hayırlı uğurlu olsun.

Keyifli sürüşler

@uruk33
    öncelikle teşekkürler.adana'da oturuyorum ve aracımı adana'dan aldım.bir aile kızına almış,paraya sıkıştıkları için satmak durumunda kalmışlar.bana da her zaman gittiğim ustam haber verdi.hem kendi ustama ve onun kaporta-motor-elektronik ustası arkadaşlarına gösterdik hepsi tam onay verdi.ayrıca yetmedi bir de 2 ayrı yerde ekspertize soktum arabayı,2 servis de en ufak bir negatif durum söylemedi.gönül rahatlığıyla alabilirsiniz dedi.usta tabiriyle araba kız gibiymiş,ben de onların yalancısıyım neticede ilk arabamı almış oldum.fiyatı da sizlere danışmak istedim.bu başlıkta gerçekten faydalı şeyler paylaşılmış.sizlere bir diğer sorum da aracımın kullanım tekniği ile ilgili bana önerebileceğiniz şeyler nelerdir?bunu öğrenmek isterim.tekrar sağolun.

• paraya sıkıştıkları belli.şaşırdım fiyata çünkü..18den aşagı heleki seninki kadar temizini almak zor tekrar hayırlı olsun
    yapcagın şey dizelde mazotuna ve devrine dikkat etmek.heleki mazot çok önemli..kazasız belasız
    ıyı bıldıgınız bır akaryakıt ıstasyonundan ıyı bır eurodızel alırsanız ıyı olur. bunun yanında yag da cok onemlı. forumda farklı viskozitelerde yag kullanan arkadaslar var. bor power kullanan var, bır ıkı gun ıcınde onlar da yardımcı olacaklardır.
    araca fazlaca ezıyet etmezsenız uzun sure ıcınde arıza cıkarabılecegını dusunmuyorum.
    galıba daha once dızel arac kullanmadınız, benzınlıdekı gıbı her vıtes degıstırısınızde 3000 devır cıvarına gelmenız gerekmez, cogu zaman hızlanacagınız zaman bır ust vıtese gecın kı dızelın velınımetı olan yuksek torktan faydalanın...

ıyı gunler
    çok haklısınız,zaten aracımı almadan önce 1 ay kadar piyasa araştırması yaptım.opel corsa'dan,ford fiesta'ya,citroen c3'ten,renault clio'ya kadar bir çok küçük sınıf aracı gördüm,ekspertize soktum.ama bu araba kadar herkesin ağız birliği etmişçesine temiz dediği bir arabaya rastlamadım.adana piyasasında arabada boya vs olması değeri çok düşürüyor,hele ki araçta ufacık bile kaza varsa araç hiç yoktan 2-3 bin lira değer kaybediyor.buradaki piyasa böylesine tuhaf maalesef.aracıma dikkatli bindiğim sürece aldığım paraya hemen satabilirim tahminimce.size iki sorum var,aracıma çelik jant taktırsam yakıt tüketimi nasıl etkilenir,bir de yol bilgisayarı yok sanırsam bu feline'larda,nasıl ekletebilirim?

@gorky_13
    çok sağolun tavsiyeleriniz için.evet ilk defa dizel bir araç kullanacağım,bundan önce babamın nadiren bindiği benzinli renault megane 2 1.6 16v 115 hp kullanıyordum.dizel araç kullanımındaki değişik tekniklere biraz yabancıyım o yüzden.gerçi megane'dan sonra bu araba bana biraz küçük geldi,boyum 1.94 o yüzden uzun boylu arkadaşlar 206 alabilirler ama arkalarına ancak küçük bir çocuk oturabilir benden söylemesi

• Bizim araçta satılık arkadaşlar haberiniz olsun.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.