Şimdi Ara

=== PEUGEOT 2008 HAKKINDA HERŞEY === (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.701
Cevap
110
Favori
496.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SMEG Ekran video oynatmıyor. @tnsrkn
  • tnsrkn T kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa 2008 lerde;
    İphone telefonun var ise APPLE CAR PLAY
    Android telefonun var ise mirrorscreen ile telefonları araca USB kablosu ile bağlayarak video izleyebilirsiniz
  • Merhaba
    Geçen hafta aldığım araçtaki navigasyon için pdf olarak verilen kullanım kitapçığında güncelleme için peugeot.navigation.com adresi verilmiş ama türkiye için harita yok güncelleme için ilakkı servise gidilmesi gerekiyor elin yabancısı üye olup indirerek kendisi güncelleme yapabiliyor biz servislerde zaman kaybı yasacagiz. Peugeot müşteri ilişkilerine ilettim ama tek kişinin talep ile bu değişmez.

2 navigasyon da tmc var mı ben bir türlü aktif edemedim. Yapabilen var mı

3 guncel yazılım nedir?
    4 diğer ülkelerin haritaları yüklenebilir mi?
    Araç ile balkan turu için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metmen

Yeni kasa 2008 lerde;
    Android telefonun var ise mirrorscreen ile telefonları araca USB kablosu ile bağlayarak video izleyebilirsiniz

cevabınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metmen

Yeni kasa 2008 lerde;

mirror screende nasıl video seyrediyorsunuz? mirror screen uygulamaları olmadan çalışıyor mu?
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi verdim arkadaşlar kusura bakmayın bende bayinin söylediklerine kandım :D

Sonrasında youtube de ve çeşitli sitelerde araştırma yaptım maalesef video oynatılmıyormuş.
  • kendimce kullanıcısına yanıt
    Bildiğim konularda yardımcı olayım.

1) Güncel versiyonu 5.41.B.R4
    Versiyon sıralaması: 5.2.A.R9 , 5.2.CR1, 5.4.B.R6, 5.4.B.R8, 5.41.B.R4
    5.41.B.R4 İndirme Linkleri:
    http://www62.zippyshare.com/v/z3hFK77D/file.html
    http://www50.zippyshare.com/v/oGlYwceW/file.html
    http://www119.zippyshare.com/v/yZmN5mh6/file.html
    http://www41.zippyshare.com/v/fxhUYeR4/file.html
    http://www95.zippyshare.com/v/p9owXi6e/file.html
    http://www105.zippyshare.com/v/en7KyiG9/file.html

Kurulum :
    - İndirilen parçaları Winrar ile açın ve SMEG_UPG isminde klasörü Fat32 dosya formatı ile biçimlendirilen flashdisk e kopyalayın.
    - Smeg ekran kapalı konunda (araç aktif değilken) Usb sürücüsüne flashdisk ki takın.
    - Aracı çalıştırın (enerji tasaruf moduna geçmemesi için çalışır durumda olmalıdır)
    - Gelen güncelleme onay ekranını onaylayın, kurulum başlasın.
    Not 1 : Kurulum yaparken esp devre dışı kaldı gibi birkaç defa uyarılar geldi. Sıkıntı değil.
    Not 2 : Kurulum yaklaşık 15-20 dk. sürüyor.
    Not 3 : Güncelleme yaptıktan sonra 15.000 bakım için servise gittim, aracınız güncelmiş güncelleme yapmadık dediler. Garanti dışı kalmıyor sanırım.
    Not 4 : Güncellemeyi serviste yaptırmanızı tavsiye ederim. Aksi halde sorumluluk sizdedir.

2-) Maalesef peugeot.navigation.com 'da Türkiye haritası yok. Mail ile harita desteği istedim beni servise yönlendirdiler.
    Eğer Türkiye harici tüm avrupa haritasını isterseniz en güncel versiyonu var.
    Tüm ülkeleri yükleyebilir ya da istediğiniz ülkeleri smeg ekrandan seçebilirsiniz.
    (Tüm ülkelerin kurulumu ~6-7 gb. , araç hafızası Türkiye+tüm avrupa haritasına yetiyor diye hatırlıyorum)
    İndirme Linki : https://mega.nz/#!bQFmSQaY!DvmVtXtSJrJlDj77JBP9dxOm3QqjQnhIIRkuaLsYi30
    Kurulum
    - İndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra içinden çıkan dosyaları Fat32 dosya formatı ile biçimlendirilen flashdisk e kopyalayın.

- Smeg ekran kapalı konunda (araç aktif değilken) Usb sürücüsüne flashdisk ki takın.
    - Navigasyon menüsünden ayalara girdiğinizde kurulum onay ekranı gelecek, onaylayın.
    - Yanlış hatırlamıyor isem, kurulum başlamadan sizden serial key isteyecek. Bu kod aracın şasi numarasına göre oluşturulmakta.
    - Key için yardımcı program JAVA dilinde yazıldığı için JAVA ile programı başlatmanız gerekmekte.
    - Key için yardımcı programı yayınlanması yasak ama internette bulabilirsiniz.

3) Peugeot 208/2008 için hazırlanmış, orjinal sistemini bozmadan smeg ekranda çalışan android arayüzlü cihaz satın aldım. Nasip olursa yakın zamanda montajını yaptıracağım. Buradan sonuçları paylaşırım. Başarılı olursa yukarıda ki işlemlere hiç gerek yok.

İyi günler dilerim.

Ekleme : 15 bin bakımı yaptırmak için servise gitmeden önce telefonda harita güncelemesini ücretsiz talep ettim kabul ettiler. Yalnız ben gittiğimde, araçta kurulu olan versiyon ellerinde olduğu yeni versiyonun 1-2 ay içerisinde geleceği, bir sonra ki bakımda ücretsiz yükleyeceklerini not aldılar. Güncelleme yaptırmak isteyenlerin bilgisine. Servis : Antalya Çakmaklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 8 Ekim 2016; 22:07:13 >

• Atkadaşlar navigasyon yok model active modeli bu araca navigasyon servisten yuklenirmi yuklenirse ne kadar olur her pejo servisine gore degsirmi saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Atkadaşlar navigasyon yok model active modeli bu araca navigasyon servisten yuklenirmi yuklenirse ne kadar olur her pejo servisine gore degsirmi saygilar

Sonradan yüklenmiyor. Cihazın komple değişmesi lazım, o da çok maliyetli olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

quote:

Atkadaşlar navigasyon yok model active modeli bu araca navigasyon servisten yuklenirmi yuklenirse ne kadar olur her pejo servisine gore degsirmi saygilar

Sonradan yüklenmiyor. Cihazın komple değişmesi lazım, o da çok maliyetli olacaktır.

Alıntıları Göster
    76.000TL fiyat aldim 2008 Allure manuel dizel 2016 model.

Nasil fiyat sizce arkadaslar? bu arabada karar kilsak sonrasi pisman olur muyuz? ya da artilari eksileri nelerdir? en azindan bize on fikir verme acisindan..

• 1.2 otm.allure kullandim cok hosuma gitti. active icin 75 allur icin 78 fiyat aldim. Belki ederi odur ama bana yuksek geldi genede. Cam tavan perdesi gunesi tam kesmiyor Kullanan arkadaslar yazin kisin cam cam tavan durumu nasil.

• Mersinde güneşi hicbirsey kesemiyor o yuzden cok seapmamak gerekiyor.Kisin gunes iyidir ama yazin cam tavana ekstra flim attiracam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: daldiy

1.2 otm.allure kullandim cok hosuma gitti. active icin 75 allur icin 78 fiyat aldim. Belki ederi odur ama bana yuksek geldi genede. Cam tavan perdesi gunesi tam kesmiyor Kullanan arkadaslar yazin kisin cam cam tavan durumu nasil.

Yazın güneş en tepedeyken bile sıkıntı olmuyor perde gayet güzel koruyor kışın zaten sıkıntıyok perde açık devamlı...

• 2016 dizel manuel classic edition sahibi olarak almak isteyenlere tavsiye ederim sebeplere gelince
    Motor gücü gayet yeterli 92hp 230 tork ( 100ün üzerinde yakıt tüketimi 5lt yi geçiyor )
    Dış görünüş bence şık
    Genişlik için ön yeterli arka biraz daha iyi olabilirdi fakat aracın b suv olduğunu unutmamak gerek bagaj fazlasını veriyor
    Direksiyon klima koltuk rahatlığı bence sınıfından fazlasını veriyor
    Grip control diye ön diferansiyeli kısmı kitleyen bir sistem var ki çoğu segmentinde bu özellik yok ( ben daha kullanmadım bu özelliği kullanışlığına pek bişey diyenicem )

• Dedigim gibi arac bekledigimin ustunde cikti sanzimani motoru yolda gidisi cok guzel keske cam tavan opsiyon olsa anahtaris giris calistirma standart olsa. auris ile arasinda gidip geliyorum. Araci gosteren allur daki plastik camurluk koruyucilari .active klima kumandalari felan cok zayif alt donanim tercih edilmez.

• Grip control sistemini kar dışında deneme fırsatım oldu daha öncede deyindim bu konuya bence çok başarılı şimdi kar yağmasını beklicez denemediğim bi o kaldı genel olarak başarılı bi sistem...4x4 olsaydı çok iyi olurmuş..

• Grip control sistemini kar dışında deneme fırsatım oldu daha öncede deyindim bu konuya bence çok başarılı şimdi kar yağmasını beklicez denemediğim bi o kaldı genel olarak başarılı bi sistem...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

76.000TL fiyat aldim 2008 Allure manuel dizel 2016 model.

Nasil fiyat sizce arkadaslar? bu arabada karar kilsak sonrasi pisman olur muyuz? ya da artilari eksileri nelerdir? en azindan bize on fikir verme acisindan..

hocam iyi fiyat. ben gecen ay 77.500'e aldım fakat fazla bayii alternatifim yoktu 3 bayi arasından seçim yaptım. araç sizi kesinlikle üzmez piyasadaki en iyi fiyat/performans otomobili.
  • dostlar size bir soru soracagim bu 2008 1.6 otomatik 2015 model allure + park yardimcisi olan arac ta start stop ve guvenlik.paket alinmis mi oluyor. araci 2.el almayi dusunuyorum birdr 2015 30 bindeki bir araci icin 64 bin tl normalmidir ? bilgi verirseniz cok minnettar olurum

• quote:

Arkadaşlar flim takmak istiyorum bir yandan da korkuyorum kapinin usteki bir bolumununu acacaklar oyle montaj yapacklar ayrica arka tarfta resiztansa zarar verir mi..?birde araci gaz yagi ile sildirecem
    arkadaşlar merhaba. ben 2015 Corolla kullanan biri olarak eşiminde kullanması için corollayı satıp 2008 almayı düşünüyorum. tabi otomatik olacak. dizel otomatikleri nasıldır acaba. corolladan geçersem hayal kırıklığı yaşarmıyım. bilgilendirirsrniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.