Şimdi Ara

=== PEUGEOT 2008 HAKKINDA HERŞEY === (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.706
Cevap
110
Favori
514.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanoglanli

Şimdiye kadar hep tam otomatik, çift kavrama araçlar kullanmış biri olarak, bu aracın (1.2 ETG) şanzımanı bence tsm bir felaket ötesi.

Otomatiği alınacaksa 1.6 sı tercih edilmeli.

Çok sert ve iddialı bir yorum
    Var mı tecrübeniz araç üzerinde
    Benim aracım 1.6 ETG6 ama gördüğüm kadarıyla 1.2 kullanan arkadaşlarda böyle bir teşhis yoktu
    Siz kaç dakika kaç saniye kullanarak ulaştınız bu kanıya???

Siz sanırım Duster kullanıcısısınız ama araç arıyorsunuz bir süredir
    Hyundai i10'du acaba i30 mu yok Kia ceed olsun çok yakıyo ama olsun
    Yoksa ikinci el bişey mi alsam
    Anaaa i20 nin yuroenkep sonuçları nasılmışkine
    yok yok ceed iyidir bandında ilerlerken nasıl düştünüz bizim konuya

Elbetteki fikirlerinize saygım var ama
    BİLGİ VARSA FİKRİN BİR ÖNEMİ VARDIR

Yoksa fikir herkeste var.

Hakikaten ne kadar tecrübe ettiniz 2008 1.2 ETG yi merak ettim

Mesela ben aracımı almadan birgün önce Kia Ceed e baktım
    Çok da hoşuma gitti önceleri
    Testte ettim
    Pazarlık da ettim

Ama sonra 2008 aldım
    İyi yapmışım diyorum şimdi
    Özellikle Ceed sahibi arkadaşımdan sonra

Haaa ama hiç Ceed sayfasına gidip 1 saatlik kendi deneyimimle atıp tutmak gibi bir DEN eksiliği yapmadım
    Arkadaşım da şöyle şöyle diyorda yapmıyorum

Siz zaten 60 bin liraya alınabilecek en iyi aracı ararken de şöyle bişey de fırttırmışsınız

quote:

Peugeot hadi neyse tek kavrama şanzıman (ekonomi çok konfor yok, alan alsın hayırlı olsun)

Clio da EDC ile başarılı ama Ceedin 10 lt yaktığı yerde 7.5 yakar. Öyle 5 litre kimse hayal etmesin.

Ben Duster ı da severim de
    Duster kullanan birinin 2008 e konfor yok demesi????

Siz almayın Peugeot
    Kia Siid güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 24 Haziran 2015; 14:10:57 >
    Peugeot 2008 2015 ETG
    Honda Civic Elegance 2012
    Mercedes c180 Kompressor AMG 2010
    Chevrolet Captiva 2.0 D 7K High
    Logitech z5500

• hocam önceden pek farketmiyordum ama aracı aldıktan sonra algıda seçicilik oldu heralde bende farkettim trafikte epey fazla 2008 olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucali1 -- 24 Haziran 2015; 14:26:03 >
    Ama geçen hafta bayideki elemanın dediğine göre 308de kullanılan tam otomatik şanzımanın da ilerleyen dönemde 2008e geleceği. Müşterilerin bu şanzımandan çok şikayet ettiklerini belirtti ve tam otomatiğin 1.6da olduğu söyledi. Zaten bakarsanız eski mesajıma, aynı gün buraya mesaj yazdım, 2008 1.6 VTIdaki şanzıman tam otomatik mi diye.

Ayrıca, Duster veya i10 sahibi olmamız, Peugeot alamayacağımız anlamına gelmiyor, hangi aracı beğenirsem onu alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan hocam 1.2 etg5 şanzıman tam otomatik şanzıman dan kötü manuel şanzıman dan iyi. Sonuçta yarı otomatik şanzıman huyunu öğrenmek anlamak gerek. Yalnız etg ye özel değil piyasada bulunan tüm robotize şanzıman lar için istinasiz geçerli bir durum bu.

Konfor tarafina gelince benim eşimin kullandığı aracımiz Allure donanım park Assist navigasyon JBL müzik sistemi dahil cam tavan dışında alınabilen tüm opsiyonları mevcut. Arabaya bırakın konforsuz demeyi bence ciddi anlamda konforlu bir araç. Tabi elma armut meselesi c segment bir araç kadar geniş olmasını bekliyor olmak lazım.

Tam otomatik 1.6 vti 4 ileri klasik bir şanzıman çok fazla benzin harcıyor Mtv si yüksek 2008 in en az satılan ve ikinci elde en düşük fiyata giden versiyonu. Ben onu düşünmedim çünkü düşünecek olsam 1.6 juke cvt de alabilirim. Dediginiz gibi en iyisi 1.2 thp Eat6 geldiğinde olur ancak mevcut fiyat düzeyinden de 5 bin TL kadar yukarı gitmesi beklenebilir. Ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı yani

• quote:

Hocam, bu aracı eşim işin düşünüyordum Mart/Nisan gibi.
    Ama tam otomatik bir araçtan sonra kesinlikle kabul edilemez Peygeot'un yarı otomatiği.
    Ama geçen hafta bayideki elemanın dediğine göre 308de kullanılan tam otomatik şanzımanın da ilerleyen dönemde 2008e geleceği. Müşterilerin bu şanzımandan çok şikayet ettiklerini belirtti ve tam otomatiğin 1.6da olduğu söyledi. Zaten bakarsanız eski mesajıma, aynı gün buraya mesaj yazdım, 2008 1.6 VTIdaki şanzıman tam otomatik mi diye.

Ayrıca, Duster veya i10 sahibi olmamız, Peugeot alamayacağımız anlamına gelmiyor, hangi aracı beğenirsem onu alırım.

2008 1.6vti da bulunan tam otomatik şanzıman 4 ileri. Buda yakıtta ciddi bir sarfiyat getiriyor gelirken. Neyse sizin asıl probleminiz bu değil çünki tam otomatik konusu geçen araçlara baktığımızda 10lt ler size normal gelecek. 8 litre mükemmel. Arkadaşım sportage in manualini bile kullan(a)mıyor benim arabayı koşturup duruyoruz gezmelerde :) Çünki fark en az %50.

"Müşterilerin bu şanzımandan çok şikayetr ettiğini söyledi"
    Anlamadığım yahu bir tek bana satan bayimi anlattı bu ürünü satmadan tüm çalışma mantığını, yaşayabileceklerimi ve nasıl çözeceğimi ve bir tek benmi test sürüşü yaptım bazen anlayamıyorum. Test sürüşünde kullandığım araç ne ise satın alınan araç ta o. Yanlış anlamayın bu sitemim size değil yani adamlar elinin altına buyur dene beğenirsen alırsın diye araba veriyorlar dene değil mi? 5 dk arka cadde turu atma alacağım arkadaşım de bin gez. Öpücükle vermiyor nihayetinde. Aklında soru işareti mi kaldı git bir daha dene içine sinene kadar dene sana bir limit vermemişler bu konuda. Baktın sinmiyor başka araca bakarsın.

"Ama tam otomatik bir araçtan sonra kesinlikle kabul edilemez Peygeot'un yarı otomatiği."

Bu sözünüzede katılmıyorum. Tüm tek kavramalılar bu şekilde çünkü. Derseniz tam otomatikten sonra tek kavramalı araç çok katlanılmaz o zaman haklısınız. Ama siz marka belirtirseniz tamamen karalama yapmış olursunuz. Burada bu kadar insan var memnun olan. Bu arada yarı otomatik bir aracı siz tam otomatik aracınız gibi kullanırsanızda hayatınızın yanılgısını yaşamış olursunuz. Adı üzerinde yarı otomatik yarı konfor tam otomatik tam konfor. Vaad belli beklentide böyle olmalı. Ne daha az ne daha çok.

Daha önce yazmıştım evet EAT güncel tam otomatik, ETG ise güncel tek kavramalı yarı otomatik şanzıman ancak daha yenisi ve en ilginc yeni nesil geliyor tek kavramalı tork konvertorlu gelen şanzıman. Ne tam otomatik ne yarı otomatik ne de çift kavramalı. Şöyle bir bakıldığında Peugeot bu güne kadar 120hp altına tam otomatik şanzıman vermemiş hiç. Buradan yola çıkarsak bayi mevcut motor seçeneklerinde çooook bekler daha 2008 e EAT yi. Motorların revize olması durumu da sözkonusu zaten hatta oldu aslında ama olanlarda da EAT yok yani 2016 modelleri beklemeyin. Bu arada unutmamak lazım ki kimse kimseye 92hp ye verdiği fiyata 110hp motor da vermez. Yarı otomatik verdiği fiyata tam otomatik te vermez.

Özetle bugünün şartlarında peugeot bu aracı 110hp tam otomatik yaparsa bu aracı kimse almaz çünki fiyat avantajı kalmaz gibi geliyor bana.

Aslında bu sorunun cevabını ekim ayında tam otomatikte kotasını düşürdüğü 208 110hp EAT Türkiye'ye gelirse anlayacağız.

Bakalım zaman.

• Tam otomatik şanzımandan sonra elbette ne peugeotun, ne renaultun, ne toyotanın yarı otomatiği elbette kabul edilemez
    Haklısınız

Öncelikle ben özür diliyorum sizden
    AMA SİZ DE ŞOYLE DEDİNİZ
    falan da demeden özür diliyorum

Şöyle bir tavsiyem olsa size
    Ama hakikaten iyi niyetle
    Otomatik
    Tam otomatik vites deyince 2 araç akla gelir
    Mercedes ve Honda

3.cüsü sayılmaz genelde

Benim bundan önceki 2 aracımda bu araçlardandı
    Son aracım 2012 Honda Civic daha da yeni sattım
    2 ay önce onu sattım bunu aldım

Civic tam otomatik
    Peugeot ETG6

Ben karşılaştırayım (karşılaştırmam Peugeot için sadece 2000 km lik bir deneyim için olacak)
    Civic'in ortalama yakıt tüketimi 12 - 12.5 litre civarı idi (Benzinle 12.5 litre yani 55-60 kuruş km de)
    Baktım olmuyor LPG taktırdım, km de 13 - 13,5 lt yakmaya başladı yani 30 - 35 kuruş

Neden bu kadar yüksek????
    Ama tam otomatik işte
    Katlanacaksın

Dediklerimi sakın abartı sanmayın varsa tam otomatik bir civic, accord sahibi yakınınız sorun

Benim aracım (şimdiki) dizel o yüzden yakıt fiyat/litre karşılaştırması çok mantıklı değil
    Ama ETGli ve benzinli arkadaşların yakıt tüketimine bir göz atın ve karar verin
    Tam otomatik mi
    ETG mi

Ha peugeotun EAT si nasıldır tüketim konusunda hiç bir tecrübem yok
    Sanırım sizinde yoktur yorumunu ben yapamayacağım ama ben asla pişman değilim ki ben KONU OTOMATİK VİTES İSE BABASINI KULLANAN BİRİYİM
    Asla pişman değilim
    2008 ile Civic vites karşılaştırmasında
    2008 in eksileri;
    1- Yokuş kalkışları ve yokuş dur kalklarında yığılma (alışınca geçiyor ben yaşamıyorum şimdi, herhalde forumda yaşayan da kalmadı dikkat edilecek ufak bir hareket)
    2- Araba şehir içi trafiğinde ekonomi için tasarlanmış bir vites kutusuna sahip, 78 km hızda 6. vitese atıyor. Uzun yolda iken keşke 7 olsa 8 olsa diyorsunuz. Ama neyseki biz zaten aracı BİNDE 999 şehir içi kullanıyoruz. Böyle bakınca eksik değil avantaj bile sayılır di mi?
    3- ???? beni başka rahatsız eden yok şimdilik, inşallah da olmaz

Civic'in (tam otomatikin) eksileri;
    1- Aşırı yakıt tüketimi
    2- Araç yani vites kutusu uzun yol için tasarlanmış; ilk 3 vites dişlisi çok güçlü iken 4 ve 5 hızlı küçülmüş. Özellikle 5. vites dişlisi çoook küçük. Şöyle söylüyeyim diğer benzinli araçlarda araç 3000 devirde 110 km hızla giderken tam otomatik civic 148 ile gidiyor. Bu aslında tasarruf demek (OLMALI)
    Düşünsenize bir arkadaşınız X araçla siz TAM OTOMATİKle yola çıktınız. Araçların ikisininde aynı yaktığını, uzun yolda %8 yaktığını, yani 35 kuruş civarı yaktığını varsayalım. A ve B arası 110 km olsun X araç ve TAM OTOMATİK 3000 devirle A noktasından geçtiğinde başlayalım ölçüme:
    1- ikinizde A noktasından 3000 devirle geçersiniz, X araç 110 km ile gidiyordur siz 148 yani siz 40 dakikada gidersiniz X araç 60 dakikada ve aynı yakıtı yakar
    2- ikinizde 110 km hızla geçersiniz noktadan X araç %8 yani 35 kuruş civarı yakar iken siz 2500 devir civarında olursunuz yani 30 kuruş civarı yakıyorsunuzdur.

Tüm bunlar teorik ve kitap üzerindeki rakamlar
    Tüm bunlar düz, dümdüz, bir eğim varsa da alçalan eğim olan durumlarda geçerli

Ama Tam otomatik hiç bir zaman kendini üzmez, onun için önemli olan sizin cebiniz değil kendisini korumasıdır.
    Zaten o yüzden problemsizdirler,
    Aslına bakarsanız en eski teknoloji otomatik vitestirler onlar
    Sadece EMU da yapılan oynamalarla biraz teknoloji eli değmiştir, eğim sensörü falan gibi ve anti patinajla şunla bunla yapılan entegrasyonlar gibi
    ENNNN ufak yokuşta araç 5 den 4 e atar ve araba bağıra bağıra benzini hüplete hüplete ilerlemeye başlar
    Ha yokuş çok ciddi değil ama biraz ciddi ise araç 3 e atar kendini, sözgelimi Afyon civarındaki Köroğlu belinin %80 ini 3, vites ile çıkarsınız
    Devir 4500 - 5000 de çıkarsınız
    Bağıra bağıra
    Ha bu araçla nasıl (dediğim gibi benim aracım dizel)
    Aynı Köroğlu Belini arabayı öyle bağırtmadan hüpletmeden gazı kökletmeden 6. vites ile çıkıyor ve niye 7. vites yok diyor yokuşta, düz yolda/ uzun yolda ise 8i 9u olsa tadından yenmez diyorsunuz

Neyse iftar vakti geldi
    Hayırlı iftarlar tekrar
    Kırdıysam özür dilerim

EAT farklı olabilir teknoloji olarak ama 2008 e önümüzdeki yıl gelmeyebilir

İnşallah en iyisini alırsınız yenge hanım için
    Hem Konforlu, hem ekonomik, hem güçlü, en optimumum olanını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 24 Haziran 2015; 21:09:50 >
    Peugeot 2008 2015 ETG
    Logitech z5500

• Ozkanserkan O kullanıcısına yanıt
    Üstadım hangi servis bu?

Sizler 2008 e eat6 gelmez diyorsunuz ama Fransa da 208 e 110 eat6 satış var 2008 e de yakında gelir burayada sene sonu veya 2016 da mutlaka gelir diyorum. Ben onu bekleyeceğim. Üstelik te 208 makyaj geldi 2008 e de makyajla birlikte eat6 da gelir bence

Benimki temenni değil tahmin sadece

Sonuçta muhtemelen bizde 3 sene civarı hadi olsun 5 sene binip değiştireceğiz aracı

Eğer başarılı bir şanzıman gelirse elbette bizimde seçeneğimiz olur EAT

Biz ETG aldık başkası daha iyisi gelmez inşallah gibi çiğ temenniler içinde değiliz
    Ben değilim en azından

İnşallah gelir
    Peugeot 2008 2015 ETG
    Logitech z5500
  • stranger0609 kullanıcısına yanıt
    İnşallah. Yalnız etg de kötü değil sonuçta auto6r nin iyileştirilmişi .Bendeki 308 auto6r ve bir sıkıntım yok manuel de kullanıyorum eşim otomatik te şikayetçi değil.2008 de değişiklik olsun diye düşünüyorum .Küçük hafif direksiyon cam tavan istiyor olmam gibi değişiklikler den dolayı ve hanımında hoşuna gidiyor. Sürüşüde zevkli

Ve
    Valla ben bu arabayı aldığım için tek bir pişmanlığım var
    O da Allure almadığıma afedersiniz ama tabiri caizse köpek gibi pişmanım
    Sakın ha sakın eğer cam tavan gibi bir beğenininiz ve isteğiniz varsa kesinlikle bekleyin ve içinizde kalmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger0609 -- 24 Haziran 2015; 23:59:28 >
    Peugeot 2008 2015 ETG
    Logitech z5500
  • tazcan kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar dizel auto 6r veya etg6 citroen modelleri olan MCP şanzıman ile kardeş olup binlerce araç var söz yok. Küçük motorlu tasarruflu ve crossover araç arıyorsanız ve bu manuel olmasın ise az yada çok iyi yada kötü konforlu yada değil bir araç lazım ise başka alternatif yok varsa veya ileride olursa değerlendiririz o zamana kadar en iyisi bu..nokta

Allure alsam
    Bende çok istediğim cam tavan alacak ve
    Ya 6 ileri otomatik vites alacak Grip Control mü alsaydım diye pişman olacaktım
    Ya manuel alacak Grip Control olacak otoamatik mi alsaydım, 6 vites mi olsaydı diye pişman olacaktım
    Peugeot 2008 2015 ETG
    Logitech z5500
  • quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

quote:

Orijinalden alıntı: AslanAlex2008

quote:

Orijinalden alıntı: asdasda01

quote:

Orijinalden alıntı: emre.mert

quote:

Orijinalden alıntı: asdasda01

iyi ramazanlar arkadaşlar.30000 bakımı dizel 400 tl indirimli olarak yaptırdım.lastiklerde sıkıntı yok.

Üstadım zannederim bu 2. bakımın. Burada 20binde balata problemi yaşayan bir arkadaşımız da var.

Rica etsem

15000, ve 30000 bakımlarımda yapılan işlemleri yazabilirmisiniz? 400 TL'nin indirimsiz bedeli ne idi. Bu indirimden herkes faydalanabilirmi?

usta öncelikle indirim kampanyası 20 haziranda bitti.ben ayın 17 sinde yaptırdım.bu zaten tüm araç firmalarının yaza girerken ve kışa girerken yaptıgı genelde %15 indirim kampanyası.bana, indirimsiz 495tl--- indirimli 425tl agzı düz 400 tl faturalandırdılar.bakım harici ekstra bir talepte bulunmadım....balatalar daha idare eder....15000 bakımda yag, yag filtresi ve polen filtresi degişti.hava filtresi 30000 de degişiyormuş.ilk bakım300 tl idi .30000 bakım faturasının gerekli yerinin resmini attım.biraz rahatsızlandım anca bugün forum a girdigimde sorunuzu gördüm özür...hayırlı ramazanlar.araç dizel manuel.
     === PEUGEOT 2008 HAKKINDA HERŞEY ===

HDI Araçlarda hava filtresinin 30000 km de değişmesi biraz fazla değil mi ?

Bence ederi 15 tl olan bir parça için 30.000 beklemek anlamsız olur.

Ben her 7.500 de, bazen kafam eserse 5.000 de değiştiriyorum.

Zaten 5 dakika bile sürmüyor.

Hava filitresi aracın ciğeridir.

Yurtdışı gibi her boş arazi devlet tarafından yeşillendirilmediği ve güzel yurdumun yolları her dönem bir şantiye durumunda olduğu için bu kadar beklemek bana gereksiz geliyor.

İyi forumlar...

Hocam sizinle aynı fikirdeyim bu kadar uzun km beklemeye gerek yok siz nasıl değiştiriyorsunuz bende değiştirmek istiyorum ama yanlış birşey yapmakta istemiyorum nasıl yaptığınızı biraz açıklar mısınız ?

• 2008 e gelecek motor şanzıman hakkında bilgi 23 dk dan sonra izleyin

• Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim pazartesi günü nasipse pejo 301 olan aracımı verip yerine 2008 1,6 hdi active etg6 alacağım yani bende aranıza katılacağım tekrar teşekkür ederim.

Arkadaşlar bir sorum daha olacak 48 ay 80000 km bakım paketini 3400 tl ye verelim dediler bunu almak mantıklımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERSAHAN -- 25 Haziran 2015; 4:00:41 >

Orijinalden alıntı: 1.Ferik

Son bir umut temmuz veya bayram kampanyası gibi birşey bekliyorum

edit: bir kaç mesaj okuduktan sonra

Fiyat konusunda şikayet edilmesine anlam veremiyorum. Aracın ederi 75.000TL iken vatandaşın 69.000TL ödemesi neden insanları rahatsız eder ki?

Peugeot yerine vatandaş kar etsin. Ne var bunda

"Biz 72.000TL ödedik, siz de 72.000 ödeceyeksiniz; biz 500TL indirim aldık, siz 6000TL almışsınız. Olmaz öyle, şikayet ettim." demek oldukça yersiz. Siz de gidip oradan alsaydınız, siz de daha çok araştırsaydınız.

Ülke genelinde karpuz 50 kuruş seviyesindeyken Adana'da kilosu 25 kuruş seviyesinde. Adana'yı da bu haksız rekabet için şikayet edin.

İnsanların kısmetlerine mani olmanızdan utanmak yerine bununla gurur duymak da ayrı bir davranış biçimi olsa gerek.

Bu şikayetler ile övünen kişi peugeot bayi sahibi, çalışanı vs ise yine biraz hak verebilirim. Ama sadece kendisinden daha fazla indirim aldılar diye bunu yapıp gurur duyuyorsa çok vahim gerçekten.

Ülkemizin vergi politikaları, döviz kurları ve firmaların toplumumuza bakışları malum.
    Kazanılan gelirler ile alım gücünün ne olduğu malum.
    Dünyaya sadece bir sefer için geldiğimiz malum.
    Bizimle benzer kapasitede olup, benzer işleri yapabilen insanların sahip oldukları ile bizim sahip olduklarımız malum.
    Bırakın da alım gücüyle ederinin misli fiyatı olan ürünü, 3-5 fazla indirimle alsın insanlar. Siz de gidip 3-5 indirimle alsaydınız keşke.

Şikayetinin başarısı ile övünen arkadaşa son cümlelerim;

Bu konu senin üstün! gayretin sayesinde geliştiyse eğer bende o konuda tatsızlık yaşayan birisiyim.
    Cuma verdikleri fiyatın üstüne Pazartesi 4000+ şeklinde arttırdılar.

Senesi geldi neredeyse.. Bir araba almak üzereyken yaşadım bunu.
    Dilerim senin tekerin düz bassın, mutlu mesut kullan aracını.
    Ve yine dilerim ki aldığın ürünün daha düşük fiyatla satıldığını öğrenmezsin.

Güzel kardeşim olayı tamamen kendi tarafından bakarak anlamış ve anlatmışsın. Ben her yer pahalı satsın değil madem böyle bir marj var her yer kullansın ucuza satsın diye yaptım bunu. Hiç pişman değilim neticede senin kadar bende zor kazanıyorum. Ama ben şikayetimde para iadesi de talep etmedim burada da yanlış anlaşılma olmasın. Daha fazla uzatmaya gerek yok neticede gene olsa gene yaparım. Birileri ucuza alırken diğerleri pahalıya alıyorsa bunu bile bile susmak nasıl bir vicdandır sanki fazla verenlerin canı patlıcan. Amaç madem ucuza satılabiliyor herkes satsın. Son olarak ben o ucuz satan bayinin de fiyatını aldım almadan ancak ileri tarih teslim dediği için gitmedim. Yani araştırma eksikliği söz konusu değil. Fiyatları almadan biliyordum. Mesajınızı okuduğum kadarıyla cevapladım eksik kalan bir nokta olursa tamamlarım.

Son bir şey daha buradan herşeyi aktarmam mümkün değil ama bana bu kadar sözü söylerken bu indirimi nasıl yaptıklarını da araştırsaydınız keşke. Belliki bu konuda çok eksiğiniz var. Evet ben bu konuda Peugeot u şikayet içerikli konu hakkında bilgilendirdim ancak asıl olay devlet tarafında da suç duyurusunda bulundum. Yani bu indirim konusu sizin bahsettiğiniz gibi basit bir çekememezlik durumu değil.

Güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkürler eksik olmayın ve fazlası kat ve kat sizin olsun.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.mert -- 25 Haziran 2015; 8:26:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ERSAHAN

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim pazartesi günü nasipse pejo 301 olan aracımı verip yerine 2008 1,6 hdi active etg6 alacağım yani bende aranıza katılacağım tekrar teşekkür ederim.

Arkadaşlar bir sorum daha olacak 48 ay 80000 km bakım paketini 3400 tl ye verelim dediler bunu almak mantıklımı

Ben alırken alamadım gücüm yetmedi. Alırken %20 indirimli. Şimdi 3850tl oldu bana. Ben alacağım bence mantıklı sizde bir hesabınzı yapın isterseniz .

Bunun yasal yoldan sıkıntısı olsa satış yapabilirler mi?

Hocam alabiliyorsak hepimiz uygun fiyatlı alalım. Sizin tavrınızla bir tür fırsat son buldu.

Böyle bişeyi her bayii yapsa, daha uygun fiyatlara alabilseler.

600-700 milyonluk vergi borçlarını siliyorlar firmaların. Bu firmalar da nasıl olsa 600 700 kardayız deyip müşteriye veriyorlar ayarı.

Bu platform neden var? Fırsat oluşmuş, indirim sağlanmış. Keşke daha fazla kişiye ulaşsaydı buradan.

Bu durum ile yüksek fiyattan alan zarar görmüyor ki. Düşük fiyattan alan kâr ediyor sadece. Aracın piyasası düşmedi yani.

Eğer tekrar böyle bir fırsat denk gelirse şikayet etmek yerine faydalanın. Siz değilse arkadaşınız, akrabanız.

Düşünceniz halkın faydasına olsun. Benim sitemim buna.

Sizin tarafınızdan da bakıyorum. Daha uygun fiyat verenlere üzülürdüm ama şikayet etmezdim. Keşke daha iyi ölçseydim derdim.

Bir satış yaptım 5.000 TL az biçmişim değerini. Fiyatta anlaştıktan sonra öğrendim. Satışı iptal de etmedim, fiyat da yükseltmedim.

Sözün özü; biraz daha üstünde düşünürseniz hak vereceksiniz. Üzdüysem, kırdıysam da affola. Azıcık sitem benimki :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.