Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (393. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
968.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saber35 S kullanıcısına yanıt
    bayilerde elbette daha düşüğe bulabilirsin; fakat araç geldiğinde haberdar olabilir misin bilemiyorum.

Ben bayiden aldım. 2 ay sürekli takipteydim, birkaç satış görevlisinin kartını alıp haftada 2-3 telefonla görüştüm, en sonunda verelim bu arakadasa arabayı da rahatlayalım dediler herhalde :) sarı siteden 10.000TL daha düşüğe aldım ilave olarak motor koruma, koltuk koruma, cam filmi, kağuçuk paspas, bagaj havuzu vs. yani +3500TL değerinde işlem var..
  • solhan_45 S kullanıcısına yanıt
    bu fiyata bayiden bulduysan kaçırma, yarın o araç bayide olmayacak benden söylemesi...

sarı sitede ayni araç 180.000TL. 100 bg niye yeterli olmasın? Tüm firmalarda düşük motorlu araçlar üretiyor, bunlar çeşitli yol testlerinden geçip piyasaya sürülüyor. Yolda kalıcak aracı kimse çıkarmaz. Sürekli uzun yol yapacak mısın? 120 km/s hız sınırı var otobanlarda polisler bekliyor zaten.. Kaldı ki kazalarda, altında en baba araba da olsa kağıda dönüşüyor. O sağlam kasalar artık hiçbir markada yok. Araç hafifletme, maliyet indirimi çalışmalarından dolayı firmalar yakında levha basıp verecek müşterilerine...

160 km/s'ten asağı sürmüyorsan o ayrı.. Ama şehir içi gayet yeterli ve ekonomik bir motor 130 bg'e göre.

Bence sen hemen dosdoğru git bayiye al aracını, sonra begenmezsen yine satarsın zarar etmeden. hazır arac bulmuşsun elini cabuk tut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electro_Magnetic -- 24 Haziran 2020; 12:13:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atbybro

Maalesef yeterli gelmiyor. Basıyorsun ama araç gitmiyor resmen. Diyenlere sakın inanma! Aracın torku0-50 ve ve 0-100 değerleri zaten bu yüzden veriliyor. 100bg manuellerin yakıtı da çok düşük. Bu paraya alınabilecek en mantıklı araç 2008. Şimdiden hayırlı olsun. Youtube da Harun Dağdelen arkadaşımızda 100bg araç var, sürüş testi ve incelemesi de mevcut, izlersen fikir verir.
    o video da 0-100 16 saniye gibi birşey çıkmıştı. Normalde ne kadar peugeot sitesinde bu rakamları göremedim.
  • endlessblue kullanıcısına yanıt
    Evet 238.500 e anlaştık

• quote:

Orijinalden alıntı: taurusb

Evet 238.500 e anlaştık
    Hayırlı olsun. Hangi paketi aldınız bu fiyata? Komple bi yazabilir misiniz? Benzin mi dizel mi v.s. Teşekkür ederim.
  • taurusb T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende de aynı araç var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WhatsApp grubu icin link atabilir misiniz

• Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• quote:

Orijinalden alıntı: GroundDweller

Hayırlı olsun. Hangi paketi aldınız bu fiyata? Komple bi yazabilir misiniz? Benzin mi dizel mi v.s. Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim. 1.2 purtech 130 HP allure Türkiye için üretilen paket.

Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun. Temmuz’da teslim edeceklerini söylediler. Nasıl memnun musunuz Yakıt tüketimi, performans vs. ?

Ben nisan 1 de teslim aldım biniyorum 2850 km oldu. Performans güzel ama yakıt kısa mesafelerde 30-40 km lerde 9 larda geziyor. Uzun yolda 7 lt lerde. Öyle 100 bg manueller gibi az yakmıyor. 2800 km nin ortalaması 7,2 lt.
    Bunların dışında genel anlamda çok güzel araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endlessblue -- 24 Haziran 2020; 21:31:11 >
    Km ilerledikçe daha da az yaktığını söylüyorlar. Rakamlar benzinli bi araca göre idare eder yine de.

Eskiden karbüratörlü yakıt sistemi olan motorlarda motorun açılması diye bir kavram vardı, ilk bin iki bin km araç zorlanmaz, motor yavaş yavaş açılırdı bu süreye de rodaj denirdi. Zamanla malzeme teknolojisi ve motor teknolojilerinin de gelişmesiyle, günümüzdeki motorlar üretim aşamasında henüz araca konmadan yüksek devirlerde ve zor şartlarda kısa bir süre çalıştırıldıktan sonra okey alıp üretim bandına sokuluyor. Araçlardaki motorlar zaten tabiri caizse "oturmuş" motorlar oluyor. Artık ilk bin iki bin kmlerde yüksek hız ve ani fren yapmamak sadece aracın mekanik aksamının sürücü, yol ve iklim şartlarına uyumuyla alakalı bir kavram, motorun alıştırılmasıyla ve rodajla değil. Dolayısıyla araçlar km yaptıkça yakıt sarfiyatında düşüş beklememek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solhan_45

2008 1.2 100 bg active dynamic bir bayide buldum 173.000 TL. anlaştık gibi.tek aklıma takılan 100 bg yeterli olurmu.
    Hocam ben de 100hp modelini kullanıyorum inanki pişman olmazsın önceki araçlarımda yığılan çekiş sorunu yaşayan rampalarda ailemle klima vs açık şekilde bana mısın demiyorum bastıkça gidiyor 4ü 5i istiyor araç inanamadım ve çok memnunum motoru biraz araştırdım bazı kaynaklarda turbo beslemeki olduğunu gördüm oyüzdendir diye düşünüyorum tavsiyen o konuda hiç endişen olmasın seni üzmez

• Merhaba arkadaşlar. Araç teslimi bekleyen var mıdır? bana gemide diyorlar ama ne zaman bayiye gelir tahmininiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogocen

Merhaba arkadaşlar. Araç teslimi bekleyen var mıdır? bana gemide diyorlar ama ne zaman bayiye gelir tahmininiz var mı?
    Temmuz'un ilk haftası büyük ihtimalle. Söylenen buydu bana da.
  • atbybro kullanıcısına yanıt
    Peugeot 2008 kullanma kılavuzunda 1500 km’den sonra yakıt sarfiyatının düştüğünü yazdığını söylemiş YouTubeda birisi. Ben daha aracı almadım. kullanma kılavuzunu okuyacağım geldiğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taurusb -- 25 Haziran 2020; 16:30:13 >
  • Teşekkür ederim. Bana da öyle söylendi ama bugün görüştüğümde hala gemide olduğunu söylediler o yüzden emin olamadım ben de.
    Doğru olabilir. Buyrun kullanma kılavuzunu buradan indirebilirsiniz.
    www.sendgb.com
    SendGB | Send Large Files | Free file sharing
    https://www.sendgb.com/vfRAWZ4SK72

• 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.