Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
959.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diyarbakır bayi de 2 adet var demişlerdi gri(allure) kırmızı(gt) isterseniz bir sorun. Turuncu opsiyonluydu, takas desteği vermiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araçlarla (Yerden yüksekliği anlamında soruyorum) hafta sonları aileyle birlikte piknik mangal, doğa gezisi vb ufak tefek engebeli yollara, patika tarzda yerlere vs altını sürtme vurma endişesi olmadan rahatlıkla girip çıkabilir miyiz sizce?
    Yoksa sadece düz asfalt yol aracı mıdır yeni 2008?

• Bende beyaz istemistim kirmizi ve turuncu vardi kirmiziya kapora verdim bakalim canli görüp öyle karar vericem bu gun paylasilan fotografi görünce aklim tekrar beyaza kaydi sizce en yakişan renk hangisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mjstk kullanıcısına yanıt
    Beyaz sanki olduğundan küçük gözüküyor gibi aslında en güzeli mavisi

• quote:

Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

Bu araçlarla (Yerden yüksekliği anlamında soruyorum) hafta sonları aileyle birlikte piknik mangal, doğa gezisi vb ufak tefek engebeli yollara, patika tarzda yerlere vs altını sürtme vurma endişesi olmadan rahatlıkla girip çıkabilir miyiz sizce?
    Bence yapamazsiniz.

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Aracın yerden yüksekliği 16 cm bence dediklerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Dacia duster in 21 cm adamlar off road yapıyor o yerden yükseklikle 😀👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMax61 -- 15 Ocak 2020; 20:16:53 >
  • Araç yerden 16 cm yüksek ve bugün ölçülerini karşılaştırdım. Araca en yakın ölçüler mitsubishi ASX'E ait, sadece daha yüksek asx. Apartmanda bir komşuda vardı, içine de binmiştim arka kısmı baya genişti. 2008 de genişlik olarak iyi gibi duruyor test sürüşlerinde.

Bu arada bana ilk parti gelen araçlar 2019 olacak denmişti.

• quote:

Bu araçlarla (Yerden yüksekliği anlamında soruyorum) hafta sonları aileyle birlikte piknik mangal, doğa gezisi vb ufak tefek engebeli yollara, patika tarzda yerlere vs altını sürtme vurma endişesi olmadan rahatlıkla girip çıkabilir miyiz sizce?
    Benim şuanki aracımın yerden yüksekligi 17cm, , dediğiniz türlü arazilere girdim çıktım, engebeli yollara bilerek tırmandım, , özellikle dağların tepelerine dikilen rüzgar tribünlerinin yanlarından manzaralara bakmaya çıktım.. en kötü köy yolların girip geziler yaptım.. altını daha hiç vuramadım.. o yüzden söylediklerinizi yapabilirsiniz..

• Arkadaşlar bende gt line dizele kapora verdim bu motoru denemek için 3008 i 1 gun boyunca kullandım akrabamın aracını
    su an bende benzinli leon var cok sessiz ama bu pejo dizel motor sesi beni bitirdi lansman gunu test surusu yapacagım ses boyle olur ise benzinli gt yi bekleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: MadMax61

Kapora verdiğim bayiye sordum araçlar 2020 dedi araçlar daha ulaşmamış bence şuan gelenlerin ne olduğunu onlarda bilmiyor.
    ben kapora verdıgım aracların hepsının 2020 ve focal oldugunu bılerek ayırttım sistem görebiliyorlar, ılk posta da 19 da var 20 de var tabi fiyat farkı olacak
  • MadMax61 M kullanıcısına yanıt
    Bende beyaz veya gri istiyordum ama turuncu ve kırmızı vardı turuncuyu seçtim gt line focal sistem var

• Herkese simdiden hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin. İmkanlar neticesiyle 1 sene sonra alabilecegim ben, otv muafiyetiyle. Umarim fiyat cok yukarilara tirmanmaz

• quote:

Aracın yerden yüksekliği 16 cm bence dediklerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Dacia duster in 21 cm adamlar off road yapıyor o yerden yükseklikle 😀👍🏻
    DUSTER la arasında 6 cm fark var, 6 cm az bir fark sayılmaz ama....

• quote:

Orijinalden alıntı: joker2009

Benim şuanki aracımın yerden yüksekligi 17cm, , dediğiniz türlü arazilere girdim çıktım, engebeli yollara bilerek tırmandım, , özellikle dağların tepelerine dikilen rüzgar tribünlerinin yanlarından manzaralara bakmaya çıktım.. en kötü köy yolların girip geziler yaptım.. altını daha hiç vuramadım.. o yüzden söylediklerinizi yapabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    Yazdıklarınız Umut verici, peki 17 cm olan aracınız neydi peki?

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Sizin için 6 cm önemliyse bence dusteri düşünün sınıfında en yüksek rakam onda. 2008 sonuç olarak b segmenti arazi özelliği olmayan 2 çeker araç çok isterseniz get attırır yükseltirirsiniz ne diyim keyif sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMax61 -- 15 Ocak 2020; 21:20:33 >
  • Ortalama bir C suvun yerden yuksekligi 200 mm. 3008, kadjar vs.. ortalama C srdan veya HB yerden yuksekligi 140-145 mm. Yeni 2008 de bu deger 160, eski 2008 de 165. Tavani yerden yuksekligi.yeni 2008 de eskisine gore azda olsa daha dusuk.

B suvlardan mevcuttaki captur 210 gorunuyor. Suv ve hb araclar arasinda 50-60 mm fark var. Yeni 2008 in yerden yuksekligi ortalama.bir sedan veya hb e gore 15-25 mm yuksek. Yani sedan veya hb e gore fark az. Hepimiz araci gormeden karar vermek durumundayiz, herseyi gozonune almaliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 15 Ocak 2020; 21:27:52 >
  • quote:

Yazdıklarınız Umut verici, peki 17 cm olan aracınız neydi peki?

Alıntıları Göster
    2018 model sandero stepway

• quote:

Sizin için 6 cm önemliyse bence dusteri düşünün sınıfında en yüksek rakam onda. 2008 sonuç olarak b segmenti arazi özelliği olmayan 2 çeker araç çok isterseniz get attırır yükseltirirsiniz ne diyim keyif sizin
    Duster da sıfır üretim 4x2 Otomatik vites olsa inanın Bir saniye düşünmeden alırım.....50 BİN TL de Cebimde kalır...
    Benim için olmazsa olmaz iki Özellik var:
    1- Otomatik vites olacak
    2- Dizel olmayacak

• Lansman 29 ocaga ertelenmis

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.