Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (225. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
117
Favori
969.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SevenA

Merhaba arkadaslar bütçem gereği 2008 ACTIVE DYNAMIC 1.2 PureTech 100hp 6MT almayı düşünüyorum, acaba bu fiyatlara bu donanımda bir aracı almak mantıklı mı, max bütcem 150 bin civarı, görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Arkadaşlar herkes GTLine GT yorumlamış bu arkadaşımız gibi bende bu araçtan almayı planlıyorum.
    Fusion turuncu+visio park1+koltuk ısıtma 146500 fiyat aldım sizce bu fiyatı hak ediyormu bu araç artları ve eksikleri ne size göre yorumlarınızı bekliyoruz baz donanım düşünenler olarak.
  • emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    Dijital radyo yayını.. Normal radyo yayınlarından 10 kat daha hışırtısız yayın teknolojisi..

Bildiğim kadarıyla Türkiye de Trt ve bir kaç radyo bu şekilde yayın yapıyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    Hayır, çift renk olan Diomond Black diye geçiyor.

• torossidis T kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yargı yolu açık ve tüketiciden yana.. Bana aracı x fiyattan sattılar, fatura x tutardan istemediğim yan ürünler ile kesilmiş diye dava açmalı alıcı..

Ticaret kanunu gereği ana ürünü yan ürünlerle zorunlu satış yapamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollandsedrop -- 13 Nisan 2020; 13:12:58 >
  • Bu araçlar Avrupa ülkeleri pazarı için üretilen araçlar olduğu için Peugeot SOS assistance donanımı varmış,sim kartlı.
    Yalnız bu donanım BTK yasağı olduğu için Türkiyede çalışmıyomuştu.

• hollandsedrop kullanıcısına yanıt
    Bütün dünyadaki ilan, satış vs her yeri inceledim. Cam tavanlı olup, sadece tavanı siyah olan 1 tane araba görmedim. Açıkçası Peugeot sitelerinde bile yok.

ONYX tavan renkli siyah şeklinde geçiyor şase girince.

Türkiye kataloguna baktığımız Black Diamond tavan vs vs diye gidiyor.

1 tane fotoğraf bulsak işi çözecez.
  • torossidis T kullanıcısına yanıt
    Konuyu araştırmaya başlayacağım bakalım ben de. Araç faturası 212.312,16 TL. Almış olduğum seramik kaplama paketi + yan basamak + paspaslar içinde 4100 TL fatura kesildi. Geri kalan ücret ile alakalı herhangi bir fatura vs hiç bir şey yok.
  • lionscoach L kullanıcısına yanıt
    Yasak olmasada bu sistemin burada doğru çalışacağından şüpheliyim.
  • Trialla T kullanıcısına yanıt
    Siz aracı alalı 14 günü geçmediyse ilk önce noterden ihtarname göndereceksiniz. Aldığım araçta istemediğim aksesuar ve fiyat farkı var diye. Akabinde tüketici mahkemesinde dava açacaksınız.

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Ne olarak kayıt olacağız, şirket ismi vs istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Bütün dünyadaki ilan, satış vs her yeri inceledim. Cam tavanlı olup, sadece tavanı siyah olan 1 tane araba görmedim. Açıkçası Peugeot sitelerinde bile yok.

ONYX tavan renkli siyah şeklinde geçiyor şase girince.

Türkiye kataloguna baktığımız Black Diamond tavan vs vs diye gidiyor.

1 tane fotoğraf bulsak işi çözecez.
    Dostum tahmin etmek o kadar zor değil, aşağıdaki aracın ABCD sütunları ve tavanı gövde renginde.. Sunroof kısmını gözünün önüne getir, zaten 2008 deki sunroof küçük, sadece o kısmı sağlı sollu siyah olacak.
    Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• atesoku kullanıcısına yanıt
    Yok bende 20 günlük Citroen C5 Feel Adventure var, ona doyamadık ve devam kararı aldik.

Bu arada cam tavanlı gtline dynamic çiler araçlariniza sahip çıkın, ben iptal eder etmez kapora verdiğim araç satılmış bile sırada bekleyene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üsküdar Gerçekleri -- 13 Nisan 2020; 13:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üsküdar Gerçekleri

Yok bende 20 günlük Citroen C5 Feel Adventure var, ona doyamadık ve devam kararı aldik.

Bu arada cam tavanlı gtline dynamic çiler araçlariniza sahip çıkın, ben iptal eder etmez kapora verdiğim araç satılmış bile sırada bekleyene.
    çok doğru karar bende olsam kıyamazdım.Konfor olarak 3008 den üstün aracınız var kazasız belasız işallah.
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    Almanya sitesinde konfigirasyonda,opsiyonları eklerken gövde rengi tavan seçeneği seçebiliyorsunuz.ücretsiz opsiyon
    Yani standartta siyah tavan var,gözvde rengi tavan özel seçenek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionscoach -- 13 Nisan 2020; 13:49:42 >
  • Arkadaşlar Service box ile ilgili ben de pek detay hatırlamıyorum.
    Ama ilgilenenler için bizim eski konuda detaylar vardı, arama yapabilirsiniz orada:
    https://forum.donanimhaber.com/peugeot-308-classic-edition-ve-plus-geldi-guncelleme--119299888
  • Aracı Tekno Gri ve Platinium Gri olan arkadaşların araçlarının yan yana görselleri ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollandsedrop -- 13 Nisan 2020; 13:49:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mob33

Arkadaşlar herkes GTLine GT yorumlamış bu arkadaşımız gibi bende bu araçtan almayı planlıyorum.
    Fusion turuncu+visio park1+koltuk ısıtma 146500 fiyat aldım sizce bu fiyatı hak ediyormu bu araç artları ve eksikleri ne size göre yorumlarınızı bekliyoruz baz donanım düşünenler olarak.

Alıntıları Göster
    karar aşamasındayım lütfen yorum yazarsanız çok mutlu olacağım.
  • hollandsedrop kullanıcısına yanıt
    techo gri güzel duruyor,bu jantlar tam olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionscoach -- 13 Nisan 2020; 13:52:22 >
  • Almanya Peugeot sitesinde oluşturduğum tahmini araç resimleri

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020)

• arkadaşlar alana hayırlı olsun.Bekleyenlere, araştıranlara Allah sabır versin. Yaklaşık 225 sayfa olmuş ve boş zamanlarımda bu sayfaların hemen hepsine baktım.Bu 225 sayfanın çoğunda araç fiyatı, bayilerde var mı? donanım vs şeyler var. Aracın kullanım özellikleri, tüketim, trim sesleri, yol tutuş gibi şeylerden bahseden 4-5 sayfa ya vardır ya da yoktur... Bayiler ve distribütör firma işin o kadar suyunu çıkarmış ki hep bunlar konuşulmuş araçtan bahseden yok...
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.