Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
116
Favori
995.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknolojik şov yapmışlar adamlar 2008le
  • dün peugeot can'da allure paket 2008 inceledim.. (hobi oldu artık ara ara takılıyorum) :)) cam tavan perdesinin elle açıldığını farkettim.. bu detayı atlamışım ilk incelemelerimde.. GT line yoktu bakamadım GT line'da da mı elle açılıyordu tavan perdesi ? bu arada mart ın başında benzinlilerin de fiyatlarının kesinleşmesi ile bizlere dönüş yapıp kapora alabileceklerini söylediler.. Buraya da benzinli allure veya gt line için iletişim bilgilerimi verdim ben de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 5 Şubat 2020; 9:24:20 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık bu konuda bayiilerin tavırları ve belirsizlik beni o kadar rahatsız etti ki vazgeçtim, almıyorum. Resmen parayla aracı alabilelim diye çırpınıyoruz. Benzinli aracın ne zaman ve kaç paraya geleceğinin de belli olmaması karşısında artık yıldım. Haftasonu bayi bayi gezerken Citroen'e numaramı bırakmıştım ve olur da C5 Aircross 2019 Aralık fiyatıyla gelirse lütfen arayın demiştim.Dün aradılar, fiyatı sabit tutmuşlar ve Şubat sonunda aracı teslim alabiliyorum. Kaporamı ödedim ve sinir harbinden kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilaksu07 -- 5 Şubat 2020; 9:44:12 >

• halilaksu07 H kullanıcısına yanıt
    Ne kadar fiyat verdiler? Hangi paket?

• Cam tavan perdesi tüm modellerde elle açılıyor. Ancak araç 3008 ve C5A kadar büyük tavanlı olmadığı için elinizi arkaya doğru atıp perdeyi kapatmak mümkün. Perde çok çok ince bu arada. Antalya, Adana gibi sıcak memleketlerde yazın klimanın performansı nasıl olur merak içindeyim.
    Evet EAT6. Bir ay sonra bu fiyatlardan vermeyecekler bu araçları ve kim bilir ne kadar beklenecek yine. Benim kendimi zorlasam zorlasam çıkabileceğim bant 215'ti. 4 ay sonra b sınıfı suv peugeot benzinli 2008'i kaça verecekleri belli değil belki bugünkü C5A parasını isteyecekler. O yüzden dizel 1.5 EAT6 213000 TL'ye anlaştım. Araç konusunda acelem var.
  • Dün bir müşteri geldi galerici miş sarı sitede ilanı var dizel gtline yarın iki tane daha gelecek dedi ben dedim millet araba bulamıyor bu nasıl düzen biz kimseye silah zoruyla araç satmıyoruz dedi kendince haklı velhasıl memleket de durumlar böyle arkadaşlar

• gulseno G kullanıcısına yanıt
    feel adventure donanım eat6 1.5 HDI dizel 213000

• etelli21 E kullanıcısına yanıt
    sağ olasın kardeşim. amin. allah daha iyilerini sana nasip etsin.

Belki bilginiz vardır, araç EAT 6 ile geliyor diye anahtarsız giriş ve çalıştırma eklendi donanımlara.

Orta konsol çok yüksek C5A'da, bir de yüksek vites kolu tasarımı nasıl gösterecek merak ediyorum doğrusu.
    İnşallah hayırlısıyla teslim alırsam fotoğraflarını paylaşayım. Ben feel adventureda sunroof var mı onu bile bilmiyorum. Dün sinirle alıyorum aracı dedim, pişman değilim artık ne getirirlerse. Ailemiz büyüyor Allah nasip ederse, o yüzden acelemiz var araç değişikliği için kardeşim.

Hem büyüyen aileniz hem yeni aracınız hayırlı olsun, uğur getirsin.
    C5A feel adventure modelinde cam tavan var.
    Shine’da olan donanımlar da şöyle:
    - kör nokta uyarı sistemi
    - otomatik açılır bagaj
    - ısıtmalı koltuk
    - krom süslemeli pedallar
    - %80 deri %20 kumaş koltuklar
    - kablosuz şarj
    - led farlar

214 bine shine donanımlarının hepsi dahil ısıtmalı koltuk ve elektrikli bagaj hariç focalli gtline 2008 alabilirdiniz. Tasarım olarak da çok iddialı gerçekten.
    Ama özellikle iç hacim kullanışlılığı ve konfor anlamında çok doğru bir seçim yapmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpernative -- 5 Şubat 2020; 10:45:26 >
  • alejandrocielo A kullanıcısına yanıt
    Sağ olasın kardeş, Allah size daha güzellerini nasip etsin.

Orijinalden alıntı: kralastra

Dün bir müşteri geldi galerici miş sarı sitede ilanı var dizel gtline yarın iki tane daha gelecek dedi ben dedim millet araba bulamıyor bu nasıl düzen biz kimseye silah zoruyla araç satmıyoruz dedi kendince haklı velhasıl memleket de durumlar böyle arkadaşlar
    Galericiyle işbirlikci bayi bunun adı pejonun çapsız bayilerinin galericiye arabaları satması hatır gönül işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    10 15 güne teslim alabileceğimi bilsem gönlüm peugeotdan yanaydı ama kısmet artık. Sunroofa sevindim. Sorarım yok derlerse yine aklıma mı takılır diye onu bile sormaktan imtina etmiştim. Hiç aklımda yoktu ve bütçeme de uymuyordu o yüzden açıp bakmamıştım bile gücüm yetmez diye. kısmet.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.