Şimdi Ara

Peugeot 1.2 Puretech 408 genel bakım ve değerlendirme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
4
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kolay gelsin.Benim araçta aldığım günden beri tabela okuma ikaz lambası yanıyor.defalarca proğram atıldı kamera değişti ama aynı değişen birşey yok.Bu konuda ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba.Ben 2025 nisan ayında 408 ct aldım.Ama aldığım günden beri tabela okuma arızası sürekli yanıyor.Serviste defalarca kamera değişti problem düzelmedi.Bununla alakalı yapabileceğim birşey varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Biradere 408 gt bakıyoruz fakat kararsız durumdayız 2023, 2024 ve 2025 gt opsiyonlarından donanım, doluluk, parça kalitesi ve sürüş bakımından hangisini önerirsiniz? En dolu paketin 2023 olduğu söyleniyor. 2024 ve 2025’te yavaş yavaş o 2023’teki gırtlak dolusu özellikleri azalttığı ile düşünceleriniz ve önerileriniz neler? Şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.