Şimdi Ara

Petrol ve doğalgaz mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avatarımdan gözüktüğü gibi Azerbaycanlıyım.Geçen hafta üniversite sınavına girdim ve kazandım.Puanımda gayet iyi.Şimdi meslek seçimine gelince burda bazı sorunlarım var.Önceden bilgisayar mühendisliği düşünüyordum.Ama bu yıl Bakü Petrol Üniversitesi diye bir üniversite açılmış.Yani bu yıl ilk öğrencilerini alacak.SOCAR'ın sponsorluk yaptığı bir üniversite( SOCAR'ı bilirsiniz heralde).
    Şimdi bunun cazip gelen tarafları nedir.Öncelikle ücretsiz eğitim+öğrencilere 300 azn (600 tl) civarında aylık para veriyorlar.SOCAR öğrencilere mezun olduktan sonra iş garantisi veriyor.Eğitim ingilizce,ve mezun olduktan sonra bu üniversite ile beraber İngilterenin Heriot Watt üniversitesininde diplomasını almış oluyorsun.Ayrıca üniversite bu yıl açıldığından seçersem,bitirince ilk mezunlarından olacam(buda bir avantaj sanırım).Ailem ve akrabalarımda bu üniversiteyi çok öneriyor.Evimede çok yakın bir yerde.
    Şimdi petrol ve doğalgaz mühendisliği ile ilgili Türk sitelerinden biraz araştırdım.İyi şeyler yazmıyorlar açıkcası.Ama onlar Türkiye şartları için yazıyorlar.Malum Azerbaycan petrol ülkesi ve burda bu petrol işinde afedersiniz b*k gibi para var.Petrol mühendislerinin çalışma ortamı biraz zormuş ama ben böyle ekstrem şeyleri severim açıkçası,masabaşı işi istemem.
    Şimdi tüm bunlardan sonra birde DH'ın fikrini öğreneyim dedim.Sİzce seçmelimiyim bu fakülteyi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla bende 2 sene sonra gırıcem ÖSS'ye İTÜ Petrol ve Doğalgaz'ı çok övdüler banada bende oraya gitmeyi düşünüyorum. Çok fena para varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.