Şimdi Ara

Petrol'ün değer kaybı ve Suudi Arabistan'ın Akıbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya'da petrolden daha ucuz ve daha ulaşılabilir bir madde bulunduğundan(ismini hatırlayamadım) petrol dünya'da düşüşe geçti ve düşmeye devam ediyor bildiğiniz gibi. Bunun sonucunda direkt etkilenen Suudi Arabistan'ın stratejik konumu ve zenginliği azalacak. Sebep-sonuç ilişkisine bağlı olarak Orta Doğu'da petrol olmayınca ABD, İngiltere gibi büyük devletler Orta Doğu'ya karışmaktan vazgeçecek ve Orta Doğu'da olan yine yetime, çocuğa, kadına olacak.

Benim görüşlerim bunlar. Sizin görüşleriniz nedir? Petrol tekrar değer kazanır mı? Orta Doğu Cehennem'den kurtulur mu?

• Petrolun düşüş sebebi o ismini hatırlayamadığın madde değil,zaten olamaz çünkü diyelim ki bulundu petrolün yerine geçmesi yılları alır,arabalar sanayi ekipmanları ve plastik bla bla gibi çok geniş bir üretim ağına sahip,bunları bi gecede değişmesini beklemiyorsundur.Petrol ve doğalgazın düşüş sebebini anlamak için rus politikasına bakman yeterli.

Ekstra:tekrar değer kazanır mı demişsin evet ama bi süre daha böyle gidecek (benim tahminim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULU HAKANDAN istimdat -- 28 Aralık 2015; 20:52:13 >
  • bor'u olan dusunsun. gelecek borda
  • Kayagazından bahsediyor olmalısınız. Fakat çevreyi aşırı kirleten bir yakıt türüymüş. Avrupalılar pek sevmez bu tür şeyleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

Kayagazından bahsediyor olmalısınız. Fakat çevreyi aşırı kirleten bir yakıt türüymüş. Avrupalılar pek sevmez bu tür şeyleri.

Ancak avrupa üretmeyi ve çözüm bulmayı seviyor. Araplar gibi yan gelip yatmıyor. Çevreyi kirletmesi önlenemez mi? Uzun vaade de çok kullanışlı bir yakıt olabilir bana göre.
  • Petrol fiyatlarının düşme sebebi arapların üretimi kısmaması.Bunuda Rusya'ya karşı kullanıyor adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.