Şimdi Ara

PETROL OFİSİ, SHELL, TOTAL, BP Akaryakıt Şirketlerini Telefonla Protesto Edelim !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dondurmaci

EPDK dan bugün cevap gelmiş , Buyrun okuyun :

Sayın .............;

Siz ne anladınız ?

LAF KALABALIĞI
    başka birşey değil, işte cevap vermiş olmak için yazılan bir mail.. o kadar.. bana da yakında cevap gelir tahminime göre, benzer birşey olabilir.

Sayin .....................,

Oncelikle gostermis oldugunuz ilgi icin çok tesekkur ederiz.

01/01/2005 tarihi itibari ile Devletimizin almis oldugu “Serbest Fiyatlandirma” karari ile istasyonlarimiz akaryakit fiyatlarini kendileri belirlemektedir.

Opet Petrolculuk A.S. olarak istasyonlarimiza sadece fiyat tavsiye edebildigimiz icin fiyatlandirma konusunda bir yaptirimimiz bulunamamaktadir.

Daha detayli bilgi almak isterseniz 444 6738 numarali Opet Musteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Opet Petrolculuk A.S.

Musteri Hizmetleri

444 6738
  • bugün ayın 7'si... beni de bugün shellgaz'dan aradılar.. döviz fiyatları yükseldiği için lpg fiyatlarının arttığını söyledi yetkili kişi. ben de bana bu mazeret inandırıcı gelmiyor dedim.. vs.....vs..
    en son bugün veya yarın lpg'de yeni ayarlama bekliyoruz dedi. yani cuma veya cumartesi..
    bir değişiklik olduğunda total'ın sitesinde bu saatlerde görünüyordu. ama şu ana kadar yansıyan birşey yok.. inşallah lafta kalmaz..

Orjinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

ilgili yerlere tepkimi gösterdim hadi arkadaslar sivil toplum bilincimiz tarihimiz boyunca hep avrupa ülkelerinin altında kalmıs ve ezilmiş...Hakkımızı yıkıp dökerek değil bu tarz seviyeli yöntemlerle arıyalım... dakikanızı ayırın ben atsam nolur atmasam nolur demeyin...Tepkinizi iletin...

evet zaten ben de böyle düşünerek , tepkimizi gösterelim diye seslenmiştim.. göndermeyenler varsa; kopyala, yapıştır ile bir mesaj atmak çok zor değil.. bir dakika bile sürmez..

bende seslenişinize kulak verdim :D ilginiz için tebrik ediyorum duyarlı davranmaya cok ihtiyacı var bu ülkenin...

• quote:

quote:

quote:

ilgili yerlere tepkimi gösterdim hadi arkadaslar sivil toplum bilincimiz tarihimiz boyunca hep avrupa ülkelerinin altında kalmıs ve ezilmiş...Hakkımızı yıkıp dökerek değil bu tarz seviyeli yöntemlerle arıyalım... dakikanızı ayırın ben atsam nolur atmasam nolur demeyin...Tepkinizi iletin...

evet zaten ben de böyle düşünerek , tepkimizi gösterelim diye seslenmiştim.. göndermeyenler varsa; kopyala, yapıştır ile bir mesaj atmak çok zor değil.. bir dakika bile sürmez..

bende seslenişinize kulak verdim :D ilginiz için tebrik ediyorum duyarlı davranmaya cok ihtiyacı var bu ülkenin...

MÜJDE!!!! Zaten duyanlar duymuştur.. LPG İstanbul Ana. Ykasında 1.70'e düşmüş, bugün itibariyle...

İŞTE BU: birlik ve beraber olmanın, firmalara ve devlet makamlarına haklı tepkimizi göstermenin getirdiği çok anlamlı bir sonuç....

1'er mesaj atarak da olsa tepkimizi gösterdik ve 1'ler birleşince binler oluyor.. hayırlı olsun..

umarım bu fiyatlar, tepkiyi dindirmek için geçici değildir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 8 Kasım 2008; 13:17:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dondurmaci

bugün shelgaz dan aradılar.

önce bilinen şeyler, sonrasında ise söylenenler :

1- lpg dönüşümünden dolayı benzin satışları çok düştü. Akaryakıt daki büyük oyuncular toplam satıştan rahatsız.
    2- Devletin bu makasın kapanmasınını istediği, çünkü 1 lt benzinden 1 lt lpg ye göre daha çok vergi alıyor. Satamadığı her litre benzin ise zarar hanesine yazılıyor.

lpg - benzin makasının kapanmasındaki en önemli parametre yukarıdaki iki madde.

buna karşılık :

1- lpg sektörünün büyük oyuncularının ( sadece lpg işi yapan Demirörenler galiba ) bu konuda yoğun kulis çalışmalarının olduğu
    2- lpg nin zamlanmasının yoğun tepki aldığı. Bu artıştan shelgaz olarak kendilerinin de rahatsız oldukları

ifade edildi.

veeee final..........

cuma (07.10.2008 ) akşamı makasın tekrardan açılabileceği söylendi.

Benim yorumum : bunu istememekle birlikte benzine de iyi bir zam geliyor. %22 doğalgaz zammı gibi olmasa da 3-4 sefer üstüste %5 lik zamlara hazır olalım.

valla shellgazdan arayan yetkili doğru söylemiş...

ayrıca

toplumsal tepki koymanın sonucunu aldık galiba...

486 bilgisayar ( 4 GB ) +
    Nokia 1101 cep telefonu ( bulutut yok, ama feneri var ) +
    Kol saati Q&Q marka ( Sünnet hediyesi )+
    ipod yok onun yerine çift kaset çalarlı YU-MA-TU var ( iplikli elle arama modlu ) +
    Giydiğim don GÜNEŞ marka % 100 yerli..

• lpg'den sonra benzinin fiyatı da düştü.. zaten haftasonu başbakanın akaryakıt fiyatları hakkındaki konuşmasından sonra düşmesini bekliyordum ve düştü de.. istanbul anadolu yakasında 3.05 olmuş. lpg de 1.70.. 1 yıl önceki fiyatları inceleyeyim dedim.. şu anda fiyatlar dengelenmiş durumda, ocak 2008'de de benzin ve lpg fiyatları bu civarlardaymış (tabi sadece oransal olarak dengelenmiş)... Hala hem benzin , hem de lpg fiyatlarına yansıtılmayan düşüşler var ve her ikisinin de fiyatı biraz daha düşmeli.
  • evet açıklanan rakamlara göre benzin 2.8 ytl lpg 1.55 ytl ye inmesi gerekiyor.dikkat ediyormusunuz aydın doğanın tv ve gazeteleri bu olaydan hiç bahsetmiyor.varsa yoksa belediyelerin kömür dağıtmasından olmayan ekonomik kirizden bahsedip duruyorlar.bakalım ne olacak akp bu petrol şirketlerine ceza yazıp fiyat yetkisini ellerinden alırsa çok iyi olacak.tabiki halk için.

Orjinalden alıntı: ayavas

evet açıklanan rakamlara göre benzin 2.8 ytl lpg 1.55 ytl ye inmesi gerekiyor.dikkat ediyormusunuz aydın doğanın tv ve gazeteleri bu olaydan hiç bahsetmiyor.varsa yoksa belediyelerin kömür dağıtmasından olmayan ekonomik kirizden bahsedip duruyorlar.bakalım ne olacak akp bu petrol şirketlerine ceza yazıp fiyat yetkisini ellerinden alırsa çok iyi olacak.tabiki halk için.

doğan medyası hiç verir mi bu tür haberleri. vermez tabi.

ipod yok onun yerine çift kaset çalarlı YU-MA-TU var ( iplikli elle arama modlu ) +
  • Ya bu ülkenin baş belası KOÇ holding ve onların dedelerinin gayrimeşru çocuğu doğan holding'dir. Bence ülkenin başka bir sorunu yok. Ancak işin ilginç yanı hangi siyasi, hangi bürokrat, hangi askeri yetkili gelirse gelsin hepside bu iki grupla iyi geçinmeye çalışıyor anlamadım nedendir????????
  • quote:

neden olacak medya 4. güç (hatta 2. güç de diyebiliriz türkiye için).. medya adamların elinde. medyanın tek elden kurtulması lazım
    ki bu çok az da olsa gerçekleşmeye başladı, inşallah devamı gelir

+1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.