Şimdi Ara

Petrol istasyonları çok mu cimrileşti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buralarda depoyu bile fullesen artık 1 tane peçete bile vermiyorlar bundan 3-5 sene önce 20 liralık yakıta bile peçete verirlerdi artık müşteri bol araba bol diye sanırım kimse bişey vermek istemiyor hatta yakıt alana yıkama hediye idi o bile paralı oldu çoğu yerde ne ayak anlamadım

• Bizim burada yakıt almasak bile,ücretsiz yıkatıyoruz.Kendim yıkıyorum arka tarafa çekip.Adamları da meşgul etmiyorum.Çok da iyi oluyor.
  • istasyon tanıdıksa veriyorlar

ben hemen her gidişimde bazen bez bazen koku alıyorum aynaya asılanlardan

• Hediye vermese de nasıl olsa alacağız diyorlar.Akaryakıt istasyonlarındaki kampanyalar hep laftaydı zaten.Depoyu fulle ufacık deterjan al vs.

70 TL'lik akaryakıt alana BP (İzmir Bornova Kipa'nın yanındaki) büyük ambalajda ıslak mendil veriyor.Diğer yerlerde var mı bu kampanya bilmiyorum.
  • arkadaşlar, firma promosyonu hariç tek başına promosyon veren istasyonlar bunu bir şekilde çıkartırlar sizden, yani 100 liralık yakıt alınca zaten adamlara 2-3 lira kalıyor, 2-3 liraya bişey vermesini beklemek doğru değil, promosyon veren yerden uzak dururum ki genelde hep ufak 2. sınıf istasyonlar genelde böyle şeyler yapıyorlar

ama markanın genel promosyonuysa eyvallah
  • Şimdi bonuslar maxi puanlar cıktı.
  • tanıdık olmak lazım her gittiğimde tutar ne olursa olsun koku bez mendil veren bi abim var sağolsun kart'a da puanı fazla fazla yüklüyo total'den alıyorum yakıtı sürekli 100 lira ya 4 tane 1 litre kola veriyolar evde bayağı kola stokladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

arkadaşlar, firma promosyonu hariç tek başına promosyon veren istasyonlar bunu bir şekilde çıkartırlar sizden, yani 100 liralık yakıt alınca zaten adamlara 2-3 lira kalıyor, 2-3 liraya bişey vermesini beklemek doğru değil, promosyon veren yerden uzak dururum ki genelde hep ufak 2. sınıf istasyonlar genelde böyle şeyler yapıyorlar

ama markanın genel promosyonuysa eyvallah

sen buna gerçekten inanıyor musun?
  • Ben yakıtımı petrol ofisinden alıyorum arabamı ücretsiz yıkatıyorum bıcı bıcıda her yakıt alışımda ücretsiz gazetemi alıyorum (radikal veya milliyet ) peçetemide alıyorum en nihayetinde gayet memnunum üstelik euro dizelide gayet iyi menzili yüksek sadece son depoyu totalden fulledim 100 liralık yakıt alana 4lü 1 er litrelik kola veriyorlar
  • ne kadar şanssızmışım yahu bu adana böyle herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

istasyon tanıdıksa veriyorlar

ben hemen her gidişimde bazen bez bazen koku alıyorum aynaya asılanlardan

• Servis aracındayız arkaya motor attık içersi çok kötü kokuyor.Rasgele bir istasyona girdik mazot alıcaz abi dedim koku falan yokmu şu aynaya asılanlardan falan ver bitanede takalım adam 1 poşet dolusu koku vermişti :D:D
  • 125 TL'lik alınca 3 litre mısırözü yağı, 4 kilo şeker, 2½ kilo pirinç veriyorlardı, şimdi 200 TL'lik alsan ancak (!) HOBBY Şâmpuân veriyor, köpürt köpürt, yıkan. Nedense bu balon da çok erken söndü. Aslında 125 TL olayı çok güzeldi ya, depo epeyde doluyordu, gıda maddesi harcamalarımda da birkaç önemli kalem ortadan kalkıyordu.

Yazık oldu Şenbayrak...!

Zaten petrol istasyonunun yarısı "yola gitti" bir de eskiden akşam 20:00'den sabah 08:00'e kadar % 5 indirim yapıyorlardı, onu da ortadan kaldırdılar. Artık oraya gitmek için bir sebebim kalmadı.
  • 3 gün önce kodail diye bir istasyondan 50 liralık benzin aldım 1 adet kutu mendil ve 1 adet bez verdiler üstünede çay söylediler aslında bu yol üstündeki bizim dandik diye adlandırdığımız istasyonlar daha iyi hiçmet veriyor.
  • Karları sürekli düşürülüyor o yüzden artık fazla hediye veremiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

3 gün önce kodail diye bir istasyondan 50 liralık benzin aldım 1 adet kutu mendil ve 1 adet bez verdiler üstünede çay söylediler aslında bu yol üstündeki bizim dandik diye adlandırdığımız istasyonlar daha iyi hiçmet veriyor.

bende bpet ten alıyorum ıslak mendil veriyolar...çay kahvede ücretsiz...1 lirayada dış yıkama yapıyolar...
  • ben gazı shell den alıyorum (ipragaz veriyolar ne alaka anlamadım ama gazdan memnunum.)

her gidişte bişeyler veriyolar koku,peçete,ıslak mendil vs veriyolardı.

son iki gidişimde 100 tl lik almadığım halde eleman fazla yazarak lipton çay verdi
  • Ekstrem uclar ve durumlar da var.

Pompacının açmaya çalışırken yakıt tankı kapağını kırmasını önlemek ve bir önceki dolumda hava yapıp pompada kalan pahalı benzini aracın üzerine dökmek gibi durumlardan korunmak için nasıl bir yaklaşım göstermek gerekir diye istişarede bulunduk. Benim şöyle bir tavsiyem oldu:

Petrol alacağım istasyonun 100 metre berisinde duruyorum, araçtan inip asayişin berkemâl olup olmadığını kontrol ediyorum. Pompacıya yaklaşıp "az sonra aracımla buraya yanaşacağım, ben araçtan inene ve seni çağırana kadar aracımın yanına yaklaşma" diyor, aracıma geri biniyorum. Pompaya yaklaşıp tam tabancanın olduğu yerde stop ediyorum. Motoru söndürüp elektrikli mandalı içeriden açıyorum. Araçtan inip depo kapağını açıp dolum kapağını da kıvırarak çıkartıyor ve yuvasına takıyorum. Pompacıya gerekli talimatları da verip akaryakıt dolumu yapmasını istiyorum. Dolumdan sonra tabancanın ağzından hiçbiryere benzin dökülmemesi için özel dikkat göstermesini istiyorum. Dolum kapağını ve depo kapağını ben takıp kaparıyorum.

Kesinlikle camları yıkamamasını da söylüyorum! Camı yıkıyori ama aracın sağına ve soluna taşan kirli su daha da büyük bir kirliliğe sebep oluyor.

Akaryakıt istasyonlarındaki yoğurttan ağzımı yaktıktan sonra benzin alırken ayranımı üfleyerek içiyorum. En son 2 hafta önce pompacı hatırı sayılır bir miktar benzinle aracın sağ arka kısmını "yıkadı"...

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Ekstrem uclar ve durumlar da var.

Pompacının açmaya çalışırken yakıt tankı kapağını kırmasını önlemek ve bir önceki dolumda hava yapıp pompada kalan pahalı benzini aracın üzerine dökmek gibi durumlardan korunmak için nasıl bir yaklaşım göstermek gerekir diye istişarede bulunduk. Benim şöyle bir tavsiyem oldu:

Petrol alacağım istasyonun 100 metre berisinde duruyorum, araçtan inip asayişin berkemâl olup olmadığını kontrol ediyorum. Pompacıya yaklaşıp "az sonra aracımla buraya yanaşacağım, ben araçtan inene ve seni çağırana kadar aracımın yanına yaklaşma" diyor, aracıma geri biniyorum. Pompaya yaklaşıp tam tabancanın olduğu yerde stop ediyorum. Motoru söndürüp elektrikli mandalı içeriden açıyorum. Araçtan inip depo kapağını açıp dolum kapağını da kıvırarak çıkartıyor ve yuvasına takıyorum. Pompacıya gerekli talimatları da verip akaryakıt dolumu yapmasını istiyorum. Dolumdan sonra tabancanın ağzından hiçbiryere benzin dökülmemesi için özel dikkat göstermesini istiyorum. Dolum kapağını ve depo kapağını ben takıp kaparıyorum.

Kesinlikle camları yıkamamasını da söylüyorum! Camı yıkıyori ama aracın sağına ve soluna taşan kirli su daha da büyük bir kirliliğe sebep oluyor.

Akaryakıt istasyonlarındaki yoğurttan ağzımı yaktıktan sonra benzin alırken ayranımı üfleyerek içiyorum. En son 2 hafta önce pompacı hatırı sayılır bir miktar benzinle aracın sağ arka kısmını "yıkadı"...

Abi hep sana geliyor bu sakar pompacılar herhalde Uşak'ta bulunan ve Uşak-İzmir arasında bulunan akaryakıt istasyonlarından LPG taktırmadan önce bolcana benzin alıyorduk, deponun plastik kapağını takacak yer bulamayıp boşta sallandırıyolardı en fazla. Sağ tarafı yıkamayı bırak, bir damla bile damlatan denk gelmedi Allah'tan

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.