Şimdi Ara

Petrol fiyatlarında yeni rekor 101.7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD tipi hafif ham petrol varili 101,70 dolardan satılırken, Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı da 83 sent artarak 100,30 dolara çıkıp rekor kırdı.

Petrol fiyatlarının artmasında, ABD ve Avrupa'da düşen sıcaklıkların petrol talebini artırması ve Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) önümüzdeki hafta yapacağı toplantıda petrol üretim miktarını değiştirmeyeceği beklentisi etkili oldu.
    alıntı haberturk.com

Arkadaşlar biz zamlara kızıyoruz fakat bu petrol çıktığı yerde zamanlanıyor,ABD tipi hafif ham petrol ile ham petrol varil fiyatları aynımıdır tam bilemiyorum fakat öyle ise 2001 aralıkta 17.6 dolar 2005 ocakta 37 dolardı varil fiyatı
    bu gidişat nedendir bilmememde irana müdahale olursada şaşırmamak lazım şu an 101.7 dolar

• Bu fiyatlar doğrultusunda benzin 6-7 ay içinde 3.5 YTL olur büyük ihtimalle yalnız dizelde 3.25 olur
    git gide aradaki fiyat kapanmakta bakalım ne zaman dizel fiyatları benzini geçicek
    gerçi ham petrol varil fiyatı 37 dolarken benzin 2.45 t, varil 100 dolar oldu 3.2 oldu
    tekrar fiyatlar düşerse 40 doalra bizim benzincilere kar kalır bize yine yansımaz indirim
  • geçen hafta 4 kr. indirim yaptılar bu hafta 12 kr. ZAM... alın size
  • havayla giden aracı geliştirselerde onlara binsek püfür püfür
  • Dolar yerlerde surunuyor ondan varil fiyatlari yuksek goruluyor.

Boyle giderse cogu ulkenin ihracati taklaya gelir ozellikle avrupali ureticiler uzulebilir buna turkiyede dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNida -- 27 Şubat 2008; 13:09:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82

havayla giden aracı geliştirselerde onlara binsek püfür püfür

maliye bu seferde trafiğe çıkan bütün araçlardan hava vergisi alır,
    peşinden bir deprem olur özel hava tüketim vergisi alırlar,
    hem hava vergisi, hemde özel hava tüketim vergisi nasıl ama
  •  Petrol fiyatlarında yeni rekor 101.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakunungulu -- 28 Şubat 2008; 9:42:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.'ciliği kimselere kaptırmamışız gene.
    quote:

Orjinalden alıntı: bakunungulu

Petrol fiyatlarında yeni rekor 101.7

• doldurun depoları
  • Birde şöyle düşünün dolar yerlerde benzin fiyatları nerde.Birde dolar yükselirse dolar yükseldi ne yapalım diyerek nasıl geçirecekler akaryakıta.İşte o zaman Allah yardımcımız olsun benzin 5-6-7 ne olacak bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.