Şimdi Ara

Petrol fiyatlarında büyük düşüş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • köprü parası geçici alırsın sonra bırakmazsın, ötv'yi geçici alırsın sonra bırakmazsın...

Ne biçim karaktersiz bir devlet bu? buna çanak tutan halk daha da bi karaktersiz...

Suriyelilere de 10 milyar türk lirası gitmiş bence her akp'li bir suriyeli alsın beslesin bu ne yaa.

change.org'da bir kampanya başlamasının zamanın geldi de geçiyor bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 11 Ekim 2014; 21:20:47 >
  • Eskiden zam falan geldiğinde canım sıkılırdı artık gülüyorum herhalde sinirden olsa gerek ama gülüyorum. Sonra müstehak bu ülkeye diyorum.
  • Bence de, her AKP'linin evinde 1 Suriyeli yatıracaksın, siz desteklediniz al aynı evde yaşa diyecen, karınla kızınla bakalım nasıl oluyor.

Öyle memleket eyiye gidiye demesi değil, al bağrına bas pis arabı. Ya da nerene basıyorsan.
  • uzatma dakikalarını oynuyor artık rahat olun.

gittiğim her mekanda hatta her toplu taşıma da eli uzun arkadaşa sövüyorlar.

tek sıkıntımız şu sandığı boykot eden 20 milyonluk süper zeka vatandaşımız.onlar sandığa gitseydi bir önce ki seçimde hayatta seçilemezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

uzatma dakikalarını oynuyor artık rahat olun.

gittiğim her mekanda hatta her toplu taşıma da eli uzun arkadaşa sövüyorlar.

tek sıkıntımız şu sandığı boykot eden 20 milyonluk süper zeka vatandaşımız.onlar sandığa gitseydi bir önce ki seçimde hayatta seçilemezdi.

işte sıkıntı burada , sen çervrendeki herkes öyle diyo sanıyosun ama bilmiyosunki şuda var senin oturduğun muhit chpli olabiliyo sonra bi bakıyosunki akp yine almış götürmüş

hangi şehirde yaşıyosun bilmiyorum amafakirsemtlere git bi bak %80akp %20 mhp adamlar..

adam şikayet ediyo ama sandık başına gidince kime vereyim adam dini savunuyor alternatifi yok diyo yine akp ye basıyo
  • Cahil kesimin nufusu cok fazla. Maalesef ulke bu sekilde bir adim ileriye gidemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Bu vergilerin nereye gittiğini yazarsam ya konu kilitlenir ya da ben uzaklaştırma alırım

Ö.M. alabilirim mümkünse:)
  • ne varil fiyatı mı düşmüş. Kesin zam kapıdadır. Bizde düşünce zam yaparlar, artınca da arttı diye zam yaparlar. iki kat kar dolar düşünce ufaktan zam dolar çıkınca kazık gibi bir zam ohh yine kardayız. Hep zam Kullanmıyorum artık lanet olası benzini, aldıklarımda haram zıkkım olsun. Spor yapıyorum koşuyorum yürüyorum oh bu sayede baya kilo verdim Allah devletimizden razı olsun

• El Baghdadi, ''IŞİD Türkiye'ye girer mi?'' tartışmasına açıklık getirdi: ''Gireriz girmesine de mazot çok pahalı orada...''

http://www.zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=263294
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefenSe

quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Vergiler sığınmacılara harcandı yersen..

Yeni bir vergi daha ekler bunlar şimdi. Sığınmacı zammı.

rant vergisi getiriyor adamlar 100 milyarlık evin etrafında yatırım olursa ve evinin fiyatı 200 milyar olursa vergi alacaklar :) rant versisi nedir ya :)

5 sene önce 150 ye alan adam şimdi evini 250 ye satacak,100 kazandın diye 50 sini gasp edecekler,adam elinde kalan 200 lira ile yine ev arayacak.aynı ayarda evi almak için 50 daha ekleyecek.birde 8 bin tapu parası.yahu arkadaş yol su yapacam diye vergi topluyorsun,sonra yol su yaptım diye yine vergi istiyorsun iyimisin,bir psikiyatri uzmanına görün derler adama.

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

quote:

Orijinalden alıntı: DefenSe

quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Vergiler sığınmacılara harcandı yersen..

Yeni bir vergi daha ekler bunlar şimdi. Sığınmacı zammı.

rant vergisi getiriyor adamlar 100 milyarlık evin etrafında yatırım olursa ve evinin fiyatı 200 milyar olursa vergi alacaklar :) rant versisi nedir ya :)

5 sene önce 150 ye alan adam şimdi evini 250 ye satacak,100 kazandın diye 50 sini gasp edecekler,adam elinde kalan 200 lira ile yine ev arayacak.aynı ayarda evi almak için 50 daha ekleyecek.birde 8 bin tapu parası.yahu arkadaş yol su yapacam diye vergi topluyorsun,sonra yol su yaptım diye yine vergi istiyorsun iyimisin,bir psikiyatri uzmanına görün derler adama.

van depreminde milletten sms karşılığnda para dilenen bir ülkede yaşıyoruz. verdiğimiz vergiler nerede diyince duble yol yaptık :(( 2 milyon suriyeli gelince 4.5 milyar dolar harcandı beee bu para kimin ? senin benim... ekonomi bozulmasın diye üst üste zamanlar yeni kalem vergiler kimin için 2 milyon suriyeli için biz ne yapacağız hatayda 4 senedir suriye plakalı arabalar var... vergi yok...muayene yok...sigorta yok.... sen 1 hafta geciktir abowww

• Her pompaya yanaştığımızda %200 vergi ödemeye devam...

Daha bu millet akaryakıt alırken ödediği verginin oranını bile bilmiyor. Benzindeki vergiyi %70 sanıyorlar. Halbuki o, verginin ödenen toplam rakam içindeki oranı. Vergi matrahı üzerine ödenen vergi, %200. Bunu bile anlayamayacak kadar dünyadan bihaber bir toplum var bu ülkede. Akaryakıt ürünlerinin rafineri çıkış fiyatı 1-1,5 TL civarında. Gerisi %200 vergi+dağıtıcı/bayi kârı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temsili ufak bir indirim gelir onunlada kalırız ama ufak bir zam artışında direk yansıtırlar
  • Utanmadan bide mazota 10 kuruş indirim yaptılar.haram zıkkım olsun.böyle yönetilmeyi hak edenlerede oh olsun.

• Benim bu ulkeden hic bir umidim yok artik.

• bu görgüsüz millete az bile, herkes sürekli arabasını sıfırlama derdinde, her gün köprüden geçiyorum 4-5 yaşından büyük arabaya rastlamak neredeyse imkansız, bu kadar görmemişliğe adamlar da geçirirler haklılar ben de olsam ben de geçiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Cahil kesimin nufusu cok fazla. Maalesef ulke bu sekilde bir adim ileriye gidemez.

Bundan önceki dönemlerde okumuş kültürlü insanların nasıl banka hortumlayip,halkın cebindeki paranın yarısını çaldığını gördük.siz akp ye oyverenleri cahil olarak görüyorsanız o sizin cahilliginiz.önce insanların tercihine saygı duymalıyız.bunları alp ye hiç oy vermemiş biri olarak söylüyorum

• Daha çok zam Moreeee give meeee moreeeeeeee

Kıt kanaat geçinen insanlar düşünsün hem oy verirler hem Suriyelileri isterler . Benim kafam ve vicdanım rahat çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Ekim 2014; 12:21:21 >

• Akaryakıt fiyatları otomatik fiyalandırılmıyormuydu,zam gelince otomatik indirimde keyfi.

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Biraz da medyanın suçu daha doğrusu, taraflı davranması halbuki meydanın yapması gereken ilgi çekici haber yapması burda ise aldatmaya yönelik. Halk zaten anlamıyor bizde kandıralım!

Halbuki 3'ün 1'ini veriyorlar dese iyi anlaşılmaz mı?

Medya şöyle dese,

"Sayın seyirciler, şu an 3 litre benzin aldım arabay koyacağım ama, koyamıyorum neden bunun 2 litresini devlet vergi olarak istiyor o yüzden arabaya 1 litre koyabiliyorum"

Mesela düşünün eski devirler, Kral gidip 3 çuval unu buğdayı olan adamdan 2 çuvalını alsa ne gaddar kral denir.

İşin diğer trajikomik durumu çoğu zaman maaşla çalışan insanlar olduğumuz için zaten o benzine ödediğimiz paranın vergileri kesilmiş oluyor.. Yani 5 çuval un hak ediyoruz devlet bize 2 çuvalını maaş vergisi olarak alıyor 3 çuvalı kalıyor. Benzin almak istersek o 3 çuval dan 2 çuvalını benzin vergisi olarak alıyor bize 1 çuval veriyor.

Yani 5'in 1'i olmuş oluyor sayın seyirciler. Düşünün bir kral adamın 5 çuval buğdayı var devlet 4 çuvalanı vergi olarak alıyor.

Sayın seyirciler bu Kral değil değil olsa olsa harami olur.

Mesela maaş ile çalışan birisiniz ve hevesiniz var 2 litrelik motor alacaksınız, devlet zaten maaşınızın yarısını vergi olarak alıyor,

1.6 motor ve daha aşağısı için vergi %71.1 yani 100 liralık araba alırsanız bunun 42 lirası vergi
    2.0 motor ve üstü için vergi %124.2 yani 100 liralık araba alırsanız bunun 55.1 lirası vergi

Yani vergi ödenerek aldığınız maaş ile araba almak isterseniz 1 araba da (2.0 ise daha fazla) devlet'e almış oluyorsunuz.

Bir de maaşından vergi kesilerek ve devlet'e 1 araba haraç vererek aldığınız araba için her sene motorlu taşıtlar harcı(harç değil bu haraç haraç) ödüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoka -- 12 Ekim 2014; 13:13:15 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.