Şimdi Ara

Petrelli ve Nakamura Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• dışlanıyor değil. yeni oldugun için sana öyle geliyor. arkadaş çevreni genişletirsen herkesin sana yardım ettiğini göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho_1 -- 14 Aralık 2008; 19:23:03 >
  • piskopat mısın arkadaşım bu hayat hikayeni yazmandaki amaç ne xS
  • eğleniyor boşver
  • Ha?
  • @_Stewie_: Resimler gözükse daha iyi olurdu, şahsen hepsini tek tek açmaya üşeniyorum Yardım bulamama fikrine gelince bazı yeni gelen arkadaşların eskilerle kavga ettiği için arada kaynıyor olabilirsin ama zamanla arkadaş çevren gelişir ve ortama alışırsın

@ronaldinho_1: Katılıyorum

• beyler ne olur clonu bi soyleyin yav yalvarırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler bu eski,yeni olayını fazla abarttınız ama.Digimon forumundaki konuların bir çoğundan daha mantıklı olduğu besbelli.Emek verilerek hazırlanmış ve burda konuyla dalga geçiyosunuz.Lütfen her oyuna sonradan katılana ezik muamelesi yapmaktan vazgeçin!
  • Hacu kimse seni dışlamıyor
  • Ben o kadar eskiyim ki oyunu PokemonTv nin tanıttığı zamandayım dünkü bebeler kaşınıyor. Biraz daha kaşınırlarsa neyse kaşıcağımı görcekler.
    Eski nick: kolosutrom bilen bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 14 Aralık 2008; 19:18:17 >
  • Yardım derken ne gibi bir yardım bekliyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Stewie_

Ben o kadar eskiyim ki oyunu PokemonTv nin tanıttığı zamandayım dünkü bebeler kaşınıyor. Biraz daha kaşınırlarsa neyse kaşıcağımı görcekler.

/>
  • quote:

Ben o kadar eskiyim ki oyunu PokemonTv nin tanıttığı zamandayım dünkü bebeler kaşınıyor. Biraz daha kaşınırlarsa neyse kaşıcağımı görcekler.

Vayyy.. sen o koyun memesi kılıklı ezikstrom musun ya derlerdide inanmazdım eziklik baki kalırmış
  • quote:

Umarım beğenirsiniz. Hafif aksiyon tarzında yaptım.
    Digimon RPG Çin sunucusunu katılan yeni Tamerlerden biriydi.
    Şampiyon olmuştu bile ve auralı tamerle nispeten dalga geçerek auraya gerekmi var diyordu.
    Kendine partilerde yer bulup hızla kendini kasıyordu.
    Sıkılıp patlasada droplarını toplayıp crestlerini yapmıştı.
    Artık level atlamak zorlaşmıştı ve bu onun farkındaydı. Yeni dostlarda edinmişti.
    Kendinden 18 level üstlerinde kasarken bile yıkılmadın ayaktayım diyebiliyordu.
    Ultimate halinede bürünmüştü. Bir sonraki hedefi Mega seviyeye gelmekti.
    Oyunda üzülerek söylüyorumki Türk Türke yardımcı olmuyor. Yada beni dışlıyolar. DoomDay sadece tek arkadaşım. Ben herkese yardımcı olabilirim. Oyundan ulaşabilirsiniz. Nick: Petrelli Msn: heavencrev@hotmail.com

Resimler çok güzel Eğer arkadaş olmak istiyosan ben varım takılabiliriz sanırım bende pek istenmiyorum gibi Eğer olur dersen pm at

• La Gene mi Tartışma boşverin kaşımayın birbirinizi olm bırakın da oyunda gösterin kendinizi be olm
  • Hocam yanlış anlama ama o crestler için övünüyorsan yaptığının iyi birşey olmadığını sana belirteyim. Kolayına kaçmışsın işin. Onlar eğer brave olsaydı şuanda daha iyi kasabilirdin. Ayrıca miracle egg set yapmanıda öneririm.
  • şunları yenile resimler gözükmüo
  • Dislanma Olayini Unut İlk Geldigimde Bende Oyleydim.

Ama Bunlarla Tartismayincada Hic Tadi Cikmiyo.
  • Dışlanma olayı diye birşey yok yaf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.